משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,405 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מצאתי באנטרנט אמולטור של DreamCast אני רוצה לדעת איפה יש משחקים להוריד בשביל האמולטור הזה... ;Dמי שיכול לעזור לי, אני מחפש את Sonic Shuffle, Sonic Adventure 1 and Sonic Adventure 2 תודה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע התחלתי לשחק בסטאלקר ואני ממש בהתחלה... אני לא יודע מאיפה לצאת מהחדר הקטן הזה שנמצא המוכר משהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מישו יכול לעזור? לא עובד לי הסימס 2? הורדתי את כל הסרייה.. ניכנסתי זה הראה את המקדמה ואחר כך יצא עם הערה בלי מילים!! מבחינת המחשב- יש לי מחשב שיכול לעמוד בנתוני המשחק
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
טוב, אז בגלל שהכרטיס מסך שלי (1950PRO) הגיע לטמפרטורות גבוהות, מחליפים לי אותו במסגרת האחריות (יגיע עוד 5 ימים), ובנתיים קיבלתי כרטיס חלופי... על פי ההבחנה של כל התוכנות (אבוורסט וכו'), הכרטיס הוא X300/X550/X1050... אחד מהם... בקיצור עד שהמחשב יגיע אפשר המלצות למשחקים שיפעלו חלק לגמרי על הכרטיס הזה (חוץ מפיפא)?.. תודה נ.ב סביר להניח שהכרטיס הוא X300...
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כן אני לא פאן בוי של נינטנדו וגולם אני לא רוצה לגנוב לך את העבודה אבל שוטטתי ב VGAMES וראיתי ששמועה רצה ש Zelda חדש בפיתוח. http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=13053
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מישהו הצליח ויש לו אסטרטגיה לחלוק?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
אם אפשר בבקשה שמירה לשלב Operation: Last Hope אני אודה מאוד מאוד !!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
זה משחק חולני בטירוף... אבל אני נתקעתי בהתחלה שיש את הבחורה ויש מסביבה עיגול ועם אני לוחץ על העיניים שלה הם מתחילה לפחד ואז אחרי דקה בערך היא סוגרת אותם שוב.. עכשיו יש לי את האתר אינטרנט שנתנו לי עם התמונה הקופצת שנעזרתי בה בהתחלה.. האם אני צריך להשתמש זה שוב? תודה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2007 בשעה 19:49:31 לא משנה עברתי כבר.אבל אם למישהו יש איזה מדריך למשחק אז שיפרסם בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
המשחק Halo 2 החדש שיצא יעבוד עים כרטיס מסך ATI RADEON X600 PRO? בקשה אני צריך לדעת דחוף עים אני יכול לקנות בשביל לשחק
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
קניתי day of defeat מקורי ומשום מה הוא לא מוכן לפעול. יש לציין שכבר יש לי STEAM (קניתי hl2 ו css ממזמן ), ויש לי את הicon של המשחק על הדסקטופ. כשאני מכניס מחדש ת'משחק לכונן הדיוידי אז יש לי את האפשרות של ה play day of defeat אבל זה רק פותח לי חלון ב steam שכתוב לי שם purchuse day of defeat לא הזנתי שום קוד הפעלה במהלך ההתקנה כי לא התבקשתי(אני לא יודע אם זה לsteam עצמו או למשחק) אבל בכול מקרה זה לא עובד. (נ.ב כשזה ניסה להתקין בפעם הראשונה המחשב נתקע ל10 דקות אז הפסקתי את פעולת העידכון ואני חושב שזה לא נותן לי לעדכן/לשחק בגלל זה) [הסבר טיפה מסורבל ] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק שפשוט לא רואים את הנשק שאני מחזיק ז"א הוא מחזיק אוויר ויורה (בכל הנשקים זה ככה).
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אנשים הגעת לעיירה ואני בשלב שצריך למצוא חבל כדי לטפס דרך החלון ולהגיע אליה? איפה לעזאזאל מוצאים חבל? מצאתי רק את השוט ליד הסוסים ואין לי מה לעשות איתו? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום חברים, אני יודע שזה נושא קצת נדוש אבל מה אני יעשה אני מאוד אוהב את המשחק black&white.... לאחרונה חבר הביא לי את black&white 2, הכול טוב ויפה אך יש לי בעייה אחת.... שמה צריך צבא והרבה, אז מה שאני עושה זה הרבה נשים יולדות על מנת שיהיו הרבה ילדים וכשהם יגדלו אני יעשה מהם חיילים, הבעייה היא שקורה מצב שיש לי איזה 48 אלף ילדים על המסך.... אבל הם לא גדלים... רק מתרוצצים בכפר.... בקיצור השאלה היא: איך עושים שהם יגדלו... האם צריך להקים פסל או מבנה מסויים ? עזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש קטע כזה בשלב השני, canal משהו אני מגיע עם בוריס הזה לאזשהו חדר והוא אומר לי למצוא את הכניסה למערכת המערות שם... אבל אני לא מצליח למצוא את הדרך... מי שיודע משהו שיעזור לי בקשה..
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איכות התמונה יורדת אם משתמשים בcompressed textures?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
משחק האימה המדובר סובל מבעיות טכניות רבות בגרסת ה-PC שלו - ומביקורות חיוביות לרוב שעדיין לא עונות על הציפיות הגדולות שנבנו עבורולכתבה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
- 1 follower
-
-
אני שם את הסיריאל וזה לא נותן לי להיכנס.. אך אפשר לפתור את הבעיה.. תודה. צריך לרשום את הסיריאיל עם הקווי הפרדה ובאותיות גדולות או שזה לא משנה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני משחק כרגע ב VAMPIRE.THE.MASQUERADE.BLOODLINES והגעתי לשלב הראשון אחריי הטוטוריאל....... שאלתי היא האםפ המשחק מאוד קשה ?וראיתי שרשמו שזה rpg אבל זה גם אקשן כזה מגוף ראשון ושלישי האם מומלץ להמשיך לשחק בו והאם מישהו סיים אותו ומוכן לתת חוות דעת? תודה כי אני התרשמתי שהוא מאוד יפה אבל אני לא יודע מה הסגנון ככ עדיין ואם הוא יהיה מאוד קשה....
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
1) איך אני יכול לשחק ברמה יותר גבוהה מה WORLD CLASS ? 2) אני קונה בנקודות כדורים אבל כשאני באמצע עונה המצב מנג'ר ומחליף כדור ב SETTINGS זה לא משתנה המשחק ומופיע אותו כדור רגיל. איך משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בשלב 6 לא מצליח לפתוח תתיבה http://img108.imageshack.us/img108/120/hhxm4.jpg ויש כזה עכביש גדול, יש לי תאבן הראשונה השלישית והרביעית לא מוצא תשניה מה לעשות? תודה שמואל
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום , הורדתי טריינרים למשחק RAINBOW SIX: VEGAS והפעלתי את הטריינר נכנסתי למשחק ועדיין אין לי את האופציות של הטריינר מישהו יכול לעזור לי? :-\ אולי לא התקנתי נכון או משהו לא יודע..
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
הייתי רוצה לראות את ה PHASE 2 של הבטא ומה שיפרו... יש למישהו סיריאל חופשי או משתמש שהוא כבר לא פעיל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מעלה את אחד המשחקים הללו ...המשחק מתחיל לעלות ואז אני רואה מסך שחור והמחשב נתקע... מישהו נתקל בבעיה דומה? ממה זה יכול לקרות? דרך אגב יש לי כרטיס מסך 8600GT עם מעבד חדש ככה שחומרה זה לא הבעיה פה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
בפלטפורמת Metacritic פרסמו את רשימת מפתחות ומפיצות המשחקים המצטיינות לשנת 2023 - עם שליטה מרשימה של שחקניות קטנות וצנועות בעשירייה המובילהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
- 1 follower
-