כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בג'ילט מאך 3 ומרוצה מאוד. הבעיה שהסכינים יקרים מאוד. האם אתם מכירים מקום שמוכר בזול? או שאולי עדיף להחליף יצרן? אשמח לשמוע תגובות למה יש סכינים עם 5 להבים? אם עדיף סכין עם מספר להבים גדול יותר למה לא מייצרים סכין עם 10 להבים? ולמה זה לא יוצר לפני 50 שנה אלא פתאום ב-10 שנים האחרונות נזכרו? כלומר יש תועלת בלהבים רבים או שזה סתם חרטא?
-
- 17 תגובות
- 12k צפיות
-
-
אני בדילמה קשה כיתה יוד ואצלי בתיכון עושים את כול המקצועות הפנימיים השנה (בגיוליה כימיה פיזיקיה והמ לא) קיצר עוד לא חשבתי מה לעשות בחיים אז אני לא יודע מה אני רוצה ממני בנתיים אני לומד בקבוצות האלה 5 אנגלית - אני עושה על בטוח 5-4 מטמטיקה - שעל בטוח 5 5 כימיה - על בטוח כי זה קל ממש 10 טכ''מ - זה משעמם וזה פסקל ו vb ו אקסס וזה משעממם רצח ואני רוצה לפרוש 4 פיזיקיה - אני לא יודע מה אני רוצה והשאר רגיל לשון,הסטוריה,תנך.ספרות קיצר יש לי בעייה קטנה עצם היותי בטכ''מ אני עושה 10 יחידות ובעצם מקזז את הביולגיה\כימיה + פיזיקיה ובכך ב י''א אני לא יצטרך ללמוד את זה אבל מצד שני ראיתי שבאוניברסטיה\טכניון דורשים 5 פיזיקה ? זה נכון ? האם כדאי להשאר בטכ''מ ? מה זה יתן לי ? האם יש מש…
-
- 98 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
יום כיפור מתקרב - ואני כבר נהיה רעב שמעתי שמועה שיש מקומות שפתוחים ביפו ביום הנלוז מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 9.1k צפיות
-
-
מישהו מצליח להכנס לפורטל start.co.il ? אחלה פורטל וכבר כמה ימים שאי אפשר להכנס. יאיר
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
הורדתי את התוכנה והבנתי שאי אפשר לחפש בה אז רציתי לשאול אם למישהו יש המלצות על אתרים טובים שנותנים קבצי טורנט להורדה?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להכנת שירטוטים ומודלים תלת מימדיים.[לא מסובכים מדיי...] העדפה לפשטות ונוחות.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=2347 אל תלכו לראות אותו בחיים. בזבוז מוחלט של כסף. לסרט הזה אין עלילה והוא פשוט מעפן.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://www2.haaretz.co.il/special/dinozaur/a/185483.asp
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מתי יוצא הסרט? אהה ואם למישהו יש לינק לטריילר זה יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בכמעט כל האתרים בארץ, כל המוצרים שעולים מעל 50 שקל בכלל לא מצאים במלאי של החנות, אם אתה מזמין, הם מזמינים שזה בסדר לדברים ממש ממש ממש יקרים, אבל פשוט אין לאף אחד כלום ! הם גם אף פעם לא רושמים שצריך לעשות BACKORDER מתחת לכל מוצר, הם פשוט שמים תמונה ומחיר ויאללה, מי שמזמין מזמין, שיחכה שבועיים. לא נשמע דבר כזה באף חנות שמכבדת את עצמה בעולם ואם כן, רשום בבירור שזה BACKORDER בשחור בולט. לכל בעלי החנויות, כמו שאני לא פותח אתר ומוכר שם מכוניות על של בוגאטי שאין לי, תפסיקו לעשות שטויות ואל תשימו דברים שאתם לא מביאים בסטוקים סדירים לחנות שלכם, מספיק לעשות ג'אחות ולפוצץ את האתר בכל חומרה חדשה שיוצאת אפילו שאין לכם אותה ועוד בלי לרשום שזה בהזמנה.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
עשיתי לפני הרבה מאוד זמן - ופתאום נתקלתי בזה..... (כעיקרון - עד היום, זה היה 2 תמונות נפרדות) (הימני הוא המקורי - והקשקוש שיש על השריר של השמאלי הוא קעקוע של D.N.A) ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי רכב, אבל בקרוב יגיע הזמן להחליף אותו. מצד אחד אני עושה לא מעט נסיעות עירוניות, אבל מצד שאני אני כן אוהב לנסוע עם הרכב גם יותר רחוק ואין ספק שזה הכלי הכי נוח. רכב: הכי יקר בעלות ראשונית, תחזוקה, חניה, דלק ביטוחים וכו'. יתרונות אפשר להגיע איתו לכל מקום. קטנוע: עלות ראשונית בינונית אבל עלויות נמוכות של תחזוקה ודלק. יתרונות ניידות גבוהה, לא צריך חניה, אפשר להגיע איתו להרבה מקומות יחסית, מסוכן יותר מבחינת בטיחות. אופניים חשמליות: הכי זולות מבחינת עלות ראשונית, אין דלק אין תחזוקה כמעט, אין הוצאות. אפשר להסתובב איתן רק בתוך העיר. אין ספק שאם היה לי כסף להכל הייתי קונה אופניים חשמליות לעיר, ורכב בנוסף. הבעיה היא שבתור מי שגר במרכז לקנות רכב ולהשאיר אותו בחניה כל היום זה נר…
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ערך את הפרופיל המזדיין שלי????????? עדיף שיגיד ישר כי אם אני אצטרך לגלות בדרכים עקיפות אני פשוט מפרק אותו פיזית וסמוך עלי מי שזה לא יהיה אני אגלה
-
- 46 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה להמשיך ללמוד אלקטרוניקה ואולי מיקרו אלקטרוניקה ורציתי לדעת האם 5 יחידות פיזיקה זה חובה או רצוי או בכלל לא משנה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לא מבין דרך איזה אתר מורידים קבצים ברפיד שייר דרך האתר הזה רק מעלים http://www.rapidshare.com/ אז דרך איפה מורידים ?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחברים טובים שלי יוצאים לרגילה מהצבא ואנחנו מחפשים דרכים מעניינים ונחמדים להעביר תזמן חוץ מלישון ולא לעשות כלום כל החופשה אפילו דברים שיכולים לעלות הרבה כסף או דברים יוצאי דופן יחסית כל מה שיש לכם תשפכו... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בבוכנה של הכיסא, כנראה בורח אויר כשיושבים, וכשמנסים להעלות את הכיסא אז הוא יורד. מישהו יודע איך מפרקים את הבוכנה? כי היא תקוע ממש חזק. האם שווה לנסות לתקן בכלל? נכון יהיו כאלה שיגידו , אבל מה לעשות שאין כסף לכיסא חדש!!!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1236549.html [table][tr][td] [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]אב בריטי קורא להורים להגן על ילדיהם מהסכנות הבריאותיות של משחקי וידיאו, זאת בעקבות מותו של בנו, שנהג לשחק שעות ארוכות. כריס סטניפורת' בן ה-20, מת מתסחיף ריאתי שנגרם מפקקת ורידים עמוקה (DVT) לאחר שנהג לשחק עד 12 שעות ברציפות בקונסולת המשחק שלו-Xbox 360. התופעה, המזוהה בדרך כלל עם טיסות ארוכות, נגרמת כאשר קריש דם שנוצר בוורידי הרגליים מגיע לריאות וחוסם שם את זרימת הדם. הפתולוג שניתח את גופתו של הצעיר גילה כי הקריש נוצר בשוק השמאלי של כריס וממנו הגיע לריאותיו. פקקת ורידים עמוקה: כל מה שצריך לדעת בבי-בי-סי נכתב כי דייוויד, אביו של סטניפורת', מאמי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-