כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמה זה נמשך הכנס הנ"ל? אני עובד באותו יום. :'( תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד בתחנת דלק במקביל ללימודים כבר שנה וחצי כמעט.. קראתי היום בידיעות אחרונות שכל עובד שעובד במשך שנה זכאי לדמי הבראה.. האם עבודה בתחנת דלק נתפסת גם? והבנתי שאני צריך לקבל גם הפרשות לפנסיה... איך זה הולך? אני אמור לקבל לא אמור לקבל? איך אני יודע
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי בוגר טכניון לא מצליח להתקבל לא לאינטל/IBM/גוגל/יאהו/מקירוסופט דווקא בן אדם חכם גם בצבא עשה תפקיד לא רע שדורש לא מאט מחשבה רק נתפס על משהו שסביר להניח שרובנו עשינו - פריצה למחשב בחברות ישראליות/אירופאיות יש לו סיכויי?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us http://torrent-finder.com/ סתם הופתעתי חשבתי לשתף
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהצד השני לא שומע אותי מאז שוודקה-רדבול נפל בג'ינס בכיס שבו היה הפלאפון.. וגם לפעמים אני שומע רעשים של מעין העברת תחנות ברדיו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? לא שלא בא לי להתחדש, אבל מדובר במכשיר אחד החזקים עם מצלמה מעבד ומסך בין הטובים בשוק ואין לי כסף למכשיר חדש כזה. יש לציין שלפני כמה חודשים הסלולר כולו נפל לדלי מים, ולאחר התייבשות ברוח הקרה חזר לפעול במלואו. כך שאני מאמין שאת הבעיה הנוכחית ניתן לפתור וקרוב לודאי מדובר בניקוי רכיב/ים ומגעים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שניהם בערך באותו המחיר.... PS3 או XBOX עדיין לא הוחלט אבל זה לא משנה..... הם עולים סביב ה350 דולר.... כרטיס מסך GTX 570 400 דולר..... עכשיו אני חושב מה הקטע שהכרטיס מסך עולה כ"כ הרבה? הרי לא עדיף לקנות קונסולה בשביל משחקים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביקשו ממני ואני לא מבין בזה תודה למי שיכול להמליץ
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהיכן אני יכול להשיג חומר ללימוד תיאוריה של טרקטור? כולל מבחנים לדוגמא ותשובות לשאלות? תודות, נדב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.... כפי שכולכם יודעים, דיי קשה להתמודד עם הקיץ הישראלי, וקשה לא להזיע בחוץ. עד היום כל דאודורנט שניסיתי השאיר לי כתמים לבנים על החולצה או שפשוט הקשה לגמרי את איזור בית השחי (בחולצה). אני מחפש דיאודורנט (שמורחים, לא ספריי) שלא משאיר כתמים, better yet, לא משאיר שום סימן כלשהו, ושמגן מזיעה וריח של זיעה בצורה מירבית. תודה רבה.
-
- 23 תגובות
- 19.3k צפיות
-
-
קיבלתי ethernet switch של Dynamode SW240010-R אין בו ספק כוח (אמור להיות מובנה) אם למישהוא יש switch כזה או דומה אשמח לקבל רשימה של המתחים ולאיזה חיבור במעגל צריך לתת כל מתח
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו ליישב ויכוח שיש לי עם חבר. ניתנה לנו השאלה "מי מבין הבאים הוא התקן פלט?" כשרק אחת מהתשובות נכונות. האופציות: א. כרטיס מסך. ב. כרטיס קול. ג. רמקול. אשמח אם תוכלו להסביר גם את תשובתכם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משם איזה משהו ונדהמתי לגלות שאני צריך להתחיל להזין פרטי אשראי במקום להשתמש בPAYPAL הבטוח שתומך כבר בכולכך הרבה אתרים בעולם.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&&item=122494149857&view=all&tid=1839910530002&guest=1 ניסיתי לפתוח קייס אבל הוא נסגר ואין דרך ליצור קשר עם המוכר. שהוא יווני כנראה אגב. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם מישהו קנה פעם מאתר amazon.com? כי אני רוצה לקנות נגן MP3 שמצאתי באתר אבל אני לא יודע אם זה בטוח לקנות משם או לא.. האם מישהו ניסה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Boxter + 110 mph + bird =
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני משוחרר מהצבא ורוצה ללמוד קורס במחשבים אבל לא יודע מה לפי מה שקראתי טכנאי pc אני לא רוצה כיום גם הרבה מסתדרים לבד וגם צריך להיות מעודכן כל הזמן בקשר לחומרה איזה קורסים כדאי לקחת שהם מבוקשים?
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, אני בן 24 וכיום אני מועסק במשרה מלאה בתור מתכנת WEB בחברה קטנה "משפחתית" ופחות או יותר מרוצה. אבל אני תקוע. תקוע בתפקיד, בקידום. היה לי ראיון עבודה למשרה בחו"ל ולהפתעתי הגדולה, נפלתי לא על קטע טכני, אלה על חסרון באישיות שלי. אני אדם ביישן (לא מדבר הרבה) וזה הפיל אותי, אני לא באמת עצמאי (מקבל עבודה מהבוס שלי ועושה אותה בלי שאלות) וזה הפיל אותי. מאוד הופתעתי והתאכזבתי, כי פיספסתי הזדמנות נפלאה בגלל האישיות המעפנה שלי. על רקע זה, אני שוקל לעבור מקום עבודה. אבל אני מתלבט לאיפה? אפשר לנסות ללכת לחברה גדולה, שיש לה היררכית ניהול ברורה, צוותים, עבודה מסודרת וכללים אירגוניים. אפשר ללכת לחברה יותר קטנה, שיש בה אולי צוות אחד-שתיים. ואפשר סטארטאפ. אבל מה יפתח אותי באופן האישי? …
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם הכלבה שלי השחיטה לי את השלט של המגבר ימאהה שלי השלט הוא RAV203 האם ידוע לכם כיצד ניתן להשיג שלט כזה? ואולי אפילו יד שניה טוב.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחכה ומחכה ולא שומע כלום פשוט לא משדרים?
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
אז ככה, אני וחברה שלי יוצאים כל ערב להליכה של חצי שעה\שעה בחודש האחרון, והיום החלטתי שאני רוצה ל"שדרג" ולעשות חלק מהמסלול בריצה, או בלעז - ג'וגינג. התחלתי מריצה בקצב בינוני במשך 15 דקות בערך עד שהתעייפתי והמשכתי בהליכה עוד חצי שעה. (כמעט 10 שנים של עישון קופסת סיגריות ביום כנראה עשו את שלהם ) אם יש כאן אנשים שרצים באופן קבוע אשמח לשמוע טיפים להתחלה, אזהרות, כמה לרוץ, באיזו תדירות, וכל מה שאתם חושבים שאני צריך לדעת בנושא. תודה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים שבהם אני יכול להפיץ את קורות החיים שלי בחינם? תודה(:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה:התפקיד שקיבלתי בצבא כולל יציאות של 5-9 האם בזמן התשעה ימים שאני בבית אני יכול ללמוד באוניברסיטה הפתוחה קורס מסויים?או שצריך אישור מהצבא?כדאי לעשות את זה?זה יחסוך לי משהו מהתואר שאני אצטרך לעשות בעתיד אחרי הצבא?
-
- 70 תגובות
- 12.6k צפיות
-