עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rrafi,

ואללה אחים שלי תמיד יש לי ספקות כמה מרוויח עובד אלביט טכני רשתות (זה שמחחזיק שמה את כול המחשבים ואחרי שמה) יש מצב שאתם יודעים אולי או משו כזה..?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היתי ליפני שבוע בתיאוריה והגעתי בשעה 9 וחצי לשם,השומר אמר שזהו אי אפשר להיכנס היתה צריך לבוא ליפני 9 ולקחת מספר. [איך זה שבאתר של מישרד התחבורה לא מצויין שום דבר כזה? ]. חבר שלי שהיה שם ליפני חודש אמר שאפשר לבוא בכול שעה,מה זה השטויות האלה? אני חייב לציין כי התיאוריה היא באשדוד, ידידה שלי היתה בתיאוריה ברחובות ליפני יומיים ואמרה שאין כזאת הגבלה,כנ"ל לגבי קיריית מלאכי. מה זה החרא הזה האוטובוס הכי מוקדם שיוצא לאשדוד זה ב 8 וזה שעה נסיעה איך אני אמור להגיע לשם ליפני 9 עם איך להגיע לשם חוץ מאוטובוס

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by joni,

תהיתי האם מנת IQ כלומר כמה שאתה חכם זוהיא תכונה תורשתית או שזה משהו שבא מהסביבה ףכלומר אפשר לשפר את זה ?

• 115 תגובות
    • 10.1k צפיות
  4. Started by ofeky1,

קיבלתי היום צו גיוס לתאריך ה 18/11/2007 משהו יכול להסביר לי איזה תאריך אם הוא קרבי או לא??

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי כבר כמה זמן. נגיד בנאדם רוצה להרזות[לאו דווקא לרדת במשקל, אלא להרזות מבחינת הגוף]. מה יעזור לו יותר: א. לרוץ ריצה קצרה יחסית[2000-2500 מטר] אבל הכי מהר שהוא יכול[נניח 13 קמ"ש]. ב. לרוץ מרחקים ארוכים יותר[3500-4000 מטר] אבל במהירות איטית במעט[נניח 11.5-12 קמ"ש]. מה יעזור לו להרזות יותר, לשרוף שומנים וקלוריות, מהר יותר? ובצורה יותר בריאה ויותר משמעותית[כלומר בצורה יותר מורגשת]? תודה מראש נ.ב יש להתעלם מכל נושא הדיאטות והשטויות האלה... רק מבחינת הריצה נטו מה יותר ישרוף שומנים ודברים כאלה.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by PeaS,

קול נשי, גבוה, איטי ושקט... השיר היה גם בפרסומת לסדרה של ההומואים בערוץ יס סטארז לפני כמה חודשים. המלים שהצלחתי לקלוט מהפזמון (אבל לא מצאתי את השיר כשחיפשתי בגוגל לפי הליריקס): i have to tell you everything by saying nothing tell me nothing או משהו כזה.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  7. פעם פרסמתי את הציון שלי ב 3dmark עכשיו כל פעם שאיזה מישהו מעלה את הציון שלו או מגיב אני רואה את זה בתגובות חדשות וזה כבר מזמן לא מעניין אותי, או כל מניי נושאים לא מעניינים שהגבתי עליהם עכשיו אני צריך לאכול אותה ולראות אותם ב"תגובות להודעות שלי" תעשו איזה אפשרות להפסיק נושאים שכבר לא מעניינים כי זה מאוד מציק,

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by WaRez.,

כן כןכןכןכן כנסו לפה http://www.zooreka.com/photo-102097.html תיראו איזה מותק =] והוא גדל עם ניכנסים הרבה!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by Gohan,

אני צריך שהוא יהיה גם פלאפון ועדיף שמערכת ההפעלה תהיה של microsoft ולא palmos שהמחיר יהיה עד400$ (אפשר גם מחול - עדיף שתתנו אתר אמין שגם שולך לארץ אם אתם ממליצים מחול) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-786,00.html :

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  12. שאלום! הכותרת מדברת בעד עצמה =] האמא: האבא: הגורים: יש מעוניינים? =]

• 40 תגובות
    • 5k צפיות
  13. יש לי יום ראשון מתכונת בספרות ורציתי לדעת כמה דברים : בפרק הראשון כמה שאלות יש וכמה צריך לבחור? [הפרק של השירה]. נתנו לי ללמוד למתכונת 15 שירים לפרק הראשון הזה [4 שירים בלי השיר ו11 עם השיר כתוב בדף] אני אישית החלטתי ללמוד רק 8 שהם דיי קלים [קלים להשגה גם... אין לי את החומר בקושי אלא רק במיקוד של רכס] האם זה יספיק לי? בפרק השני של הסיפור הקצר כמה שאלות יהיו וכמה צריך לבחור? נתנו לנו ללמוד למתכונת 8 סיפורים ואמרו גם שתהיה בטוח שאלה אחת על הסיפור "שפרה". אז החלטתי ללמוד 4 סיפורים [כולל הסיפור שפרה] האם יספיק למתכונת? פרק שלישי - צריך ללמוד את הסיפורים אנטיגונה וילדי הצל אבל אני החלטתי לדלג על הפרק ולא ללמוד אותו בכלל... יש בחירה של שני פרקים מתוך 3 + שני פרקים חובה שזה הסיפ…

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  14. שלום לפני יומים המורה שלי לאנגלית חילקה ציונים של סוף שנה כיתה ט' ואמרה לכל אחד לכמה יחידות הוא הולך אני קבלתי 97 למרות שהממוצע ציונים שלי הוא 88...המורה פשוט אוהבת אותי והיא אומרת שאני מבטא את עצמי טוב אבל יש לי המון שגיאות כתיב...(ממש הרבה..) היא הציעה לי לעשות איבחון ושאני אקבל פתור משגיאות כתיב באנגלית... אז האם אני בן אדם שלא יכול ללמוד יותר מרבע שעה למבחן יסתדר ב-7 יחידות?? האם הרמה של 7 יחידות הרבה יותר גבוה משל 5 יחידות? האם בכלל מתיחסים באוניברסיטה ל-7 יחידות?? או לפחות יחס מועדף? תודה לעוזרים.. p.s slimshady בהצלחהב-7 יחידות (אתה עדין לא יודע פשוט...המורה אמרה לי להגיד לך{תגידו לו בהצלחה!})

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכולם . יש איזה משהו שמסתובב ברדיו , עד היום לא יצא לי לתפוס את השם של השיר , אבל כמה מילים ממנו נדבקו לי לראש : אני איתך כאן רק בנתיים , להחזיק ת'ראש מעל המים ... אין אנשים עם כנפיים שזה נראה לי מתוך הפזמון , יש שם עוד כמה שורות , כמה אהבה את מביאה , כמה תעבה את מביאה . איך קוראים לדבר הזה ?!?!?! תודה מראש . לורד יאבל השלישי .

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  16. טוב ככה כמו שכולם יודעים היום היה בגרות בהיסטוריה ולפני שבועיים היה המתכונת (זהוווווו נגמררר) כמו שרובכם יודעים או שלא ישנם שני ספרים עיקריים בשוק שהתלמידים לומדים מהם למתכונת ולבגרות רכס ואנקורי עכשיו במקרה המורה שמלמד אותי כתב את הספר של רכס (אורי צמח) , אני מכל מיני סיבות בחרתי בספר של אנקורי. עכשיו למדתי טוב טוב למתכונת מהספר אנקורי ולפיו פתרתי את המבחן עכשיו אחרי שקיבלתי את המבחן חזרה ראיתי שעניתי על התשובות נכון אבל בכל זאת ירד לי נקודות אז פניתי למורה שלי והוא אמר שהתשובות באנקורי לא נכונות והוא לא מקבל אותם. הוא בדק לי את המבחן לפי ספר רכס (שהוא לגמרי במקרה הספר שלו.) בדעה שאנקורי טועים הוא אמר לי ככה: "המקסימום שילד יכול לקבל אם הוא לומד מאנקורי זה 75" עכשי…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by tombcatz,

לעזאזל,אני מחפש כבר שבוע את המיקוד בספרות ואני לא מוצא למישהו יש לינק למיקוד של הספרות? [לחומר שיהיה בבגרות,לא לחומר שנשמט מהבגרות]

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  18. האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר סוללרי לא משנה מאיזו חברה ,העיקר שהיה קטן כמה שניתן ,כמו כן לא חשוב לי אם הוא בעל שיכלולים של המילה האחרונה בענף (דור שלישי או דור 10) העיקר שהיה קטן ! כמובן שניתן לקנות אותו בארץ!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Doctor Robert,

יש לי בבית את המכונה הזאת של סודה קלאב והגז במיכל התרוקן, התקשרתי אליהם כדי לבקש מילוי מיכל, והם לוקחים על זה 85 שקלים כולל משלוח! עכשיו, מה הם כבר עושים שהם גובים כזה סכום? סה"כ ממלאים את המיכל בגז... וכל מיכל מחזיק בערך חודש ימים, כך שהסכום הזה מצטבר. ההורים שלי קנו את המכשיר הזה בלי לדעת את המחיר השערורייתי הזה על הגז... ואין סיכוי שהם יזמינו בכזה מחיר מילוי גז, כבר עדיף לקנות את המשקה מוכן במקום להכין במכונה. למישהו יש כאן את המכשיר הזה? איזה עוד דרכים יש למלא את המיכל הזה? (חברות וכו'...)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום חברים. לאחרונה שמעתי הרבה על אנשים שקונים מכולות סגורות\פתוחות או סחורה אחרת בנמלים, קונים מחסנים שלמים של חברות שפשטו רגל ועוד. יש לי כרגע סכום להשקיע, ויש לי כמה שאלות ספציפיות בנושא: 1) לגבי מכולות\ארגזים\פריטים בודדים שנחסמו במכס בנמלים אשדוד\חיפה, איפה בדיוק אני יכול להשיג מידע על סחורה כזאת? יש אולי אתרי אנטרנט המרכזים ציוד,מכרזים ומידע נוסף בנושא? 2) איפה אני יכול להשיג מידע על חברות שפושטות רגל? האם יש מכרזים אינטרנטיים או מידע באינטרנט או בכל מקום אחר על מכרזים על "שאריות" החברות האילה? תודה רבה מראש! סשה.

• 4 תגובות
    • 11.6k צפיות
  21. אחרי הנושאים הקודמים זה הנושא האחרון =\ יש לי עכשיו לא 600 דולר יש לי כבר 1000 דולר. (מי שלא יודע זה 1000 דולר לביזבוזים בחופש הגדול בקנדה...) עכשיו ככה חישבתי את הכסף: - מערכת קירור מים + זיכרונות חדשים - מקסימום 400$ - ועכשיו לקנות את המפלצת GeForce 7950GX2 שעולה 600$ או לקנות XBOX360 שמחירו בסביבות 400$ ? כאילו עד עכשיו הייתי בטוח בXBOX360 אבל אחרי שהמפלצת הזאת יצאה (GeForce 7950GX2) עם 48 צינורות עיבוד שיגע אותי כי עכשיו אני עם 6200 עם פתיחת צינורות וOC מסתדר יפה אבל עוד חצי שנה הוא לא יחזיק כמו שהוא מחזיק עכשיו (שהוא מריץ כל משחק על מדיום - HIGH בלי בעיות ממש...) ושאלה אם אני אקנה את המפלצת לכמה זמן בערך אני לא אצתרך להחליף כ.מסך ? :s05: כי אני יודע שאם אנ…

22. Started by mrsph666,

שלום! יש בעיה עם התקנת Flash. כאשר אני נכנס לאתר, לוחץ Install - כתוב משהו כמו "Installation has been completed succefully". אמור להיות בסדר - אבל כשאני מנסה להשתמש ביישום כלשהו שמצריך Flash, הוא פשוט מודיע לי שהוא לא מותקן! אנא עזרו לי - תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by kinggil,

יש לי אותו מקורי שווה לצפות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by overload,

מה לעזזל הדבר הזה? אקש וטקסט סוג ז' אבל חוץ מזה הכל נראה אמיתי, ומושקע (משקע מדי...זה אמיתי?) http://www.drunkencat.com/media/1126241191

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים