משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני יודע שזה נושא קצת נדוש אבל מה אני יעשה אני מאוד אוהב את המשחק black&white.... לאחרונה חבר הביא לי את black&white 2, הכול טוב ויפה אך יש לי בעייה אחת.... שמה צריך צבא והרבה, אז מה שאני עושה זה הרבה נשים יולדות על מנת שיהיו הרבה ילדים וכשהם יגדלו אני יעשה מהם חיילים, הבעייה היא שקורה מצב שיש לי איזה 48 אלף ילדים על המסך.... אבל הם לא גדלים... רק מתרוצצים בכפר.... בקיצור השאלה היא: איך עושים שהם יגדלו... האם צריך להקים פסל או מבנה מסויים ? עזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
1) איך אני יכול לשחק ברמה יותר גבוהה מה WORLD CLASS ? 2) אני קונה בנקודות כדורים אבל כשאני באמצע עונה המצב מנג'ר ומחליף כדור ב SETTINGS זה לא משתנה המשחק ומופיע אותו כדור רגיל. איך משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני משחק כרגע ב VAMPIRE.THE.MASQUERADE.BLOODLINES והגעתי לשלב הראשון אחריי הטוטוריאל....... שאלתי היא האםפ המשחק מאוד קשה ?וראיתי שרשמו שזה rpg אבל זה גם אקשן כזה מגוף ראשון ושלישי האם מומלץ להמשיך לשחק בו והאם מישהו סיים אותו ומוכן לתת חוות דעת? תודה כי אני התרשמתי שהוא מאוד יפה אבל אני לא יודע מה הסגנון ככ עדיין ואם הוא יהיה מאוד קשה....
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הייתי רוצה לראות את ה PHASE 2 של הבטא ומה שיפרו... יש למישהו סיריאל חופשי או משתמש שהוא כבר לא פעיל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מעלה את אחד המשחקים הללו ...המשחק מתחיל לעלות ואז אני רואה מסך שחור והמחשב נתקע... מישהו נתקל בבעיה דומה? ממה זה יכול לקרות? דרך אגב יש לי כרטיס מסך 8600GT עם מעבד חדש ככה שחומרה זה לא הבעיה פה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק במחשב וכשאני מפעיל אותו מופיע לי: בכל הכוננים כולל הכונן שבו התקנתי את המשחק מעל 10 ג'יגה מקום
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
גם לכם יש ירידת FPS שם?.. אני עם כרטיס מסך ומעבד מאוד חזקים מפרט בצד! ויש לי ירידת FPS שם מדי פעם .. שמפילים אותי למטה יש ירידת FPS ל30 וגם באמצע לפעמים יורד הFPS זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התקנתי את prince of parsia warrior within(מקורי) ולאחר משחק של כמה שבועות עשיתי עדכון לWINDOWS. שאני מפעיל את המשחק הוא פועל אבל שאני מנסה לטעון שמירה או להתחיל משחק חדש המחשב שלי נכבה.(התקנתי אותו כמה פעמים אחר כך) אם מישהו יודע מה הבעיה ואיזה עדכון עשה את זה אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
משהוא בבקשה יכול להביא לי אתר שיש שם שרתים לקאונטר סטרייק 1.6? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס 6600 NX וTESTDRIVE לא פועל לי עם HDR הוא לא תומך אני חושב. עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש שנקרא X1950 של GECUBE PCI-E הוא תומך ב HDR? ועוד משהו 6600 NX יותר טוב מ GT?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
המשחק Halo 2 החדש שיצא יעבוד עים כרטיס מסך ATI RADEON X600 PRO? אני רוצה לקנות אתה המשחק ולא להוריד כי אני לא יכול יש לי בעיות באינטרנט אז תוכלו להגיד לי אים אני יכול לשחק כי עכשיו אני רוצה לקנות כי המחיר ירד תודה רבה לעונים ;D
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מישהו שסיים ת'משחק יכול להגיד לי איפה משיגים את כל שידרוגי החיים? תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
בספידרמן 3 יש קטע שהוא נמצא בתחנת רכבת מתחת לאדמה בקטע במשימה זו שצריך להנמיך את אמת המים ולמצוא דרך אחרת לרכבת.איך עוברים את הקטע? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק והתקנתי אבל אין קראק וSD4HIDE לא מפעיל לי את זה וגם antiblaxx גם לא מפעיל או שאני לא יודע להשתמש בתוכנות האלה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הפאצ' לפי מה שהבנתי עולה אחרי 20+++ דקות.... פעם ראיתי מישהו בפורום שזירז את התהליך איכשהו.... 1) האם באמת זה לוקח הרבה זמן או שיש בעיה בפאצ'? 2)אם הפאצ' בסדר איך אני יזרז את התהליך?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הגעתי למשימה בשנחאי ואני צריך להקליט את השיחה הגעת למקום שבו אני יורד בסנפליג וכאן אני תקוע אין לי מושג לאן להמשיך או לעשות ניסיתי הכל מי שמשחק או שיחק בבקשה תן לי כיון מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
סיכום נוסף של מעללי 2023 מגיע אלינו מהפלטפורמה שמרכזת את דעותיהם של המקצוענים מכל רחבי המרשתתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
הגעתי לשלב The whore כבר הגעתי למלון הרגתי את המנהל וגם מצאתי את האשה הזאת באמבטיה אבל אני לא מוצא את המסמכים שאני צריך לגנוב משהוא יכול להגיד לי איפה הם
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני יודע קצת אנגלית וכל פעם במשימות B וC הוא אומר לי שאני לא מצליח ואני לא מבין מה הוא רוצה שאני אעשה.. איך עוברים אותם????
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי PUNKBUSTER והוספתי את F.E.A.R (לא היה -F.E.A.R Combat) ואיך שאני לוחץ על שרת קופצת לי הודעה שאני לא יכול להצטרף כי זה דורש PUNKBUSTER. אגב יש לי גם את ה-pbsvc והוא לא מצא שום ארורים ב-PUNKBUSTER. תודה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם במשחק midtown madness 2 יש אפשרות להוריד תוספות, במכוניות שהורדתי לא רואים את פנים הרכב בצורה נורמלית, אלא רק את ההגה. איך מסדרים את הבעיה? שמעתי שיש "מקודד" מיוחד לפיתרון הבעיה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ב-CHAOS THEORY?אני בשלב של הפנטהאוז ואני כל הזמן נופל מהחבל לבינין ממול.. מה לא ניסיתי...
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-