עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by arik100,

אהלן יצא לי במהלך הטיול לשתות קפה ממאלט אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה מוכרים את זה בארץ או לחלופין איך אפשר להכין את זה גם בבית תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by jackhammer,

שלום לכולם. מישהו מכיר אפליקציה או שירות שנותן היסטוריה של פקקים? קורה לי הרבה שאני צריך להגיע למקום מסוים שאני לא מכיר את הדרך אליו ואני רוצה לדעת אם יהיו פקקים בשעה מסוימת. לדוגמא אם יש לי פגישה עוד ימיים בשעה 11 בבוקר ואני יוצא מפתח תקווה לבאר שבע. אני רוצה לדעת מה כמות התנועה הממוצעת במסלולים שבין כתובת X לכתובת Y בשעה מסוימת. השירות של וויז וגוגל מציגים פקקים בזמן אמת. אבל זה כבר מאוחר מידי. אני צריך לדעת לפני אם יהיו פקקים כדי לתכנן לי את היום ולדעת כמה זמן נסיעה יקח לי. מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אשמח להמלצות.

3. שלום לכולם במשך תקופה אני עובד על ייצור מארזים בכל מיני גדלים ועיצובים ביניהם שקופים,אלומיניום וכו' מה שמעניין אותי פה זה האם יש איזה שהם זכויות יוצרים לכל הקשור לשיווק מארזים?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, כבר שנים שאני כל פעם קונה כיסאות זולים מ- ACE או הום סנטר משהו כמו 200-300 שקל והם תמיד לא הכי נוחים \ שוקעים \ מתפוררים. החלטתי לחפש כיסא שישרת אותי לזמן הארוך וגם יספק לי תמיכה טובה ובריאה לגב משום שאני אבלה את רוב היום עליו. התקציב הוא עד סביבות ה- 1000 ש"ח (אבל גם בפחות לא יזיק). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. רציתי לדעת אם מחשב נייד הכרחי במהלך לימודי התואר, אני רוצה לקנות אחד ומתלבט לגבי הגודל. אם לא צריך אותו במכללה אז אקנה אחד יותר גדול

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by shapin,

אני מאחל לכם גמר חתימה טובה, שניחתם לחיים טובים. צום מועיל לכולם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. נהגות יקרות, חייב את עזרתכן במילוי שאלון אנונימי לצורך סמינריון. זה הקישור לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/142CSlJbshS_5CEsTawSA1c4YCq-noh86FOAwJMp_l58/viewform תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by invergado,

שאלה של הדיוט, יש לי דרך כלשהי לדעת אם פרצו לי למחשב ? התעוררתי בבוקר ופתחתי את הדפדפן, הפונטים היו על גודל אחר לגמרי מהרגיל. כאילו מישהו חיפש לקרוא שם משהו והגדיל את הכתב עם ctrl + בנוסף תיקייה אחת הייתה פתוחה. יש לי זיכרון צילומי מעולה לגבי הפעם האחרונה שבה נגעתי במחשב, כך שאני יודע טוב מאד מה היה פתוח ומה היה סגור אם מישהו פורץ לי למחשב, האם הוא בעצם יכול לעשות שם מה שהוא רוצה? לפתוח תיקיות, למחוק קבצים, להיכנס לדפדפן שלי ומשם למייל וכו' וכו'... ? יש לי חשד לגבי בנאדם מסויים. יש לי את הפייסבוק שלו, אבל סביר להניח שזה לא נותן כלום. עזרה בבקשה !

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היי אולי כבר פתחו שאלות על הנושא אבל אני לא מצאתי אז מצוער. איך עורכים מודעה ואיך מוחקים מודעה? אני פשוט לא מוצא את האפשריות האלו שם.

10. Started by yanivnn,

שלום. מקווה שזה המקום הנכון. יש לי מברגה נטענת שהמטען שלה התקלקל. המטען הוא . ככל הנראה הפיוז נשרף. אני צריך מקום או מישהו שיוכל לעזור לי עם זה. בברכה

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. Started by falukky,

http://s2.postimg.org/bxcpicl6h/font.png תודה.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  12. אני לא מצליח להבין מאיפה הגיע 0.3 וולט 0.69 וולט. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני מוסמך CCNA ועתיד לעשות קורס טמ"מ ניתן להשתבץ במקומות כמו טמ"מ ומצו"ב??

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

השבוע בחידון - כדי שהמעבד יהיה קר והארנק לא ריק, אנחנו מגרילים בין העונים נכונה קירור מים של אנטק, שיצנן אתכם עד בוא החורף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%91/

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Googleness,

שנה טובה לכולם!

• 4 תגובות
    • 7k צפיות
  16. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין ירושלים לבן גוריון, אבל אני פתוח לשמוע הצעות. האם יש הבדל משמעותי בין שתי האוניברסיטאות הנ"ל? מישהו יכול לשתף אולי חוויות מהלימודים שלו? מדובר בתואר ראשון אגב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בד"כ אני לא נוהג לפתוח דיונים בנושאים רפואיים וכמובן שאני מתכוון ללכת לרופא, פשוט מעניין אותי אם יש אנשים שהצליחו להתגבר על התופעה המעיקה הזו. בזמן האחרון, אני מתעטש דיי הרבה כתוצאה מהאלרגיה שיש לי. ניסיתי כל מיני תכשירים (כל מיני תרסיסים לאף) אך לצערי הם לא עזרו לי. איזה תרופות ניסיתם, יש תרופות ללא מרשם שאתם לוקחים והן עוזרות לכם? מישהו ניסה לעשות סדרה של חיסונים כנגד אלרגיה?

• 35 תגובות
    • 9.5k צפיות
  18. Started by MyP,

אני יודע שבנים יחידים יכולים להתמיין למקצועות המחשב בחיל תקשוב כמו בעלי פרופיל עורפי. האם בן אדם עם קה"ס שמונע ממנו להתגייס לקרבי (למשל 40) יוכל להתמיין למקצועות המחשב כמו בנים יחידים/בעלי פרופיל עורפי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lev-27,

היי, יש לי כלב בן 17. אני לא גר עם ההורים שנה והכלב נשאר אצל ההורים. הכלב מאוד חלש. הוא לא מסוגל ללכת (קם בקושי רק כדי לעשות צרכים) ולא מסוגל ללעוס מזון מוצק. הורי מסרבים בתוקף להרדים את הכלב בטענה שהכלב "מאושר". אני לא מצליח להסביר להם שהכלב סובל מכאבי תופת ומתייסר בלי הפסקה. הורים שלי כל היום מנקים את הצרכים שהוא עושה בבית ומבשלים מזון רך במיוחד בשבילו. לפני יומיים הורי טסו לחו"ל והשאירו בדירה שלי את הכלב. אני לא מסוגל לראות את הכלב במצב הזה. הוא בקושי הולך, מתקשה לאכול, עושה צרכים בלי פינה. הכלב מסריח משתן כי הוא שוכב בצרכים שלו. אני בלי הפסקה שוטף את הבית באקונומיקה. אם אודיע להורים שהחלטתי סופית להרדים את הכלב אני עלול להרוס להם את הטיול. אם ארדים את הכלב מאחורי הג…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

בכל סוף שבוע נציץ אל המוצרים החדשים שהושקו - מקלדת מכאנית מלוג\'יטק, כונני SSD ממיקרון ומארזים מעניינים הם רק חלק ממה שראינו השבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-38/

21. Started by E.A,

יש לי הסמכת CCNA של סיסקו. בעל פרופיל קרבי 97 מתגייס בעוד כמה חודשים, האם ניתן לעשות משהו או להשתלב בקורס במודיעין?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. Started by VoLcAnO11,

שלום, אני נהג חדש ואני רוצה לעשות ביטוח לנהג צעיר. עשיתי כמה בדיקות וראיתי שביטוח הפניקס מציע ביטוח פר נסיעה, ז"א שאם לא נסעתי - לא שילמתי. http://www.fnx.co.il/insurance/car-insurance/young-driver/car-insurance-for-young-drivers.aspx זה בדיוק מה שאני צריך, כי גם ככה אני לא נוסע יותר מדי. הכי הרבה שלוש פעמים בשבוע. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה מה החסרונות של זה. ראיתי שכדי להפעיל את הביטוח צריך לשלוח SMS כדי לקבל אישור נסיעה, ואז לשלוח שוב פעם SMS בסוף הנסיעה. זה דבר די מעצבן, אבל אני יכול להסתדר עם זה. מה גם שכל SMS עולה 50 אגורות. אז מה דעתכם על זה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. לקחנו לביקורת את מחשב הנוק של אינטל, ונדהמנו כמה עוצמתי מחשב זעיר יכול להיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a7%d7%a0%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%a3-%d7%94/

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by AmitDanan,

בזמן האחרון התחלתי לעבוד קצת על השריר כרגע אני עושה 4 סטים של 5 ומנוחה של דקה בין סט ל סט, אני עושה ראשון שלישי וחמישי כלומר יום כן ויום לא אני עושה נכון אני לא רוצה סתם לדפוק את השריר וכמובן שאני פתוח להצעות הערות וכדומה.

דיונים חדשים בפורומים