עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כרגע אני משקיע עצמאית דרך מגדל (IBI), אבל העמלות מטורפות. 0.9% על עסקה + 6$. כלומר על קנייה ומכירה של מנייה אני צריך לקחת בחשבון כמעט 2%, שמתווספים ל25% מס הכנסה שנלקח. כלומר שעסקה תהיה רווחית אני צריך להרוויח מעל 5%. אני מתעסק בעיקר בטווח הקצר ולא בארוך, ככה שזה ממש לא משתלם לי, אבל עוד לא מצאתי חלופות טובות. יש כאן מישהו שיכול לייעץ ולהמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  2. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=obz20091223_26749

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. ערב טוב חברי הפורום, צריך את עזרתכם להבין משהו... אחי הקטן עובד בחברת השמירה(G4S) והוא עבד לילה של העברת השעון ויצאה לו 9 שעות במקום 8 , המעסיק אמר לו שלא משלמים לו על השעה הזאת כי כביכול בקיץ משלמים על שמונה במקום 7 האם זה הגיוני או שסתם עובדים עליו? כמו כן הוא מנסה לחסוך והתנדב לעבוד ביום כיפור שזה 20+ שעות ואמרו לו שזה רק 150% לכל שעה ואני יודע שבכל עבודה אחרת זה 200+ האם זה אפשרי ? או שהמעסיק מחליט?

• 28 תגובות
    • 9.8k צפיות
  4. תוך כמה זמן מהרגע שהם אישרו שהם קבלו את הכסף עד שהמוצר מגיע לבית שלך כמה זמן זה לוקח בימים....

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  5. !! אוףף!!! כל כך מרגיז! נרשמתי למכירה לפני שבועיים בערך! היה רשום שיש עוד שתי יחידות לסיום המכירה... אני מרוב שפחדתי שיסגרו את המכירה זירזתי את אבא שלי לקנות בלי לבדוק אם זה טוב או ( כן כן אני די נאיבי ) אוקיי.. מאז כאמור.. עברו שבועיים והמכירה לא נסגרת... זה עדיין על "עוד שתי יחידות" וראיתי שאחרי נרשמו בערך מיליון איש היום הם מתקשרים לאבא שלי ואומרים לו שהם לא יכולים לארגן צורב של ליטאון והם יכולים להחליף לי ל-MSI וחירטטה לו כמה מספר ואותיות! אפילו לא אמרה לו איזה מהירות. נגיד.. אפשר להבין שחסר להם צורבים אבל מה שמעצבן זה שהם יודעים שאין להם את הצורבים במלאי ובכל זאת הם נותנים לאלף איש להמשיך להזמין!!! ובסוף מתקשרים ומציעים צורב מעפן של MSI :AR15: :AR15: :AR15…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by oDot,

שלום לכל קוני Skypc רציתי לדעת על כל ניסיון רע שהיה לכם עם החברה, מאחר ואני מעוניין לרכוש שם מחשב השבוע. דברים טובים יש עליה בשפע, אבל יש איתכם גם ניסיון רע? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  7. לכל מי שקנה כרטיסים - איך אתם מגיעים?? כי אני גר באשדוד והרכבת היא עד הרצליה, משם צרך אוטובוס ומחליפים מלא קווים וכנ"ל גם בחזור... וההורים לא יכולים לנסוע שעה וחצי להסיע אותנו ועוד שעה וחצי חזור... איך אתם מגיעים?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  8. אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by raiman1,

תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. מה היא אמרה שם שמרססים על השחקנים ועובר להם הכאב ציק צק? ואיזה תרופות/ספריים כאלה יש שמשקחים (תקנו אותי איך כותבים) כאבים ברמה גבוה מאוד,משאירים עירנים ועובדים מהר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://mariopaint.ytmnd.com/ חחחחחחחח

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by x-amin,

מוזמן לפגוש את השריטה שלי פה: http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=32904&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 וכמובן שיש עוד כמה סרטונים בפרטים שלי תהנו כמובן שאשמח לקבל תגובות על הסרטונים(גם שם מי שרוצה )

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מצאתי קישור במועדפים שלי...אתם חייבים להכנס ולראות. בסה"כ מלפני שנתיים וחצי... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=4946.0;topicseen תיהנו HF

• 58 תגובות
    • 3k צפיות
  14. אני מתכוון למשחק האסטרטגיה שיצא אחרי רדאלרט . אפשר לשלוח גם לאמייל שלי את המספר אי סי . nati8056@walla.com

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. אינטרגל יא הומו יא מזדיין..... לא סופר אותך בכלל יא תחת.... ומה אתם ממושמעים פה כאיו זה צבא.... תצאו עליו גם אתם! קיצר על הזין שלי מה תעשה!!!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  16. איזה דבר זה מפציץ את המוח.. שתיתי 2 כוסות משו חבל על הזמן ... לפני גיוס אתמול ואללה משו טוב

• 98 תגובות
    • 17k צפיות
  17. Started by avi2014,

אני משתמש באזראוס אבל היא פשוט לא זזה...יש תוכנות יותר טובות?

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. מי ינצח ביום רביעי? ישראל או צרפת?

• 143 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. Started by 888,

השאלה בכותרת אפשר להצביע פעמיים...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3917354,00.html וואו פשוט מטורף מה שילך שם.. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by asmon,

שלום לכם, עוד מספר ימים אני הולך להירשם לתיכון. עכשיו אני הולך למגמת טכ"ם ובתיכון הנ"ל עושים מיבחן קבלה (במחשבים כמובן). הייתי רוצה לישאול אותכם על איזה דברים שואלים במיבחן הזה?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

עדיין בשלבים אבל מצורפת תמונת ביניים. מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by zniibidl,

אם יש לי דיאמטר (קוטר) 180 מיל כמה זה בעצם בס"מ? וכמה זה 202 מיל? תודה לעוזרים.

24. Started by R9547655G,

אןלי זה ישמע ממש ממש מוזר... אבל אני צריך את המידות של בקבוק סמורנוף וודקה 750ML. גובה. .....תודה...

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by SciFi7,

שלום, אמא שלי נוסעת ביום שלישי לארה"ב ואני רוצה שהיא תקנה לי ג'ינסים שם בגלל ששמעתי שהם ממש זולים הג'נסים בארה"ב.. אין לי מושג אבל מה המידות בארה"ב אני די בטוח שהם שונות מהארץ.. איך משווים את המדינות של הארץ למידות בארה"ב? אני בג'ינס 34 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים