עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, הגיע הקיץ והמזגן שלנו התקלקל וצריך לקנות חדש 1כ"ס לא אינוורטר (ז"א מזגן רגיל on/off) המליצו לנו על אלקטרה פלטינום או תדיראן דומה.. יש לכם ניסיון עם המזגנים האלו? כי הביקורות בדרך כלל מעורבבות. יש טובות ויש רעות. לשני המזגנים. היה לנו LG inverter ולמרות שעבד מצויין אחרי 7 שנים בחר להתקלקל ולא ניתן לתקן כי אין חלקי חילוף. ולכן אני לא רוצה יותר מזגנים יפנים או קוריאנים.

2. יש לי אזרחות רומנית ואני יכול לעבור לכל מדינה באירופה מבחינת איכות חיים יש כמה מדינות אפשריות אבל מבחינה חברתית וכלכלית אני חושב שהכי מתאים זה ארה"ב, רק השאלה איך אפשר להשיג ויזה לשם? ועוד שאלה: איך נערכים למעבר כזה?

3. Started by b3ta0,

שלום האם מישהו יודע אם קיים דבר כזה מנעול לדלת רגילה, אבל מנעול שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת נסגרת. המנעול הסטנדרטי עושה רעשכאשר סוגרים את הדלת ושני המתכות מתחככות , האם קיים מנועל לדלת שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת? רק תגובות לעניין וכו תודה

• 21 תגובות
    • 6.2k צפיות
  4. שלום הרבה זמן לא עשיתי על האש והנה הגיע החג ואין זמן יותר טוב מזה לעשות על האש.. אז הבעיה שלי היא בהדלקת הפחמים.. נניח שמתי תפחמים במנגל(איך בדיוק לפזר אותם,לאמצע?) ואז שמתי כמה לבנים בינהם והדלקתי אותם...מעכשיו הבעיה העיקרית שלי. אני שם קצת חומר מדליק על הפחמים ואז איך בדיוק הפחמים ידלקו?צריך אש כדי שהחומר המדליק יהיה אפקטיבי..איך אני גורם להיווצרות אש בתוך הפחמים לפני שאני שם תמדליק.. תודה וחג שמח

• 67 תגובות
    • 6.2k צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שאני צריך לדבר עם פסיכולוג אבל זה יותר זול זה לא שזה לא כיף להיות בחברתי (כי זה כיף, אני יודע לבלות תשאלו את החברים שלי) אבל בכל זאת אני עצוב, זה אולי גיל ההתבגרות אני לא יודע אבל אני ממש לא שמח מהחיים שלי, שמעתם על מישהו בן 17 שפוחד להזדקן? זה אני! אני לא יכול להיות לבד חצי שעה בלי להרגיש חרדה :-\ חשבתי שאם אחלוק את זה אז אני ארגיש טוב יותר, אשמח אם אקבל תגובות!!

• 62 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. שלום אנשים אני גם חדש בפורום. נראה פורום טוב. קיצר סיימתי תיכון ביוני האחרון והתחלתי בספטמבר מסלול עתודה טכנולוגית במקצוע הנדסת תוכנה. (בעמל ב פתח תקווה) כרגע אני בשלב של המבחנים החיצוניים האחרונים לפני פתיחת שנת ההנדסאי. אני יודע שבעיקרון מי שרוצה את המסלול היה אמור להירשם עד פברואר פלוס מינוס. אני כאן ומוכן לענות על שאלות לאנשים שטרם החליטו סופית אם הם עושים את המסלול.

• 19 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. נאמר לי שאני זקוק לקו 26/28 מהתחנה המרכזית בירושליים (שאני מקווה שיש רק תחנה מרכזית אחת כזו) בכל אופן איפה אני יורד? האם לתחנה קוראים "המטה הארצי : קרית הממשלה" כמו שמופיע באגד? ז"א האם קרית הממשלה והמטה הארצי של המשטרה קרובים וזו אכן התחנה?

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. Started by Ironside,

יש ברשותי שלט ייס (תמונה מצורפת) אבל אני לא מצליח לכייל אותו כלומר להתאים לטלויזיה החדשה שהביאו לי. יש לי קודים אבל אני לא מצליח להביא את השלט למצב בו יהיה מוכן לקלוט אותם. ניסיתי את השיטה שבה מכיילים את השלטים החדשים http://service.yes.co.il/service/RemoteCoordinatin.aspx אבל זה לא עובד בשלט שלי. מישהו שיש לו מושג איך עושים זאת, עזרו והסבירו בבקשה. תודה על הטירחה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. Started by Koss,

אני ועוד חבר מתכננים לטפס ברגל לפסגת החרמון באזור תחילת מרץ - כל עוד יש שלג באתר (בתקווה). זה רעיון ראשוני ולא מצאתי שום מידע באינטרנט... כמה זמן לוקח להגיע לפסגה (2000 וקצת מטר) בהנחה שמתחילים ללכת מהכפר שבתחית החרמון (מג'דל שמס ? אני כבר לא זוכר כלכך....) יש מסלולים מוגדרים כלשהם ? צריך אישורים או ליידע גורמים כלשהם (ליידע את הצבא ?) מה הטמפ' הממוצעת ליום ולילה ? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. אני מקווה שאני לא עובר על חוקי פורום למיניהם, לא ממש ידעתי איפה לשתף את זה... תוך כדי שיטוט אקראי, נתקלתי ב-giveaway הבינלאומי הנ"ל... https://www.gamingtribe.com/giveaway/savage/coolmisterman אם הוא היה סתם משהו בינוני לא הייתי משתף... אבל מדובר ב-work station די רציני בשווי ~5000$~ , ואני מתאר לעצמי שיש פה כמה אנשים שיש להם צורך במערכת כזאת בין היתר גם לשימוש מקצועי. ההרשמה נסגרת ב27.3.15 (יום שישי הקרוב) בשעה 21:00 (זמן ישראל) המפרט: Chassis: XFX Type-01 Series Bravo Edition (Mid-Tower) CPU: Intel Core i7-5960X Processor Extreme Edition (20M Cache, up to 3.50 GHz) CPU Cooling: Cooler Master Glacer 240L Liquid Cooling System GPU: XFX Radeon R9 295X2 H…

• 18 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. Started by Yossarian22,

שלום התבקשתי למצוא קטע קריאה הולם לטקס יום הזיכרון/יום העצמאות. רצוי שלקטע תהיה נגיעה לתקומה של מדינת ישראל וליכולות [ובכללן הצבאיות] המדהימות שהושגו על ידי מדינת ישראל בשנות קיומה יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. Started by motogt,

שלום לכולם, לקראת החגים נתקלתי בהרבה מבצעים במחלקת הבשמים. אני רוצה לקנות לעצמי בושם. אבל אני מבולבל מכל המבצעים, יש אתר שמשווה בין כל המבצעים שיש? או מישהו יודע איפה יש מבצע משתלם במיוחד? ודבר שני , על איזה בושם אתם ממליצים(אל תמליצו על רושאס, זה בושם לערסים) אני מחפש משהו אלגנטי במחיר שפוי של עד 200 ש"ח. תודה לכל העונים, וחג שמח לכולנו

• 26 תגובות
    • 6.2k צפיות
  13. יצא לי לאחרונה לראות הרבה קיפודים.הם יכולים לזרוק חצים או שהם לא יכולים להזיק?

• 22 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. [poll]איזה יותר טעים ?! [opt] מקדונלד'ס[/opt] [opt] ברגר קינג[/opt] [opt] בורגר ראנץ[/opt] [/poll]

• 30 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. Started by Art Tatum,

קניתי ארגז קוקה קולה 1.125 ליטר מיוצר במפעל של קוקה קולה ליד רמאללה. אחרי קירור הגיע שלב הטעימה. פחות טעים או אותו דבר ?

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by shaypoi1,

אני לא מבין את המרוקאים (והאמת את כל עדות המזרח) זה לא שיש לי משהו נגדם, ובלי קשר לצורת התנהגות שלהם, הדיבור, המוזיקה וכל השאר הכי הורג אותי זה האוכל למה כל מרוקאי שתשאל יספר לך על נפלאות החריימה והקציצות המרוקאיות של אמא שלו וכל פעם שהוא יזכר באשכנזים, הוא יזכר בגפילטע פיש (שתכלס זה טעים, תלוי איך מכינים את זה) ויגיד שבגלל זה האוכל של המזרחים יותר טוב מאוכל אשכנזי מה שאני לא מבין זה איך בכלל בן אדם מעלה על דעתו להשוות בין שיפודים, קציצות מרוקאיות וחריימה לכל המטבח הצרפתי, האיטלקי וההונגרי גם יחד..

• 105 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. Started by rogbi,

שאתם צריכים להירגע, מה עושים? ואני לא מתכוון ללחשוב על הבעיה, אלה ללהירגע.. עישון/כדורי הרגעה/ספורט/יוגה/מוזיקה

• 64 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. Started by FARKASH7,

אני רק רוצה לדעת מה זה לא שום פרטים שאסור לספר אם יש כאלה אין לי פשוט מושג מה הראשי תיבות האלה אומרים?

• 32 תגובות
    • 6.2k צפיות
  19. Started by WarNet,

היי,אני מחפש מכונת גילוח של פיליפס.האם שווה לקנות מ-eBay,amazon וכו' או לקנות מחנות בארץ? אני מתגלח כבר ארבעה שנים,כל יום ויום.התגלחתי גם לפני אך לא כל יום.אני נמצא במערכת צבאית. (התחלתי עם סכין M3 Power,עברתי ל- Fusion Power וכיום אני משתמש Fusion Proglide Power) יש לי מס' פצעים לא בולטים בצוואר מהשימוש הארוך בסכין. החלטתי לעשות את המעבר למכונה בגלל העלות הכספית וגם בגלל הנוחות... הזקן שלי צפוף בייחוד באזור הלסת התחתונה,בנוסף לכך הוא עבה. כמו שאמרתי אני משרת בצבא כך שאני חייב להיות מגולח. אני מחפש מכונה שלא תהווה בעייה מבחינת גילוח הצוואר,שלא תפצע את הצוואר,שלא תשאיר שערות ותפספס זיפים,שלא תגרום לגירויים. מבחינת טווח המחירים שאני רוצה להשקיע:עד 1500 ש"ח תודה.

• 28 תגובות
    • 6.2k צפיות
  20. Started by the red dragon,

אם אני רוצה להיות טייס אזרחי כמו בחברת על אל למשל להטיס במטוס אזרחי.. מה צריך לעשות? לאן ליפנות?

• 37 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. Started by alex.turovsky,

• 38 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. אם קיים כזה דבר בכלל, אני מחפש דברים שבארץ נמכרים ביותר זול מבחו"ל. כל דבר שהוא. תודה.

• 17 תגובות
    • 6.2k צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

מישהו מכיר? התיקים לנשיאת מחשב נייד. קניתי היום אחד כזה כי חשבתי שהוא תת דגם לחברה השוויצרית הידועה swiss זה התיק שקניתי: אם מישהו התנסה או שיש לו כזה אשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואני שוקל להחזירו בחזרה לחנות. המחיר אגב יצא לי מאוד זול. תודה.

• 6 תגובות
    • 6.2k צפיות
  24. Started by gkman,

סלחו לי על הצעירות- אבל מה יותר טוב (לאזרחות.מקצועי) נתמ"ם או טמ"ם. עריכה- ומה עדיף, את הטוב מהשניים או תוכניתן?

• 10 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. Started by imac,

בזמן האחרון יש לי חלומות מוזרים ביותר, (לא מה שאתם חושבים) האם יש למישהו תאוריה לגבי חלומות? מה הם אומרים? האם הדברים בחלומות יכולים להתרחש? אני מקווה שזה לא נשמע טיפשי מדיי, פשוט זה מעניין אותי.

• 63 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים