כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
או מישהו באמת נדיב יכול להביא לי בוק ריפורט
-
- 8 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
ואם ביכלל אפשר לבוא בפסח לשם?
-
- 1 תגובה
- 6.3k צפיות
-
-
איך לעזאזל אפשר לקבל פטור מהמילואים האלו??? 3 פעמיים כבר הייתי עריק ולאחר מכן כלא... מה הם לא מצליחים להבין שיש מקרים חריגים מידי פעם שעדיף להם לתת פטור מאשר לריב ולהילחם איתם שנים??? נדפק לי כבר השכל מזה, אובד עצות ולא יודע מה לעשות... אשמח לקבל פתרונות מעניינים...
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי חברים! אני סטודנטית ואני רוצה לשלב עבודה גם, אבל אני רוצה למצוא עבודה מהבית וזאת מפני שיהיה לי מאוד קשה לשלב עבודה רגילה עם הלימודים. מישהו מכיר עבודות טובות מהבית? אני לא מחפשת הכנסה כל כך גדולה 1000-1500 שקל בחודש ואולי אפילו פחות. הרצון הוא שגם תהייה לי הכנסה וגם שאני לא אצטרך לשלם לביטוח לאומי את התשלום של מי שלא שכיר. כמו כן אני אשמח לדעת אם מישהו כאן עובד בעבודה של פעמיים בשבוע שאולי גם תעזור לי בעניין אשמח לתגובות! מורן
-
- 59 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני רציני, לא שאני מתכוון לנסות אבל מעניין אותי איך עושים את זה ! למישהו יש מידע או ידע בנושא ?
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הומור סופ"ש. אז ככה, רואים לפי הסדר: 1. זה השיר החדש DJ Smash - Новая волна (גל חדש בתרגום מרוסית): http://www.youtube.com/watch?v=7_PImd73LvU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded 2. וזאת הפארודיה שלו Сява - Я волна. שי לי חברים במחלקה כבר שבוע צוחקים על ה Ti Volna ? Po Ebalu Na http://www.youtube.com/watch?v=MZetDvVNlPg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded ובלי תגובות מפגרות בסגנון "אוי זה ברוסית, אני לא פאנימייש". יש צחוקים דומים באיזה דאנס עברי חדש שיש לו גם גרסת פארודיה?, אתם יותר ממוזמנים להביא.
-
- 30 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
איך זה להיות לוחם בחטיבת כפיר? כלומר, עזבו את המובן מאליו והמשותף לשאר חטיבות החי"ר. מה אומרים על איכות המפקדים והחיילים שם? הם רואים הרבה אקשן? מה הסטריאוטיפים [למשל, גולני - ערסים, גבעתי - רוסים, נח"ל - קיבוצניקים] ועד כמה, לדעתכם יש בהם אמת? אשמח לשמוע כמה שיותר מידע על החטיבה. שאלה נוספת: מה ההבדל בין הפלוגות: רובאית, מבצעית ומסייעת? תודה.
-
- 42 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
http://hachizol.co.il/product.aspx?pid=318&rd=tavo
-
- 33 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בחדר מזגן 1 כוח סוס של LG PLASMA GOLD. הוא בן 4-5 שנים ויש מצב שהוא מת סופית. השבוע אני משפץ את החדר: צבע, תיקון סדקים וכו'.. וחשבתי להוריד את המזגן על מנת לצבוע מאחוריו כי במידה ואאפשר יהיה לתקן את המזגן אז אני ארכוש אחד חדש. וקרוב לוודאי ששניהם לא יהיו אותו גודל, לכן אם אני לא יוריד את המזגן וכשאני אני אשים את החדש יראו קטעים שלא נצבעו. (החדר כרגע בצבע לבן, ואני מתכנן לצבוע בגוון תכלת) רציתי לשאול איך אני מוריד את המזגן והאם זה עלול לפגוע במזגן? כמו בריחת גז? תודה!
-
- 1 תגובה
- 6.3k צפיות
-
-
-
יאלה קצת לעלות את מצב הרוח כמה בדיחות ממני , גם אתם יכולים לשתף. בדיחות אמא'שך: 1.אמא שלך כל כך שמנה... שהיא יורדת במדרגות ולובשת חולצה צהובה חושבים השמש שוקעת. 2.אמא שלך כל כך מכוערת... שכשהיית קטנה שמו לך חלונות שחורים בעגלה...!!! 3.אמא שך כ"כ דפוקה... היא רואה הבית של פיסטוק עם פיצוחים.... בלונדיניות: 1.שאלה: "מה משותף בין רגליים של בלונדינית לדלת אוטומטית?" תשובה: "אתה הולך לכיוון שלהם וזה ישר נפתח..." 2.בלונדינית אחת הולכת למסיבת תחפושות ערומה. בחור אחד שואל אותה: "למה התחפשת?" עונה הבלונדינית: "לבן!" שואל הבחור בשנית: "לא חסר לך משהו?" עונה הבלונדינית: "אמרו לי שאת מה שחסר לי, אני אקבל פה." 3.בלונדינית הולכת להתקלח, לוקחת חלוק באה להיכנס לאמבטיה ודו…
-
- 8 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
המחירים בחנויות בארץ "קצת" גבוהים בהשוואה לחו"ל , אם תיכנסו לכאן: http://www.pricegrabber.com/home_comp.php/lnk=1 תראו על מה אני מדבר (זה אתר דומה ל ZAP הישראלי), השאלה שלי היא האם כדאי לייבא מחו"ל? האם יש מס על קניית כרטיס מסך X850XT לדוג', או על מעבד AMD64 3500 WINCHESTER BOXשבארץ הזול ביותר בZAP המחיר הוא 1755 ש"ח ואילו בחו"ל ניתן להשיגו ב280 דולר שזה 1230 ש"ח, האם המס שאני אשלם יקפיץ את המחיר ב500 ש"ח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אוקי, אז לא היו חדשות הסופ"ש. אוקי, אז לא היה ממש מודרציה בשבת. אוקי, אנחנוו עושים חיים ;D סיפתח קטן לעורר תיאבון ממסיבת הרשת של HW הסופ"ש, בכיכובם של מברית צוות האתר (כולל מודריכם הנאמנים) למעט מתי מעט נפקדים. צחי, let the samples roll ואנחנו מבטחים הרבה יותר (תמונות, טור וכו') בהמשך. enjoy, נ.ב. דן אלכוהוליסט.
-
- 62 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשתף וגם לשעול ביום שישי האחרון אני ועוד חבר הינו בים ישבנו לנו בסבבה עים נרגילה אני הבאתי שני בקבוקי בירה (מזכוכית), שום דבר חריג בה זה נכון?? אחרי כמה דקות שפתחתו את הבקבוקים עברו פקחים של החוף ראו שאנו עים בקבוקי זכוכית אמרו לנו שזה עסור וזה כנס בגובה 500 שח או משהוא כזה כול החיים שאני בים עים בירה זה פעם ה1 ששמעתי על העיסור הזה!! מה זה הדבר המפגר הזה ? ממתי עסור לי לשבת בים עים בקבוק מזכוכית?
-
- 20 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני פשוט מתחיל קורס ביום ראשון של אבטחת מידע בחיל האוויר ורציתי לדעת ממישהו שאולי משרת בתפקיד הזה כמה פרטים... אם מישהו יכול לעזור אז תודה
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם האם יש שירות כזה שאפשר למצוא את מגוריו או את שמו הפרטי לפחות של אדם שיש לי את מספר הפלאפון שלו? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
השאלה היא אם תסמונת טורט[אגב, מי שלא יודע מה זה-מוזמן לא להגיב עד שהוא יקרא בוויקיפדיה או משהו על הנושא, אין צורך בהודעות לא קשורות] יכולה להוריד פרופיל צבאי ואם כן אז כמה ולכמה? [השאלה היא לא בשבילי] תודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בלימודים בחול ובעיקר בארהב. יש לי אזרחות אמריקאית. 1)אני צריך עזרה למצוא את עלויות התואר הראשון והשאר בעיקר באוניברסיטות הפרטיות והיוקרתיות ולא סתם אונ'. 2)אני גם צריך למצוא תנאי קבלה לאונ' הנ"ל בבקשה. ד"א -ניסיתי לחפש לבד באתרים של MIT YALE ועוד ועוד אבל לא הצלחתי למצוא סכום כולל ותנאי קבלה לאזרחים. תודה רבה
-
- 47 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
שלום (: מחר יש לי ירפ"א א', וברגע האחרון התברר שאין לי טרמפ לשם כמו שחשבתי. אני צריך אוטובוס, הבעיה היא שהכניסה לירפ"א היא לא בלשכת הגיוס של תל השומר. האמת שאני לא כל כך בטוח איפה הכניסה הזאת בכלל, המפה שקיבלתי לא ברורה כל כך. אני גר קרוב מאוד לתחנה המרכזית החדשה בראשון, ובכלל מראשון אני מאמין שאוכל לתפוס כל קו, הבעיה היא שאין פירוט באינטרנט איזה קו מגיע (אפילו קרוב) לכניסה שאני צריך. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בזול ? אני יותר חושב על להזמין מחו"ל מכיוון שבארץ המחיר מטורף ומבירור קטן משקפת שבארץ מחנות תקנה ב1500-2500 שקל תוכל להביא מחו"ל ב100-150 דולר, שזה ממש גנבה. מישהו מבין בזה כאן ? אם כן שיעזרו לי, בקשר לחניות מומלצות, חנויות ששולחות לישראל אולי EBAY, חברות, דגמים טובים וכו'... תודה.
-
- 32 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
זה נשמע טיפשי אבל זה כבר הפך להיות מכה בפלוגה שלי במחלקה שלי יש מכת זבובים מה לא ניסינו , עיתון , בקבוק עם סירופ שהם ידבקו אליו , מטקה כזאתי שהורגים איתה זבובים . יש אולי איזשהי דרך או שיטה לבנות מלכודות או משהו שהזבובים ימותו בה ? תודה
-
- 16 תגובות
- 6.3k צפיות
-