כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אבל מקוריות.. כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה... אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו.. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי למי שאין רישיון ויוציא מהר!!! רציתי לדעת איך מגדירים מלווה הכוונה גיל חובה למלווה כמה זמן רישיון יש לו בשביל שהוא יכול להתחיל ללוות נהגים חדשים תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שני אחים, סטודנטים למתמטיקה ומדעי המחשב, נעצרו באשמת גניבת מטבעות קריפטו בשווי 25 מיליון דולר בפרק זמן של 12 שניות בלבד, בפריצה שמעלה ספקות לגבי אמינות הבלוקצ’ייןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 347 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לאלבומי מטאל קלאסי טובים. אני מתכוון לאלבומים ברמה של האלבום השחור של מטאליקה, האלבומים של דיפ פרפל משנות ה-70, בלאק סאבאת' לפני שזרקו את אוזי המלך, וכו'.... ריפים של גיטרות, סאונד נמוך וכבד ובלי גרולינג. אפשר להוריד מהרשימה את אלה שציינתי קודם, את אירון מיידן, ג'ודס פריסט, טול, אוזי אוסבורן, דיו, בלו אוייסטר קאלט וריינבו (כנראה שאני מכיר עוד לא מעט להקות אבל לא מצליח להזכר עכשו...) תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
גוגל DeepMind מציגה רובוט פינג-פונג חדשני המשלב בינה מלאכותית מתקדמת עם יכולות פיזיות מרשימות, ומעלה שאלות מרתקות על עתיד הספורט והטכנולוגיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש כזה דבר כמו כל המבחני IQ שיש ברשת ? לבדוק את רמת הזיכרון? ואני לא מדבר על משחק הזיכרון הדבילי חחח
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
היום היה אמור להיות לנו טקס של קבלת תעודות זהות. אז כל השכבה התכנסה באמפי, ישבנו, והיה קצת ריח מוזר באוויר. לאט לאט הריח התגבר, עד שהסירחון היה בלתי נסבל והרבה תלמידים "ברחו" החוצה. אז אני יצאתי גם ואז חזרתי, ועליתי לקומה מעל ומהמדרגות ראיתי שכל הקומה התחתונה הייתה מוצפת ב.... (רמז, זה היה נראה כמו בוץ אבל זה לא היה כמו בוץ והסריח בצורה נוראה). מה שקרה זה שהתפוצץ צינור ביוב מתחת לבית ספר וכל הקומה התחתונה הוצפה בחרא ;D ואז איזה מורה התעלפה ופרפרה או משהו כזה ובא אמבולנס לחצר, עם כל האורות במתכונת חירום והכל, היה מגניב :elkgrin: סירחון סירחון, אבל לא ביטלו לנו שיעורים
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
שאלה לאלה ששמעו על החוק החדש במכס,האם בטלו את המכס על חבילות מחו"ל ? הזמנתי באגעים אלה שעון ב 85$ ואמרתי למוכר שירשום על החבילה 60$,וירשום שמדובר במתנה לחתן (אני ). כדאי שירשום מחיר בנוסף לזה שהוא רושם מתנה ? אשמח לתשובה מדוייקת. המשך ערב מצויין
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיראו פעם בשנה יש תמתיחות המפגרות האלה כמו באתר הזה אם הeXtreme 360 ובאתרים אחרים יש עוד מתיחות מפגרות ולי זה נימאס אני יכול לקבל מתיחות באמת מצחיקות אבל שאומרים לכם על מוצר חדש ואז אתם רואים שזה 1 באפריל או שאומרים לכם משהו כמו שמישחק מאוד צפוי יתבטל זה לא מצחיק זה מטומטם ולמנהלים אני מקווה שתיזכרו את זה לשנה הבא ואולי תיתנו לפחות מתיחה מצחיקה ולא משהו בסיגנון של IBM מוציאה מעבדים לPC או מערכת ההפעלה של אפל תגיעה לPC
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך קוראים לסרט "חיזור מקורי" כרגע היה ב 04 עם השחקן שמשחק את פינץ' ה "תהרוג אותי וזהו"
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
משרה 1050#: מתכנת ווב עבור חברה לבניית אתרים דרוש מתכנת ווב מקצועי בעל ידע נרחב בתחומים הבאים: mysql, php, html, css קורות חיים יש לשלוח ל hqs.info@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פתאום אני בה לערוך איזה תמונה אני רואה שאין לי אותו איך אפשר להתקין אותו בחזרה ?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אם גלשתי עם מודם נט-סטיק על הרשת של ירדן,וקיבלתי מסלקום הורדה ללא הגבלה. וצפיתי בצפייה ישירה בסה"כ בנפח של ג'יגה וחצי-האם אמור לעלות לי כסף? אם כן כמה? מישהו יודע??
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למי שיש HOT בטח יצא לראות את הפרסומות לערוץ החדש שלהם HOT Xtra. חלק מהפרסומות הם על הסידרה "הסמויה" ובזמן הפרסומת יש איזה שיר שמתנגן ברקע עם מנגינה מאוד קצבית, משהו אולי מכיר את השיר?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם ניתן לקבל אזרחות כפולה בספרד לתושבי ישראל ? האם בטור אזרח ישראלי ניתן לפתוח שם עסק חוקי ולנהל אותו ? האם ניתן לקנות בית שם בטור אזרח ישראלי ,? אולי למשיהו יש מידע לגבי מחירי בתים וכו (מחירים כללים ),אני יודע שמשכורת ממוצעת שם היא 14 אלף דולר לשנה (יותר גבוהה מישראל ב 4000 אלף).
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני יוצא במוצ"ש עם בחורה מהאזור הזה, אני עצמי מראשון, אני תוהה אם יש למישהו המלצה לאיזו מסעדה סבירה או משהו אחר שישאיר זמן לדבר מצד אחד ויאפשר התקרבות פיזית מצד שני. - קצת מתעצל לסוע איתה עד החוף\ת"א. רכב יש דלק יש.
-
- 22 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר או לפחות מקום שבו אוכל לפרסם...
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עריכה: אני כל פעם יוסיף חלק המסרטים שתרשמו.. היי חברה קראתי פה תדיון של הסרטים והכל וראיתי היום 3 סרטים : snatch,seven pounds,the number 23 כולם טובים 23 קצת פחות סה"כ סרטים מצויינים... אשמח לקבל המלצות לסרטים איכותיים,בין אם זה דרמה\פשע\קומדיה. הנה סתם רשימה שעולה לי כרגע.. REQUIEM FOR A DEAM!!! אפקט הפרפר 1 snatch, seven pounds ,the number 23 lock stock & 2 smoking barrels Leon Crash Fight Club Memento Eurotrip roadtrip קצת פחות..נכניס בכל מקרה Click phone booth יום אימונים מסוכן Resident Evil 1,2,3! זה הסרטים שעולים לי בראש כרגע..יש עוד הרבה סרטים מצויינים שלא אמרתי... אשמח אם תרשמו פה סרטים כאלה,ובבקשה בלי לרדת באיכות :-X שלא תהיה פה "מת לצעוק" "פגוש את הספרטנים" …
-
- 65 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
שלום. אני עולה במשקל במגמה לינארית רוב היום אני יושב בכסא גם בעבודה אחר כך בלימודים וגם שיש לי זמן פנוי שאני עוזר לילדים (חונך פרח 2 ילדים) אני יושב אין לי זמן לחדר כושר כי רוב היום אין לי זמן פנוי איך אני יכול לעצור את העליה במשקל העקב זה שאני לא בבית כימעט אף פעם אני אוכל ג'אנק או קפה ומאפה כאלה דברים
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-