עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מי שלומד נהיגה / נוהג - על מה אתם לומדים/נוהגים אנא פרטו כי אני סקרן ד"א - שכחתי לציין אני לומד על VW Golf 1.9TDI

• 82 תגובות
    • 7.3k צפיות
  2. שלום, אני לומד לפסיכומטרי בעזרת קורס קידום, המבחן עצמו באוקטובר. אני לא במצב רע אבל אני רוצה ללכת לעתודה, ואני צריך לזה ציון מספיק גבוה בשביל זה. ויש לי קצת בעיה באנגלית. סיימתי 5 יחדיות אנגלית, ואני עדיין חושב שאני לא אצליח בשאלות ששם. אני פשוט לא ממש יודע אנגלית, קצת מידי שנים של למידה הביאו לי ידע של דקדוק בלבד, ואין לי אוצר מילים, אז אני ממש מתקשה שם... :s05: יש מישהו שלמד לזה ויכול לתת טיפים ששונים מ"לך תלמד אנגלית"? כי זה בערך מה שקידום רוצה... חוץ מכמה טריקים שעוזרים קצת...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום יש לי מכונה של קריסטל שעובדת טוב חוץ ממשהו אחד שמטריד אותי ... הסחיטה שלה אורכה כ10 דקות . ב2 התוכנות גם כותנה וגם בגדים רגילים האם זה תקין? לא הורס את הבגדים?

• 10 תגובות
    • 7.5k צפיות
  4. Started by WootaCoolin,

כנסו בבקשה - http://hwzone.co.il/community/threads/543941-%D7%90%D7%96-%D7%9E%D7%94%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%95%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-SSD-%D7%97%D7%93%D7%A9 תודה D:

5. בדקות 3:05 עד 4:22 http://www.liveleak.com/view?i=870_1201888915

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. מזה וזה רק בזמן האחרון אני לא יכול לשחק משחקי רשת :nixweiss: לפעמים יש לפעמים אין אני חושב שזה בעיה בבזק, אני מחובר בADSL אני משחק RAKION ושמתחיל לשחק הMS קופץ ל :nixweiss: :pissed:5000 זה רק אצלי? ד"א איך אני בודק פינגים?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  7. מה דעתכם על SONATA ARCTICA?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בבקשה זה דחוף לי לקבלת החלטה סופית!!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. שלום אז ככה יש לי חשבון של PAY PAL ורציתי לדעת אם יש לי חשבון בבנק אם אני יכול להעביר לשם כסף?או שזה הולך רק אם ויזה?

10. אני מחפש קלטת וידאו ישראלית לילדים בשם "הפסנתר",איפה אפשר לקנות אותה? אני לא מצליח למצוא! קלטת מקורית.. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by y191181,

זהו הקישור http://profitfrommails.com/pages/index.php?refid=y191181 לשאלות יש לפנות לICQ259-029-320 ותפסיקו למחוק הודעות שלא פגעות באף אחד!!!!!

12. עשיתי קורס במכללת הייטק, הערכה שווה הרבה. 2 ספרי לימוד + ספר LABS. מי שמעוניין ליצור קשר ב alonchap@gmail.com מסנגר או אימייל הספרים במצב חדש. מחיר סמלי או החלפה במשהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by miki20008,

מי שמרים מישקולות שירשום כמה הוא מרים אני 15 ק"ג

• 113 תגובות
    • 8.1k צפיות
  14. מי שמשחק ממש טוב במשחק טניס יהיה טוב גם במשחק פינג פונג או שאין קשר? אני מדבר על רמות גבוהות כמו אנדי ויוני ושחר פאר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כרגע אני משקיע עצמאית דרך מגדל (IBI), אבל העמלות מטורפות. 0.9% על עסקה + 6$. כלומר על קנייה ומכירה של מנייה אני צריך לקחת בחשבון כמעט 2%, שמתווספים ל25% מס הכנסה שנלקח. כלומר שעסקה תהיה רווחית אני צריך להרוויח מעל 5%. אני מתעסק בעיקר בטווח הקצר ולא בארוך, ככה שזה ממש לא משתלם לי, אבל עוד לא מצאתי חלופות טובות. יש כאן מישהו שיכול לייעץ ולהמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  16. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=obz20091223_26749

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. ערב טוב חברי הפורום, צריך את עזרתכם להבין משהו... אחי הקטן עובד בחברת השמירה(G4S) והוא עבד לילה של העברת השעון ויצאה לו 9 שעות במקום 8 , המעסיק אמר לו שלא משלמים לו על השעה הזאת כי כביכול בקיץ משלמים על שמונה במקום 7 האם זה הגיוני או שסתם עובדים עליו? כמו כן הוא מנסה לחסוך והתנדב לעבוד ביום כיפור שזה 20+ שעות ואמרו לו שזה רק 150% לכל שעה ואני יודע שבכל עבודה אחרת זה 200+ האם זה אפשרי ? או שהמעסיק מחליט?

• 28 תגובות
    • 9.4k צפיות
  18. תוך כמה זמן מהרגע שהם אישרו שהם קבלו את הכסף עד שהמוצר מגיע לבית שלך כמה זמן זה לוקח בימים....

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  19. !! אוףף!!! כל כך מרגיז! נרשמתי למכירה לפני שבועיים בערך! היה רשום שיש עוד שתי יחידות לסיום המכירה... אני מרוב שפחדתי שיסגרו את המכירה זירזתי את אבא שלי לקנות בלי לבדוק אם זה טוב או ( כן כן אני די נאיבי ) אוקיי.. מאז כאמור.. עברו שבועיים והמכירה לא נסגרת... זה עדיין על "עוד שתי יחידות" וראיתי שאחרי נרשמו בערך מיליון איש היום הם מתקשרים לאבא שלי ואומרים לו שהם לא יכולים לארגן צורב של ליטאון והם יכולים להחליף לי ל-MSI וחירטטה לו כמה מספר ואותיות! אפילו לא אמרה לו איזה מהירות. נגיד.. אפשר להבין שחסר להם צורבים אבל מה שמעצבן זה שהם יודעים שאין להם את הצורבים במלאי ובכל זאת הם נותנים לאלף איש להמשיך להזמין!!! ובסוף מתקשרים ומציעים צורב מעפן של MSI :AR15: :AR15: :AR15…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by oDot,

שלום לכל קוני Skypc רציתי לדעת על כל ניסיון רע שהיה לכם עם החברה, מאחר ואני מעוניין לרכוש שם מחשב השבוע. דברים טובים יש עליה בשפע, אבל יש איתכם גם ניסיון רע? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. לכל מי שקנה כרטיסים - איך אתם מגיעים?? כי אני גר באשדוד והרכבת היא עד הרצליה, משם צרך אוטובוס ומחליפים מלא קווים וכנ"ל גם בחזור... וההורים לא יכולים לנסוע שעה וחצי להסיע אותנו ועוד שעה וחצי חזור... איך אתם מגיעים?

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  22. אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by raiman1,

תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. מה היא אמרה שם שמרססים על השחקנים ועובר להם הכאב ציק צק? ואיזה תרופות/ספריים כאלה יש שמשקחים (תקנו אותי איך כותבים) כאבים ברמה גבוה מאוד,משאירים עירנים ועובדים מהר?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://mariopaint.ytmnd.com/ חחחחחחחח

• 15 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.