עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by guitarsuite,

שלום לכולם!! אני יודע שאני קצת בדיליי אבל אני מאוד אוהב את המשחק הזה אז שוב חזרתי לשחק בו.... התקנתי אותו והפעלתי ....הכל עולה אבל הוא זז לבד.....מזה?? אני לא מצליח לשלוט בו לפעמים אני מצליח לכמה שניות ואז הוא עושה מה שבא לו... עכשיו.... מה זה יכול להיות?? דריוורים אולי?? משהו ?? אין לי מושג חייב את עזרת המומחים... תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  2. Started by leon9,

משהוא בבקשה יכול להביא לי אתר שיש שם שרתים לקאונטר סטרייק 1.6? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  3. Started by tgen,

כמו בקאונטר סטרייק... פילטר שבעזרתו אני יכול לראות רק סרברים שלא עוברים מס' מסויים של פינגים... בדקתי בפילטרים שם ולא מצאתי דבר כזה...

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  4. Started by suker9,

אחים שלי , מישהו יודע על בעייה של SIMS 2 ב - VISTA למרות התקנת הפטאצ' של MAXIS

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  5. חיפשתי בכל מקום אפשרי לא רשום.... איפלו בsystemrequermentslab אין...

6. השאלה בכותרת^^ תודה

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  7. Started by pazer005,

אני מתחבר הביתה ב-remote של הווינדוס הרגיל. הבעיה היא שהוא לא נותן להפעיל את המשחק ואומר שהוא לא יכול להפעיל את המשח במצב full screen לצורך העניין לפני שיצאתי מהבית נכנסתי למשחק והגדרתי לו שלא יריץ את המשחק ב-full screen אבל הוא עדיין עושה את זה

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  8. Started by MufasaChannel,

https://www.youtube.com/watch?v=QdEVN6bupGg אם עשו עליכם סקאם או ניסו ויש לכם הוכחות צרו איתי קשר מקווה שאהבתם

9. Started by dorish,

אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  10. שלום לכולם במשחק midtown madness 2 יש אפשרות להוריד תוספות, במכוניות שהורדתי לא רואים את פנים הרכב בצורה נורמלית, אלא רק את ההגה. איך מסדרים את הבעיה? שמעתי שיש "מקודד" מיוחד לפיתרון הבעיה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  11. Started by pringles,

יש לי מקורי והכל קניתי בקיצור אני רוצה לשחק וכל הזמן אני אחרי 5 שניות ניזרק מהשרתים ומקבל הודעה שיש בעיה עם PUNKBUSTER הזה אז עידכנתי את המישחק עידקנתי את הפאנקבאסטר הזה וזה עדיין ממשיך איך אני מפעיל אותו לעזזל בבאופשנס של המולטי הPUNKBUSTER על YES הוספתי גם את המישחק בתוכנה הזאתי שלו ועידכנתי זה קורה הרבה יותר מידי לפעמים אבל אני כן מצליח בלי בעיה לשחק ושמתי לב שבמשימות שפועלות אין את השם של התוכנית של פאנקבאסטר אולי זה בגלל זה?... מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  12. חודשיים וחצי לפני שריקת הפתיחה המיועד ולאחר הודעה של כמה שחקניות מרכזיות כי לא יקחו חלק באירוע - תערוכת E3 לשנת 2023 מבוטלת רשמיתלכתבה

13. אחרי רצף הצלחות כביר בשנה שעברה, סוני פותחת את 2023 באופן צולע למדי - כשגרסת ה-PC עבור The Last of Us: Part 1 מתגלה כבלאגן טכני לא בשל שגורם לשחקנים ולמבקרים לזעוםלכתבה

14. הגעתי למשימה בשנחאי ואני צריך להקליט את השיחה הגעת למקום שבו אני יורד בסנפליג וכאן אני תקוע אין לי מושג לאן להמשיך או לעשות ניסיתי הכל מי שמשחק או שיחק בבקשה תן לי כיון מה לעשות

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  15. Started by yoel12,
    • 0 תגובות
    • 438 צפיות
  16. Started by RavivRavR,

יש לי PUNKBUSTER והוספתי את F.E.A.R (לא היה -F.E.A.R Combat) ואיך שאני לוחץ על שרת קופצת לי הודעה שאני לא יכול להצטרף כי זה דורש PUNKBUSTER. אגב יש לי גם את ה-pbsvc והוא לא מצא שום ארורים ב-PUNKBUSTER. תודה.

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  17. מי היו הכותרים שזכו לאהדה הגדולה ביותר מהמבקרים, מי אלו שנקטלו ללא רחמים - והאם הגולשים הפשוטים מסכימים עם המקצוענים בכל המקרים?לכתבה

18. שלום. כשניסיתי להתקין את המשחק ריימן M ברגע שאני מכניס את הדיסק האנטיוירוס קופץ ואומר שיש וירוס ולא נותן לי להתקין את המשחק. המשחק הוא דיסק מקורי. אנטי וירוס avg ווינדוס xp sp2. תודה מראש.

19. Started by eladhor7,

במשחק nba 07 הגדרתי את ההגדרות של הגרפיקה במשחק, לרזולוציה של 1024 על 768, וגם הגדרתי שהכל יהיה על הכי גבוהה והרזולוציה לא משתנה לי ל - 1024 על 768. הרזולוציה שנכנסתי למשחק בפעם הראשונה הייתה על 800 על 600, ועכשיו שיניתי לרזולוציה של 1024 על 768, ועדיין אחרי סגירת המשחק והפעלתו שוב הרזולוציה היא 800 על 600. מה צריך לעשות כדי לשמור את השינויים?

• 4 תגובות
    • 431 צפיות
  20. אחרי המתנה ארוכה במיוחד, החברת היפנית המפורסמת מוכנה להראות לנו את העידן החדש של משקפי המציאות המדומה עבור קונסולות ה-PlayStation 5 שלהלכתבה

21. האם מתקרב היום בו ניתן יהיה לחוות גם את סדרת Forza וגם את סדרת Gran Turismo על אותה פלטפורמה, לראשונה בהיסטוריה?לכתבה

22. היי מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת... בעבר קניתי משחק Minecraft Dungeons for Windows + Launcher ב Microsoft Store והתקנתי אותו על המחשב שלי. לפני חודש קניתי מחשב חדש והתחברתי ל Store עם אותו שם משתמש, עכשיו כשאני בוחר את המשחק הבעייתי זה כותב לי שהמשחק בבעלותי אבל כשאני לוחץ על התקן שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון מה לעשות ? חשבתי לפנות לתמיכה אבל לא יודע למי לפנות בדיוק.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  23. Started by פיני1805,

אני מעלה את המשחק בהתחלה רואים מסך עם שם של החברה הייצרת ואחרי זה המשחק נתקע ורואים מסך שחור? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  24. Started by t-macc,

אני התקנתי את המשחק,יש קישור בשולחן עבודה שאני לוחץ עליו עולה תוכנה עפ פרסום של המשחק איפה אני אמור ללחוץ כדי להתחיל לשחק??????? תודה

• 0 תגובות
    • 428 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.