עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Subcenter,Shift,Lala נסגרו חבל חבל הם היו אתרים ממש טובים הסתיימו לי מאגרי המידע לכתוביות עבריות מה עושים עכשיו?

• 69 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

... ש-2 מהם ראיתי בלייב ולא בטלויזיה, גורם לי לחשוב לפעמים שמי שאומר לך "אופנוע זה מסוכן ומכונית זה לא - טועה ובגדול". תרגישו חופשיים לקנות אופנוע, קורקינט או כל דבר שחשקה נפשיכם בו. החיים לרוב תלויים בנהג וגם במזל, ככה אני חושב לפחות.... הניסיון מלמד שזה לא משנה אם זה אופנוע או מכונית, זה אתה בלבד! מקווה שיהיה לנו דיון פורה. קללות, האשמות מיותרות, התנגחויות לא יהיו בדיון זה. כל הנאמר על ידי נאמר לפי דעתי האישית.

• 73 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. Started by bosmathaifa,

שלום לכולם ברצוני לשתף וגם לשעול ביום שישי האחרון אני ועוד חבר הינו בים ישבנו לנו בסבבה עים נרגילה אני הבאתי שני בקבוקי בירה (מזכוכית), שום דבר חריג בה זה נכון?? אחרי כמה דקות שפתחתו את הבקבוקים עברו פקחים של החוף ראו שאנו עים בקבוקי זכוכית אמרו לנו שזה עסור וזה כנס בגובה 500 שח או משהוא כזה כול החיים שאני בים עים בירה זה פעם ה1 ששמעתי על העיסור הזה!! מה זה הדבר המפגר הזה ? ממתי עסור לי לשבת בים עים בקבוק מזכוכית?

• 20 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. שלום חברה. אני כבר שנים מתעניין בקוטל יתושים פסיבי שעושה את עבודה לבד לעומת קוטל יתושים אקטיבי שהוא מחבט שצריך לרוץ איתו אחרי יתושים. סה"כ עדיין צריך לישון, לא? אז עד כה הסתדרתי עם קוטל יתושים מחבט שלאחר פעילות תמיד סגרתי חלונות אחרי ששטח היה "נקי" אבל זה עדיין בעיה בקיץ כי אני צריך לישון עם חלונות פתוחים ורק קוטל יתושים פסיבי נראה כפתרון טוב. אחרי שקראתי כמה ביקורות בזאפ, ראיתי משהו משותף. לרוב ראיתי לפי ביקורות ישנות שאנשים שקנו קוטל יתושים היו מבסוטים אבל אלה שקנו לאחר כמה שנים היו לא מרוצים וזה מבלבל כי אני לא מבין איך זה שלכמה אנשים קוטלים יתושים עושים עבודה טובה ולאחרים בכלל לא עובד? מה, יתושים התפתחו, נהיו מספיק חכמים כדי לעקוף קוטלים? התקציב שלי הוא 200 ש"ח ולמרו…

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. שלום. הפרופיל שלי קרבי ובשבוע שעבר היו לי מיונים למקצועות המחשב. היום התקשרה אליי מאבחנת מחיל התקשוב ואמרה לי לבוא מחר לשלישות לראיון אישי כהמשך למיון של מקצועות המחשב (שאלתי אותה אם יש מחר מבחנים והיא אמרה שלא). שאלתי אותה אם עברתי את המיון והיא אמרה שהיא לא יכולה לענות לי. בעולים על מדים לא כתוב אם עברתי או לא, והתקשרתי היום פעמיים למיטב ושני הנציגים אמרו לי שעוד אין תשובה. אז יש לכם מושג על מה מדובר? עברתי את המיון או שאולי רק אחרי הראיון יחליטו אם עברתי לשלב הבא של המבחנים(אני בעל פרופיל קרבי)? ואם מישהו שעבר את זה זוכר מה היה בראיון בערך, או חלק מהשאלות, ויש לו טיפים להביא לי, זה ממש יעזור לי. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. Started by Merrymoon,

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php תוכנת מחשב מתוחכמת מזהה את תווי הפנים שלכם ואומרת לכם למי אתם דומים. לפי התוכנה אני דומה ל: Adriana Krembeu 90%, Yamila Diaz 83%, Amanda Bynes 80% עריכה: הראשונה זה כנראה לפני הניתוחים. כי התמונה שיש באתר לא דומה בכלל לתמונות בגוגל.

• 102 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. Started by OR007,

אני רציני, לא שאני מתכוון לנסות אבל מעניין אותי איך עושים את זה ! למישהו יש מידע או ידע בנושא ?

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. אהלן.. לפני כמה זמן בא בחור מNESS להסביר לנו על הפרוייקט הזה, והיום אמור להיות מין יום עיון כזה (חוצמזה שהיום אני בן 15 ^^) לפני שאני הולך, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיה\שמע על זה. זה נשמע מאוד מבטיח אבל אני מעדיף לא לבלוע סתם ככה את כל מה שאומרים לי אלא לשמוע ממישהו שחווה. איך הקורס? מעניין? האם באמת עוסקים בתכנים ברמה גבוהה? איך החבר'ה שם? התעודה שמקבלים בסוף- שווה משהו אחרי זה בחיים? תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. Started by The_overclocker,

http://www.shvita2005.10x.co.il "לכל אחד יש את המורה אשר לא נותן לנו לצאת לשרותים או לשתות למרות החוק אז תקופת העוגמה הזאת נגמרת עכשיו! אם אין שינוי עד ל1.3.2005 אז רבותיי, אנו מכריזים על: שביתה!!" ^ אני חושב שהמשפט הזה ממצה את ה"שביתה" הזאת :-\

• 101 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. Started by gshhar,

תודה.

• 32 תגובות
    • 6.4k צפיות
  11. שלום (: מחר יש לי ירפ"א א', וברגע האחרון התברר שאין לי טרמפ לשם כמו שחשבתי. אני צריך אוטובוס, הבעיה היא שהכניסה לירפ"א היא לא בלשכת הגיוס של תל השומר. האמת שאני לא כל כך בטוח איפה הכניסה הזאת בכלל, המפה שקיבלתי לא ברורה כל כך. אני גר קרוב מאוד לתחנה המרכזית החדשה בראשון, ובכלל מראשון אני מאמין שאוכל לתפוס כל קו, הבעיה היא שאין פירוט באינטרנט איזה קו מגיע (אפילו קרוב) לכניסה שאני צריך. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 6.4k צפיות
  12. Started by -Del Piero-,

השאלה היא אם תסמונת טורט[אגב, מי שלא יודע מה זה-מוזמן לא להגיב עד שהוא יקרא בוויקיפדיה או משהו על הנושא, אין צורך בהודעות לא קשורות] יכולה להוריד פרופיל צבאי ואם כן אז כמה ולכמה? [השאלה היא לא בשבילי] תודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. Started by taimor,

איפה אפשר לקנות בזול ? אני יותר חושב על להזמין מחו"ל מכיוון שבארץ המחיר מטורף ומבירור קטן משקפת שבארץ מחנות תקנה ב1500-2500 שקל תוכל להביא מחו"ל ב100-150 דולר, שזה ממש גנבה. מישהו מבין בזה כאן ? אם כן שיעזרו לי, בקשר לחניות מומלצות, חנויות ששולחות לישראל אולי EBAY, חברות, דגמים טובים וכו'... תודה.

• 32 תגובות
    • 6.3k צפיות
  14. Started by xzibit,

אני מתחיל, פרסומות שאני אוהב: 1 - עם ההודי והמכונית פיגו פרסומת שאני שונא: 1 - של הקינדר בונו, בא לי לתת להם מכות :AR15:

• 60 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. Started by haviv822,

אהלן חברה אני בדילמה ענקית... ואני צריך להחליט בימים הקרובים. סיימתי יב מגמת אלקטרוניקה, ורוב חבריי לכיתה ממשיכים ללמוד יג יד לתואר הנדסאי לפני הצבא, עד לפני כמה חודשים היה ברור לי שאני ממשיך.. אבל עכשיו כשאני צריך לקבל תשובה חד משמעית אני לא יודע.... היתרונות ברורים - קל יותר להמשיך ללמוד ישר אחרי סיום יב, לא דורש הרבה.. במידה ואני מסיים יש לי כבר תואר כלשהו ביד ולא צריך להתרוצץ אחרי הצבא לחפש עבודות מזדמנות ולהתחיל ללמוד. מה גם שהמשכורות בתקופה הראשונה בשנה וחצי קבע שאני מחויב לעשות אחרי הסדיר נעה בסביבות ה 6k+ אני מודע ליתרונות של יג יד ולפי דעתי הם רבים יותר מהחסרונות. אבל שואל אותכם בנאדם ששונא אלקטרוניקה, כל קשר לו ולאלק' הוא מקרי בהחלט. אם תשאלו אותי מה אני…

• 15 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

:o :o http://www.putfile.com/media.php?n=SRgtiFIRE

• 38 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. אהלן, יש לי בחדר מזגן 1 כוח סוס של LG PLASMA GOLD. הוא בן 4-5 שנים ויש מצב שהוא מת סופית. השבוע אני משפץ את החדר: צבע, תיקון סדקים וכו'.. וחשבתי להוריד את המזגן על מנת לצבוע מאחוריו כי במידה ואאפשר יהיה לתקן את המזגן אז אני ארכוש אחד חדש. וקרוב לוודאי ששניהם לא יהיו אותו גודל, לכן אם אני לא יוריד את המזגן וכשאני אני אשים את החדש יראו קטעים שלא נצבעו. (החדר כרגע בצבע לבן, ואני מתכנן לצבוע בגוון תכלת) רציתי לשאול איך אני מוריד את המזגן והאם זה עלול לפגוע במזגן? כמו בריחת גז? תודה!

• 1 תגובה
    • 6.3k צפיות
  18. Started by DAVIDD,

???

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

זה אני או שהמון סניפי דואר נסגרו לאחרונה והתורים באלו שנותרו פשוט ענקיים?

• 105 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. המחירים בחנויות בארץ "קצת" גבוהים בהשוואה לחו"ל , אם תיכנסו לכאן: http://www.pricegrabber.com/home_comp.php/lnk=1 תראו על מה אני מדבר (זה אתר דומה ל ZAP הישראלי), השאלה שלי היא האם כדאי לייבא מחו"ל? האם יש מס על קניית כרטיס מסך X850XT לדוג', או על מעבד AMD64 3500 WINCHESTER BOXשבארץ הזול ביותר בZAP המחיר הוא 1755 ש"ח ואילו בחו"ל ניתן להשיגו ב280 דולר שזה 1230 ש"ח, האם המס שאני אשלם יקפיץ את המחיר ב500 ש"ח? תודה.

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. שלום הרבה זמן לא עשיתי על האש והנה הגיע החג ואין זמן יותר טוב מזה לעשות על האש.. אז הבעיה שלי היא בהדלקת הפחמים.. נניח שמתי תפחמים במנגל(איך בדיוק לפזר אותם,לאמצע?) ואז שמתי כמה לבנים בינהם והדלקתי אותם...מעכשיו הבעיה העיקרית שלי. אני שם קצת חומר מדליק על הפחמים ואז איך בדיוק הפחמים ידלקו?צריך אש כדי שהחומר המדליק יהיה אפקטיבי..איך אני גורם להיווצרות אש בתוך הפחמים לפני שאני שם תמדליק.. תודה וחג שמח

• 67 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by toska,

מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בידיוק בתור מש"ק מחשב בצה"ל? אילו נושאים ז"א.. ומה לעשות בידיוק. תודה רבה

• 21 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. שלום אנשים אני גם חדש בפורום. נראה פורום טוב. קיצר סיימתי תיכון ביוני האחרון והתחלתי בספטמבר מסלול עתודה טכנולוגית במקצוע הנדסת תוכנה. (בעמל ב פתח תקווה) כרגע אני בשלב של המבחנים החיצוניים האחרונים לפני פתיחת שנת ההנדסאי. אני יודע שבעיקרון מי שרוצה את המסלול היה אמור להירשם עד פברואר פלוס מינוס. אני כאן ומוכן לענות על שאלות לאנשים שטרם החליטו סופית אם הם עושים את המסלול.

• 19 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. ערב טוב לכולם האם יש שירות כזה שאפשר למצוא את מגוריו או את שמו הפרטי לפחות של אדם שיש לי את מספר הפלאפון שלו? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. חבריי טוענים שלאחר מעבר לסכין גילוח Fusion של גילט הם הרגישו גילוח פחות טוב/נח מאשר השימוש בסכין מאך 3 טורבו לכן רציתי לערוך סקר מורחב יותר.

• 40 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.