כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש לי ארון בתוך הקיר עכשיו אני צריך לעשות מסגרת מקירים מקומות?? יש לי מסגרת אבל מהמים וכל זה הכל רקוב כבר אני רוצה לעשות אחד חדש אבל אני לא מוצא מקום שעושה רק מסגרת עם דלתות ואין לי צורך במדפים וארון בנוי כי יש לי אחלה ארון בתוך הקיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה , התחברתי לאינטרנט של ספקית מסויימת , במחיר של 29 שקלים לחודש , ללא שום התחייבות , והתעקשתי איתם שאני לא מוכן להתחייב ולא לשלם מעל 29 שקלים , והוא אמר לי אוקיי קח שנה ללא התחייבות ב29 שקלים. בקיצור עברה עכשיו שנה , ואני שם לב שהם חייבו אותי את האשראי שלי ב35 שקלים על החודש הנוכחי , כלומר הקפיצו לי את המחיר של החבילה בלי להודיע ובלי כלום , ואני זוכר שהנציג אמר לי שאחרי שנה אמורים ליצור איתי קשר ושהם לא ישנו לי את המחיר בלי להודיע. מה עושים ? אפשר לתבוע אותם על זה ? כי הרי זאת עברה על חוק הצרכן ? למישהו יש נסיון בקטע ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הארועים בצפון .... אובכן, קרה מה שקרה בצפון. לכאורה, תנאים אופטימליים לניסוי על אמת. "רק" שני טילי קרקע - קרקע (עם ובלי מרכאות) עשו את מעופם לכיוון הארץ. מה שאמור לטפל בסוג האיום הזה היא מערכת "קלע דוד", או בשמה הקודם "שרביט הקסמים". המערכת מבצעית מזה זמן מה, כלומר עברה את כל השלבים עד להיותה כזאת. אממה, ככל הנראה, תוך כדי הירוט התברר שאין איום על הארץ. נו, מילא. אז הופעלה השמדה עצמית למיירטים של המערכת. אכן, שברים של מיירט אחד נפלו בשטחי מדינת ישראל. אבל, וזה האבל הגדול, המיירט השני נעלם. או יותר נכון, לא יודעים מה היה לו. איננו. לא שברים ולא טיל ולא כלום. בעיה. בעיה גדולה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי חבר שלי אמר לי שהריח שלי לא משהו מהפה, ואז ניסיתי ללקק תיד שלי ולהריח וזה מסריח... או שזה בכלל לא אומר כלום ? אם יש ריח רע אז מה עושים ? בבקשה פתרונות פשוטים.. ואני מצחצח שיניים פעמיים ביום ואני לועס מסטיק אחרי שאני אוכל...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי היום במכון והציעו לי להיבחן , שמעתי על זה אחר כך שחזרתי הבעתה מאנשיםף שזה מין כת מטורפת כזאת וזה ממש יכול להזיק, מישהו שמע על זה או יכול להפריך את זה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה סיימתי צבא ואני מחפש תחום להתמקצע בו ולהשתלב בעבודה בתחום הזה. אני תמיד אהבתי את תחום החומרה, הרכבתי מחשבים, פתרתי הרבה תקלות חומרה ותוכנה, ועשיתי כל מיני מודים קטנים. מאוד הייתי רוצה לעבוד בתחום. אבל הידע שלי הוא פשוט הנסיון שלי, ועם נסיון כזה לא הולכים לעבוד. אז אני מניח שכדי לעבוד כטכנאי (במקום טוב) אני צריך לעבור קורס או הכשרה. מצד שני, אני לא יודע מה לגבי המשכורת בתחום, ההנחה שלי שהיא לא משכורת מאוד גבוהה אבל אני אשמח לשמוע מהנסיון שלכם והאם כדאי לי בכלל לעבוד בתחום. כמו כן, אילו קורסים עליי לעבור? עד כה עבדתי כנציג שירות של חברות תקשורת, כך שאין לי לצערי גם נסיון מקצועי בתחום שאני רוצה לעבוד בו. תודה ר…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי,אני מעוניין לקנות כיריים קרמיות עם 2 גופי חימום. אני צריך רק כאלה שעובדים על חשמל ולא גז. למישהו יש מידע בנוגע לזה?
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לכבוד יום כיפו מצאתי ברשת גרסה משעשת לפיוט "אדון הסליחות": פיוט של יום הכיפורים ל- web designer לפי נעימה זו או אחרת של אדון הסליחות ומסיבות שונות, לא לפי אלף-בית. מאת איתי הראבן web consortium רחום וחנון, חטאנו לפניך רחם עלינו זלדמן יודע כל נסתרות טוב ומיטיב לבריות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? לא עבדנו לפי סטנדרט מזמן לא קראנו a list apart השתמשנו בתג FONT התב?חב?שנו עם טבלאות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? our HTML didn't validate our javascript was out of date mozilla היה מ?פלץ מפחיד כתבנו קוד לדפדפן יחיד ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? עד שקיבלנו אמונה שמנו space.gif בכל פינה האם דיננו כבר קצוב רק כי לא הפרדנו תוכן ועיצוב ? חטאינו נכבס נשתמש ב- CSS ח?ט?אנו? …
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יצא לי לבדוק תמונות באתר Getty Images אבל בניגוד לאתרי תמונות אחרים אין שם מחירון. מי שרוצה נדרש ליצור איתם קשר והם קובעים את המחיר לאחר "בדיקה". זכותם לדרוש מה שהם רוצים. הבעיה שלי שאין שום איזכור בגוגל לגבי המחיר בפועל, או לפחות דוגמא מספרית של לקוח כלשהו. לא יכול להיות שאין ברשת במקום כלשהו בין אם בפורום או בבלוג או בכל מקום אחר שמישהו לא כתב כמה דרשו ממנו. ניסיתי לחפש כל מיני צירופי מילים ובאף אחד לא קיבלתי תוצאה עם מחיר או אפילו חו"ד של לקוח. זה לחלוטין לא הגיוני!!!!!! האם לדעתכם יש לאתר הסכם עם גוגל שלא יציגו תוצאות כאלה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת. אם יש לכם תימוכין אשמח לראות. תודה. זאת לא שאלה תיאורתית אז אשמח לקבל תשובה מהירה, יש לי עד מחר. מעוניין להחזיר משהו ל KSP.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
האם אני יכול לקבל הערכה ל גבי מחיר בארץ בתודה מראש oczpc 64002g 800
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי הם הייבואנים הרשמים של CREATIVE בארץ, ולמי אפשר לשלוח במקרה של תקלות (כלומר דרך האחריות). אם למישהו יש טלפון או אתר או איימייל של הנ"ל, בבקשה תפרסמו אותו פה.
-
-
שלום, הפז"ם שלי הוא בדיוק שנה ולפני כשבועיים הגשתי טופס 55 כדי לעבור ליחידה קרבית בתור לוחם. כרגע, אני נהג בנ"מ. את הטופס הגשתי רק עכשיו מכיוון שההורים שלי חתמו לא מזמן [בן-יחיד]. מש"קית הת"ש שלי אמרה שבקרוב אני צפוי לעבור ראיון עם גורם כלשהו. אין לה פרטים רבים עליו. אגב, ביקשתי חי"ר [עם העדפה לגולני, למרות שכעת אני מעדיף דווקא כפיר] והיא אמרה שלגבי גולני היא לא בטוחה, אבל חטיבות חי"ר אחרות - סיכוי גבוה. אם זה רלוונטי: פרופיל 82, קב"א 52 2 תעודות הצטיינות 0 ימי ב' / ג' מתחילת השירות, ללא פטורים וחארטות מהסוג הזה את המידע הנ"ל ציינתי במכתב האישי. כמובן המטרה של זה היא אחת: לשכנע אותם שאני חייל רציני, ולמרות הפז"ם, יש טעם שיקחו אותי לקרבי. השאלה שלי היא כזאת: האם זה קצין מי…
-
- 14 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
אני עובד כבר כמעט חצי שנה בתמיכה טכנית/שירות לקוחות, ודיי שונא את העבודה הזו (אין צורך להסביר למה). מעבר ל"אהבה" הבלתי רגילה שלי לעבודה, בחודש עבודה יוצא שאני מרוויח פחות משכר מינימום. אני משתדל לא להתלונן, ומוקיר תודה על כך שיש לי עבודה. אני מנסה לשפר את המצב שלי ומדי פעם מסתכל בלוחות דרושים. לצערי, אני לא מוצא שום עבודה למתחילים ללא נסיון שהיא לא אחת מאלה: שירות לקוחות/תמיכה טכנית/מלצרות/מכירות/סדרן סחורה וכד'... אבל כן, משתדל להגיד תודה על כך שיש לי עבודה... מה זה מבחינתי עבודה "נורמאלית"? בינתיים, בתור חסר נסיון. באמת שאין לי יותר מדי דרישות... שעות: 8 - 16/17 עבודה שלא משרתת קהל באופן פרונטאלי/טלפוני. אם כן, אז בצורה מאוד עקיפה. עבודה משרדית עם ניירת, או עבודה פיס…
-
- 104 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום לכם, יש בבעלותי אתר אינטרנט חזק שמהשבוע האחרון הוא גם ראשון בגוגל בתחומו. ממוצע של 10,000 כניסות בחודש. איך אפשר לעניין מפרסמים לפרסם באתר שלי? וכמה מקובל לדרוש בעבור הפרסום בסדר גודל כזה. תודה רבה! אם השאלה מתאימה לפורום אחר, מצטער. לא מצאתי משהו יותר מדויק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה. מה קורה אנשים? זה זה כבר ממש מוגזם! בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו. ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד. חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!
-
-
-
לא יודע עד כמה זה נכון.. הנה קיבלתי זה עתה באימייל לתשומת לבכם.. Dear friends, Please inform your friends about the following: Fuji Co. removed Israel from its complimentary world map that they gave to their customers with the purchase. Yes, in Fuji stores abroad you receive the world map without Israel!!! According to Fuji, we just don't exist... It is most likely done to entice Arab customers. I am sure, that map without Israel makes Arabs happy, very happy... It is a very dangerous precedent - it looks like an indication that Arab calls for boycott of Israel start bearing fruits. Many Israelis today called for boycott of all Fuji products - film, cameras, batterie…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לכתבה הבאה בכתבה כתוב ככה: "חברת לוג'יטק העולמית עורכת שני מחזורי השקה גדולים בשנה, השקת החורף במרץ והשקת הקיץ באוגוסט, כשבין לבין יש השקות מוצרים נוספות, למוצרים בודדים." [פסקה ראשונה שורה 2 לפני הסוף] ואז מציגים את החידושים שהולכים להיות מוצגים. השאלה היא האם כל מה שהציגו שם בכתבה זה הדברים שהולכים לצאת בקרוב או שיצאו גם מוצרים שלא מופיעים שם? כן,בטח עכשיו תגידו הינה עוד שאלה מטומטמת ומלא שטויות אבל תעשו טובה אם מישהו יודע שיענה, תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-