עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by com,

אז ככה.. אני שואל בקשר לשינוי שיבוץ. אחרי שסיימתי קורס חובשים לפני 10 חודשים בערך, שמו אותי בגדוד קשר, ובגדוד שלחו אותי להיות חובש במתקן תקשוב באיוש. בהתחלה שבאתי לגדוד הייתי שייך לאלרם (אטל של פעם) עכשיו, לפי מה שבדקתי בשחר שלי, אני שייך למזי :-[ המצב בבית ממש לא משהו, והאחות התגייסה, ואין אפחד שיהיה עם ההורים, ואני חייב להיות איתם. אני מאמין שגם המשקית ת"ש והמגד וכל הגורמים המאשרים לא יהוו בעיה בקטע הזה. אז יש לי שתי שאלות.. א. תוך כמה זמן מהרגע שהוגשה בקשה להת"ש, מקבלים תשובה, ואפשר להתחיל בהליך של שינוי שיבוץ? (שכחתי לציין - הגדוד רחוק מאיפה שאני גר והוא מוגדר כיחידה סגורה בלבד) ב. מי שיודע - איזה בסיסים יש לחובש, באיזור חיפה? ששיכים למז"י? עדיף לפרט על הבסיסים, התנ…

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי לפני שבועיים גולף שנת 2000 2000 סמ"ק רציתי לדעת אם ישנו אתר שמספק מידע אודות כוח סוס הספק וכו נכון לדגם של שנת 2000 בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by eladbu,

מה בתמונה הבאה מישהו מזהה? [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Aviv C,

מישהו יודע כמה בחינות צריך לעבור כדי לקבל הסמכת +A? אני יודע שיש שתי בחינות: 220-301, 220-302 אבל האם צריך לעשות את שתיהן?

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by lmlm,

http://www.ahmadinejad.ir/ מרוב מבקרים ,הוא קרס. חכו קצת וכתבה אחרת על הבלוג שלו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3290732,00.html#n

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by fireskill,

חחח משהו שם לב לדגל למעלה מאחורי הלוגו של hw ךםך רק עכשיו שמתי לב

7. Started by Guarding angel,

ערב טוב כזכור במוצ"ש נפגע מסוק יסעור בלבנון כשעשה דרכו בחזרה לארץ לאחר שהוריד לוחמים... המסוק נפגע ואיתו נהרגו חמישה אנשי צוות: רס"ן סמי בן נעים, בן 29 מרחובות רס"ן (במיל.) ניסן שליו בן 36 מקיבוץ עברון סרן דניאל גומז בן 25 מנחלים רס"מ רון משיח בן 35 מגדרה רס"ל (במיל.) קרן טנדלר, בת 26 מרחובות קבלתי מהמפקד הישיר שלי את הזכות להיות חלק מ"משמר הכבוד" שילווה את אחד מאנשי הצוות בדרכו האחרונה,סמי בן נעים... הכרתי חלק מאנשי הצוות במהלך השירות ובהחלט אפשר לומר עליהם שהם היו אנשים מן המניין והיה לי את הכבוד להכירם... כמובן שככול עם ישראל אני מתאבל גם על חללי צה"ל שקפחו נפשם בהגנת המולדת ושילטון החיים והבטחון בארצנו.... אני די חושש לזה שאבכה במהלך ההלוויה. יהי…

8. http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/459/454.html OMG, כמה דפוק בנאדם יכול להיות...

• 63 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by The UnKnown,

thats it... just tell me anything you know, i would like to hear... Thnx !

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by WhiteHaze,

http://www1.idf.il/DOVER/site/mainpage.asp?sl=HE&id=7&docid=56509.HE שימו לב שהם בורחים לכפר. איך בוצעו הצילומים, וממה נורה הטיל?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by sevenX,

תקציב 2500 - אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו טוב במחיר הזה תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by intel suck,

היום לפני 25 שנה המציאו את המחשב האישי הראשון של IBM למי שלא יודע ספרו חוויות על המחשב הראשון שלכם

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. אני די מחפש הרבה לאחרונה פסיכודלי יפה ולא מוצא אף אחד ממה שאני מוצא לא מגיע לרמה של השירים המדהימים האלה: Skazi and Big Fishi - Hit And Run.mp3 - לא 2006 הרגיל פשוט מדהים Hypersonic - Zuma.mp3 Infected Mushroom -muse breako rmx-fwyh 001.mp3 Infected Mushroom - I am The Supervizer.mp3 Skazi Vs Duvdev - World Destruction.wma Yahel - Liquid Love (Sub6 Rmx).mp3 או הנחמדים האלה: psysex - dirty 80s(wrecked machines rmx) .mp3 infected_mushroom-coolio_remix-mycel.mp3 - נחמד אשמח אם תעזרו לי דרך אגב הורדתי את כל השירים שהיו בתרד של ההוא שביקש טרנסים עם קטעי גיטרות (ולא לא אהבתי כלום.. חוץ ממה שהזכרתי)

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by The Dom,

כן כן.. שאלה די אידיוטית (בערך) אבל באמת מה יש בתוך האטומים שיוצר את הריח ואיך הוא נדבק לבגדים?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by tombcatz,

הפרק הבא מיועד לכל צופי "24" למיניהם הרשו לי ללעוג לכם [גם אני צופה בזה...אבל החלטתי שכאן כבר העונה הרביעית [או שזה החמישית? IVE LOST THE TRACK] עברה כל גבול מבחינת הגזמה, אז אני מפסיק לצפות] *הערות צד-החלפתי את כיוון הקומיקס...זהו קומיקס ישראלי ומכאן גם שהוא צריך להתחיל מצד ימין ולא מצד שמאל...כנ"ל לגבי הטקסטים-בועת הטקסט הימנית בכל ריבוע היא הראשונה ולא ההיפך. NJOY. http://img144.imageshack.us/img144/8947/finalep4wx9.jpg

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. דוד שלי טס כל שבעיים +- לUSAהבעיה שהוא טס לדרום USA כי העבודה שהוא עושה שם היא במקסיקו, אז הוא טס לUSA שם הוא לן ובבור הוא נוסע למקסיקו איזה שעה-שעתיים. עכשיו איך אני יכל להיות בטוח שNEWEGG עושה לשם מילוחים? כמה מישלוח עולה? וכמה זמן לוקח לו להגיעה?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. שלום. אם יש כאן אנשים מאשקלון, בעלי מעבדים כלשהם בסוקט 775 ויש להם קצת זמן פנויי היום/מחר (כשעה) ויכולים לעזור שיפנו אלי בפרטי או שיגיבו כאן. מה שאני צריך זה להביא לוח של אסוס P5W DH להכניס לו מעבד וזכרון וכרטיס מסך כלשהוא... ולעשות UPGRADE לביוס. זאת מכיוון שעם הביוס הנוכחי שהם נמכרים איתו הוא לא יכול לעבוד עם מעבדים מסדרת C2D אז אני רוצה לצרוב ביוס חדש שעובד. מוכן לשלם גם טיפ נדיב. תודה מראש ומחכה לשמוע...

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by AppleJack,

אני לא בטוח באיזה פורום לשאול, אז אני שואל פה ... מאחר ואבא שלי טס לחו"ל, אני מעוניין להזמין למלון שלו חלקים (כמעט מחשב שלם) מ-Newegg.com. המחירים ממש מצחיקים ביחס לארץ... אני יכול להביא מחשב מהחלומות הרטובים בכמעט חצי מהמחיר בארץ. הבנתי ש-Newegg לא עושים משלוחים לארץ... אז מה זה אומר על האחריות? נגיד נדפק לי המעבד או שהזכרון הגיע עם בעיות, האם אני יכול לבצע RMA מהארץ? :s05: אם לא, יש חנות אחרת זולה שתתן לי אחריות מחו"ל לישראל?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://www.gentleman.co.il/site/products.asp?category=62&subcategory=354 אני מחפש כזה סגנון של חרבות ליופי.. הייתי קונה מהאתר אבל זה חרבות קטנות אני מחפש משהו קצת יותר גדול... אם מישהו יודע איפה יש כזה בבאר שבע והסביבה שיגיד תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מבחן דרכים שנעשה לגולף שנת 2000 2000 סמ"ק.לא משנה לי אם הכתבה באנגלית או בעיברית! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by AC/DC,

• 51 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9048 המישפט של קרא אותי מיצחוק :lol:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מחפש טבלה שמראה את המכוניות הכי מהירות בעולם ושהיה שם את כול המכוניות שיש בכלל בעולם ושהיה שם גם את לוטק ועוד מכוניות ואם אפשר גם של אופנועים במובן של מהירות מקסימלית בגלל שהתבלבלתי כבר מכול המכוניות תודה לעוזרים :jump:

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by OmEr.il,

מה נסגר עם זה? מישהו ניסה? מעניין אותי אם מישהו ניסה ואם הוא יוכל להגיד אם ואיך זה עבד זה יהיה פצצה.תודה(פשוט בן דוד שלי טוען שאני סתם זיין מוחות,ואני רוצה להראות לו שלא )

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by stone cold,

תיראו אני חושב שהמדינה צריכה לידאוג לרוב הדברים העיקרים כמו לידאוג לזקנים\נכים\יתומים וכו ואנשים בראים צריכים לעבוד או בעבודה רגילה או בעבודות יזומות שהמדינה תארגן אם הם רוצים לקבל משהו בחזרה מהמדינה אבל אני מוכן לקבל שיש עמותות והסקר לא על תרומות מאורגנות ובימים ושעות ידועות הסקר על ליפעמים נוכלים וליפעמים אנשים שלא מבינים שצריך לכבד פרטיות של אנשים שיש להם תחיים שלהם שדופקים על הדלת מתי שבא להם וליפעמים גורמים לחוסר נאימות וליפעמים מעצבנים לגמרי ודי נימאס מיזה שילכו ל... יש מקומות וזמנים לחפש תרומות בלי להפריע לאנשים

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים