עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Ac-Boy,

אני צריך עזרה בנוגע לסורס, יש לי בעית לאגים שאיני יודע איך לפתור אותה.. אני הורדתי את הריזולוציה ל600X800... מה זה הקווים האלו האדומים? ושמהבהב במפה באדום? ושיש טבעות שיוצאות משחקן, על מה זה מסמל? איך אני משחק בסרברים ישראלים? האם יש דאסט 2007? והאם קיים שם סופר הירו, אם כן, כיצד אני יודע באיזה סרבר יש את המוד הזה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by yaronzeev1,

היי אני דיי מתחיל ועשיתי מלא חיפושים וקראתימלא מדריכים גם מהאינדקס בגיימר ואני לא מצליח להבין איך משתמשים ב-vor בבקשה תפשטו לי את העניין ותסבירו לי אני לא מבין אה ואגב אני משחק בפלייט סימולטור אקס אז שתדעו לאיזה משחק אני מתכוון מי שרוצה לעזור לי או ליצור איתי קשר אז המסנג'ר שלי הוא yaronzeev1@hotmail.co.il

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. בפלטפורמת Metacritic פרסמו את רשימת מפתחות ומפיצות המשחקים המצטיינות לשנת 2023 - עם שליטה מרשימה של שחקניות קטנות וצנועות בעשירייה המובילהלכתבה

4. שלום, אני כרגע התחלתי לשחק בסטאלקר ואני ממש בהתחלה... אני לא יודע מאיפה לצאת מהחדר הקטן הזה שנמצא המוכר משהו יודע?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. זה משחק חולני בטירוף... אבל אני נתקעתי בהתחלה שיש את הבחורה ויש מסביבה עיגול ועם אני לוחץ על העיניים שלה הם מתחילה לפחד ואז אחרי דקה בערך היא סוגרת אותם שוב.. עכשיו יש לי את האתר אינטרנט שנתנו לי עם התמונה הקופצת שנעזרתי בה בהתחלה.. האם אני צריך להשתמש זה שוב? תודה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2007 בשעה 19:49:31 לא משנה עברתי כבר.אבל אם למישהו יש איזה מדריך למשחק אז שיפרסם בבקשה..

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. הורדתי את הקובץ הזה שמאפשר לי שליטה עם העכבר אבל במשחק השליטה היא ממש מוזרה.. משהו בהגדרות לא נכון כנראה... למשל כשאני מגלגל את הגלגלת אז במקום להחליף נשק הוא מסתכל למעלה ולמטה... מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מגדיר את זה שיהיה כמו בכל המשחקים הרגילים? :s05: ז"א שלהסתכל לכל הכיוונים אני יסתכל עם העכבר ורק תנועות של הדמות אני יעשה עם החיצים... תודה...

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by DeancD,

כל הזמן שאני משחק או בסינגל או במולטי לאחר כמה דקות זה מכבה לי תמחשב! פעם זה לא היה! זהה ממש מתסכל אני לא יודע מה לעשות ולפעמים זה רק יוצא מהמשחק עדכנתי לגירסא הכי חדשה לא עזר סידרתי את ה-PB לא עזר פירמאטתי לא עזר! נ.ב לאלה שלא הבינו =] BF זה = BattleField

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by n9555,

קניתי day of defeat מקורי ומשום מה הוא לא מוכן לפעול. יש לציין שכבר יש לי STEAM (קניתי hl2 ו css ממזמן ), ויש לי את הicon של המשחק על הדסקטופ. כשאני מכניס מחדש ת'משחק לכונן הדיוידי אז יש לי את האפשרות של ה play day of defeat אבל זה רק פותח לי חלון ב steam שכתוב לי שם purchuse day of defeat לא הזנתי שום קוד הפעלה במהלך ההתקנה כי לא התבקשתי(אני לא יודע אם זה לsteam עצמו או למשחק) אבל בכול מקרה זה לא עובד. (נ.ב כשזה ניסה להתקין בפעם הראשונה המחשב נתקע ל10 דקות אז הפסקתי את פעולת העידכון ואני חושב שזה לא נותן לי לעדכן/לשחק בגלל זה) [הסבר טיפה מסורבל ] תודה מראש

9. Started by matankashi,

מישו יכול לעזור? לא עובד לי הסימס 2? הורדתי את כל הסרייה.. ניכנסתי זה הראה את המקדמה ואחר כך יצא עם הערה בלי מילים!! מבחינת המחשב- יש לי מחשב שיכול לעמוד בנתוני המשחק

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  10. כן אני לא פאן בוי של נינטנדו וגולם אני לא רוצה לגנוב לך את העבודה אבל שוטטתי ב VGAMES וראיתי ששמועה רצה ש Zelda חדש בפיתוח. http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=13053

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. מישהו הצליח ויש לו אסטרטגיה לחלוק?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by messi,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 667MHZ INTEL E6300 1.86GHZ איזה משחקים אתם ממליצים לי לשחק?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by פיני1805,

אנשים הגעת לעיירה ואני בשלב שצריך למצוא חבל כדי לטפס דרך החלון ולהגיע אליה? איפה לעזאזאל מוצאים חבל? מצאתי רק את השוט ליד הסוסים ואין לי מה לעשות איתו? עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. אין לי מושג למה אבל אני שם אותם בתיקיה של download ו... אין הוא לא מראה לי (חוץ מבגדים) את החפצים שהורדתי למה זה? ויש לי את כל ההרחבות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. אם אפשר בבקשה שמירה לשלב Operation: Last Hope אני אודה מאוד מאוד !!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  16. Started by itai_1813,

יש לי בעיה מוזרה במשחק שפשוט לא רואים את הנשק שאני מחזיק ז"א הוא מחזיק אוויר ויורה (בכל הנשקים זה ככה).

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. יש קטע כזה בשלב השני, canal משהו אני מגיע עם בוריס הזה לאזשהו חדר והוא אומר לי למצוא את הכניסה למערכת המערות שם... אבל אני לא מצליח למצוא את הדרך... מי שיודע משהו שיעזור לי בקשה..

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. שלום , הורדתי טריינרים למשחק RAINBOW SIX: VEGAS והפעלתי את הטריינר נכנסתי למשחק ועדיין אין לי את האופציות של הטריינר מישהו יכול לעזור לי? :-\ אולי לא התקנתי נכון או משהו לא יודע..

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  19. המשחק Halo 2 החדש שיצא יעבוד עים כרטיס מסך ATI RADEON X600 PRO? בקשה אני צריך לדעת דחוף עים אני יכול לקנות בשביל לשחק

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. איכות התמונה יורדת אם משתמשים בcompressed textures?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  21. הוא מבקש ממני סיסמא כשאני מתחבר לסרבר,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by puuma,

אני שם את הסיריאל וזה לא נותן לי להיכנס.. אך אפשר לפתור את הבעיה.. תודה. צריך לרשום את הסיריאיל עם הקווי הפרדה ובאותיות גדולות או שזה לא משנה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. בשלב 6 לא מצליח לפתוח תתיבה http://img108.imageshack.us/img108/120/hhxm4.jpg ויש כזה עכביש גדול, יש לי תאבן הראשונה השלישית והרביעית לא מוצא תשניה מה לעשות? תודה שמואל

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. Started by mikezaush,

אני רוצה לקנות 7600gt ויש לי מחשב pentium 4 3 ghz וגיגה ראם. ואני משחק בבאטלפילד 2 במפות של 64 שחקנים....... למי שיש את הכרטיס הזה תגידו לי על איזה הגדרות הוא יכול לרוץ (רזולוציה בעיקר)?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים