כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
-
-
למישהו יש את הטלפון שלהם? אני מוצא רק את ביתן חי"ה. תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EgWBuu6q84I&search=gay%20dancer
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כבר ממש מוגזם... בהתחלה קלי קלרקסון,אחר כך ההומו ההוא שאף אחד לא קנה כרטיסים שלו אז הוא ביטל,ועכשיו דפש מוד [טיפש מוד]. זה מתחיל להיות כבר אבסורדי-חברות בארץ מארגנות הופעת ענק,מוכרות כרטיסים ומשקיעות כמויות בלתי נדלות של כסף ומשאבי אנוש על מנות להרים הופעת ענק בארץ....ולבסוף האומן\ים מבטל\ים את ההופעה מסיבה כזו או אחרת [שאינה מוצדקת דיה]....מעבר לנזק הכלכלי העצום שבדבר,זו פגיעה קשה במוניטין של החברה וכאב ראש אחד ענקי. מתי יתחילו להבין בארץ שאם חותמים על הופעה,האומן מחוייב להגיע להופעה?זה ממש לא תלוי בו בנוגע ל"האם הוא רוצה לבוא או לא",אז לא פעולה של צופים פה,זו הופעה עם אלפי ועשרות אלפי אנשים שקנו כרטיסים במיטב כספם,ומעבר לכל זה-זה הסכם שנשבר כי לאומן התחשק להבריז. רק …
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שבוע הבא אני טס לשבועיים באיטליה ואני יוכל לקנות משמה חלקים למחשב . רציתי לשאול האם אתם יכולים להפנות אותי לאתרים או חנויות מחשבים באיטליה ברומא במילאנו . והאם החלקים יתיאמו לארץ. נ.ב. אני לא משלם מכס על החלקים האלו כי אני מתכוון "להבריח אותם" .
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בימים האחרונים נשמעים ברחבי העולם אנשים שטוענים: "מחשב הדל שלי נשרף בזמן עבודה". בהתחלה זה היה נשמע כהומור סוג ב', אבל לאט לאט זה הפך לאמת מוצקה. פרטים: http://forumz.tomshardware.com/hardware/World-Dell-Laptop-Blew-Singapore-ftopict193652.html http://community.tomshardware.com/dellpost.html?name=Forums&file=viewtopic&t=192887&ex=Dude-Dell-freaking-blew http://blogs.smh.com.au/mashup/archives//005359.html באחרון יש גם המון תמונות.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או אתר לצרכים שאני מחפש ? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
-
שלום לכם אתמול בלילה הועלה אצל קרוב משפחה שלי חשד להפנדיציט אני מעוניין לדעת מהו הניתוח הזה כמה זמן וכו'... תודה מראש roshos..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מאיפה אפשר להשיג את השיר החדש על חיזבאללה?? הוא שייך לאיזה מישהו ולהקת הפיונירים(חלוצים) הולך ככה בערך: "יאללה יא נסראללה, יקח אותך אינשאללה, נחזיר אותך לאללה, עם כל החיזבאללה" תוה לעוזרים!!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
חברה אתם מכירים אתרים מחו"ל שאפשר לקנות ולהזמין אותם לארץ? ויש אולי אתר ממש זול תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
2100 ש"ח זה התקציב שאני מקבל בסוף השבוע הזה אחרי שבועיים של עבודה משעממת. וככה יש לי מסך 19" CTR שמן אני חולה על מכוניות ורק בן 16 ו4 חודשים למרות שאבא גם חולה מכוניות והוא נותן לי לנהוג... אבל חשבתי לקנות עם הכסף ככה.. או מסך 19" LCD 2MS משהו טוב לפנים או הגה מקצועי עם כיסא מקצועי אתם יודעים כמו אמיתי 700 ש"ח + רמקולים של LOGITEC החדשים אלה שעולים 2400 ש"ח אני יביא אותם מחו"ל ב 900 ש"ח ו500 ש"ח יהייה לי לבזבז על עוד משהו או לשמור לכרטיסי המסך החדשים ... או כמובן לבזבז על משהו אחר.. אשמח לשמוע חוות דעת והתיעצות
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה למתוח כבל רשת בין חדרי לבין חדרו של אחי. כרגע יש לי רשת אלחוטית- אבל אחוז התעבורה עומדים על 45-55 אחוז בממוצע. לא משהו. הגעתי למסקנה שרשת חוטית עדיפה. בכל מקרה- בין חדרי לחדר של אח שלי ישנו מסדרון באורך של כ 5-6 מטרים. כמו יש ישנה תעלת מזגן. שקלתי לקנות כבל ולהעביר דרכם. אבל מה שרציתי לדעת מעבר לכך- זה איך לעזעזל מעבירים כבל בתשתית הקיימת בבית? (למשל דרך התעלות של הטלווזיה) תודה
-
- 16 תגובות
- 33.2k צפיות
-
-
אני מדבר על התוכנית עם המסוק המשוכלל הזה. לפני 2 פרקים היה איזשהו שחקן ששיחק מדען והיה חבר של השחקן הראשי. בפרק היום אותו שחקן משחק באותה סדרה עם תפקיד של אדמירל וכרגע הוא מנסה להרעיל את השחקן הראשי. אפילו לא אותה דמות!!! איזה עלוב!!!
-
- 44 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איך עובד ?! לאיפה הולך ה- + ולאאיפה הולך ה- - ?! כמה מתח ?! כמה זרם ?!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות משם מחשב..וההורים שלו עושים לו קצת בעיות כי הם חושבים שזו חנות לא בטוחה וכו' בגלל שהיא לא ברשת.. אז אם בכלל אפשר וזה לא עובר על חוקי הפורום,אתה יכולים לתת מילות חיזוק לחנות? ושוב אני מקווה שזה חוקי..אם לא סליחה ושהנושא ינעל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי איזה קליפ ואני רוצה לדעת את השם של השיר ברקע איך אני יכול להעלות אותו פה? אני צריך שרת אכסון כמו IMAGESHACK מישהו יכול לתת לי בבקשה מקווה שתוכלו לעזור לי עם השיר תודה מראש טל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמתי חברים אחרי שגיליתי שהמנוי פג תוקף חחח אז יש מצב לעשות שם השכרה חד פעמית? זה ממש חשוב אז בבקשה תגיבו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-