כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
הרבה זמן לא נפתח פה פורום של כמה כוסיות, אז החלטתי להיות הראשון שיעשה את זה...!! אז אני מצרף תיקייה מלאה בתמונות של בר רפאלי המדהימה...!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar ועוד תיקייה עם תמונות של אורית פוקס ורותם סלע... http://rapidshare.com/files/20037137/israli.rar תהנו....!!!
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש הלכתי לצו גיוס ראשון, לאחר שבוע שלחו לי מכתב כי היו לי כמה בעיות רפואיות ובעקבות זה זימנו אותי לבדיקות ואח"כ אמרו לי שרק אחרי שבועיים אפשר לדעת את הפרופיל, אז איך אני בודק, אם יש איזה שהו אתר שאפשר לבדוק אז תביאו לי קישור בבקשה....
-
- 17 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחר חיפוש ברשת ומציאת תכנים לא אחידים אשמח אם יעלה ויבוא אדם היודע על מה הוא מדבר ויסביר לפחות מבחינת תכני חינוך,מה צריך לדעת כדי להיות מוכן לקורס קצינים. אם תוכלו לפרט על מה נבחנים ואולי אפילו לזרוק איזה מסמך טוב המרכז את החומר אני אהיה אסיר תודה לעד,ומעבר לו~
-
- 9 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
מה המצב אני יודע שרוב האנשים פה עוד צעירים ולא יודעים הרבה על הצבא, אבל בכל זאת אני אולי מישהו כן יוכל לענות לי השאלות ... אז ככה. סיימתי טירונות והיתי אמור לעלות לפלוגה המבצעית בבסיס מסווג. בכדי לשרת בבסיס הזה יש צורך לעבור סיווג בטחוני, אבל לא עשיתי את הסיווג בגלל שבאותו הרגע יצאתי לקורס נגביסטים. בקיצור אמרו לי שישלימו לי את הסיווג ובלה בלה, אבל כמו הרבה דברים בצבא לא הכל הולך כמו שמתכננים ולא הוציאו אותי מסיבות כאלה ואחרות לסיווג. בקיצור היום המ"מ מתקשר ואומר שאני יכול לצאת לקורס חובשים אם אני רוצה . בגדול זה קורס איכותי וזה, אבל השאלה שלי היא מה הסיכוי שאני יצא לקורס מ"כים אחרי זה ?? ואם מישהו פה היה חובש ... כמה משלמים משכורת בקורס עצמו ?? וכמה בשירות הסדיר …
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
1. לבוא עם מכנסיים ארוכים בשביל שלא יעופו ניצוצות ותישרפו, שלא יעלו עליכם בעלי חיים לא מזוהים. 2. לא לשפוך נפט או חומר דליק על המדורה ולזרוק גפרור אלא להדליק קרש ואיתו להדליק את המדורה. 3. לא לזרוק דאודורנט למדורה כשהיא קרובה לחפצים של החברים שלכם, עצה שלי, אתם לא רוצים עשרים אנשים רצים עליכם בגלל שנשרף להם איזה סווצ'רט או תיק. 4. זהירות כשמשחקים עם החומר הלבן הבוער של המנגל כדורגל!!! כל שנה זה עף למישהו לראש. 5. לא לנסות להדליק סיגריות מהמדורה. יש לכם עוד?
-
לא הצהירה קיבלה 3 אלף שקל קנס +החרימו לה את השתייה החריפה!!! ואני חושב על זה שאני עברתי עם מלא מלא מתנות לכל העולם מהדיוטי פרי עם מלא בקבוקים של שתייה חריפה כנראה כפול ממה שהיא הביאה אם לא יותר ,הייתי חוטף התקף לב ישר. גנבים המכס האלה
-
- 85 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
זה ממש לא נוח לחפש אותם מחדש. תודה
-
- 12 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לקבל את התעודת מקצוע סוג 3 ובשביל זה אני צריך למלא טופס מסוים ולצרף אליו את הטופס 825 משהוא יודע איפה אני משיג את הטופס הזה? קצין העיר אולי? זה טופס שכביכול מאשר לי את הותק במקצוע הצבא תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
אני צריך את עזרתכם חברים, לי ולחברתי יהיו עוד שבוע 5 חודש. עד היום קניתי לה בשמים ותכשיטים אבל אני רוצה לעשות משו רומנטי ולא סתם לקנות לה חפץ, חשבתי על להכין איתה בבוקר איזה מאכל(כמו רבילוי לדוגמא) כי שנינו מעריכים אוכל טוב, ואז לקחת אותה לרכיבת סוסים\השטת סירה\הטסת מטוס. אני בן 17 כרגע, מה האפשרויות שלי? מה מן הפעיליות שהזכרתי באמת מותר לי לעשות? ומה סביבות המחרים? אשמח לעזרה ורעיונות ממכם.
-
- 12 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני צריך לגמור עד מחר בערב ספר באנגלית בשביל בוק ריפורט (אבל יש רק 2 שאלות- המלצה ועוד שאלה מתוך רשימה) ועדיין אין לי ספר לקריאה.. אז יש למישו פה המלצה חמה לאיזה ספר טוב באנגלית? מז'אנר מעניין (עדיפות להרפתקאות ולדברים אחרים מעניינים ) ושהספר יהיה לפחות 100 עמודים.. ובקשה אחרונה חשובה!!- אין לי זמן ללכת לקנות ספר אז עדיפות לספר שקיים בגירסת אודיו או אם אין ברירה אז בPDF.. תודה רבה רבה רבה מראש..
-
- 4 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
אני אישית לא מאמין, ולא כי אני נגד הדתיים או משהוא.. אני לא מאמין בשום דת!!!!! לדעתי דה זה רק כלי(מוצלח מאוד) לצבירת כוח, לשליטה באנשים, עשיית כסף. כפי שרובנו יודעים שהדת הראשונה שנוצרה הייתה יהדות, הנצרות זאתי פשוט דת משודרגת מהיהדות, האיסלמים הסטלנים, החמירו עם עצמם לגמרי(רק ככה אפשר לישלוט בערבי). אני לא יגיד שאני מאלה שמאמינים במדע... או מאמינים בכוח עליון, אני פשוט חושב כמובן שנוצרנו מאיפשהוא... וזה בטוח לא לפי סיפור הבריאה (שכן התנך המפורסם שלנו הוא פשוט יצירה ספרותית מופתית וגאונית של איזה משהוא שהקדים את זמנו... !!!) יום אחד אולי נדע מאיפה בנאנו... ואולי לא נדע זאת לעולם!!! מה אתם חושבים... באמת מעניין אותי הנושא הזה... חשוב מאוד שאנשים יפתחו את העיניים והכפייה ה…
-
- 34 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
-
שבת שלום אנשים! קיבלתי מחשב נייד,ואני מתלבט אם לקחת אותו איתי לבסיס או לא אינטרנט לא יהיה לי עליו בשלב זה,כי לטענת ההורים שלי אינטרנט סלולארי נייד מייקר את העסק(גלישה אלחוטית אולי תתאפשר לי בתחנות מרכזיות וכו') המחשב ישמש אותי למשחקים,וגם לסרטים בזמן הפנוי מבחינת זמן פנוי...הזמן הפנוי העיקרי שלי הוא בסיום הסיום בסביבות השעה 18:00,וכמובן גם בין הארוחות עד כמה כדאי לי לקחת את המחשב?האם הסיכוי שיגנבו אותו גבוה?
-
- 48 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי חברים! אני סטודנטית ואני רוצה לשלב עבודה גם, אבל אני רוצה למצוא עבודה מהבית וזאת מפני שיהיה לי מאוד קשה לשלב עבודה רגילה עם הלימודים. מישהו מכיר עבודות טובות מהבית? אני לא מחפשת הכנסה כל כך גדולה 1000-1500 שקל בחודש ואולי אפילו פחות. הרצון הוא שגם תהייה לי הכנסה וגם שאני לא אצטרך לשלם לביטוח לאומי את התשלום של מי שלא שכיר. כמו כן אני אשמח לדעת אם מישהו כאן עובד בעבודה של פעמיים בשבוע שאולי גם תעזור לי בעניין אשמח לתגובות! מורן
-
- 59 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מגזינים מחו"ל (נדירים כאלה, שלא רואים בדר"כ בכל חור בסופר), אני בטוח שקיימת חנות כזאת באיזשהו חור בתל אביב. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
-
אני צריך המלצות על סרטים טובים שכדאי לי לראות ... ואני מתכוון להשכיר או לראות בקולנוע ... לא להוריד... :-X אז לי יש רשימה קטנה של סרטים שאני ממליץ עליהם , הרשימה לא ממויינת לפי ז'אנרים אבל יש פה 2-3 דרמות וכל השאר פנטזיה , אקשן , הרפתקאות , מתח... הסרטים : memento requiem for a dream eternal sunshine of spotless mind donnie darko almost famous cheaper by the dozen My Big Fat Greek Wedding Monsters cast away meet the parents the school of rock elf 28 days later holes the passion of the christ Master and Commander: The Far Side of the World Jackass: The Movie Old School Mr. Deeds Barbershop Not Another Teen Movie Zoolander Ali Chronicles of R…
-
- 66 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
הדבר הזה ממש יכול לעזור לי. נמאס לי כבר לחשב על הדף. אולי אתם יכולים להגיד לי איפה יש את התוכנה הזאת? עוד דבר מוזר במחשבון הסטנדרטי - Casio FX-82TL יש סימנים לאותיות של בסיס 16. אני חפשתי בספר הוראות, אבל החיפוש לא עלה בשום דבר שימושי מדיי. אתם יכולים להגיד לי באיזה מחשבון אני כן יכול למצוא את זה (לא להגזים, אני לא רוצה מחשבונים גרפיים ושאר הדברים היקרים הללו).
-
- 12 תגובות
- 6.7k צפיות
-