עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עד היום אני עובד עם ICQ PRO 2003B. תגידו מה שתגידו..ישן, מאוס.. אבל מדובר על גירסה קלילה, מאובטחת מכל הגירסות החדשות, נקייה ופשוטה... תמיד יש לי התלבטות האם להתקין גירסה חדשה ואם כן איזו , או להישאר עם הטוב והישן.. מה אתם אומרים? כנ"ל לגבי IE6, מצד אחד אני משתמש בו רק לאתרים מעטים שלא נתמכים מלא בFF ויחסית לIE8 הוא קליל, מצד שני הוא לא מאובטח, נתקע לפעמים ולשל עצמו כבד ואני לא רוצה דפדפן שיעמיס לי עוד על המחשב. מחפש אבטחה,קלילות (ולא FF שיש לי כבר, אלא הכוונה לאתרים שנתמכים רק בIE). אז שווה לי להוריד את הIE8 מהעידכונים האוטומטיים שמציעים לי או לוותר על ה"תענוג"?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by bilbi,

אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by zoman,

ככה צריך לנהוג (מדהים) :o http://www.snabbstart.com/film/4d048618de

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  4. מוכרת מחליפה שטרות של 20 עם 60 שנה למדינה לאספנים. (יש לי 2 שטרות) ל"מרבה" במחיר

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by Kurt,

אחרי מאות שעות של למידה ועשרות בבית הכנסת, הגיע תהליך מייגע של כ-10 חודשים לסופו(?) , מבחן ב12:00 בבית הדין לגיור. 30-45 דקות של שאלות בע"פ מול 3 דיינים לא ממש אינטרקטיביים מקווה להצטרף לשורות עם הסגולה. אז מה עושה המנקר?

• 100 תגובות
    • 8k צפיות
  6. מדובר במקרר ישן אמקור XL ואין לו שום כפתורים בהקפאה.. מה לעשות פשוט להשאיר את הדלת פתוחה ולחכות שהקרח יתפורר לו?

• 26 תגובות
    • 25.6k צפיות
  7. Started by Alex89,

זה רק אני או שיש בעיות גלישה/מהירות כרגע בבזק בינלאומי? אצלי אישית מהירות ההורדה לא עוברת את ה 50...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by infector,

http://www.snopi.com/FreeTime/IQ_2.swf שכל אחד יצלם את התוצאה ולא יזרוק באוויר =] אם כבר אומרים כמה קיבלתם אגב אם משהו מכיר עוד משהו כזה שנותן ציון אני ישמח לקבל =]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הקנס בגין עבירה של חנייה במקום המיועד לנכה תעלה ב-1 לדצמבר מ-500 ל- 1,000 ₪. אמש אושרה בקריאה שנייה ושלישית הצעת החוק שיזם ח"כ זבולון אורלב. כמו כן קובע החוק החדש כי מוסדות להשכלה גבוהה קניונים ומרכזי קניות מגרשי ספורט ומרכולים ואולמות שמחה יידרשו להציב תמרור במקום חניה המיועד לנכים במגרשי חניה ציבוריים. עד היום לא היתה דרישה כזו. ההצעה נועדה להבטיח את זכותם של אנשים עם נכות לחנות במקומות חניה שהוקצו עבורם ולהבטיח את האכיפה באמצעות הפקחים של הרשויות המקומיות. אורלב גם מנהל מו"מ עם משרד התחבורה שלפיו על התמרורים האוסרים את החניה במקומות השמורים לנכים יסומן גובה הקנס.

• 35 תגובות
    • 8.9k צפיות
  10. Eww^2 אל תגידו לי שראיתם את זה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by iakovl,

אוקי אל תנסו להבין למה אבל בגלל דוד שלי האידיוט עבדתי היום עם צמנט בלי כפפות אלא עם ידיים חשופות ו... קיבלתי כוויות (ממש מעצבנות) וכמה חורים ביידים. אני צריך שתמליצו לי על דרכי טיפול (אני אלך לרופא בכל מקרה) ואיך לנקום בדוד (תאמינו אני עם ראש פתוח )

• 48 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by it4chi,

שלום, כמה זה נמשך הכנס הנ"ל? אני עובד באותו יום. :'( תודה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by FresH-MeaT,

אני עובד בתחנת דלק במקביל ללימודים כבר שנה וחצי כמעט.. קראתי היום בידיעות אחרונות שכל עובד שעובד במשך שנה זכאי לדמי הבראה.. האם עבודה בתחנת דלק נתפסת גם? והבנתי שאני צריך לקבל גם הפרשות לפנסיה... איך זה הולך? אני אמור לקבל לא אמור לקבל? איך אני יודע

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. דוד שלי בוגר טכניון לא מצליח להתקבל לא לאינטל/IBM/גוגל/יאהו/מקירוסופט דווקא בן אדם חכם גם בצבא עשה תפקיד לא רע שדורש לא מאט מחשבה רק נתפס על משהו שסביר להניח שרובנו עשינו - פריצה למחשב בחברות ישראליות/אירופאיות יש לו סיכויי?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by IME3,

Uploaded with ImageShack.us http://torrent-finder.com/ סתם הופתעתי חשבתי לשתף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by redead,

אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  17. יש לי בעיה שהצד השני לא שומע אותי מאז שוודקה-רדבול נפל בג'ינס בכיס שבו היה הפלאפון.. וגם לפעמים אני שומע רעשים של מעין העברת תחנות ברדיו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? לא שלא בא לי להתחדש, אבל מדובר במכשיר אחד החזקים עם מצלמה מעבד ומסך בין הטובים בשוק ואין לי כסף למכשיר חדש כזה. יש לציין שלפני כמה חודשים הסלולר כולו נפל לדלי מים, ולאחר התייבשות ברוח הקרה חזר לפעול במלואו. כך שאני מאמין שאת הבעיה הנוכחית ניתן לפתור וקרוב לודאי מדובר בניקוי רכיב/ים ומגעים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שניהם בערך באותו המחיר.... PS3 או XBOX עדיין לא הוחלט אבל זה לא משנה..... הם עולים סביב ה350 דולר.... כרטיס מסך GTX 570 400 דולר..... עכשיו אני חושב מה הקטע שהכרטיס מסך עולה כ"כ הרבה? הרי לא עדיף לקנות קונסולה בשביל משחקים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by mrraz,

ביקשו ממני ואני לא מבין בזה תודה למי שיכול להמליץ

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מהיכן אני יכול להשיג חומר ללימוד תיאוריה של טרקטור? כולל מבחנים לדוגמא ותשובות לשאלות? תודות, נדב

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by stone cold,

:kopfpatsch:

22. Started by david_borohov,

שלום לכולם.... כפי שכולכם יודעים, דיי קשה להתמודד עם הקיץ הישראלי, וקשה לא להזיע בחוץ. עד היום כל דאודורנט שניסיתי השאיר לי כתמים לבנים על החולצה או שפשוט הקשה לגמרי את איזור בית השחי (בחולצה). אני מחפש דיאודורנט (שמורחים, לא ספריי) שלא משאיר כתמים, better yet, לא משאיר שום סימן כלשהו, ושמגן מזיעה וריח של זיעה בצורה מירבית. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 19.6k צפיות
  23. קיבלתי ethernet switch של Dynamode SW240010-R אין בו ספק כוח (אמור להיות מובנה) אם למישהוא יש switch כזה או דומה אשמח לקבל רשימה של המתחים ולאיזה חיבור במעגל צריך לתת כל מתח

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by psychuil,

אשמח אם תוכלו ליישב ויכוח שיש לי עם חבר. ניתנה לנו השאלה "מי מבין הבאים הוא התקן פלט?" כשרק אחת מהתשובות נכונות. האופציות: א. כרטיס מסך. ב. כרטיס קול. ג. רמקול. אשמח אם תוכלו להסביר גם את תשובתכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by redead,

אני רוצה להזמין משם איזה משהו ונדהמתי לגלות שאני צריך להתחיל להזין פרטי אשראי במקום להשתמש בPAYPAL הבטוח שתומך כבר בכולכך הרבה אתרים בעולם.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים