כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
או שאין מספיק מסה של אנשים להצדיק ערוץ כזה? אני די איש מערות בזה שאני יושב רוב הזמן בבית ואחד הדרכים שלי להעביר את הזמן זה לצוטט עם אנשים אונליין. אני בעיקר מצוטט עם אנשים מחול ואף פעם לא מצאתי מקום שפוי מספיק לצוטט עם אנשים מהארץ. (אני גם עובד ויוצא החוצה זה לא שאני מובטל בלי תקווה אני פשוט נשאר הרבה בבית ממאין בחירה).
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
היי לכולם, אני ניב... בן 18 ועוד מעט מתגייס לצבא (669 ) תמיד היה לי חלום לטוס לאמריקה, עכשיו זה מתאפשר בגלל שכמה חברים שלי טסים לעבוד שם ואני יכול לגור ולעבוד איתך. מבחינתי זה הגשמת חלום, תמיד רציתי את זה וההורים אמרו לי בבוא הזמן גם אתה תעשה את זה. לצערי, אבא שלי מאוד דואג שאני אעבור לניו יורק לתקופה ארוכה ורוצה שיהיה לי את הכסף לטוס ולחזור לפני שהוא נותן לי את האישור שלו. בגלל שזה כרטיס טיסה לניו יורק זה סכום גדול מאוד, אבל שמתי לעצמי מטרה להגיע לזה ולממש את החלום שלי לטוס. חיפשתי דרכים לעשות זאת והדרך היחידה לעשות זאת היא למכור את הביבי שלי, המחשב. אם אתם מחפשים קנייה, מציאה של ממש, אני ישמח אם תכנסו ללינק למטה ותראו, אם בן משפחה או חבר רוצה אנא הפנו אותו למודעה.…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש הבדל בין זה לבושם רגיל?
-
- 5 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-
איך לנצח בחיים / את החיים (השראה ומוטיבציה) איך לנצח בחיים? או איך לנצח את החיים? מקווה שתאמצו מהסרטון הזה משהו ותפנימו את מה שאמרתי. - כאן הייתי עדן - ILockHiM. - https://www.youtube.com/watch?v=VrWNU1uws7
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם אני תכף עובר דירה ומחפש להתחבר לאינטרנט- אני צריך המלצה לספק ותשתית טובים וזולים , חבילות טריפל וכ'ו לא באות בחשבון היות ואני לא מחובר לכבלים/יס תודה
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה עדיף להיקבר באדמה ? או לשמור את הגוף ?שבעתיד המדע יהיה יותר מפותח נוכל לשוב לחיים זה יכול לתת גם פיתרון למצוקת האדמה לקבורה וגם לזיהום האדמה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בסמסונג 3 בסלקום ביומיים האחרונים שמנסים להתקשר אליו פשוט אין שום צליל ולא קורה כלום מהצד שמנסה להתקשר והצד שאמור לקבל את השיחה לא מקבל כלום גם SMS לא עוברים ורשום FAILED שמתקשרים מטלפון קווי מהבית לסמסונג השיחה כן עובדת לשני הכיוונים
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ראיתי פה מספר משתמשים בפורום ששינו צבע והדגישו את הכתב שרשמו את המפרט שלהם בפרופיל איך עושים את זה יש מדריך ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי זה בעיה שמטרידה אותי זמן ארוך. אני עד היום עבדתי בעיקר בעבודה שאני לא אוהב ופשוט לא מתחבר לעבודה הזו אני מעדיף לקרוא בפורומים,כתבות, לצפות בסדרות/ סרטים מאשר לעבוד (לבזבז זמן) בעבודות האלה מצד שני כמעט על כל דבר צריך לשלם היום- ביגוד/ שכירות, מים, חשמל,חפצים. אני לא בחובות ואפילו צברתי סכום כסף מה עושים במצב כזה שאדם לא רוצה לעבוד, לא מצא את מקומו כלומר מעדיף לשבת בדירתו ללא עבודה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, איני יודע איזה פורום מיועד לפתיחת אשכול מסוג זה (בדיקת מייל שהגיע אלי - האם הוא מהימן או הונאה) לכן פתחתי אותו כאן (ואודה למנהל/ת הפורום אם יפנו אותו לפורום המתאים במידה ואינו מתאים לכאן)... לאחרונה קיבלתי מיילים חשודים לתיבת המייל של הספקית שלי (טריפל סי), כביכול מגוגל או מיקרוסופט. תוכן המיילים היה זהה פחות או יותר לזה המצורף כאן אלא שהם נשלחו מדומיינים שאינם משוייכים לגוגל / מיקרוסופט. היה לי חשד מאוד חזק כי מדובר במלכודת דבש, או במילים אחרות נסיון להונאה. אז פעלתי בשיקול דעת - חיפשתי מידע בגוגל על הסטרינג שבכותרת (REF NO). התוצאה הראשונה שעלתה (דיון בפורומים של גוגל) אימתו את החשד שלי. כולם היו SCAM המייל המצורף היום לעומת זאת, מעלה ספקות חדשים - משלוש סיבו…
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום רב. עבדתי בעבודה שעתית במשך כשלוש שנים (20 שעות שבועיות) ואז בשנה האחרונה (שנה שלמה) עברתי למסגרת של 40 שעות שבועיות. בגלל העובדה הנ"ל, אני מתקשה לחשב את סכום הפיצויים שאני צריך לקבל (פוטרתי). על פי האתר prisha.co.il רשום: [TABLE=width: 590] [TR] [TD] עובד שעבר ממשרה חלקית למלאה ולהפך [/TD] [TD=width: 252] החישוב יעשה באופן יחסי לחלקיות המשרה בכל תקופת עבודה, על-פי השכר ערב הפיטורים [/TD] [/TR] [/TABLE] אני מתקשה להבין את מה שכתוב. מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה בבקשה? העניין הוא שכבר קיבלתי את הפיצויים, והם עומדים על 8 אלף "פיצויים פטור מס" ו8 אלף ימי חופשה (שלא ניצלתי). האם זה תקין בהסתמך על זה שעבדתי 4 שנים?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות היא קיבלה הודעה שיש לה סרטן בכתה מיררה בבכי "או כמה מסכנה אני " ועכשיו היא ממשיכה לעשן ולאכול מה שבא לה אפילו לא רזתה קילו כמו מטומטמת אני אומר לכם הטירוף שולט בעולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לשלוח חבילה שמכילה HD עם חומר (data) לברצלונה. האם מישהו מכיר חברת שילוח אמינה על מנת שהHD יגיע ליעדו כאשר המידע נשאר שלם. כסף אינו מהווה בעיה או מכשול.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא כאלה שכולם כבר ראו...
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום שלום.. אני כבר כמה חודשים תקוע בלי מחשב שולחני ודי קצר במוזמנים עכשיו הבעיה שלי היא כנראה נובעת מהכ.מסך שהלך לעולמו (9600GT OC2) ואני זקוק לכרטיס חלופי לצורכי בדיקה מציע להחלפה הוגנת זכרונות DDR2, DDR, צורב DVD, כרטיסי מסך AGP. ספקי כוח ג'נריים זה הדברים שעולים לי לראש אבל יש עוד הרבה אני גר באזור הצפון (נהריה) אני בחפשש ככה שיש לי חוגר אז אני זמין לכל הארץ מחפש רצון טוב אנשים. אם עברתי על אחד מחוקי הפורום אני מצטער מראש פשוט לא הייתי פה הרבה זמן
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז שמתי לב שיש כאן כמה חובבי ספרים מושבעים כמוני, אז למה שלא נתחיל ת'רד על ספרים שאנחנו אוהבים? בואו נחלק את זה ל3 חלקים: 1. ספרים שקראתם ואתם ממליצים בחום 2. ספר שאתם קוראים כרגע וחוות דעת עד כה 3. ספרים שמחכים לכם על המדף נא להמנע מספויילרים _____________________________________________________________________________________ 1.מתוך מאות הספרים שקראתי בחיים הכי התחברתי לסגנון הכתיבה של דן בראון,אז ברשימה הספרים שאני אוהב וממליץ נמצאים רוב הספרים של הסופר דן בראון ("צופן דה וינצ'י" , "מלאכים ושדים") אני נורא אוהב את סגנון הכתיבה של דן, העלילה תמיד זורמת בקצב מסחרר ובאותו הזמן גם לומדים המון דברים חדשים בלי לפגוע בקצב העלילה. 2.אז אני כרגע קורא ספר עיוני בשם "בלי לוגו" …
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מישהו שמע על התפקיד בצבא סיג IT אני מתמיין לשם רוצה לדעת עם כדאי.. זה תפקיד שעושים יג על חשבון הצבא אחר כך עושים טירונות ואז כמה קורסים של תקשורת ודברים נוספים אחר כך מייעדים לך מסלול.. (שיכול להיות תקשורת, תמיכה , אבטחת מידע.. וכל מה שקשור לIT בהתאם ליכולות והרצון) זה מה שהבנתי בכל אופן מישהו שמע יכול להרחיב קצת?
-
- 18 תגובות
- 25.2k צפיות
-
-
פתאום היה לי התקף של נוסטלגיה ונזכרתי בתוכנית מצויירת שראיתי שהייתי ילד: "פליקס החתול" זה לילדים הדבר הזה? אחד הדברים הכי הזויים שראיתי בחיים שלי, אין מצב שיוצרי הסדרה לא לקחו משהו... עונה ישנה: ועוד פרק מהעונה החדשה:
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אחות בבית חולים שברה חסיון רפואי בכך הכתימה את השם שלי. האם אפשר לתבוע על כך, ואם כן, כמה אפשר לקבל? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשמוע מאנשים מה דעתם על כדור הריטלין.. אני לדוגמה בגיל 24 (היום 29) עשיתי אבחון וקיבלתי מרשם (הממצאים לא הראו על ליקויים מיוחדים אבל הכדור הראה שיפור ולכן סיפקו לי מרשם) מאז עשיתי שימוש בכדור רק בתקופות לימודים אינטנסיביות ולא באופן סדור. אני סובל מהמון תופעות לוואי ומשתדל להימנע ממנו כמה שיותר. אבל מרגיש שפיתחתי סוג של תלות בו ולא מסוגל לשבת ללמוד חזק בלעדיו. מה איתכם? לקחתם? איזה מינון? איזה כדור? תופעות לוואי?
-
- 106 תגובות
- 37k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. התלבטתי האם כדאי לפרסם את התר'ד הזה בפורום "לימודים" או דווקא בפורום הזה, ולבסוף הגעתי להחלטה כי הנושא יכול להיכנס גם תחת קטגוריית Off-Topic. אז ככה: אפתח דווקא בכתבה הבאה(מאת אתר "גלובוס"): http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765549 מומלץ לקרוא את הכתבה על מנת לקבל רקע רחב יותר על הנושא אותו אני הולך להציג, אך אין הכרח בכך. אם אינכם מעוניינים לקרוא את הכתבה, אתם מוזמנים לקרוא ולחוות את דעתכם על הנושא אותו אציג בפניכם: רוב בוגרי המגמות הריאליות בתיכון נוהרים ללמוד את "מקצועות ההייטק", כאשר תחום ההנדסה האזרחית נותר מאחור, וזוכה לביקוש מועט יחסית. בארץ קיים מחסור במהנדסים אזרחיים, ואתרי הדרושים מלאים בהצעות עבודה המשוועות למהנדסים אזרחיים. עם ז…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-