כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום זימון לזה, מה זה? אני מאוד מופתע במיוחד שאני מתחיל בעוד פחות מחודש קצד תיכנות...
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איך זה שאני לא מוצא שום תרגום (אפילו לא בגרמנית/אנגלית) לסרט "Thirteen"?? נ.ב לא לקשר דיון זה בווארז!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/822991 פעם חשבתי שיש חופש באינטרנט כניראה שאין :'(
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
What's up everyone, I'm new to the forum and just wanted to say hey. Hopefully I posted this in the right section!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מחפש שירים בסגנון FREE BIRD של לינריד סקינרד. שיהיו באותו סגנון, עם שיר יפה וסולו טוב.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Oh! Mikey http://filet.tumblr.com/post/13888238012/kusuriuri-cried-oh-gawd-this-is-brilliant
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קיץ בין יא'-יב' מהו משך הקורס לפסיכומטרי בקיץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.flickr.com/photos/israel-telaviv/sets/133636/show/ תגובות בבקשה או שלחו לי תמונות ואני יוסיף אותם
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר סמסונג שניקנה בפלאפון ומסתבר שהוא נעול רק לרשת הנ"ל, דבר שמונע ממני להעביר את המכשיר להוטמובייל. האם פלאפון מחוייבת לפתוח את המכשיר לכל הרשתות בבקשתי והאם דבר זה כרוך בתשלום? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי היבואן של חברת asus בארץ במידה ויש כמה בבקשה לרשום לי את שמות החברות. תודה רבה לכולם והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני טס לארה"ב, ויש לי כמה שאלות לבעלי רשיון נהיגה. פרסמתי גם ספורום רכב ב YNET אבל הפורום שלהם מגעיל מבלבל ולא יפה כמו זה, אז הנה שאלתי (שאלותי...) האם בארה"ב רשיון הנהיגה הישראלי (מפלסטיק) מספיק (הוצאתי כבר רשיון בינלאומי (אוסף של דפים שנראה כמו דרכון...))? בנוסף, יש לי רשיון לאופנועים עד 500 סמ"ק בארץ, האם ההגבלה קיימת גם שם? ממה שהבנתי, ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה, ההגבלה שם היא עד 400 סמ"ק ומעל 400 סמ"ק. האם זה אומר שאני שייך לקטגוריה הכבידה בארה"ב? על רשיון הפלסטיק שלי כתוב שיש לי רשיון מסוג A+B זה אומר פרטי וגם אופנועים. השאלה שלי היא איזה אופנועים. תודה HF (ניתן לראות שאני קצת מבולבל, אשמח לכל עזרה) אם יש לכם מכר או חבר שיודע, זה גם נחמד, כי לבחור בממסי…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צריך בין היתר את "שומרים! שומרים!" ומכשפות מחוץ לארץ או משהו כזה, בעברית (לא בחירה שלי) אגב, מי שקרא מוזמן לשתף, אם למישהוו יש את Moving Pictures (בעברית "ראי נוע") שיגיד לי אם במקרה נאמר שם "I want to be a loan" התרגום של זה יצא חרא, "אני רוצה להיות לי בד" אבל סביר להניח שבאנגלית זה "I want to be a loan"
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מה אתם חושבים? אתר שווה? שימו לב כתוב שם עידכונים מדיי יום. לפי מה שראיתי זה אתר חדש ולמרות זאת יש כמה תמונות ממש נחמדות. עריכה: לול איזה דפוק אני.............. www.img4u.com
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היום התקשרו אליי מחברת ואלה, והציעו לי להיות נהג פרטי של משפחה מחו"ל למשך שבוע וחצי...מעניין אותי לדעת אם מישהו התנסה במשהו דומהו ויכול לספר לי קצת ? (מחר יש לי ראיון - מי שהתקשרה לא ידעה לספר יותר מדיי)
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ראיתי כאן בת'רד שיש מפרט אחד שמישהו הרכיב ובו מארז ללא קרור למעבד, ואח"כ בהתאם לבקשת השואל שינו לו את המפרט והציעו לו (על אותו מעבד) קירור למעבד. באיזו סיטואציה מציעים קירור למעבד ובאיזו סיטואציה לא? כמו כן, ראיתי שיש צורבים SATA וכאלו שלא. מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלומות, מישהו יודע היכן אני יכול לעשות מבחן IQ כשר למהדרין? ולא, לא מבחני אינטרנט תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל את זה בשביל קרוב משפחה... הוא מעוניין להקים חנות מקוונות והוא ביקש מימני לברר לו. מישהו יודע מה בדיוק צריך? חוץ מאתר וSSL כמובן. כלומר מי מייבא מה? איך קושרים קשר אם ספק/יבואן? כל מי שיש לו מה להגיד, גם בלי קשר לשאלות מוזמן. נ.ב טיפים כללים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב,סליחה לא ידעתי שאסור לדבר פה על בעיות עם אתרים. --נמחק--
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שקט, ופריקת עול וירטואלית. זה רק אני, והDVD של BF2 שמונח לי על השולחן. התפטרתי מהעבודה ביום ראשון, עכשיו רק נשאר לי להנות מ30 יום עם רכב חברה ומשכורת (בלי לעבוד אפילו יום אחד, כמובן). לא יודע אם אני מקבל את ה30 יום האלו בתנאים הנוכחיים כי הם אהבו אותי או שפשוט ככה זה (פעם ראשונה שאני מתפטר.. טוב, עבודה מסודרת ראשונה שלי). אבל תארו לעצמכם, חלום של כל ילד (גם כאלו בני 21, כן כן...). חודש עם מימון נכבד ואוטו צמוד, בלי אף אחד שיגיד לך מה לעשות, ולמעשה, שום דבר מהותי לדאוג לו מלבד לעבוד על הפרוייקטים הפרטיים שלך ולשחק... וכך עד שאין לך כוח יותר ואתה הולך לנמנם. שימו לב, לא לישון כי אם לנמנם. שינה היא דבר הכרחי; נמנום הוא מותרות, שיטה להתנתק מהמציאות בשטף נעים של עייפות. הפועל…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הייתי נהג משא כבד בצבא ואני רוצה לחזור לצבא לקבע מה התהליך ? אמרו לי שמי שרוצה לחזור לקבע חייב לעבור " מיון תעסוקתי " ? האם זה נכון שצריך לעבור את זה ? אם כן מה עוברים ביום הזה? מה הסיכוי ? אם אני לא יעבור יגידו לי לעזוב את השירות קבע ? 2. כמו כן הם גם דורשים "ממליצים " באמת מסתכלים על זה ? זה גורם משפיע ? אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מה זה IMEI ? חבר שלי אמר לי שזה מספר סידורי של הפלאפון או משהו כזה איך אני בודק מה זה? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-