עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אוניברסיטת סן פרנציסקו נאלצה לשלם 1.4 מיליון דולר להאקרים שהצפינו את החומר במחשבי המאוניברסיטה. https://sanfrancisco.cbslocal.com/2020/06/28/cyber-attack-ucsf-medical-school-ransom/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by H.I.V,

אהלן בינואר עברתי טסט וקיבלתי רישיון כזה זמני בלי תמונה שהתוקף שלו היה עד אוגוסט עד היום לא קיבלתי רישיון עם תמונה לתמיד וכבר עבר התוקף של הזמני מה המספר של המקום שבו אני יכול לברר מה קורה עם הרישיון שלי? תודה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מישהו יודע לאן הם עוברים?

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by kobi_af,

שלום רציתי לדעת כמה גילוחים אני יכול להתגלח בסכין גילוח.? עד שהפס הכחול נשחק ?איך זה עובד...

5. Started by Alexkmr,

משהו ידוע אם בטיפול הראשוני צריך לשמן גם את הצד החיצוני של הווק או רק הפנימי?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  6. לעיונכם : http://law.co.il/news/copyright/2008/10/28/german-court-ruled-against-rapidshare/

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לאחרונה שמתי לב שפתאום צצים משתמשים שפותחים ת'רד X הדיון הרשמי ואז פשוט נעלמים והדיון לפעמים יוצא מהנושא והסדר שלו. לפי דעתי מי שפותח ת'רד דיון רשמי צריך לעקוב אחריו ולהיות המנהל בפועל של הת'רד הזה ולא אחרי פתיחת הת'רד הוא נעלם כלא בא (העיקר הוא פתח ראשון). שני אנשים שכרגע עושים עבודה מצויינת ולוקחים את העבודה ברצינות ששמתי לב שפותחים ת'רד ומנהלים אותו ברצינות הם SIMONSIX ו-TERJEN. *אני חושב שלא כל אחד יוכל לפתוח כזה ת'רד, הבן אדם צריך להיות אחראי ורציני. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by D.r Bit,

אז זהו הגיע היום ב30.10.08 ירדתי בבקום מאזרחי ועליתי על מדים ! מה שרציתי להגיד אנשים שמרו על עצמכם תהנו מהאזרחות כמה שיותר למי שצריך להתגייס עוד מאת תהנו מהזמן שנותר לכם עליי זה נפל קצת בהפתעה להגיד תאמת לא ממש הופתעתי אבל בכול זואתקשה ... קצת קשה לעשות צבא בגילי ... אז יאללה מי שעושה גם טירונות אולי נפגש בבסיס יאלללה בט"ר נצינים פלוגות יגואר מחלקה 3 _________ ________ ________________ __________ ____________ _____________ נ.ב ומשהו קטן למנהלים מצטער עם הספמתי ורשמתי שטויות הקפצי דיונים ישנים או שסתם עיצבנתי אותכם וקיבלתי אזהרות וכול והשתקות מהפורום לחודש פשוט רצתי לבקש סליחה ! _________ ________ ________________ __________ ________…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by iakovl,

קיצר תקעו אותי בנתיים בתפקיד הקטן של אחראי הסברה שבועית (קצת מידע מקדים, אני משרת בבה"ד 13, וכרגע בקורס מצ"ח פלילי) המליצו לי לחשוב על רעיונות בשביל ההסברה השבועית (שאני צריך לבצע בסוף השבוע) על האקטואליה שהייתה באותו שבוע יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 6.9k צפיות
  10. http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000FkkIF9H0jR9n11m4CUtag4K:12bbi68k5?id=tech חשבתי אולי לקנות מסך... כמה זה בעצם מע"מ? 15% או על מסכים ומוצרי מחשב זה יותר..?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by avivlevy,

רוצה לקנות שק איגרוף ומתח מאיפה לקנות? וכמה כל דבר אמור לעלות?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by א אוהל,

שלום רשום לי "על פי נתוניך האישיים הינך מתאים ליחידות שדה" עכשיו השאלה שלי היא שרשום לי במנילה סטילים או פראמדיק או עוד כמה דברים לא מעניינים ומכיוון שיש לי פרופיל 72 החלטתי לסטילים עכשיו אני לא יודע אם יקבלו אותי או לא זה שזה רשום לי במנילה אומר שאני יכול ללכת?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by Master Boo,

http://www.thinkgeek.com רציתי להזמין משהו בעזרת MasterCard, אבל כשהגעתי לשלב האחרון של לאשר את ההזמנה קיבלתי שגיאה. שלחתי להם מייל, אבל לא נראה כאילו הם מתכוונים לטפל בזה. חשוב לציין שכל הפרטים שהזנתי שם נכונים, נבדקו שוב ושוב, ואותו כרטיס שימש להזמנות מחו"ל באתרים אחרים. השגיאה שאני מקבל: An error occurred trying to submit your information to our credit card processor. Please double check that your billing address and phone number are correct. NOTE: Every time you click Place Order, your bank places a hold on the funds in your account. Please call us at 888-433-5788 to place your order by phone if you continue to have problems placing your order. למישהו יצא להזמין מ…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by IG,

שלומות. בעקבות חזרתי לשרות וקבלת כומתה חדשה, רציתי לדעת איזה דרכים יש לשפצר אותה כדי שלא תשב כמו סנאי לא ממש מת על הכתף (ותגרום לסיכה של ח"א להתקע לי בגרון כל פעם שאני מסובב את הראש ) בינתיים שרפתי וגילחתי אותה קצת, ניסיתי לגהץ (לא ממש עזר... עדיין עבה מידי), ועכשו הכנסתי אותה מקופלת לכוס מים רותחים כדי שתקבל צורה מעוגלת. בוקר כנראה אני אגהץ אותה שוב, אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור... לגלח עוד אני לא רוצה כי אני רוצה שהיא תראה כמו כומתה ולא כיפה (בגלל המעגלים שנראים על כומתות מגוחלות מידי...) תודה

• 27 תגובות
    • 13.7k צפיות
  15. לפני מספר ימים נסעתי לי לתומי בעיר כשלפתע הרכב שלפני בא לפנות שמאלה בלי איתות אפילו אך התחרט ובעצם דפק ברקס פתאומי במקום... לחצתי על הברקס ישר בחוזקה אך האוטו החליק לכיוונו אפילו האנד-ברקס לא עזר ! היו חסרים לי ממש עוד 5 סנטימטרים לעצירה , בקיצור היה מגע ממש קל והפנס ברכב שלי נשבר בעקבות כך לרכב השני לא נגרם כל נזק. עכשיו אני מודע לכך שהחוק היבש אומר שאני אשם בגלל אי שמירת מרחק, אבל עדיין הדבר הזה נורא נורא מעצבן !!! לא נסעתי מהר מידי ואפילו שמרתי מרחק סביר ממנו , יש עוד גורמים שמשפיעים כמו איכות כביש לקויה, כביש רטוב והבדלי כושר עצירה של כל רכב . הרכב שעצר בפתאומיות היה רכב מדבקה חדש הרכב שלי מודל 94 ... בכל זאת יש כאן הבדל מסויים למרות שהרכב מטופל כראוי. אז מה אני אמור…

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by KoM,

http://www.shooshtime.com/clips/video.php?id=4000

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כולנו עדים למאבק ההישרדות של רשות השידור בחודשים האחרונים, האיומים ואף הקידום שלהם בחסות המונדיאל. לצערי עם כמה שאני מנסה למצוא סיבות לאהוד את רשות השידור אני לא מוצא. רבים כמוני רואים את רשות השידור כגוף דינוזאורי שזמנו עבר מן העולם, לא זוכר מתי מצאתי משהו לראות בערוץ הזה (חוץ מהמונדיאל). אשר מנהל מלחמת חורמה נגד כלל הציבור הישראלי לתשלום האגרה ואשר לא בוחל בשום אמצעים. ידוע כי היו אין ספור ניסיונות כושלים לארגון מחדש של רשות השידור אשר מרבה לשפוך כספים רבים על הסכמים ישנים, אבטלה סמויה ועוד. אין ספק שיש צורך ברשות ציבורית אובייקטיבית אשר לא נתונה תחת איילי הון ואילוצים כלכליים אך כפי שרוצים כרגע לעשות יש להתחיל את הכל מחדש. המפוטרים אשר קשה לרחם על מישהו שעושה עבודה כל …

• 55 תגובות
    • 11.3k צפיות
  18. Started by J0n1,

למי שיצא לו פעם לדוג, אשמח למקום טוב באזור חופי ת"א שאפשר לדוג שם בשקט... אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. מצאתי לעצמי עוד גוב אני הפכתי מבדיוק לפני שעתיים למורה מחשבים ואנגלית לשני ילדים (כיתה ה' ו- ו') השאלה כמה לקחת לשעה?

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  20. האם זו רמאות או שבאמת מקבלים משהו? עריכה: אם מישהו מכיר עוד אתרים שעובדים על אנשים אנא תנו לינק וכך כולנו לא נבזבז את זממנו. תודה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  21. לא מצאתי בגוגל לינק או הסבר יעזרו תודה

• 13 תגובות
    • 13.7k צפיות
  22. להיגרם? אני פשוט נכנס לחדר ומתחילים לי כאבי ראש אם אני רואה טלויזיה/במחשב אז גם מדרדרת איכות הראייה (קצת שורף ואני מתחיל לרואת מטושטש) וסחרחורת רצינית דיברתי עם בודק קרינה מגנטית הוא אמר שאין מה לדאוג ממסכי LCD ואני יושב רחוק מספיק מהטלויזיה יש לכם רעיון ממה זה יכול להיגרם?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. בקרוב חברה של אימי טסה לארצות הברית , בתה גרה שם ואני מעוניין לרכוש מחשב של Alienware לשלוח לביתה והיא תקח אותה ארצה , לפי מה שהבנתי קודם כל יש צורך בחשבונית מיוחדת שצריך לבקש מהחנות על מנת לקבל החזר מע"מ אם רוכשים מוצר בחו"ל , דבר שני כמה יהיה עלי לשלם על מחשב שמחירו $799 - $899 , ומישקלו של המחשב הוא כ4.5LBS ואני מעריך כי יחד עם הקופסא והכל הוא ישקול כ2קילו (אם זה חשוב בכלל ) , אני שוב מציין ואומר כי הוא יגיע לארץ בייבוא אישי ע"י בן אדם , כמה , בנוסף למחיר של המחשב בחו"ל יהיה עלי לשלם על מנת להעביר אותו בצורה חוקית לארץ ? האם אפשר להעביר בצורה אינה חוקית ולא לשלם יותר מהמחיר בחו"ל? עד כמה זה מסוכן ומה יש לעשות? מצטער על כל השאלות , זה פעם ראשונה פשוט , תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by ThePorscher,

סתם רציתי לדעת, לידע כללי... מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים