עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה שרשום בכותרת. אם יש לכם תימוכין אשמח לראות. תודה. זאת לא שאלה תיאורתית אז אשמח לקבל תשובה מהירה, יש לי עד מחר. מעוניין להחזיר משהו ל KSP.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by MOFRA,

מי שמכיר שיכתוב פה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yomax82,

האם אני יכול לקבל הערכה ל גבי מחיר בארץ בתודה מראש oczpc 64002g 800

4. רציתי לדעת מי הם הייבואנים הרשמים של CREATIVE בארץ, ולמי אפשר לשלוח במקרה של תקלות (כלומר דרך האחריות). אם למישהו יש טלפון או אתר או איימייל של הנ"ל, בבקשה תפרסמו אותו פה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by X-_PLOSIVE,

האם נעלם פורום קנייה ומכירה???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, הפז"ם שלי הוא בדיוק שנה ולפני כשבועיים הגשתי טופס 55 כדי לעבור ליחידה קרבית בתור לוחם. כרגע, אני נהג בנ"מ. את הטופס הגשתי רק עכשיו מכיוון שההורים שלי חתמו לא מזמן [בן-יחיד]. מש"קית הת"ש שלי אמרה שבקרוב אני צפוי לעבור ראיון עם גורם כלשהו. אין לה פרטים רבים עליו. אגב, ביקשתי חי"ר [עם העדפה לגולני, למרות שכעת אני מעדיף דווקא כפיר] והיא אמרה שלגבי גולני היא לא בטוחה, אבל חטיבות חי"ר אחרות - סיכוי גבוה. אם זה רלוונטי: פרופיל 82, קב"א 52 2 תעודות הצטיינות 0 ימי ב' / ג' מתחילת השירות, ללא פטורים וחארטות מהסוג הזה את המידע הנ"ל ציינתי במכתב האישי. כמובן המטרה של זה היא אחת: לשכנע אותם שאני חייל רציני, ולמרות הפז"ם, יש טעם שיקחו אותי לקרבי. השאלה שלי היא כזאת: האם זה קצין מי…

• 14 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. Started by KapiSH,

;D

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by benor,

אני עובד כבר כמעט חצי שנה בתמיכה טכנית/שירות לקוחות, ודיי שונא את העבודה הזו (אין צורך להסביר למה). מעבר ל"אהבה" הבלתי רגילה שלי לעבודה, בחודש עבודה יוצא שאני מרוויח פחות משכר מינימום. אני משתדל לא להתלונן, ומוקיר תודה על כך שיש לי עבודה. אני מנסה לשפר את המצב שלי ומדי פעם מסתכל בלוחות דרושים. לצערי, אני לא מוצא שום עבודה למתחילים ללא נסיון שהיא לא אחת מאלה: שירות לקוחות/תמיכה טכנית/מלצרות/מכירות/סדרן סחורה וכד'... אבל כן, משתדל להגיד תודה על כך שיש לי עבודה... מה זה מבחינתי עבודה "נורמאלית"? בינתיים, בתור חסר נסיון. באמת שאין לי יותר מדי דרישות... שעות: 8 - 16/17 עבודה שלא משרתת קהל באופן פרונטאלי/טלפוני. אם כן, אז בצורה מאוד עקיפה. עבודה משרדית עם ניירת, או עבודה פיס…

• 104 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. Started by intermaster,

שלום לכם, יש בבעלותי אתר אינטרנט חזק שמהשבוע האחרון הוא גם ראשון בגוגל בתחומו. ממוצע של 10,000 כניסות בחודש. איך אפשר לעניין מפרסמים לפרסם באתר שלי? וכמה מקובל לדרוש בעבור הפרסום בסדר גודל כזה. תודה רבה! אם השאלה מתאימה לפורום אחר, מצטער. לא מצאתי משהו יותר מדויק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by se7en,

אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה. מה קורה אנשים? זה זה כבר ממש מוגזם! בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו. ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד. חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by onn_the_vy,

מי בא מלחמת סמיילים??? :asthanos: :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by סתם אחד מושפע,

1 באפריל

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by ot,

לא יודע עד כמה זה נכון.. הנה קיבלתי זה עתה באימייל לתשומת לבכם.. Dear friends, Please inform your friends about the following: Fuji Co. removed Israel from its complimentary world map that they gave to their customers with the purchase. Yes, in Fuji stores abroad you receive the world map without Israel!!! According to Fuji, we just don't exist... It is most likely done to entice Arab customers. I am sure, that map without Israel makes Arabs happy, very happy... It is a very dangerous precedent - it looks like an indication that Arab calls for boycott of Israel start bearing fruits. Many Israelis today called for boycott of all Fuji products - film, cameras, batterie…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by e-Pit@m,

תמונה יפהפיה.. של מכונה מדהימה.

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לכתבה הבאה בכתבה כתוב ככה: "חברת לוג'יטק העולמית עורכת שני מחזורי השקה גדולים בשנה, השקת החורף במרץ והשקת הקיץ באוגוסט, כשבין לבין יש השקות מוצרים נוספות, למוצרים בודדים." [פסקה ראשונה שורה 2 לפני הסוף] ואז מציגים את החידושים שהולכים להיות מוצגים. השאלה היא האם כל מה שהציגו שם בכתבה זה הדברים שהולכים לצאת בקרוב או שיצאו גם מוצרים שלא מופיעים שם? כן,בטח עכשיו תגידו הינה עוד שאלה מטומטמת ומלא שטויות אבל תעשו טובה אם מישהו יודע שיענה, תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אני מחפש אתרים עם שמות פרטיים (לאנשים)

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. היי אני מרכיב משקפי ראיה (או שם עדשות). יש לי מספר לא גבוה ואסטיגמציה כלשהי. כיום אני משתמש במשקפיים עם מסגרת של ריי באן שעלו לי כ 1000 שקלים. קצת נמאס לי מהמשקפיים וראיתי שברשת "קרולינה למקה" יש מבצעים לא רעים. כך שיש לי שתי שאלות: 1. האם מישהו התנסה במשקפיים שלהם ויכול להעיד בכלליות על איכות המסגרות או העדשות שם. 2. הבנתי שהם לא עושים שם בדיקות (הגיוני בהתחשב במחירים ובתצורת הסניפים) ודורשים מרשם מאופטימטריסט. מאיפה אני מביא מרשם כזה במינימום עלות? אני חבר בקופ"ח מכבי (שירות בריאות, ווטאבר). בפעם שעברה שבה הלכתי לרופא העיניים וביקשתי שיבדוק לי את המספר אני זוכר שהוא לא הסכים להביא לי מרשם - וגם כל המרפאה שלו היתה ממוסחרת ומלאה בציוד ראיה (משקפיים\עדשות\נוזלים) למכירה. כ…

• 0 תגובות
    • 7.1k צפיות
  18. Started by EyEOnE,

שלום לחברי הפורום, חשבתי שלא יזיק לי להתחיל ולחזק את שפת האנגלית שלי שהדרדרה יותר מידי במהלך השירות הצבאי. יש איזשהי תוכנה אטרקטיבית ללמוד השפה האנגלית? משהו בסגנון של התוכנה של הלימוד תאוריה שאיתה בזמנו. לפני שאני הלך להירשם לWALLSTREET או הקח מורה פרטי שיש לי מזה כבר טראומה מהילדות [יותר מידי מורים ]. יש חיה כזו? גם ככה אני יושב הרבה זמן מול המחשב ביומיום אז לפחות לעשות משהו באמת מועיל. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחפש תוכנה או אתר שמראה איך להגיע לכול רחוב האם קיים דבר כזה ואם כן בבקשה לינק אני צריך של העיר באר שבע תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. אהלן חבר'ה אני וחבריי תל אביבים ואנחנו רוצים קצת לגוון ביציאות שלנו והחלטנו לבדוק מה יש לירושלים להציע. משהו מכיר ברים טובים בירושלים? עדיפות לברים עם מוזיקת רוק וכמובן כאלו שפתוחים בשישי-שבת. אני זוכר שרח' יפו, איפה שעוברת הרכבת הקלה ממש יפה ועמוס מסעדות וברים- זה ככה גם בשבתות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by klayton,

Kung Fu Volleyball or Kung Fu Soccer?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by Lanzar,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3338921 בקיצור מסכן בעלה בעתיד

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by MasterDK,

שלום יש לי שאלה שאני כל הזמן מתבלבל: אם אומרים לי "אני אפגוש אותך ברבע ל 2". הם מתכוונים ל 1:45? תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by R0ck,

חג שמח! 8) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  25. и пыхтачок לראות את הסוף .... קבלו אותו >>>>>

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים