כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו, אני צריך שרת חינמי שיתמוך בASP. אין צורך בהרבה מקום, רצוי ללא פרסומות. או רק פרסומות קופצות קטנות שאפשר ליסגור בקלות. חשוב שהשרת יעבוד ללא נפילות. תודה, ולא מצאתי פורום מתאים לשאול אז שמתי פה
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הוא מת לי בידיים....זה הדבר הכי מזעזע שקרה לי בחיים...
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש מישהו שיכול להגיד לי איך בונים רקטה מחומרים ביתיים אבל שתטוס לפחות 500 מטר (ואני מדבר ברצינות אז בבקשה לענות ברצינות ) תודה :)
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למה על הפוסטר מצוירת הגורילה מהסרט קינג קונג אם היא בגכלל לא מופיעה בסרט ?!
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
זה מה שקורה ביפן בקרוב בישראל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=110136
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני בן 15 ורציתי לדעת מה השכר מינימום לשעה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מצאתי סרטון מהמם על צה"ל תפיצו לכל האנשים בארץ ובחו"ל שאתם מכירים. נ.ב. אם היה פה כבר אז סליחה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמעתי מבן דוד שלי שRHCP יתפרקו לפני כמה זמן והסולן שלהם פתח מחדש את הלהקה עם איזה זמרים צעירים, אני אישית לא שמעתי על זה, אבל מה אני יגיד רק רציתי לבדוק, חיפשתי על זה מידע בגוגל אבל לא מצאתי משהו בנושא. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
או איזה אתר שדומה לEBAY אני מחפש בנרות תודה לכל עוזר.....
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי שולחן ביליארד חדשדנדש באורך של כ- 170 עד 180 ס"מ (שולחן ביתי קטן לחובבנים). השאלה שלי היא באיזה מרחק מהצלע של השולחן מסמנים את הקו הלבן שעליו מניחים את הכדור הלבן בתחילת המשחק וכשהכדור הלבן נופל לחור.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחפש אתר טוב עם מחירים זולים מחו"ל שעושה משלוחים לארץ
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
נפלה לי הזדמנות פז כאשר בחור שעובד איתי וחייב לי 700 שקל הציע לי ארבע ג'אנטים סגסוגת (מה שנקרא מגנזיום משום מה) ב-400 שקל מקוריים של סקודה מיוצרים ע"י Fondmetal הג'אנטים היו קצת עקומים ומאוד מאוד מלוכלכים, ועל אחד חסר באמצע את הסמל של סקודה, ובמקומו רואים את ההטבעה של Fondmetal עוד כ-100 שקל הלכו לפנצ'ר מעכר על יישור עוד כ-100 שקל על ברגי נעילה לסגסוגת ניצלתי את ההזדמנות ושמתי 4 צמיגים חדשים, Alliance A975 במקום ה-Alliance TopStar שהיו לי (שהם למען האמת במצב כמעט חדש) נזק של עוד כ-1300 שקל אגב הצמיגים הקודמים אינם נזרקים אלא ישמשו את אבא שלי עם המונית שלו סה"כ יצא 1900 שקל והתוצאה לפניכם (אני יודע שאני צריך להתגלח): הג'אנט הוא זה שחסר לו את הסמל של סקודה הנה ת…
-
- 96 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
לא יותר עדיף לקנות חלקי מחשב נגיד בארה"ב, שפי 2 יותר זול שם, ולשלוח אותם לארץ ולהרכיב אותם פה? הרכבתי כאן מחשב בסך 4600 ש"ח, והרכבתי מחשב באתר NewEgg שכאן יעלה 6000 ש"ח ושם הוא עולה 4000 ש"ח. לא עדיף לקנות כבר שם?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
טוב אז למי שלא שמע/ראה את מטח הרקטות ששיגר עלינו חיזבאלה בשעה 08:15 היום (שבת 05 באוגוסט 2006) שכלל 11 נפילות באזור הקריות (ים , ביאליק ומוצקין) כרגע ידוע על הרוגה אחת (מדום לב עקב האזעקה) ועוד נפגעי קל מרסיסים ומהלם.. תמונות : תמונות ושיהיה לכולם שבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפלאפון הזה במקום הטלפון הבזיון הישן שלי שעוד מעט יהיה בן שלוש. מכל המכשירים שבדקתי לו יש את המפרט הכי מרשים והיכולות הכי מגוונות. מה אתם אומרים על המכשיר?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים האתר נתקע גם לכם מדי פעם או שנדמה לי? במיוחד בפורומים פתאום כשאני רוצה להכנס לנושא מסויים זה פתאום נתקע וזהוא .... קרה לכם ???
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב אז בעיקרון כשעושים מוד למחשב ובמיוחד החלון צריך מידי פעם לנקות את החלקים מאבק בשביל האסטטיקה ספרו כיצד אתם מנקים את המחשב שלכם וכיצד נימעים מחשמל סטטי וכו' (במיוחד המתלית היא ממש מקום מושלם לאגירת חשמל סטטי) קיצר עוד סתם דיון שיכול לענין ולהביא להוספת מידע לאנשים SNOW
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלתנו עם החבר'ה אחרי הבית ספר לטוס לחו"ל לפני הצבא..לאן אתם ממליצים? חשבו ביינתים על איי נפה , מה אתם אומרים?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז פה לא יהיה אשכול של האם הוא קיים או איך זה נוצר זאת שאלה מי שיודע יענה מי שלא לא. אז ככה נגיד שאני אוהב את הנכדה של דוד שלי, האם מותר לי לצאת איתה? ז"א שני אחים אז הנכד של האח הזה יצא עם הבת של האח הזה. זה מותר מבחינת היהדות?
-
- 57 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא אני לא מדבר על הנעימה המוכרת של הסרט , אלה על שאר הנעימות שמתנגנות בסרט . (או שאולי מדובר באותה אחת?) שמעתי את זה אתמול באיזה פאב ונדלקתי . מה גם שראיתי את הסרט מעל 15 פעם. גם אם מישהו יודע את השם של המנגינה זה יהיה מספיק ..
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני יודע שרובכם לא "מתים" על התוכנית הזאת. אבל אני חייב לציין שהשנה יש מספר מועמדים מעולים שיכולים לנצח.... מי לדעתכם יקח?
-
- 14 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חופש הגדול ואני נרקב בבית ומשעמם אז אני מחפש ספר פנטזיה\מגע בידיוני אבל של יכלול מלא פרטים (לא סובל שמכניסים לסיפור הרבה דברים ויוצרים סלט). שהעלילה תהייה טובה ועמוקה אבל של היה כבד כמו לשמל שר הטבעות וכאלה אני יותר בכיוון של "המשחק של אנדר" וכאלה... תודה
-
- 70 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
או מה הסיכוי של אדם שנולד נגיד ב-1985 להגיע ל-2035?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-