עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מסיים עכשיו קורס תיכנות ובעצם בוחר יחידה בשבוע הבא. התחום של הסיסטם פחות מעניין אותי וממה שראיתי והספקתי להכיר רוב האנשים שם די מעפנים..בתחום האפליקטיבי אני יכול להגיע ליחידה שאני רוצה ויש שם אנשים סבבה ממה שיצא לי להכיר :-) העניין הוא שממה ששמעתי יש הבדלים של ממש אחרי הצבא בין שני התחומים לטובת הסיסטם....מישהו יכול להרחיב ולתת את דעתו? יאללה, תודה..ד"א, כמה זמן לא נכנסתי לפה.. : לא נראה לי שיש כאן עדיין אנשים שמכירים אותי חח..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Delapro,

שלום רב. ביום חמישי (3.8) אני נתתי את המחשב שלי לתיקון במרדנית בגלל כמה בעיות (איתחל את עצמו מחדש בלי כל אזהרה, צורב צרב במהירות איטית ביותר, דיסק רגיל על X48 בחמש דקות כשאמור לקחת דקה וחצי). אני גר בחיפה, אני מבין שעכשיו זה לא זמן אידיאלי להביא את המחשב לתיקון אבל האחריות נגמרת ב-12 באוגוסט. עכשיו, מן הסתם אין כמעט לקוחות שמביאים את המחשב לתיקון למעבדה. כשהבאתי לו את המחשב ביום חמישי הוא לקח אותו, שם על הרצפה ואמר שבאמצע השבוע הבא (עכשיו כבר הזה) הוא יהיה מוכן. היום אני מתקשר אליו והוא אומר שיהיה מוכן רק בתחילת שבוע הבא. השאלה היא: האם משך תיקון המחשב בנסיבות קיימות הוא סביר או לא ? (לדעתי אמור לקחת מקסימום 2-3 ימי עבודה)

• 10 תגובות
    • 616 צפיות
  3. טוב,לאור בקשות-עשיתי פרק נוסף ב"סדרת הקומיקסים" שלי הפעם עשיתי את הקומיקס בפוטושופ ובצורה מקצועית בהרבה,ולכן גם התוצאה נראית הרבה הרבה הרבה יותר טוב. מה גם שהפעם אני לא צריך לתת לאף אחד קרדיט-כל האיורים,הציורים והעריכה הם שלי הפרק השלישי נקרא "chicks בתרתי משמע",וחייבים לקרוא את פרק 1 ופרק 2 כדי להבין מה קורה בפרק 3. בכל מקרה,אם הפידבק יהיה חיובי אני כנראה אתחיל לעשות קומיקסים על בסיס קבוע,אולי אפילו אפתח בלוג לקומיקסים [משהו בסגנון של penny arcade] תהנו,והכי חשוב-תגיבו ותחוו את דעתכם תגובות ממש חשובות לי-מה לשפר,מה אהבתם,ומה לא אהבתם *הערה-בפריים 5,כתוב "יש לי פיתרון"...משום מה זה התחרבש ולא שמתי לב...תיקון של זה ייקח לי בערך 20 דקות כי זה בועות דיבור שקופות :s05: http:/…

• 13 תגובות
    • 828 צפיות
  4. היי אנשים לפני כמה ימים ראיתי איזה אתר שמאפשר באופן חופשי לצפות בערוץ 2 11 ו 10 בלחיצת כפתור !.. כמו כן היה שם גם FOX NEWS ועוד ערוצים אחרים מעולם !... הייתי רוצה לדעת בבקשה אם אתה יודעים מה הכתובת של אתר זה ... תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. נתחיל מזה שזה לא אחד התוכניות פירמידה או כל שיט אחר, רק תקשיבו. www.moola.com האתר פועל על קונספט גאוני, נרשמים(בחינם), מקבלים סנט, ועל ידי כך שמנצחים שחקנים אחרים באבן נייר ומספרים מכפילים את הסנט הזה ל2 סנט, שנהפכים ל4 סנט, 8 סנט וכך הלאה עד 10,737,418.42$. מדרגות הזכייה הם בכפולות של 2, כלומר אם הגעתי למצב שבו יש לי 32 סנט אני לא חייב לסכן את כל הסכום אלא יכול לסכן 2 4 6 8 או 16 סנט. זוכים בכסף על ידי משחק עם שחקנים אחרים ברמה שלך (אם בחרת משחק של 6 סנט וקופה של 18 אז המשחק מחפש מישהו שאונליין באותו רגע ומעוניין לשחק על אותו הסכום) כאשר המשחקים פשוטים ביותר וכוללים את המשחק האבניירו המיתולוגי ועוד אחד מתוחכם שצריך לנסות כי קשה להסביר אותו. במקרה ופשטתם רגל, המשחק…

• 224 תגובות
    • 10.8k צפיות
  6. Started by Gilo2005,

אני מעונין להגיע לתותחנים מה אתם יכולים לספר לי על יחידה זו :\ כי אני ממש לא בטוח בנושא הפרופיל שלי לא מוגדר כי לא עברתי תצו עדין ויש לי בעיית נשימה תספרו לי מה עושים ביחידה הזו חוץ מלראות טילים על לבנון ועל עזה כמו עכשיו

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lia1966,

שלום לכולם המסמך כתוב בלשון נקבה בשל מקוריותו בלשון נקבה, אך מכוון לשני המינים. מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם, שאם אשלח 1$ או 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל300 קבוצות דיון( ברשת ) יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא…

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by משיקומי,

אני מחפש חנות אמינה עם סחורה מגוונת שנמצאת בגוש דן (עדיפות לראשון לציון) לקנות ממנה את המחשב החדש. שמתי לב שהרבה חניות נמצאות מצפון לגוש דן. בבקשה (אם זה לא נוגד את חוקי הפורום) אל תתנו לי שמות של חניות לא אמינות כמו אייבורי (ימח שמם)

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

בחודשים האחרונים(תקופת זמן די ארוכה למען האמת) יש לי סימנים שחורים מתחת לעיניים. אני ישן לרוב, לפחות בחודשיים האחרונים, 8-12 שעות כל "לילה"(לפעמים הולך לישון ב02 ומתעורר ב13, לפעמים הולך לישון- ומתעורר- גם בשעות מאוחרות יותר). לפי מיטב ידיעתי ה'שחור' נגרם מחוסר שינה, שזה ככל הנראה לא המצב שלי. בדיקות דם שעשיתי לפני כחודשיים היו תקינות מבחינת מינרלים וברזל. מה יכול לגרום לכך? האם זה בגלל השעות ה'יוצאות דופן' שאני הולך לישון ומתעורר בהן, או שזה יכול להיות משהו אחר? למישהו היה כזה דבר ונפטר ממנו? תודה,

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Guy King,

http://www.petitiononline.com/banchch/petition.html

• 71 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by tal_levi1000,

מי ראה את הסרט SILENT HILL ויכול בבקשה להסביר לי בדיוק WHAT THE **** WAS GOING ON יש חלקים שכן הבנתי אבל אני לא יודע אם הסרט הגיע לארץ אז אני לא רוצה להרוס לכם אבל לא הבנתי את כל הסרט

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by 104952,

הוא עובר מZONE NEWBIE ל ZONE WANNABE!!!!! הנה לך עידן ההודעה הגורלית שתשנה לך את הדרגה!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. שלום חברים, בסקירה מהירה המצב שלי הוא כזה. איני זכאי לבגרות מלאה, אני זקוק לשיפור במקצועות ספרות, אזרחות, גיאוג' והיסטוריה. את 4 המקצועות האלה אני מחלק למחציות (מועד קיץ וחורף, 2 מקצועות למועד). גם את ציון הפסיכומטרי אני רוצה לשפר (579 לא רע לפעם ראשונה ויש פוטנציאל גבוהה לשיפור). הבעייה היא שלמרות המוטיבציה ולדעתי היכולת שלי לשפר את הציונים באופן ניכר ההרשמה למוסדות להשכלה גבוהה מתבצעת בינואר פברואר! מה שאומר שבמידה ואני נרשם אני נמצא באי ודאות לגבי ההצלחה שלי לעמוד ברף הקבלה, כמובן שהדבר משמעותי עבורי שכן אני בן 23 היום ואם אני ארשם לשנה הבאה אני אתחיל ללמוד בגיל 24 .... איני רוצה להתעכב עוד שנה בשיפור ציונים. רציתי את עצתכם מה עליי לעשות, האם להרשם ולקחת ריזיקה ?…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי E1000 ואחותי רוצה 6280. יוצא לנו שהמסלול של סלקום עדיף לי והמסלול של אורנג' לה. אז אני רוצה להישאר עם הE1000 + הסים של סלקום ואחוצי תקח את ה6280 + הסים של אורנג'. זה אפשרי לעשות את זה בדור ה3? צריך לעשות SIMFREE? אם אני עושה את זה למישהו יש מושג אם אפשר לתכנת מחדש את הכפתור של הOBOX?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by nimrods,

יש לי מכשיר 3100 שניקנה באורנג' ואני רוצה לפתוח אותו לסלקום אז מה הקוד פתיחה שלו?? (זה לא קשור לכאן) תודה לעונים..!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by surfface,

חבר שלי קנה הארד דיסק דפוק באיזה חנות. הלכתי עם החבר לחנות עם ההאר דיסק וגיליתי להפתעתי חנות של טכנאי קבר משהו רצח (סטייל 5200 FX שולט). בכל אופן על מנת להוכיח לו שהארד דיסק בסדר הם חיברו אותו במחשב עם עוד הארד דיסק , הם התקינו על הדיסק הקשיח שלהם XP (דיסק צרוב אגב) ואמרו שהתקינו על הדיסק של החבר (בדקתי את הארד דיסק במחשב שלי ואין שם כלום). יש איזה אגודת צרכנים או משהו לפנות אליה? חשבתי להתקשר למיקרוסופט ולספר שהם מתקינים חלונות לא חוקים (דבר שהוא אמת לחלוטין) ועוד שמתי לב שכל הדיסקים במעבדה שלהם צרובים (תוכנות משחקים הכל) אולי טלפון של הBSA יעזור? הם מסרבים להחליף לו את הדיסק למרות שיש לו אחראיות עוד שנתיים מWD

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Tik-Tak,

שמעו, ראיתי שמישהו קנה רובה אוויר M16 בתחנה המרכזית החדשה בת"א. האם מישהו מיכם מכיר את החנות, יכול להביע דעה על המוצרים ולתת טווח מחירים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. אם מישהו מכיר אתרים שבהם אפשר לאחסן תמונות עם ממשק דמוי אלבום שאפשר לנווט בין התמונות בקלות(או פשוט להעלות כמות תמונות הפעם אחת) אני אשמח , אני זוכר שראיתי כאן משתמשים שעושים את זה בכמה וכמה פעמים. תודה. *אני מכיר את ImageHack האם הם עושים את זה שם?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by Asaf.Y,

הגיע הרגע,שבוא אני הולך לתרום את חלקי למדינה. הייתם ותמיד תהיו אנשים טובים שעוזרים מתי שצריך ושכיף להיות פה מקווה לחזור לפה כשאני אצא לשישי-שבת,וגם אחרי הצבא בעזרת השם,שHWZONE יחיה עד אז. ולכמה אנשים אני חייב התנצלות ענקית על כל הבעיות שגרמתי,והצקתי משעמום(במירק).. אז הזה התנצלות ל: טובי,טעל,גבע,מורן,מיני,יונתן,נועם,שגיא,צים,רועי,ג'וני וכל השאר..סליחה על כל השטויות שעשיתי ;D.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. סתם משהו שנתקלתי בו כשעברתי באתר של רשות המסים. האתר, למי שמעניין אותו באופן כללי לקרוא: http://www.mof.gov.il/taxes/ בכל מקרה, יש כאן הרבה חיילים, אז חשבתי שזה אולי מעניין מישהו

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  21. המייל: Dear Sir/Mdm, Thanks for your long-term support for ASRock Motherboards! It's my pleasure to inform you that you have won yourself an AM2CPU Board from ASRock. Please confirm the information below and reply to our webmaster by August 10th, in order to send the prize to the correct address. Name: ************ Address: ******************* Tel: ************ *ASRock will pay for the shipping fees for the prize. However, if for any reason a tax was imposed on the prize (the tax fees may vary by different countries), it would be the sole responsibility of the recipient. If you are willing to pay for the tax fees if there is any, please kindly reply with "Yes, I w…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  22. חברה אתם יודעים אולי באיזה עיר באזור דרום אפשר לעשות תיאוריה ? תודה

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  23. Started by Kidney_stonE,

טוב, בעקרון יש לי בחדר ספריה משולבת מקום למחשב (ומקום למקלדת ועכבר שנשלף מתחת למיקום של המסך) - מאוד נוח אבל - זה ישן, ומתפרק, ומתקלף, ואולי התאים לי כשהייתי בן 14 (לפני הרבה שנים טובות) להלן תמונות... (אני כרגע בדיוק מסדר, אז לא להתייחס לזה שכל הרמקולים על המדף עכשיו ולריקנות, פשוט הכל זרוק על המיטה) (צולם מהכסא שמול המחשב) אגב, בגלל שהחדר די צר, והמיטה היא "מיטה וחצי" (כמעט זוגית) - אז המרווח שיש לי בין המיטה לספריה, הוא די צר, בקושי חצי מטר (במרווח הזה ממוקם הכסא, והמון פעמים אני בכלל יושב על המיטה מול המחשב, ולא על הכסא, כמה שזה לא בריא לגב..) הגיע הזמן, ויש גם קצת כסף עכשיו, אז אני מחפש להחליף את הריהוט בחדר שלי כלומר ספריה + מגירות (מגירות לא חייב להי…

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by LIOR42,

האם יש איזושהי דרך או תוכנה להוציא את המילים מהשיר ולהשאיר רק את המנגינה?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים