כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
http://hachizol.co.il/product.aspx?pid=318&rd=tavo
-
- 33 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל אני חושב שיש פה אנשים עם נסיון חיים שאולי יוכלו לעזור לי? זה הולך להיות קצת חופר - מי שרוצה להמשיך לקרוא מפה..זה רק מי שבא לו לעזור אני עובד שנה ו8 חודשים במקום מסוויים, עם בוס מטורף וקמצן - גם הבעלים של החברה. אין לי שום חוזה בכתב - אני עובד במקום רפואי 9 שעות ביום, מקבל שכר רק על 8 וחצי שעות. קיבלתי פנסיה רק על 5 חודשים מהתקופה. למרות שהיה לי גם פנסיה במקום עבודה הקודם. אני עובד 9 שעות ביום ומקבל שכר רק על 8 וחצי,למרות שמדובר במקום רפואי שאי אפשר לצאת מהמקום חצי שעה פיזית מחשש לחיי אדם. הוא סופר את הזמן של השירותים וללכת מפה לשם בתור הפסקה. לאחרונה הוא גם שם מצלמות והוא טוען שהמצלמה מצלמת במצטבר שיוצאים מעל חצי שעה וחוקי להוריד. למרות ש…
-
- 33 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
מאיפה אני יכול להוריד או איך זה ניקרה באנגלית הצפירה שמשגרים פצצת אטום (NUCLEAR) אבל ארוכה?
-
אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.
-
- 1 תגובה
- 6.5k צפיות
-
-
תראו אני אמור לעשות גשר בעוד איזה חודש חודש וחצי גג,עכשיו אני מת מיפחד מרופאי שיניים ואין מה לעשות. אז השאלה זה איך עושים את זה כמה זמן זה הולך ואיל זה בנוי? בלי חוכמות זה לא כואב מה אתה פוחד! אין מה לעשות אני חייב לדעת!!!
-
- 13 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
או מישהו באמת נדיב יכול להביא לי בוק ריפורט
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לכזה: http://cgi.ebay.com/VOLCOM-Blue-Hydro-Hoodie-MED-Slim-Fit-Full-Face-Mask-NW-/160508828640?pt=US_CSA_MC_Shirts&hash=item255f125be0
-
- 19 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
חבריי טוענים שלאחר מעבר לסכין גילוח Fusion של גילט הם הרגישו גילוח פחות טוב/נח מאשר השימוש בסכין מאך 3 טורבו לכן רציתי לערוך סקר מורחב יותר.
-
- 40 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום אנשים אני גם חדש בפורום. נראה פורום טוב. קיצר סיימתי תיכון ביוני האחרון והתחלתי בספטמבר מסלול עתודה טכנולוגית במקצוע הנדסת תוכנה. (בעמל ב פתח תקווה) כרגע אני בשלב של המבחנים החיצוניים האחרונים לפני פתיחת שנת ההנדסאי. אני יודע שבעיקרון מי שרוצה את המסלול היה אמור להירשם עד פברואר פלוס מינוס. אני כאן ומוכן לענות על שאלות לאנשים שטרם החליטו סופית אם הם עושים את המסלול.
-
- 19 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
השאלה היא אם תסמונת טורט[אגב, מי שלא יודע מה זה-מוזמן לא להגיב עד שהוא יקרא בוויקיפדיה או משהו על הנושא, אין צורך בהודעות לא קשורות] יכולה להוריד פרופיל צבאי ואם כן אז כמה ולכמה? [השאלה היא לא בשבילי] תודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
איך אני מגיע מתחנה מרכזית ת"א לבה"ד 7 (צריפין?) הייתי שם כבר פעם אחת אבל הקפיצו אותי, ככה שאין לי מושג לגבי קווי אוטובוס שמגיעים לשם ומשם. אני צריך להגיע בעיקרון לצומת שם, איפה שיש גשר כזה להולכי רגל, שאפשר לעבור לצד השני כשיורדים ליד המין קניון הזה או מה שזה לא יהיה.. איזה קווים מגיעים לשם? וחזרה לתחנה מרכזית אפשר לעשות עם אותם קווים?
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
7 בנות, מחפשות מקום לחגוג ערב רווקות לפני שאחת מהן מתחתנת. ניסינו מלון, לא מסכימים. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה
-
- 28 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני רציני, לא שאני מתכוון לנסות אבל מעניין אותי איך עושים את זה ! למישהו יש מידע או ידע בנושא ?
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
איך לעזאזל אפשר לקבל פטור מהמילואים האלו??? 3 פעמיים כבר הייתי עריק ולאחר מכן כלא... מה הם לא מצליחים להבין שיש מקרים חריגים מידי פעם שעדיף להם לתת פטור מאשר לריב ולהילחם איתם שנים??? נדפק לי כבר השכל מזה, אובד עצות ולא יודע מה לעשות... אשמח לקבל פתרונות מעניינים...
-
- 22 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
ג'ויקים מגעילים ומעצבנים! כבר 40 דקות אני רוצה להרוג ג'וק ולא מצליח! :-\ הם מגעילים אותי אז מתי שאני רואה אותם אני נלחץ ומתחיל לשבור הכל העיקר שימות! בקיצור, אני סתם, יושב לי בחושך ויושב על המחשב. פתאום, אני רואה ג'וק מעופף מולי ואני רואה אותו בשחור בגלל המסך, התחלתי להגעל ונהיה לי צמרמורת. עכשיו כ-40 דקות אני משחק איתו חתול ועכבר, וגם נגעל ונלחץ ומפספס. הג'וק הקורבן חכם, ממש ממש חכם! כשהוא היה על המסך, אני הדלקתי את האור בחדר בשביל שיעלה למעלה וככה אני אכה בו! לצערי הרב, הוא חכם מידי... אז בסוף גרמתי לו לעלות, הוא עלה לאור למעלה ונשאר שם, אחריי הרבה ניסיונות לפגוע בו, חשבתי לכבות את האור, כיביתי את האור, ואז פתאום לאחר שנייה שחזרתי למחשב אני רואה אותו טס לכיוון…
-
- 80 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצות לסרטי אקשן טובים כמו: חטופה, b13, המשלח 1-3 ועוד.... תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשתף וגם לשעול ביום שישי האחרון אני ועוד חבר הינו בים ישבנו לנו בסבבה עים נרגילה אני הבאתי שני בקבוקי בירה (מזכוכית), שום דבר חריג בה זה נכון?? אחרי כמה דקות שפתחתו את הבקבוקים עברו פקחים של החוף ראו שאנו עים בקבוקי זכוכית אמרו לנו שזה עסור וזה כנס בגובה 500 שח או משהוא כזה כול החיים שאני בים עים בירה זה פעם ה1 ששמעתי על העיסור הזה!! מה זה הדבר המפגר הזה ? ממתי עסור לי לשבת בים עים בקבוק מזכוכית?
-
- 20 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים! קיבלתי מחשב נייד,ואני מתלבט אם לקחת אותו איתי לבסיס או לא אינטרנט לא יהיה לי עליו בשלב זה,כי לטענת ההורים שלי אינטרנט סלולארי נייד מייקר את העסק(גלישה אלחוטית אולי תתאפשר לי בתחנות מרכזיות וכו') המחשב ישמש אותי למשחקים,וגם לסרטים בזמן הפנוי מבחינת זמן פנוי...הזמן הפנוי העיקרי שלי הוא בסיום הסיום בסביבות השעה 18:00,וכמובן גם בין הארוחות עד כמה כדאי לי לקחת את המחשב?האם הסיכוי שיגנבו אותו גבוה?
-
- 48 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בזול ? אני יותר חושב על להזמין מחו"ל מכיוון שבארץ המחיר מטורף ומבירור קטן משקפת שבארץ מחנות תקנה ב1500-2500 שקל תוכל להביא מחו"ל ב100-150 דולר, שזה ממש גנבה. מישהו מבין בזה כאן ? אם כן שיעזרו לי, בקשר לחניות מומלצות, חנויות ששולחות לישראל אולי EBAY, חברות, דגמים טובים וכו'... תודה.
-
- 32 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
האם יש חנות מחשבים טובה ואמינה באשדוד? אני רוצה לקנות מחשב חדש..
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הורידו לי החודש מהמשכורת ניכוי של מס הנסה ,חודשים קודמים לא הורידו לי כלום , השתחררתי ב OCT 06 ....לזכרוני לא אמורים לנקות לי מס הכנסה לפחות שנתיים . אשמח לקצת יותר ידע בעניין תודה .
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אז ככה מחר נגמר לי המלווה וכל הזמן הזה נהגתי באוטו של סבא שלי שרשום על סבתא שלי כי היא נכה וסבא שלי רשום כנהג של סבתא שלי , האוטו הוא בן 6 שנים והייתי רוצה לדעת בידיוק האם זה משנה נגיד שאני נוהג או סבא שלי ? כי הריי לפי החוק אחרי 5 שנים לא משנה מי נוהג ברכב . בבקשה תסבירו לי כי אני לא רוצה פתאום ששוטר יעשה לי בעיות שהרכב לא רושם עליי ועוד משהו איזה סוגי ביטוח אני צריך
-
- 16 תגובות
- 6.4k צפיות
-