כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אולי הנושא ישמע לכם קצת מצחיק אבל תנסו לקחת ברצינות... בקיצור - אני וחברים שלי בני 14 ורוצים לארגן איזה מסיבת שתיה קטנה לעצמנו..... אני אחראי על האירגון וקבענו שנהיה בערך 10-15 ילדים כל אחד יביא 15 שקל ככה ונקנה שתיה וכל מה שצריך, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם.. אין לנו ממש מושג איזה שתיה לקנות ואם מה לערבב??????? יש דברים שנוכל להשתכר מהם ויהיה לנו יותר טעים מוודקה?? ובערך באותו המחיר כמובן..... ועם מה הכי טוב לערבב?? ואם יש לכם עוד איזה טיפים איך לעשות את זה יותר טובב אז תנו בקשה... תודה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המוצר הבא דרך קנייה קבוצתית, https://www.massdrop.com/buy/aune-t1-amp-dac-combo ויש שם בחירה בין שני שנאים: 110v 220v, מי מבניהם מתאים לארצנו?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז כמה אייפונים יש בארץ? כנסו להצביע! http://isrtv.blogspot.com
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
התחרות כרגע נורא גדולה בין החברות היות ויצא גם הממיר השלישי שמאפשר צפיה בחבילה הבסיסית בשביל תשלום חד פעמי של 400 שקל. כרגע אני HOT משלם שם משהו כמו 350 שקל כולל תשתית אינטרנט , מה שמייקר את החבילה כולכך זה כל הערוצי ספורט הפתוחים. השאלה שלי אם יש טעם לנסות לעבור לYES , ממה שהבנתי אפשר לקבל את הYES MAX HD במחיר אטרקטיבי.. מה בעיקרון עדיף הממיר HD של YES או של HOT ?
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
בכיתה ט' לא עברתי בערבית (המקצוע היחיד) ולאחר סיום הכיתה נאמר לי שחובה לקבל במקצוע ציון עובר כדי להיות זכאי לתעודת בגרות, עכשיו זה לא נשמע בכלל הגיוני כי יש המון בתי ספר שבהם לא לומדים ערבית וגם אצלנו בבית הספר יש תלמידים שחברו בצרפתית למשל ואצליהם זה לא משנה. אז איך זה יכול להיות ? גם ככה לאחר כיתה ט' ערבית זה כבר כמגמה ויש רק 5 ילדים בכיתה של הערבית.. חיפשתי בגוגל קצת ולא מצאתי מידע בקשר לציון עובר בערבית ולזכאות לתעודת בגרות מישהו כאן מבין בזה קצת ? תודה !
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש לדירה החדשה שולחן מחשב טוב, עם מקום לסאב למטה (Harman Kardon Soundstick 2) ועם איזה 3 מגירות במחיר טוב. המלצות?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
?09:51 ?12/?11/?2006 התקשרתי לחנות PC Now, דיברתי עם רוני, המייצג את החנות, שאלתי אותו האם יש במלאי: כרטיס מסך Innovision® GEFORCE 6800 128MB כרטיס טלוויזיה FlyTV כרטיס קול Audigy2 ZS לאחר בדיקה קצרה, אמר רוני כי את הכרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה יש במלאי ואפשר לבוא ולקחת במקום, אך לגבי כרטיסי קול יש בעיה ואין א תהמוצר, ניתן להזמין ותוך יום-יומיים המוצר יגיע. כמו כן, המליץ רוני לבצע מיידית הזמנה באתר כי כך המחיר יוצר יותר זול ב-20% מאשר בחנות וגם כדי שהמוצר יישמר לי. מיד ביצעתי הזמנה באתר ולאחר התארגנות קלה יצאתי לדרך. ?12:00 ?12/?11/?2006 הגעתי לחנות PC Now, המקום נראה מוזנח, בלשון המעטה, קירות מלוכלכים ובלאגן שלם, אך מה שמעניין אותי זה השירות, שעד כה היה מצויין. התיישבתי…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לדוגמה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439717,00.html אילו אנשים אחראיים לפיתוחים כמו זה שבכתבה - האם אילו אנשים שלמדו רפואה, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה או ביוכימיה? אני בהתלבטויות מה ללמוד לתואר ראשון ואני, על פי ההתפתחויות, בוחר מה מעניין אותי יותר ומצאתי שאני רוצה ללכת לכיוון של פיתוחים כאלו. האם המשכורת בתור אדם שעוסק בדברים כאלה היא גבוהה [במידה והוא מצליח כמובן] ואיזה מקצוע משלב הייטק ורפואה\ביולוגיה [ואם יש אז גם ביחד עם כימיה] ויש לו ביקוש ומשכורות טובות בארץ. תודה מראש :-)
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בג'ילט מאך 3 ומרוצה מאוד. הבעיה שהסכינים יקרים מאוד. האם אתם מכירים מקום שמוכר בזול? או שאולי עדיף להחליף יצרן? אשמח לשמוע תגובות למה יש סכינים עם 5 להבים? אם עדיף סכין עם מספר להבים גדול יותר למה לא מייצרים סכין עם 10 להבים? ולמה זה לא יוצר לפני 50 שנה אלא פתאום ב-10 שנים האחרונות נזכרו? כלומר יש תועלת בלהבים רבים או שזה סתם חרטא?
-
- 17 תגובות
- 12k צפיות
-
-
אני בדילמה קשה כיתה יוד ואצלי בתיכון עושים את כול המקצועות הפנימיים השנה (בגיוליה כימיה פיזיקיה והמ לא) קיצר עוד לא חשבתי מה לעשות בחיים אז אני לא יודע מה אני רוצה ממני בנתיים אני לומד בקבוצות האלה 5 אנגלית - אני עושה על בטוח 5-4 מטמטיקה - שעל בטוח 5 5 כימיה - על בטוח כי זה קל ממש 10 טכ''מ - זה משעמם וזה פסקל ו vb ו אקסס וזה משעממם רצח ואני רוצה לפרוש 4 פיזיקיה - אני לא יודע מה אני רוצה והשאר רגיל לשון,הסטוריה,תנך.ספרות קיצר יש לי בעייה קטנה עצם היותי בטכ''מ אני עושה 10 יחידות ובעצם מקזז את הביולגיה\כימיה + פיזיקיה ובכך ב י''א אני לא יצטרך ללמוד את זה אבל מצד שני ראיתי שבאוניברסטיה\טכניון דורשים 5 פיזיקה ? זה נכון ? האם כדאי להשאר בטכ''מ ? מה זה יתן לי ? האם יש מש…
-
- 98 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
יום כיפור מתקרב - ואני כבר נהיה רעב שמעתי שמועה שיש מקומות שפתוחים ביפו ביום הנלוז מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 9.2k צפיות
-
-
מישהו מצליח להכנס לפורטל start.co.il ? אחלה פורטל וכבר כמה ימים שאי אפשר להכנס. יאיר
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
הורדתי את התוכנה והבנתי שאי אפשר לחפש בה אז רציתי לשאול אם למישהו יש המלצות על אתרים טובים שנותנים קבצי טורנט להורדה?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להכנת שירטוטים ומודלים תלת מימדיים.[לא מסובכים מדיי...] העדפה לפשטות ונוחות.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=2347 אל תלכו לראות אותו בחיים. בזבוז מוחלט של כסף. לסרט הזה אין עלילה והוא פשוט מעפן.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://www2.haaretz.co.il/special/dinozaur/a/185483.asp
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מתי יוצא הסרט? אהה ואם למישהו יש לינק לטריילר זה יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בכמעט כל האתרים בארץ, כל המוצרים שעולים מעל 50 שקל בכלל לא מצאים במלאי של החנות, אם אתה מזמין, הם מזמינים שזה בסדר לדברים ממש ממש ממש יקרים, אבל פשוט אין לאף אחד כלום ! הם גם אף פעם לא רושמים שצריך לעשות BACKORDER מתחת לכל מוצר, הם פשוט שמים תמונה ומחיר ויאללה, מי שמזמין מזמין, שיחכה שבועיים. לא נשמע דבר כזה באף חנות שמכבדת את עצמה בעולם ואם כן, רשום בבירור שזה BACKORDER בשחור בולט. לכל בעלי החנויות, כמו שאני לא פותח אתר ומוכר שם מכוניות על של בוגאטי שאין לי, תפסיקו לעשות שטויות ואל תשימו דברים שאתם לא מביאים בסטוקים סדירים לחנות שלכם, מספיק לעשות ג'אחות ולפוצץ את האתר בכל חומרה חדשה שיוצאת אפילו שאין לכם אותה ועוד בלי לרשום שזה בהזמנה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
עשיתי לפני הרבה מאוד זמן - ופתאום נתקלתי בזה..... (כעיקרון - עד היום, זה היה 2 תמונות נפרדות) (הימני הוא המקורי - והקשקוש שיש על השריר של השמאלי הוא קעקוע של D.N.A) ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-