עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by scorpy1,

מישהו יודע איזה סוג כרטיס מתאים לnokia 6230i? תודה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  2. שאלה לאלה ששמעו על החוק החדש במכס,האם בטלו את המכס על חבילות מחו"ל ? הזמנתי באגעים אלה שעון ב 85$ ואמרתי למוכר שירשום על החבילה 60$,וירשום שמדובר במתנה לחתן (אני ). כדאי שירשום מחיר בנוסף לזה שהוא רושם מתנה ? אשמח לתשובה מדוייקת. המשך ערב מצויין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תיראו פעם בשנה יש תמתיחות המפגרות האלה כמו באתר הזה אם הeXtreme 360 ובאתרים אחרים יש עוד מתיחות מפגרות ולי זה נימאס אני יכול לקבל מתיחות באמת מצחיקות אבל שאומרים לכם על מוצר חדש ואז אתם רואים שזה 1 באפריל או שאומרים לכם משהו כמו שמישחק מאוד צפוי יתבטל זה לא מצחיק זה מטומטם ולמנהלים אני מקווה שתיזכרו את זה לשנה הבא ואולי תיתנו לפחות מתיחה מצחיקה ולא משהו בסיגנון של IBM מוציאה מעבדים לPC או מערכת ההפעלה של אפל תגיעה לPC

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by Culandur,

איך קוראים לסרט "חיזור מקורי" כרגע היה ב 04 עם השחקן שמשחק את פינץ' ה "תהרוג אותי וזהו"

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. שלום רב, אני מתעתד לרכוש משהו ב EBAY ולשלוח אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת האם בשנה האחרונה(או האם החל מה 1.1.2009) צריך לשלם לדואר ישראל איזשהו תשלום(בין אם זה EMS או דואר רגיל). תודה לעונים.

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by lfnuke2,

משרה 1050#: מתכנת ווב עבור חברה לבניית אתרים דרוש מתכנת ווב מקצועי בעל ידע נרחב בתחומים הבאים: mysql, php, html, css קורות חיים יש לשלוח ל hqs.info@gmail.com

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by SensatioN,

פתאום אני בה לערוך איזה תמונה אני רואה שאין לי אותו איך אפשר להתקין אותו בחזרה ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. :

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אם גלשתי עם מודם נט-סטיק על הרשת של ירדן,וקיבלתי מסלקום הורדה ללא הגבלה. וצפיתי בצפייה ישירה בסה"כ בנפח של ג'יגה וחצי-האם אמור לעלות לי כסף? אם כן כמה? מישהו יודע??

10. Started by Alduin,

למי שיש HOT בטח יצא לראות את הפרסומות לערוץ החדש שלהם HOT Xtra. חלק מהפרסומות הם על הסידרה "הסמויה" ובזמן הפרסומת יש איזה שיר שמתנגן ברקע עם מנגינה מאוד קצבית, משהו אולי מכיר את השיר?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. האם ניתן לקבל אזרחות כפולה בספרד לתושבי ישראל ? האם בטור אזרח ישראלי ניתן לפתוח שם עסק חוקי ולנהל אותו ? האם ניתן לקנות בית שם בטור אזרח ישראלי ,? אולי למשיהו יש מידע לגבי מחירי בתים וכו (מחירים כללים ),אני יודע שמשכורת ממוצעת שם היא 14 אלף דולר לשנה (יותר גבוהה מישראל ב 4000 אלף).

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. אני יוצא במוצ"ש עם בחורה מהאזור הזה, אני עצמי מראשון, אני תוהה אם יש למישהו המלצה לאיזו מסעדה סבירה או משהו אחר שישאיר זמן לדבר מצד אחד ויאפשר התקרבות פיזית מצד שני. - קצת מתעצל לסוע איתה עד החוף\ת"א. רכב יש דלק יש.

• 22 תגובות
    • 8.4k צפיות
  13. אם מישהו מכיר או לפחות מקום שבו אוכל לפרסם...

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by C991Now,

עריכה: אני כל פעם יוסיף חלק המסרטים שתרשמו.. היי חברה קראתי פה תדיון של הסרטים והכל וראיתי היום 3 סרטים : snatch,seven pounds,the number 23 כולם טובים 23 קצת פחות סה"כ סרטים מצויינים... אשמח לקבל המלצות לסרטים איכותיים,בין אם זה דרמה\פשע\קומדיה. הנה סתם רשימה שעולה לי כרגע.. REQUIEM FOR A DEAM!!! אפקט הפרפר 1 snatch, seven pounds ,the number 23 lock stock & 2 smoking barrels Leon Crash Fight Club Memento Eurotrip roadtrip קצת פחות..נכניס בכל מקרה Click phone booth יום אימונים מסוכן Resident Evil 1,2,3! זה הסרטים שעולים לי בראש כרגע..יש עוד הרבה סרטים מצויינים שלא אמרתי... אשמח אם תרשמו פה סרטים כאלה,ובבקשה בלי לרדת באיכות :-X שלא תהיה פה "מת לצעוק" "פגוש את הספרטנים" …

• 65 תגובות
    • 10.8k צפיות
  15. Started by izir,

שלום. אני עולה במשקל במגמה לינארית רוב היום אני יושב בכסא גם בעבודה אחר כך בלימודים וגם שיש לי זמן פנוי שאני עוזר לילדים (חונך פרח 2 ילדים) אני יושב אין לי זמן לחדר כושר כי רוב היום אין לי זמן פנוי איך אני יכול לעצור את העליה במשקל העקב זה שאני לא בבית כימעט אף פעם אני אוכל ג'אנק או קפה ומאפה כאלה דברים

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. בדרום קורה עכשיו משהו מאוד מוזר... כבר שבוע שלם שההורים שלי כל פעם מנסים הרבה זמן לפתוח את האוטו/שער חשמלי ולא מצליח להם, אז חשבתי שזאת בעיה בסוללות... עכשיו אימא שלי חוזרת מאשדוד ואומרת שהשלט עובד לה מצויין שם - אז כבר התחלתי לחשוד. התקשרתי אל כמה חברים ואמרתי להם לנסות לפתוח את האוטו, וגם להם - לא עובד. אז נזכרתי בכתבה בעיתון שאמרה שלפני שבוע איזה פועלי בניה או משהו כזה היו צריכים לשלוט על רובוט שפועל באופן אלחוטי, אך הם הפעילו מכשיר שמבטל את כל השלטים באיזור ועבדו איתו. אז ככה זה כנראה גם כאן. התקשרתי למוקד העירייה, שם סיפרו לי שחיל האוויר עשה את זה בשביל המטוסים והתקשורת ביניהם או משהו כזה... עכשיו השאלה היא אם זה חוקי??? כלומר ברור שמותר להם וברור שהם יכולים אבל תארו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tabib,

ישנה אפשרות לפתוח פורום שיעסוק בקליטה מלווינים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

האם מבטאים את המותג Nokia בעברית כנוק-יה(Nok-ia) או נו-קי-יה(No-ki-a). לדעתי האפשרות השנייה היא הנכונה, מה גם ששמעתי מספר פעמים ביטוי אנגלי של האפשרות השני. האירו נא את עיניי.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום, כשאני נכנס להודעה חדשה שדואר אני לא רואה תמונה. למשל כשאני מקבל דואר מאורנג'. אשמח לפיתרון.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by MilkMan,

חזק! http://news.walla.co.il/?w=/3850/1054187

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by naorai,

יש לי דוד בן 30-35 לומד כרגע תכנות וטופס מעצמו :-X :-X,בכל מקרה בגלל התרגילים השיווקיים ומלוכלכים למחצה של אינטל הוא מאמין שאינטל טובים יותר :lol: אני צריך הוכחה חד משמעית ש AMD יותר טובים אם תמצאו איזה הוכחה חותכת עדיף מאוד שיהיה בעברית אני יודה לכם מאוד. נ.ב חשוב שיהיה כתוב AMD פתרו את בעיית החימום ביחס לאינטל תודה רבה רבה רבה לכולם ;D ;D ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Roshos,

האם ידוע למישהו? זה חשוב לי בבקשה

• 55 תגובות
    • 7.6k צפיות
  23. Started by Zeev86,

אני מנסה לשחזר משתמש באתר dreamspark.com התבקשתי על ידי תמיכת האתר לצלם את המידע הבא: A scanned copy of your current transcript or course list מה הכוונה כשהם רושמים transcript? (השתמשתי במילון אבל זה לא כל כך עזר לי)

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

סוניק!! סליחה אם זה ספאם http://www.newgrounds.com/portal/view/151706

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. שלום. שמי אדר שלו ואני כתבת של ynet וידיעות. אני עובדת על כתבה שעוסקת באנשים שמשלמים על שיתוף קבצים בשירותים כמו Rapidshare או Usenext או משהו דומה, שיהיו מוכנים להתראיין בקצרה. אשמח אם תכתבו לי ל-shalev.adar@gmail.com. מבטיחה לשמור על דיסקרטיות.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים