משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
החברה היפנית מציינת מכירות של 30 מיליון יחידות עבור קונסולת המשחקים העדכנים שלה עם בשורה חיובית - ועוד כמה הכרזות מעניינות בהקשרי PlayStation VR2 וגיימינג נגישלכתבה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני תקוע במשחק הארי פוטר ועוף החול בקטע שבו הפרופסור מסתכל לי במחשבות ואני לא יודע מה צריך לעשות שם.. אם מישהו יודע תודה?
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
היי אני שיניתי את האזור שלי בSTEAM מישראל לארגנטינה כי ראיתי סרטונים והכול שם ממש זול אני עם זה כבר כמה חודשים והכל טוב אבל לא מזמן שמעתי שזה יכול לתת לי IP BAN (משנה לי רק באן כללי מSTEAM שימנע ממני להשתמש בSTEAM. אם זה רק באן מהמשתמש לא ממש משנה לי בגלל שלא בזבזתי שם הרבה כסף היות המחירים הנמוכים) האם זה יכול לתת לי IP BAN? האם למישהו יש התנסות בנושא הזה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לא לקבל באן? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
בואו לראות מה תקבלו במסגרת מינוי הפרימיום שלכם אצל מיקרוסופט, סוני ואמאזון בחודש שחותם את השנהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את ששת החלקים של PROPER-FLT ואחרי שסימתי להוציא את כל הקבצים מהRAR אז כל הקבצים שיצאו הם ככה: איך מתקינים את המשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
מישהו פה עשה מנוי לשירות הזה של נוידיה? מה דעתכם על זה ?מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
מגמת ההתקרבות בין יצרנית ה-PlayStation לשוק ה-PC לא מראה סימני הפוגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק המסקרן Palworld הושק רשמית במסגרת תוכנית ה-Early Access של Steam - והפך בתוך שעות בודדות לדבר הכי חם בסביבה עם מעל למיליון שחקנים פעילים בעת ובעונה אחתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
-
סוני מגיבה לעסקת הענק המתגבשת של מיקרוסופט עם רכישה חדשה משלה - צנועה הרבה יותר אך עם זאת חשובה ויוקרתית בזכות עצמהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
שני חברות שונות אם זה אפשרי וגם אם זה עובד בצורה מיטבית תודה
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
- 1 follower
-
-
משקפי המציאות המדומה החדשים של החברה היפנית מצטרפים אל בקר ה-DualSense Edge במצעד מוצרי פרימיום שעתידים להפוך את עולם ה-PlayStation 5 ליקר הרבה יותר ב-2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק האימה המדובר סובל מבעיות טכניות רבות בגרסת ה-PC שלו - ומביקורות חיוביות לרוב שעדיין לא עונות על הציפיות הגדולות שנבנו עבורולכתבה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
- 1 follower
-
-
NVIDIA ו-Valve יאפשרו לכל בעלי Portal המקורי לחוות אותו מחדש עם רזולוציה גבוהה וטכנולוגיות עקיבת קרניים - בהנחה שיש להם חומרה עדכנית הולמת לשם כךלכתבה
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב נייח חדש. בשנת 2016 שקניתי דרך תוכנה steam משחק Call of Duty : modem Warfare משהו מוזר אני רוצה לשחק מולטיפלייר שרתים בעולם. ניפתח חלון הודעה שגיאה. מה זה אומר הודעה שגיאה הזה ? האם יכול להיות המשחק שלי הוא ישן ואולי הפסיקו תמיכה במולטיפלייר שרתים . זה נכון ? מצורף תמונה שגיאה ? איך פותרים הבעיה שגיאה ? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הכותר שהחל את ההצלחה האדירה של The Witcher בעולם הדיגיטלי ופרק הספין-אוף הנהדר של סדרת Age of Empires מצטרפים אל רשימה ארוכה של מאמצים להנגיש הצלחות מהעבר לקהל חדש ונרחבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מערכת ה-ROG Ally X מקבלת טיזר שמבטיח חיי סוללה וביצועים משופרים משמעותית, לפני השקה שצפויה במהלך החודש הבאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
הדיווח השנתי המסורתי של פלטפורמת מעקב הציונים מציב נציגה מוכרת היטב לכולם בפסגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-