עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הוא מבקש ממני סיסמא כשאני מתחבר לסרבר,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  2. הדיווח השנתי המסורתי של פלטפורמת מעקב הציונים מציב נציגה מוכרת היטב לכולם בפסגהלכתבה

3. Started by פיני1805,

יש לי בעיה כשאני מעלה את אחד המשחקים הללו ...המשחק מתחיל לעלות ואז אני רואה מסך שחור והמחשב נתקע... מישהו נתקל בבעיה דומה? ממה זה יכול לקרות? דרך אגב יש לי כרטיס מסך 8600GT עם מעבד חדש ככה שחומרה זה לא הבעיה פה.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  4. Started by Adielion,

מישהו שסיים ת'משחק יכול להגיד לי איפה משיגים את כל שידרוגי החיים? תודה

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  5. Started by איתמר,

הורדתי את המשחק והתקנתי אבל אין קראק וSD4HIDE לא מפעיל לי את זה וגם antiblaxx גם לא מפעיל או שאני לא יודע להשתמש בתוכנות האלה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  6. משחק האימה המדובר סובל מבעיות טכניות רבות בגרסת ה-PC שלו - ומביקורות חיוביות לרוב שעדיין לא עונות על הציפיות הגדולות שנבנו עבורולכתבה

7. אני יודע קצת אנגלית וכל פעם במשימות B וC הוא אומר לי שאני לא מצליח ואני לא מבין מה הוא רוצה שאני אעשה.. איך עוברים אותם????

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  8. המשחק Halo 2 החדש שיצא יעבוד עים כרטיס מסך ATI RADEON X600 PRO? אני רוצה לקנות אתה המשחק ולא להוריד כי אני לא יכול יש לי בעיות באינטרנט אז תוכלו להגיד לי אים אני יכול לשחק כי עכשיו אני רוצה לקנות כי המחיר ירד תודה רבה לעונים ;D

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by eity,

הגעתי לשלב The whore כבר הגעתי למלון הרגתי את המנהל וגם מצאתי את האשה הזאת באמבטיה אבל אני לא מוצא את המסמכים שאני צריך לגנוב משהוא יכול להגיד לי איפה הם

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  10. הסתדרתי, תנעלו.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  11. Started by yoel12,
    • 0 תגובות
    • 476 צפיות
  12. גם לכם יש ירידת FPS שם?.. אני עם כרטיס מסך ומעבד מאוד חזקים מפרט בצד! ויש לי ירידת FPS שם מדי פעם .. שמפילים אותי למטה יש ירידת FPS ל30 וגם באמצע לפעמים יורד הFPS זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  13. השאלה בכותרת^^ תודה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  14. Started by MufasaChannel,

https://www.youtube.com/watch?v=QdEVN6bupGg אם עשו עליכם סקאם או ניסו ויש לכם הוכחות צרו איתי קשר מקווה שאהבתם

15. Started by shirNoshe,

ב-CHAOS THEORY?אני בשלב של הפנטהאוז ואני כל הזמן נופל מהחבל לבינין ממול.. מה לא ניסיתי...

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  16. בפלטפורמת Metacritic פרסמו את רשימת מפתחות ומפיצות המשחקים המצטיינות לשנת 2023 - עם שליטה מרשימה של שחקניות קטנות וצנועות בעשירייה המובילהלכתבה

17. Started by leon9,

משהוא בבקשה יכול להביא לי אתר שיש שם שרתים לקאונטר סטרייק 1.6? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by pazer005,

אני מתחבר הביתה ב-remote של הווינדוס הרגיל. הבעיה היא שהוא לא נותן להפעיל את המשחק ואומר שהוא לא יכול להפעיל את המשח במצב full screen לצורך העניין לפני שיצאתי מהבית נכנסתי למשחק והגדרתי לו שלא יריץ את המשחק ב-full screen אבל הוא עדיין עושה את זה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  19. חיפשתי בכל מקום אפשרי לא רשום.... איפלו בsystemrequermentslab אין...

20. שלום לכולם במשחק midtown madness 2 יש אפשרות להוריד תוספות, במכוניות שהורדתי לא רואים את פנים הרכב בצורה נורמלית, אלא רק את ההגה. איך מסדרים את הבעיה? שמעתי שיש "מקודד" מיוחד לפיתרון הבעיה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  21. Started by orzilca,

שיחקתי בשלב הזה שבהתחלה צריך להרוג 3 שכירי חרב לשבש איזה 5 מחשבים של תקשורת או מכ"מ או משהו כזה בקיצור אחרי המחשב השני אני שומר את המשחק נתחיל בזה שלקח לי בערך דקה וחצי לשמור שזה לוקח בד"כ 10-15 שניות ואז המשחק התחיל ממש לקרטע.. אפילו הסרטוני הדרכה תקועים כאלה וגם המוזיקה ברקע של המשחק.. טוב הפעלתי מחדש בהתחלה המשחק בכלל לא עלה לי זה היה נתקע משומה בלוגו של Playstation 2 נתתי למכשיר לנוח כמה דקות וניסיתי להפעיל את ה-PES 6 עובד כמו שצריך אפילו שיחקתי 40 דקות בכל מקרה ניסיתי שוב את הספלינטר סל ועכשיו הוא נתקע לי שאני מנסה להיכנס לשמירה שלי בשחקן יחיד מה לעזאזל קרה לזה ?! נ.ב הדיסק נקי מבריק ואין עליו אף שריטה..

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by pringles,

יש לי מקורי והכל קניתי בקיצור אני רוצה לשחק וכל הזמן אני אחרי 5 שניות ניזרק מהשרתים ומקבל הודעה שיש בעיה עם PUNKBUSTER הזה אז עידכנתי את המישחק עידקנתי את הפאנקבאסטר הזה וזה עדיין ממשיך איך אני מפעיל אותו לעזזל בבאופשנס של המולטי הPUNKBUSTER על YES הוספתי גם את המישחק בתוכנה הזאתי שלו ועידכנתי זה קורה הרבה יותר מידי לפעמים אבל אני כן מצליח בלי בעיה לשחק ושמתי לב שבמשימות שפועלות אין את השם של התוכנית של פאנקבאסטר אולי זה בגלל זה?... מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  23. הגעתי למשימה בשנחאי ואני צריך להקליט את השיחה הגעת למקום שבו אני יורד בסנפליג וכאן אני תקוע אין לי מושג לאן להמשיך או לעשות ניסיתי הכל מי שמשחק או שיחק בבקשה תן לי כיון מה לעשות

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  24. Started by dorish,

אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים