עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בתחבורה כמובן... איך אני מגיע בצורה הכי מהירה שיכולה להיות ? רכבת מה שהבנתי צריך להחליף רכבת ואחר כך מונית או אוטובוס לסלקום .. נשמע לי קצת בלגן יש פתרון יותר קל ומהיר ?

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. Started by morans,

היי חברים! אני סטודנטית ואני רוצה לשלב עבודה גם, אבל אני רוצה למצוא עבודה מהבית וזאת מפני שיהיה לי מאוד קשה לשלב עבודה רגילה עם הלימודים. מישהו מכיר עבודות טובות מהבית? אני לא מחפשת הכנסה כל כך גדולה 1000-1500 שקל בחודש ואולי אפילו פחות. הרצון הוא שגם תהייה לי הכנסה וגם שאני לא אצטרך לשלם לביטוח לאומי את התשלום של מי שלא שכיר. כמו כן אני אשמח לדעת אם מישהו כאן עובד בעבודה של פעמיים בשבוע שאולי גם תעזור לי בעניין אשמח לתגובות! מורן

• 59 תגובות
    • 6.6k צפיות
  3. Started by newpc,

שלום אני צריך עזרה באיתור של היבואן של antec בארץ אם למשהוא יש אתר או טלפון או סתם רעיון אך למצוא אותו בבקשה תגיב פה תודה.

• 6 תגובות
    • 6.6k צפיות
  4. Started by fire15,

כמה פעולות לשניה המוח האנושי עושה? סתם שאלה שעלתה לי לראש

• 62 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. שלום שירתתי בשנים שבין 2007-2010 בתותחנים כקרבי, כל השירות חוץ מאיזה 5-6 חודשים של גימלים בכל מקרה לא נכנס לסיפור אני רק מעוניין לדעת אם אני יכול למשוך את הכסף מהפיקדון הצבאי למרות שיש לי חוב בחשבון בנק של בערך 20 אלף כבר הגעתי להסדר עם הבנק על תשלומים מהלוואה שלקחתי לסגור את החוב אבל אני לא רוה שיקחו לי את הכסף על כך שאני ריך לסגור את המינוס. אני פשוט רוצה למשוך את כל הכסף במזומן אלי, ושום אגורה לא לבנק. הסתכלתי בחוקים, באתר של משרד הבטחון, בטופס שאתה ממלא שאתה מושך את הכסף וכל מיני אתרי חיילים ולא ראיתי שציינו משהו על כך. מישהו יכול לסגור לי את הפינה? חשוב לי בנוסף הבנתי שיש רק שני בנקים בארץ שמתעסקים בזה ואני באחד מהם, השאלה אולי כדאי פשוט ללכת לבנק השני ואז להיות עוד …

6. Started by עוף קפוא,

חשבתי שזה יהיה נחמד אם נפרסם כאן תמונות של עצמנו, ככה נוכל לזהות אם יש כאן אנשים שאנחנו מכירים במציאות ולא ידענו שהם שורצי HWZONE אני אתחיל:

• 51 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. לא הצהירה קיבלה 3 אלף שקל קנס +החרימו לה את השתייה החריפה!!! ואני חושב על זה שאני עברתי עם מלא מלא מתנות לכל העולם מהדיוטי פרי עם מלא בקבוקים של שתייה חריפה כנראה כפול ממה שהיא הביאה אם לא יותר ,הייתי חוטף התקף לב ישר. גנבים המכס האלה

• 85 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. למישהו יש איך זה הולך ? אני מדבר על הצורה שכותבים בבגרות - מודל F. אולי מכתב דוגמה או משהו... תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. Started by Guy950,

אני מניח שלא מעט אנשים פה נתקלים לסיכסוכים עם השכנים, ובסופו של דבר רוצים רק למצוא מקום אחר אבל חבל להפסיד דירה כ"כ טובה. אז במקום לעבור לדירה הבאה ולהפסיד את הדירה הכי טובה בחייך, מה עושים? התשובה היא שלא משנה מה תעשו, הם עדיין יעלו לכם על העצבים! אני גר בדירה עם המשפחה שלי מהילדות, דירה שממוקמת קרוב לכל מקומות הבילוי בעיר ורחוק ממקומות בעלי "חינוך רע" (אלימות ברחובות), כבר יותר מעשר שנים אנחנו גרים פה! לפני כ4 שנים עברו לכאן, דירה מתחתנו, שכנים חדשים ומאותו יום שהדירה רשמית הייתה שלהם, השקט לא נחת עלינו אפילו לא לדקה. התחילו בשיפוצים בדירתם שהוביל לנזק פיזי של הבניין שתיקון הנזק עלה כ4000 ש"ח לשאר דיירי הבניין, התחילו בשפה אלימה כלפי כל דיירי הבניין, התחילו לחנות כ…

• 27 תגובות
    • 6.6k צפיות
  10. Started by Overshot,

שלום לכולם! שמי הוא אדי, אני חייל בן 21 וגר בחצור הגלילית. אני מעוניין לקנות 8800 ULTRA מחול, מ-EBAY. לפי מה שעד עכשיו הבנתי - המחיר של הכרטיס מסך + ההובלה לארץ זה לא המחיר הסופי שאני יצטרך לשלם. יש גם סוג של מס שאני יצטרך לשלם בשביל לקבל את המוצר. מישהו יוכל לפרט בבקשה מה הוא תהליך היבוא ומה בערך המחירים שאני ישלם לאחר שקניתי את הכרטיס מסך? האם זה בכלל שווה? בתודה רבה, אדי =]

• 16 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. Started by Merrymoon,

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php תוכנת מחשב מתוחכמת מזהה את תווי הפנים שלכם ואומרת לכם למי אתם דומים. לפי התוכנה אני דומה ל: Adriana Krembeu 90%, Yamila Diaz 83%, Amanda Bynes 80% עריכה: הראשונה זה כנראה לפני הניתוחים. כי התמונה שיש באתר לא דומה בכלל לתמונות בגוגל.

• 102 תגובות
    • 6.6k צפיות
  12. אני אישית לא מאמין, ולא כי אני נגד הדתיים או משהוא.. אני לא מאמין בשום דת!!!!! לדעתי דה זה רק כלי(מוצלח מאוד) לצבירת כוח, לשליטה באנשים, עשיית כסף. כפי שרובנו יודעים שהדת הראשונה שנוצרה הייתה יהדות, הנצרות זאתי פשוט דת משודרגת מהיהדות, האיסלמים הסטלנים, החמירו עם עצמם לגמרי(רק ככה אפשר לישלוט בערבי). אני לא יגיד שאני מאלה שמאמינים במדע... או מאמינים בכוח עליון, אני פשוט חושב כמובן שנוצרנו מאיפשהוא... וזה בטוח לא לפי סיפור הבריאה (שכן התנך המפורסם שלנו הוא פשוט יצירה ספרותית מופתית וגאונית של איזה משהוא שהקדים את זמנו... !!!) יום אחד אולי נדע מאיפה בנאנו... ואולי לא נדע זאת לעולם!!! מה אתם חושבים... באמת מעניין אותי הנושא הזה... חשוב מאוד שאנשים יפתחו את העיניים והכפייה ה…

• 34 תגובות
    • 6.6k צפיות
  13. Started by yanushka,

בדיוק נגמר ה- K300\M16!!! סעעעעמעמממקקק

• 68 תגובות
    • 6.6k צפיות
  14. Started by shaypoi1,

קראתי פעם בעברית על איזה אתר (נדמה לי ספרדי, סביב ה-1000 ש"ח) שאתה שולח לו תמונה שלך/בת זוג/'what ever.. והם מייצרים פסל במיוחד בשבילך של הבן אדם הזה. (פסל קטן) לא מצאתי בחיפושים הראשונים שלי בגוגל. יש הצעות לפחות מה לכתוב שם?

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. [poll]איזה יותר טעים ?! [opt] מקדונלד'ס[/opt] [opt] ברגר קינג[/opt] [opt] בורגר ראנץ[/opt] [/poll]

• 30 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. Started by Ran B,

אתמול ב7 וחצי היה לי טסט (הטסט התחיל בערך ב7, ואני הייתי שני). הלך לי כל כך טוב! כל הזינוקים יצאו פרפקט! כל הזכות קדימה הכל, לאט, בטוח, זהיר! יותר מטוב אני לא יודע איך אפשר לקרוא לזה, הבוחן פשוט ישב רגוע לא נלחץ לא כלום! רק העיף מבט מידי פעם! אבל שהמניאק אמר לי לחנות במקום שאף פעם לא לימדו אותי (כי שמלמדים לחנות, מלמדים בשביל טסט, ולא בשביל לדעת לחנות. ואז יוצא שמלמדים אותך שיטה עם 2~3 שלבים שהשיטה "תקפה" רק למקרה מסויים של חניה, שבדר"כ נותנים בטסט), ואת החניה הצלחתי חצי בערך, והוא ראה שזה משו באמת כנראה קשה, אז הוא אמר "נוותר על החניה, נמשיך לנסוע" שלא נדבר על זה שבקשתי לעשות חניה חוזרת, כי המורה שלי אמר לבקש עוד חניה אם לא הולך טוב. והוא אמר שנוותר. בסוף הסיבה היחידה! ה…

• 46 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. Started by blabla2002,

אוקי הינה חידה שלושה אנשים נידונים למוות אבל אם הם יגלו איזה כובע הם לובשים הם ינצלו אז כך החוקים ה3 רואה את ה2 וה1 ב2 רואה את ה1 והראשון לא רואה אף אחד (רואה זה אומר שרואה את הכובע) בשק שמהם שמו הסוהרים את הכובעים היו 3 לבנים ו2 שחורים אחרי שעה הם הלכו ל3 ושאלו אותו הוא לא ידע הלכו ל2 שאלו אותו הוא לא ידע וה1 ידע שיש לו כובע לבן וכולם שמעו אתה התשובות איך ה1 ידע את סוג הכובע?

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. אהלן חברים. אכן זה פורום מחשבים, אבל אולי יש פה אנשים שעשו טיול או שניים ויוכלו לעזור לי. אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה בערך ולעשות טרקים בכמויות. הבנתי שמומלץ שאני אקח איתי חולצה טרמית איתי. בחנויות המטיילים אני רואה חולצות במחירים מטורפים (איזור ה300 שקל לחולצה של lowe alpine או חברות מוכרות אחרות) ומצד שני אני מסתכל בזאפ ורואה חולצות של חברות אחרות פחות מוכרות ב100 שקל לחולצה. יש הבדל מהותי בחולצה מעבר לתג המחיר המטורף?..

• 25 תגובות
    • 6.5k צפיות
  19. היי חברים יקרים, שבוע הבא אנחנו מקיימים הופעה בתל אביב. ראו הוזמנתם! מונסון-מורכבת מתמהיל של יוצאי להקות רוק מהניינטיז כמו "האצולה","הגבעות" ו"עכבר העיר" בשילוב נגנים צעירים ומוכשרים. הלהקה מנגנת רוק ססגונטיבי ביום ג' 3/2/09 מועדון הברזילי (רחוב הרכב 13 תל אביב), תהיה לקהל הרחב הזדמנות לראות את מונסון בהופעה חיה מארחים את שי עמר במחיר של 30 ¤ בלבד. למייספייס של מונסון למייספייס של שי עמר העלתי קודם למייספייס שיר חדש שנקרא- "תבואי אלי" [attachment deleted by admin]

• 61 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. Started by Yehudaa,

שלום לכולם אני עושה בגרות באנגלית בינואר . מישהו יודע איזה מילונים מותרים להביא לבחינה ? תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 6.5k צפיות
  21. Started by xzibit,

אני מתחיל, פרסומות שאני אוהב: 1 - עם ההודי והמכונית פיגו פרסומת שאני שונא: 1 - של הקינדר בונו, בא לי לתת להם מכות :AR15:

• 60 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. שלום אני צריך לקבל את התעודת מקצוע סוג 3 ובשביל זה אני צריך למלא טופס מסוים ולצרף אליו את הטופס 825 משהוא יודע איפה אני משיג את הטופס הזה? קצין העיר אולי? זה טופס שכביכול מאשר לי את הותק במקצוע הצבא תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. Started by gshhar,

תודה.

• 32 תגובות
    • 6.5k צפיות
  24. אני רוצה לבנות מארז מפרספקס רק הבעייה שאני לא יודע איפה יש חנויות\מפעלים בסביבה שמייצרים\מוכרים פרספקס מישהו יכול לתת לי שם\טלפון של חנויות באיזור רחובות ?

• 1 תגובה
    • 6.5k צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

לא ידעתי איפה עוד אפשר לשאול שאלה כזאת :-X אני מחפש מחפש "מנוף" או מתקן שמדמה מנוף שאפשר להתקין בתוך דירה פרטית או מחוץ לחלון שיוכל להרים דברים לבית אם מישהו מכיר מוצר כזה אני אשמח, אני בגוגל לא מצאתי. ;D תודה

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים