כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל קוני Skypc רציתי לדעת על כל ניסיון רע שהיה לכם עם החברה, מאחר ואני מעוניין לרכוש שם מחשב השבוע. דברים טובים יש עליה בשפע, אבל יש איתכם גם ניסיון רע? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לכל מי שקנה כרטיסים - איך אתם מגיעים?? כי אני גר באשדוד והרכבת היא עד הרצליה, משם צרך אוטובוס ומחליפים מלא קווים וכנ"ל גם בחזור... וההורים לא יכולים לנסוע שעה וחצי להסיע אותנו ועוד שעה וחצי חזור... איך אתם מגיעים?
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
מה היא אמרה שם שמרססים על השחקנים ועובר להם הכאב ציק צק? ואיזה תרופות/ספריים כאלה יש שמשקחים (תקנו אותי איך כותבים) כאבים ברמה גבוה מאוד,משאירים עירנים ועובדים מהר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מוזמן לפגוש את השריטה שלי פה: http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=32904&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 וכמובן שיש עוד כמה סרטונים בפרטים שלי תהנו כמובן שאשמח לקבל תגובות על הסרטונים(גם שם מי שרוצה )
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מתכוון למשחק האסטרטגיה שיצא אחרי רדאלרט . אפשר לשלוח גם לאמייל שלי את המספר אי סי . nati8056@walla.com
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אינטרגל יא הומו יא מזדיין..... לא סופר אותך בכלל יא תחת.... ומה אתם ממושמעים פה כאיו זה צבא.... תצאו עליו גם אתם! קיצר על הזין שלי מה תעשה!!!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אני משתמש באזראוס אבל היא פשוט לא זזה...יש תוכנות יותר טובות?
-
- 51 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3917354,00.html וואו פשוט מטורף מה שילך שם.. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, עוד מספר ימים אני הולך להירשם לתיכון. עכשיו אני הולך למגמת טכ"ם ובתיכון הנ"ל עושים מיבחן קבלה (במחשבים כמובן). הייתי רוצה לישאול אותכם על איזה דברים שואלים במיבחן הזה?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עדיין בשלבים אבל מצורפת תמונת ביניים. מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אם יש לי דיאמטר (קוטר) 180 מיל כמה זה בעצם בס"מ? וכמה זה 202 מיל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אןלי זה ישמע ממש ממש מוזר... אבל אני צריך את המידות של בקבוק סמורנוף וודקה 750ML. גובה. .....תודה...
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אמא שלי נוסעת ביום שלישי לארה"ב ואני רוצה שהיא תקנה לי ג'ינסים שם בגלל ששמעתי שהם ממש זולים הג'נסים בארה"ב.. אין לי מושג אבל מה המידות בארה"ב אני די בטוח שהם שונות מהארץ.. איך משווים את המדינות של הארץ למידות בארה"ב? אני בג'ינס 34 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המידות של התמונה? 3.5X4.5 ? 4.5 זה גובהה ואם מישהו יכול להפנות למדריך פוטושופ להקטין תתמונה למידות המתאימות\תוכנה שעושה את זה אוטומטית אני אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולכם,לפני מספר ימים רכשתי לעצמי HD 160 גיגה. לאחר כמה ימים התברר שאין לי צורך בו כי קיבלתי מקרובי משפחה מחשב כמתנה. ברצוני להחזיר את אותו HD ל-KSP.אך קראתי בדף שמקבלים כי אינם מקבלים מוצרים בחזרה. מזה השטויות האלה?והאם יש מצב שבו אני יכול להחזיר להם את המוצר?
-
- 23 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
אהלן אני משתמש בפייר פוקס של מוזילה ורוב האתר כולל YNET אינם תומכים כמו שצריך בדפדפן אז חשבתי יאללה נשלח להם אימייל נראה אם זה ישנה להם משהו ותראו אחרי איזה 5 שעות בערך הם השיבו לי... שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך והצעתך. כפי שציינת, נכון להיום אתר ynet תומך באופן מלא בדפדפנים מסוג אינטרנט אקספלורר בלבד. תמיכה במגוון של דפדפנים על-גבי מערכות הפעלה שונות, לנוכח מורכבות ממשק המשתמש והיקפי הפיתוח באתר, מחייבים הקצאת משאבים עצומים לבדיקות ולאבטחת איכות. אנו מעדיפים להשקיע משאבים אלה בנתיבים אחרים, כמו שיפור התכנים באתר והעשרתם, או יישומים חדשים למשתמש. כאמור, כתוצאה ממדיניות זו, התמיכה בדפדפנים אחרים, מלבד אקספלורר, ובמערכות הפעלה אחרות מלבד חלונות, הנה חלקית. על אף המאמצ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לי ולאח שלי יש שני מחשבים ואנחנו מחוברים עם כבל אפור כזה, אז היום אני מעבירה סרט מהמחשב שלו למחשב שלי ופתאום נכבה החשמל בבית חיפשתי אצלו במחשב ולא מצאתי את הסרט שהעברתי ואז הסתכלתי אצלי וגם לא מצאתי אותו, אז כבר באתי לוותר אבל הוא אמר שיש מצב שאפשר "להציל" את הסרט כי הוא עוד לא אבוד ויש מצב שהוא עדיין נמצא בתוך הכבל שבין המחשבים שלנו, אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני כי הכבל דיי קצר ולא נראה לי שהוא יכול להכיל את כל הסרט, אבל מצד שני יש מצב כי יש כל מיני דיסק און קיי קטנים שיכולים להכיל המון, אז בטוח כבל שעובר בין שני חדרים מספיק גדול כדי להכיל סרט. אז יש לי שני שאלות, האם באמת הסרט יכול להיות "תקוע" בתוך הכבל ושתיים אם כן אז איך אפשר להציל אותו. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-