כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://www.sidewindercomputers.com/fepifor3he.html מישהו יודע מה הדבר הזה מה התפקיד של הכלי תודה ניסים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
1: האם אפשר לשדרג/לעדכן את הגרסה של הפלפון(שלי הוא NOKIA 6310I) ככה שהוא לא יראה רק את ה 10 שיחות האחרונות שלא נענו/נכנסות/יוצאות אלא להגביל את זה ל -1000 או משהו גדול יותר? 2: בפלפון שלי יש BLUETOOTH, האם אפשר לשלוח SMS דרך ה BLUETOOTH איכשהו? בברכה לעונים
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני עושה משהו ב3ds ואני צריך את הגודל בפסנטימטרים מישהו יודע כמה זה 4X10 בפיקסלים? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נמאס מכל הסירנות והפיצוצים כל היום,אני זז למרכז אז רציתי לשאול לכל מי ששם אם אתם יודעים איפה יש מקומות שעושים כל מיני הטבות למי שבא מהצפון כדי שנשכח מכל מה שקורה פה,תודה לכל מי שיעזור
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני משתמש כבר שנה בערך בכדור הנ"ל, עשיתי בדיקת דם לפני יומיים בערך ותיפקודי הכבד נפגעו משמעותית... מאוד אפילו .. הרופאה שלי המליצה להפסיק את הכדורים וכמובן זה מה שנאי אעשה.. רק שאני חושש שמה הנזק גדול.. האם אנטיביוטיקה של 50 מ"ל [פעמיים ביום] יכולה לפגוע בכבד ולבצע נזק בלתי הפיך? או שאין לי מה לחשוש והפסקת השימוש תחזיר אותו למוטב ? תודה רבה. משתמש מודאג :-[
-
- 15 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לקבץ לי כמה אתרים שמסקרים אירועים חשובים שקןראים בעולם.. מכל התחומים.. טכנולוגיה בידור חלל מדע תגליות וכ"ו.. ואני לא מתכוון לאתרי חדשות טיפוסיים (כמו YNEY) תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
או מה הסיכוי של אדם שנולד נגיד ב-1985 להגיע ל-2035?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב המחשב שהוזמן הוא and3800 am2 dfi infinity pqi 1024 x1900xt antec p180 black hec520 וכו'.. עכשיו יש לי כמה שאלות. יש אפשרות לעשות סוג של מוד למארז (להחליף את הדלת לאחת שקופה..)? 17 אלף בdmark03 זאת תוצאה סבירה(הייתי שואל שנושא המתאים אבל אני מנצל את הנושא)? לגבי כניסה לביוס, המחשב עולה כל כך מהר שאני לא מספיק להיכנס לביוס מה עושים:? סקירונות שלי. קודם המארז היופי הוא עניין של טעם אבל מבחינת קירור והרכבה הוא פשוט מדהים מארז מעולה! לגבי הרעש לקח לי 5 דקות להבין שהמחשב פועל פשוט שקט בצורה מטורפת. כרטיס מסך פשוט מדהים מריץ הכל על פילטרים איכות תמונה מדהימה מרוצה עד השמיים.. והמעבד הוא יוחלף בעוד כמה חודשים עם כניסת ה65 ננו כפול ליבה של amd אבל אני חייב לצי…
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אז ככה אני חושב עכשיו ונשאר לי שבוע וחצי בתום השבועה וחצי אני מקבל תכסף ... זה 2000 ש"ח אז חשתי מה יותר כדאי לקנות כרטיס מסך או מסך... המפרט בצד... ד"ט זה למחשב מספר #2 חשבתי או על מסך 19" 2 MS/ כרטיס מסך אולי את ה 7900gtx 512 mb שיש פה במבצע :\ ואם אני יקנה את הכרטיס מסך אני יזמין גם איזה אוזניות או משהו בשאר הכסף... ויש לי עוד משהו אם כבר פתחתי תרד... בעוד כ - 3 שבועות אני קונה פלאפון בארה"ב איזה פלא אתם אומרים כדי לקנות אולי אני חשבתי על ה N93 ... יש משהו יותר חדש יש תותח מזה :?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם יש מצב למצוא אתר עולמי או איך שזה לא ניקרא.....לשלחת אס.אם.אס לחו''ל לכמה יעדי מדינות. אני צריכה את זה דחוף :s05:ראיתי בתחילת הפורום שילדה שאלה על אותו נושא. אם גם משלמים על זה או שיש הודעות אס.אם.אס חופשיות לחו''ל. מקווה שתעזרו לי שיהיה לכולם ערב נעים ומהנה......בתודה. מוזי
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה באיזור המרכז ( ראשון/ת"א).. שיש לה אתר אינטרנט שמתמחה במתנות לגבר... :s05: ואל תגידו ג'נטלמן 10X...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מודע לכך שבסיגריות, עפ"י מחקרים רבים, ישנם כ-43 חומרים מסרטנים, חומרים משמרי גופות ( ), אציטון, בנזין ושאר ירקות... אבל רציתי לדעת מה מכיל דראם שקונים בחנות - כזה בשקית של 50 גרם - כתוב על האריזה: DRUM Excellent HALFZWARE SHAG Original Premium Quality Handrolling Tobacco אני מצרף תמונה - זה לא בדיוק מה שיש לי, אבל זה דומה. http://img135.imageshack.us/img135/2199/drumpkgyc8.jpg האם הוא פחות מזיק? מה הוא מכיל וכיצד מכינים אותו? אם אני מגלגל אותו בתוך נייר גלגול עם פילטר, כיצד הוא מזיק ביחס לסיגריה רגילה, לדעתכם? תודה!
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני צריך להזמין מוצרי מודינג בעיקר מאווררים שאין בארץ. אני מזמין על סך 200$ תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
מחר ה 24 ל 7 , אני מתגייס לצבא הגנה לישראל , 4 שנים בפורום , שמחתי לעזור לכל מי שהצלחתי לעזור , ולמי שלא הצלחתי לפחות ניסיתי אני כניראה מתגייס לשירות קרבי , אז אני מקווה שאני אוכל להמשיך לעזור פה ושם בסופש"ים למדתי הרבה מהפורום הזה , ורציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי .. שיהיה לכם המשך שבוע נפלא מיכאל .
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, אבי גר בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מחשב שאני ארכיב למענו. רציתי לבקש המלצות לעוד אתרים טובים וזולים לקנות מהם כדוגמאת newegg. אודה מאד לממליצים ולמשתפים תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משהו מצא סרטים מלאים באתר אם כן תביאו איזה קישור משעמם לי פצצות
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
משחק חזק ;D http://www.2people.co.il/downloads/nassaralla/ שיחקתי קצת הגעתי ל 5131 לחצו רווח להחליף נשק
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אני מתגייס מחר, למודיעין שדה. יש כאן עוד מישהו שמתגייס מחר? עכשיו אני לא אוכל להיות פעיל בפורום לעיתים קרובות, אבל אני אבוא לבקר מידי פעם. בכל מקרה גיוס נעים לכל מי שמתגייס מחר, או בכלל בזמן הקרוב .
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-