עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Gilo2005,

אז ככה קיבלתי את הצו הראשון מועד הצו הוא בחודש הבא ורציתי לשאול כמה וכמה דברים מה יש להביא ליום של הצו ( במכתב שקיבלתי לא שלחתי להם את הטופס הרפואי כי כתוב שמה שאפשר להביא אותו ביום הצו). אני לא מעונין בקרבי , אני רוצה לדעת מה אני צריך על מנת להתקבל לטכנאי מטוסים או מודיעין אבל מה שהכי מענין אותי זה מטוסים תנו לי מידע על קבא , פרופיל , רעיון אישי וכו.. יש לי בעיה אם הנשימה כאילו ככה נחיר אחד נושם והשני בקושי מין סתימה כזו שיש לעשות ניתוח על מנת לפתור אותה האם צהל יכול להכריח אותי לעשות את הניתוח הזה? וכמה פרופיל זה מוריד ? תודה רבה לכול העוזרים זה מידע ממש חשוב לי

• 99 תגובות
    • 6.5k צפיות
  2. הומור סופ"ש. אז ככה, רואים לפי הסדר: 1. זה השיר החדש DJ Smash - Новая волна (גל חדש בתרגום מרוסית): http://www.youtube.com/watch?v=7_PImd73LvU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded 2. וזאת הפארודיה שלו Сява - Я волна. שי לי חברים במחלקה כבר שבוע צוחקים על ה Ti Volna ? Po Ebalu Na http://www.youtube.com/watch?v=MZetDvVNlPg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded ובלי תגובות מפגרות בסגנון "אוי זה ברוסית, אני לא פאנימייש". יש צחוקים דומים באיזה דאנס עברי חדש שיש לו גם גרסת פארודיה?, אתם יותר ממוזמנים להביא.

• 30 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. [poll]איזה יותר טעים ?! [opt] מקדונלד'ס[/opt] [opt] ברגר קינג[/opt] [opt] בורגר ראנץ[/opt] [/poll]

• 30 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. Started by עוף קפוא,

חשבתי שזה יהיה נחמד אם נפרסם כאן תמונות של עצמנו, ככה נוכל לזהות אם יש כאן אנשים שאנחנו מכירים במציאות ולא ידענו שהם שורצי HWZONE אני אתחיל:

• 51 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by imac,

בזמן האחרון יש לי חלומות מוזרים ביותר, (לא מה שאתם חושבים) האם יש למישהו תאוריה לגבי חלומות? מה הם אומרים? האם הדברים בחלומות יכולים להתרחש? אני מקווה שזה לא נשמע טיפשי מדיי, פשוט זה מעניין אותי.

• 63 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. ברצוני לידע את כל האנשים אשר קונים מוצרי מחשב בחו"ל (בד"כ מדובר בזכרונות) לגבי התשלומים הנדרשים ע"י המכס מע"מ. בעת קבלת המוצר חזרה בדואר ישראל תתדרשו לשלם גם אם שילמתם בעבר מע"מ בעד המוצר. אני אישית ניתקלתי בבעיה זאת בעבר במיוחד עם זכרונות של CRUCIAL BALLISTIX. ע"פ תקנות המכס: http://www.mof.gov.il/customs/doar1.htm טובין המוחזרים לישראל לאחר תיקון מי שמייצא טובין לתיקון ובכוונתו להחזירם, חייב למלא לפני היצוא טופס (מכס ‎85, או מכס ‎9, לפי העניין), בבית-המכס. את הטופס עליו להציג, בפני פקיד המכס, בעת הגעת הטובין לארץ. טובין שיוצאו לחו"ל, תוקנו במסגרת תקופת האחריות של הספק, ולא שולמה כל תמורה בעבור תיקונם - פטורים ממסים. טובין כנ"ל ששולמה תמורה בעבור תיקונם - יחוייבו במסים …

• 0 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. Started by kfirlion,

תענו לפי השאלה ובנוסף לזה אם ניסתם לצום אז מתי שברתם את הצום? אני אישית ניסיתי לצום עד 12 בלילה והרגשתי פה יבש אז שתיתי המון, ובנוסף לא יכולתי לא לשחק במחשב אז שיחקתי CSS וב-BF2 עריכה: אני מכין כבר את השיחה (לאלו ששברו את הצום)

• 91 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. Started by Djx,

מי ינצח: ישראל או אירלנד?

• 137 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. הם לא חידשו כמעט כלום, חוץ מהYes Max, בעצם כל המוצרים שהם שמו שם זה מוצרים ישנים שיש אותם בשוק הרבה זמן! אפילו את המקלדת החדשה של מיקרוסופט (הזו עם הקורא טביעת אצבעות) לא היה שם! אגב למי שעדיין לא יודע, ניתן להכנס לאתר של יס ולהדפיס שם את הקופון הנחה שמקנה לכם כניסה ב35ש"ח, גם מי שלא מנוי של יס יכול לעשות זאת, הם לא בודקים, אבל חייב דף מודפס לכל כרטיס. לדעתי התערוכה בקושי שווה 35ש"ח אלא אם אתם באים לשחק במשחקים הרבים והמגוונים שהיו שם. בקיצור הנא כמה תמונות: היה שם מישהו שעשה הרצאה על מחשב הHTPC הזה, זה היה בחדר גדול עם מסך ענק. לטעמי זה מחשב דיי גדול יחסית למחשב שאמור להיות בסלון, בזמן ההדגמה היו תקלות, למשל הוא ניסה להראות שניתן לגלוש דרכו ולא היה אינטרנט. הוא אמר …

• 90 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. Started by First Squad,

יאלה קצת לעלות את מצב הרוח כמה בדיחות ממני , גם אתם יכולים לשתף. בדיחות אמא'שך: 1.אמא שלך כל כך שמנה... שהיא יורדת במדרגות ולובשת חולצה צהובה חושבים השמש שוקעת. 2.אמא שלך כל כך מכוערת... שכשהיית קטנה שמו לך חלונות שחורים בעגלה...!!! 3.אמא שך כ"כ דפוקה... היא רואה הבית של פיסטוק עם פיצוחים.... בלונדיניות: 1.שאלה: "מה משותף בין רגליים של בלונדינית לדלת אוטומטית?" תשובה: "אתה הולך לכיוון שלהם וזה ישר נפתח..." 2.בלונדינית אחת הולכת למסיבת תחפושות ערומה. בחור אחד שואל אותה: "למה התחפשת?" עונה הבלונדינית: "לבן!" שואל הבחור בשנית: "לא חסר לך משהו?" עונה הבלונדינית: "אמרו לי שאת מה שחסר לי, אני אקבל פה." 3.בלונדינית הולכת להתקלח, לוקחת חלוק באה להיכנס לאמבטיה ודו…

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  11. Started by KingYes,

שלום לכם. אני רוצה לקבל המלצה לכסא מנהלים איכותי ומשתלם, וכמובן שיהיה נוח ובריא לגב גם אם יושבים בו שעות ארוכות. התקציב שלי הוא כ-700 שקל (האם אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה?) מה אפשר לקבל במחיר שהבאתי, ועד כמה צריך לטפס כדי לקבל מוצר יותר משתלם. וכמובן, בבקשה המלצה לחנות ספציפית. אגב, שמעתי על החברה waxman, מה אומרים עליה? איכותית? משתלמת? תודה רבה !

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  12. Started by newpc,

שלום אני צריך עזרה באיתור של היבואן של antec בארץ אם למשהוא יש אתר או טלפון או סתם רעיון אך למצוא אותו בבקשה תגיב פה תודה.

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תראו אני אמור לעשות גשר בעוד איזה חודש חודש וחצי גג,עכשיו אני מת מיפחד מרופאי שיניים ואין מה לעשות. אז השאלה זה איך עושים את זה כמה זמן זה הולך ואיל זה בנוי? בלי חוכמות זה לא כואב מה אתה פוחד! אין מה לעשות אני חייב לדעת!!!

• 13 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. Started by parlov,

אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  15. ואם ביכלל אפשר לבוא בפסח לשם?

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  16. Started by KoM,

:

• 37 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. Started by gil_k,

רק רציתי ליידע שהגיעו ציוני הבגרות, אני אפשר להגיד דיי מרוצה (היה כמה שציפיתי קצת ליותר) ושאלה: אם בתנך, בשכלול הסופי יש לי עובר אבל בכל מבחן בנפרד יש לי אחד נכשל, עדיין הציון הכללי נחשב?

• 23 תגובות
    • 6.4k צפיות
  18. אני מתכוון לכזה: http://cgi.ebay.com/VOLCOM-Blue-Hydro-Hoodie-MED-Slim-Fit-Full-Face-Mask-NW-/160508828640?pt=US_CSA_MC_Shirts&hash=item255f125be0

• 19 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. Started by mrsph666,

איך זה להיות לוחם בחטיבת כפיר? כלומר, עזבו את המובן מאליו והמשותף לשאר חטיבות החי"ר. מה אומרים על איכות המפקדים והחיילים שם? הם רואים הרבה אקשן? מה הסטריאוטיפים [למשל, גולני - ערסים, גבעתי - רוסים, נח"ל - קיבוצניקים] ועד כמה, לדעתכם יש בהם אמת? אשמח לשמוע כמה שיותר מידע על החטיבה. שאלה נוספת: מה ההבדל בין הפלוגות: רובאית, מבצעית ומסייעת? תודה.

• 42 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. שלום. אני מחפש מזגנים שיעבדו ויהיו מאוד חסכוניים, כלומר דירוג אנרגטי A ולא פחות. אילו מזגנים בשוק מומלצים?

• 18 תגובות
    • 6.4k צפיות
  21. אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל אני חושב שיש פה אנשים עם נסיון חיים שאולי יוכלו לעזור לי? זה הולך להיות קצת חופר - מי שרוצה להמשיך לקרוא מפה..זה רק מי שבא לו לעזור אני עובד שנה ו8 חודשים במקום מסוויים, עם בוס מטורף וקמצן - גם הבעלים של החברה. אין לי שום חוזה בכתב - אני עובד במקום רפואי 9 שעות ביום, מקבל שכר רק על 8 וחצי שעות. קיבלתי פנסיה רק על 5 חודשים מהתקופה. למרות שהיה לי גם פנסיה במקום עבודה הקודם. אני עובד 9 שעות ביום ומקבל שכר רק על 8 וחצי,למרות שמדובר במקום רפואי שאי אפשר לצאת מהמקום חצי שעה פיזית מחשש לחיי אדם. הוא סופר את הזמן של השירותים וללכת מפה לשם בתור הפסקה. לאחרונה הוא גם שם מצלמות והוא טוען שהמצלמה מצלמת במצטבר שיוצאים מעל חצי שעה וחוקי להוריד. למרות ש…

• 33 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

עכשיו זה בטוח , לקוח מהעמוד הראשי: "אנו מצטערים לבשר כי בתאריך ה-6/10 האתר נפרץ. הפורצים גרמו למחיקה מלאה של קבצי האתר ומסדי הנתונים שלו. לדאבוננו החברה שאירחה את אתר Techno התרשלה בתהליכי הגיבוי, ולכן לא קיים גיבוי זמין לשחזור האתר. אנו עושים כל שביכולתנו על מנת לשחזר את חלקי האתר מהקבצים שהצלחנו לחלץ מזיכרון השרת וממחשבי הצוות, ובמקביל, לאתר את האחראים למעשה הנפשע. על פי עבודתנו עד כה, נראה כי את רוב החדשות והכתבות נוכל לשחזר במלואן, אך לצערנו את הפורומים לא ניתן יהיה לשחזר. אנו מאמינים שנחזור לפעילות מלאה בטווח השבועיים הקרובים, בהם האתר יעבור שדרוגי אבטחה, תשתיות ועיצוב. בפרק זמן זה, חלקי האתר השונים יועלו בהדרגה. איננו יכולים לתאר את עגמת הנפש על אובדן מקורות מי…

• 60 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. יש אפשרות להיות בלתי נראה בפייסבוק?

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  24. Started by shnord,

שלום, יש לי שאלה בקשר לחום הגוף: איך אפשר להעלות את חום הגוף כך שיהיה כאילו יש לך מחלה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. Started by oorlevi,

היום ראיתי תוכנית בטלוויזיה הראו שם שמי שהמיטה שלו ממקומת ליד המטען של הסלולרי כאשר הוא ישן המטען פולט קרינה בדיוק כמו המכשיר עצמו! אצלי המעטן מעל הראש כבר שנים!!! זה נכון הדבר הזה?..

• 16 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.