עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מצאתי לא מזמן את המגהדרייב בארון שלי, ואני חייב את המשחק. אם מישהו מוכן לתת/למכור או מכיר חנות שמוכרת(קשה לי להאמין שיש) בבקשה ליצור קשר.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  2. Started by realmagic,

שלום לכולם, בסרט "סימה וקנין מכשפה", מגיע וסרמן (ליאור אשכנזי) למשטרה ומתלונן שהשכנה (תיקי דיין) קיללה אותו. השוטר (עמי סמולרצ'יק) מציע שהוא יקלל אותה בחזרה ונותן בהמשך דוגמא לקללה כזו. האם למישהו יש את הסרט ויכול לשלוח לי מה בדיוק הקללה (זה דיי ארוך - היא כוללת בין השאר תאומים סייאמים מחוברים בתחת ואת יוסי שריד). תודרבה!

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  3. Started by integral,

http://www.wallak.net/zidan/

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. אני מחפש אתרים שווים ומהירים... אני רק צריך את השם/כתובת שלהם... אם למישהו יש הזמנה לתת לי אז זה יהיה טוב אבל זה פחות חשוב... את זה אני יכול להשיג לבד... אני רק צריך אתרים טובים כאלה

• 102 תגובות
    • 11.5k צפיות
  5. Started by sdfzxc,

1. כי ה צ האחרונה היא לא ץ. 2. הם חותכים שירים. 3. הם תוקעים גלגל"צ בהתחלת, סיום, ולפעמים גם אמצע של שירים (אי אפשר לתבוע אותם על השחטת שירים?). 4. יש להם פרסומות של מדליק מי שמקליק ראשון. 5. יש להם פלייליסט של 5 דקות. 6. העורך המוזיקלי שלהם בן 12. 7. המקום הראשון הנוכחי שלהם זה שיר של מדונה (רק בגלל שזה שיר של מדונה). אתם מוזמנים להמשיך את הרשימה.

• 48 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש חנות שמוכרת נשקים קרים, מהקלסיים דוגמאת קאטאנה ועד מודרניים דומאת משטי. חשוב לי שתשלח לארץ, מישהוא מכיר?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Shasoosh,

בשבוע האחרון המזגן בדירה שלי התחיל לטפטף מים, טפטוף מסיבי ומעצבן ממש מעל המיטה. ניקיתי את הפילטרים מאבק אבל זה לא ממש עזר, אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזאת? זה משגע אותי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by big mam@,

www.warez-bb.org אחרי ההרשמה הוא לא שולח לי את הקוד הפעלה לאימייל. אח שלי הקטן המעצבן הזה אומר שהוא יודע למה והוא יגיד לי רק אני אשלם לו 5 שקל...כמעט הבאתי לו חמש כאפות... מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? ואם הוא הצליח לקבל משתמש מאושר והכל אז שיביא לי אותו או יגיד איך

9. היי חבר'ה איתגרו אותי בחידה נוספת. בפעם שעברה עזרתם לי בכבוד. אשמח אם תעזרו לי בשנית! להלן החידה: מהו שמו של קרמר ? הפרטי ?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by EladBr,

אם אני לא טועה ראיתי פה מישהו שמוכן להזמין מ-Ebay ולהתעסק עם כל הבלגן ורק לקבוע תאריך ושאני יתן לו את הכסף מזומן ביד.. אם יש כאלה אנשים פה...אני אשמח שתידעו אותי אלעד

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן נגמר לי ביום ראשון ה9/7 המלווה מותר לי לנהוג בלי מלווה ביום ראשון? למי שלא הבין כתוב לי ברישיון שדרוש מלווה עד ה9/7 אז זה כולל את יום ראשון או לא?

• 44 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. טוב עכשיו אני בקנדה, כעיקרון עוד שבוע אנחנו נוסעים לכמה ימים בNY(ניו יורק) עכשיו אני צריך ממך עזרה בלמצאו אתרים של חנויות אלקטרוניקה שם, כי שם אני מתכוון לקנות את מה שאני רוצה =] (שזה GX2, ספק ואולי מערכת קירור מים...) אז עזרו לי קצת =] וד"א היום מסריח, יורד פה עכשיו מבול, כן, כן, מבול של גשם בקיץ =\ אז היום רק ניסע לבנק להחליף כמה דולרים אמריקאים לקנדים וזהו =\ נשב בבית ולא עושים ברביקיו באסה לי.... בכל מיקרה עזרו לי למצוא חנויות =]

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by TheRedEye,

http://www.torec.net/ ע"י טורקים טיפשים.. מה עם קהילת האקרים בארץ? לא מתכוונת לעשות משהו? נשב ונשתוק מול מדינות ארב המוגבלות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום! רובכם בטח שואלים מדוע נעשתה השטות הזאת של הנגיחה שהכריעה תכלס את המשחק,ואני אומר לכם את הסיבה! זידאן נוקם את נקמת המהגרים הצרפתים. כיצד ניתן להוכיח זאת? א. שחקן ברמה של זידאן שכ"כ מנוסה במעמד של גמר גביע,בח-י-י-ם לא היה עושה דבר כזה בשפיות. בחיים! ב. שימו לב שכזידאן מקבל את האדום הוא לא מתאמץ אפילו ... הוא נגח במודע ובכוונה מוקדמת,ואין לי מושג מה אמר לו האיטלקי,אך אני לא מתאר שזידאן היה עושה כזה דבר גם על סופר קללה... יכול להיות שהאיטלקי סיפר לו בדיחה וזידאן החליט להשתמש בזה כהצתה לנגיחה ג. שימו לב שהוא הלך ישר לחדר הלבשה ולא חזר.. אולי מהפחד ואולי כי הוא במודע סולד מנבחרתו? ד. כשהיו מהומות המהגרים זידאן לא השיב על השאלה מה דעתו על המהומות,ככל הנראה הוא תכנן ותכנן …

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by Electric Boom,

שלום, מישהו יכול לספר לי מהן הבדיקות שם? אני יודע סוד ביטחוני בלה בלה בלה, אבל בכל זאת - בייחוד מה כוללות הבדיקות הרפואיות(בודקים סיבולת לב ריאה שם?מה ??? :nixweiss:)

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by Ghtm,

שלום. אם אתם רוצים להגיע לנקודה אז דלגו על הסיפור כי זה אולי קצת חופר. ביום שישי האחרון (7.7) הייתה לאחותי בת-מצוה, בגינה אצלנו בבית. הגינה היא של כל הבניין (5 דירות) , גינה דיי גדולה, את הגינה מקיפים בניינים מכל הכיוונים. באחד הבניינים מסביב יש איזה אדם אחד, בשנות הארבעים, שכבר פעמיים-שלוש התווכח עם אבא שלי. פעם זה היה כי כיסחנו את הדשא בחמש אחה"צ, פעם כי דפקנו עמודים לאדמה (עשינו גדר..) גם בשעות אחה"צ המאוחרות... באירוע היו קרוב ל90 איש, ועשינו הפעלה עם דרבוקות. בשיא האירוע, התחילו לעוף על אורחים ביצים מהבניין של האדם (ופגעו...). בן-דוד של אבא שלי ראה והעיד שהן עפו מהחלון של האיש הספציפי הזה, וחבר שלי שהיה באירוע ראה את אישתו יוצאת לגינה שלהם ומסתכלת על האירוע משם. הזמנ…

• 96 תגובות
    • 15.6k צפיות
  17. Started by arkadur,

אני מחפש מידע על קארטינג (אתרים שעוסקים בנושא) אני מתכוון לרכוש אחת , אשמח לדעת מה אתם חושבים\יכולים לספר לי על הנושא מסתבר שהעסק נהיה אצלי קצת יותר מתחביב..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by artyom,

היה לנו ממש משעמם ורצינו לבדוק את הפלאפון זה לא היה מתוכנן אבל יצא נחמד ביותר... תגידו לי מה דעתכם על סרטי הראשון ב MOVIE MAKER תודה PS: וגם תגובות על התוכן אם יצא לכם http://video.google.com/videoplay?docid=-6324270808845703674 ואגב, אני הוא ART.LOVE, וזה שמוצג ראשון בסרט

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tombcatz,

יאללה,הנה לכם עוד דיון חצי מטומטם אם היו אומרים לכם עכשיו שאתם יכולים לבחור איזה פלאפון שבא לכם ולקחת אותו בחינם,איזה פלאפון הייתם לוקחים? -בפירוט שלכם תנו שם,תמונה[רצוי] ופירוט טכני קצר. אז אני אתחיל במקרה שלי,הייתי הולך על הSony Ericsson K800I פיצ'רים מרכזיים: -מכשיר דור שלישי עם שתי מצלמות -מצלמה ראשית עם 3.2 מגה פיקסל,ועדשת מקרו עם אוטו פוקוס לצילום מקצועי -המכשיר מגיע עם פלאש מקצועי XENON [כמו של מצלמה אמיתית,ולא תאורת לד רגילה] -תמיכה במותג CYBERSHOT בתוכנה שלמה לצילום דיגיטלי [מתקדם בהרבה ממצלמופונים אחרים] -תמיכה בBESTSHOT,מאפשר לך לצלם 15 תמונות בו זמנית בשניה אחת,ולבחור את התמונה הכי טובה שיצאה מבין כולם -תמיכה בכל הפונקציות הקודמות של SE,בין השאר נגן…

• 69 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. איזה איזור זה הערים הבאות : בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' ואיזה איזור זה: הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' הם מרכז? או הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' ואם בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' לא מרכז , אז מה הם ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לא היו לי שידורי טלויזייה בכבלים, אני פיצלתי את החוט וחיברתי גם לטלויזייה וגם למחשב וראיתי את הערוצים הבסיסיים, מישהו גם שם לי כזה מכשיר, "מגבר אנטנה" או משהו כזה והם גילו איכשהו, הם התקשרו אלי והתחילו לשאול אותי אם אני צופה בטלויזייה, אמרתי שאני לא יכול לדבר באותו זמן השאלה שלי אם זה לא חוקי לעשות את זה? או האם זה לגמרי לא חוקי או חלקית? ואם מישהו יודע איך הם גילו את זה? האם זה היה בגלל המכשיר והאם בלעדיו הם לא יגלו, אגב מסתבר שלא צריך אותו בכלל בבקשה מי שמבין או מניסיון לא ניחושים תודה מראש

• 54 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by [NOS],

הורים של חבר טוב נוסעים לחו"ל והם יכולים להביא לי משהו עד 100$, מה כדאי לבקש?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by UNDERDOG,

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.youtube.com/watch?v=RHyUYNyMtVY&search=SNIPER%20RIFLE תגידו מה זה ה SNIPER החזק ביותר שיש?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by Black_eagle,

שלום , אני מחפש שיר, הסגנון לדעתי זה דאנס ויש בפזמון את המילים its two in the morning..... מנוגן ברדיו K CITY. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 442 צפיות

דיונים חדשים בפורומים