משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 667MHZ INTEL E6300 1.86GHZ איזה משחקים אתם ממליצים לי לשחק?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
איכות התמונה יורדת אם משתמשים בcompressed textures?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
קניתי day of defeat מקורי ומשום מה הוא לא מוכן לפעול. יש לציין שכבר יש לי STEAM (קניתי hl2 ו css ממזמן ), ויש לי את הicon של המשחק על הדסקטופ. כשאני מכניס מחדש ת'משחק לכונן הדיוידי אז יש לי את האפשרות של ה play day of defeat אבל זה רק פותח לי חלון ב steam שכתוב לי שם purchuse day of defeat לא הזנתי שום קוד הפעלה במהלך ההתקנה כי לא התבקשתי(אני לא יודע אם זה לsteam עצמו או למשחק) אבל בכול מקרה זה לא עובד. (נ.ב כשזה ניסה להתקין בפעם הראשונה המחשב נתקע ל10 דקות אז הפסקתי את פעולת העידכון ואני חושב שזה לא נותן לי לעדכן/לשחק בגלל זה) [הסבר טיפה מסורבל ] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
מחפש את כל משחקי הדמו של FEAR החדשים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
מגמת ההתקרבות בין יצרנית ה-PlayStation לשוק ה-PC לא מראה סימני הפוגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
- 1 follower
-
-
יש קטע כזה בשלב השני, canal משהו אני מגיע עם בוריס הזה לאזשהו חדר והוא אומר לי למצוא את הכניסה למערכת המערות שם... אבל אני לא מצליח למצוא את הדרך... מי שיודע משהו שיעזור לי בקשה..
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה שמירה לשלב Operation: Last Hope אני אודה מאוד מאוד !!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני שם את הסיריאל וזה לא נותן לי להיכנס.. אך אפשר לפתור את הבעיה.. תודה. צריך לרשום את הסיריאיל עם הקווי הפרדה ובאותיות גדולות או שזה לא משנה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק שפשוט לא רואים את הנשק שאני מחזיק ז"א הוא מחזיק אוויר ויורה (בכל הנשקים זה ככה).
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני משחק כרגע ב VAMPIRE.THE.MASQUERADE.BLOODLINES והגעתי לשלב הראשון אחריי הטוטוריאל....... שאלתי היא האםפ המשחק מאוד קשה ?וראיתי שרשמו שזה rpg אבל זה גם אקשן כזה מגוף ראשון ושלישי האם מומלץ להמשיך לשחק בו והאם מישהו סיים אותו ומוכן לתת חוות דעת? תודה כי אני התרשמתי שהוא מאוד יפה אבל אני לא יודע מה הסגנון ככ עדיין ואם הוא יהיה מאוד קשה....
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
משקפי המציאות המדומה החדשים של החברה היפנית מצטרפים אל בקר ה-DualSense Edge במצעד מוצרי פרימיום שעתידים להפוך את עולם ה-PlayStation 5 ליקר הרבה יותר ב-2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
בשלב 6 לא מצליח לפתוח תתיבה http://img108.imageshack.us/img108/120/hhxm4.jpg ויש כזה עכביש גדול, יש לי תאבן הראשונה השלישית והרביעית לא מוצא תשניה מה לעשות? תודה שמואל
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
NVIDIA ו-Valve יאפשרו לכל בעלי Portal המקורי לחוות אותו מחדש עם רזולוציה גבוהה וטכנולוגיות עקיבת קרניים - בהנחה שיש להם חומרה עדכנית הולמת לשם כךלכתבה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
- 1 follower
-
-
אז מה חדש בגירסא זאת http://aaotracker.com/downloads/aa_2_7_release_notes.txt עוד מידע ניתן למצור בטראקר http://aaotracker.com/ דרישות מערכת מנימלית: כרטיס גרפי 3D עם 128MB לפחות מעבד 2.4GHZ ווינדוס 2000 או XP (באנגלית - מוזר ) 512MB זיכרון דרישות מערכת מומלצת: כרטיס גרפי 3D עם 256MB לפחות מעבד 3GHZ ווינדוס 2000 או XP (באנגלית - מוזר ) 1GB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מישהו הצליח ויש לו אסטרטגיה לחלוק?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הייתי רוצה לראות את ה PHASE 2 של הבטא ומה שיפרו... יש למישהו סיריאל חופשי או משתמש שהוא כבר לא פעיל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 7600gt ויש לי מחשב pentium 4 3 ghz וגיגה ראם. ואני משחק בבאטלפילד 2 במפות של 64 שחקנים....... למי שיש את הכרטיס הזה תגידו לי על איזה הגדרות הוא יכול לרוץ (רזולוציה בעיקר)?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל אני שם אותם בתיקיה של download ו... אין הוא לא מראה לי (חוץ מבגדים) את החפצים שהורדתי למה זה? ויש לי את כל ההרחבות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום , הורדתי טריינרים למשחק RAINBOW SIX: VEGAS והפעלתי את הטריינר נכנסתי למשחק ועדיין אין לי את האופציות של הטריינר מישהו יכול לעזור לי? :-\ אולי לא התקנתי נכון או משהו לא יודע..
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
1) איך אני יכול לשחק ברמה יותר גבוהה מה WORLD CLASS ? 2) אני קונה בנקודות כדורים אבל כשאני באמצע עונה המצב מנג'ר ומחליף כדור ב SETTINGS זה לא משתנה המשחק ומופיע אותו כדור רגיל. איך משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הפאצ' לפי מה שהבנתי עולה אחרי 20+++ דקות.... פעם ראיתי מישהו בפורום שזירז את התהליך איכשהו.... 1) האם באמת זה לוקח הרבה זמן או שיש בעיה בפאצ'? 2)אם הפאצ' בסדר איך אני יזרז את התהליך?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק במחשב וכשאני מפעיל אותו מופיע לי: בכל הכוננים כולל הכונן שבו התקנתי את המשחק מעל 10 ג'יגה מקום
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
התקנתי את prince of parsia warrior within(מקורי) ולאחר משחק של כמה שבועות עשיתי עדכון לWINDOWS. שאני מפעיל את המשחק הוא פועל אבל שאני מנסה לטעון שמירה או להתחיל משחק חדש המחשב שלי נכבה.(התקנתי אותו כמה פעמים אחר כך) אם מישהו יודע מה הבעיה ואיזה עדכון עשה את זה אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס 6600 NX וTESTDRIVE לא פועל לי עם HDR הוא לא תומך אני חושב. עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש שנקרא X1950 של GECUBE PCI-E הוא תומך ב HDR? ועוד משהו 6600 NX יותר טוב מ GT?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
בספידרמן 3 יש קטע שהוא נמצא בתחנת רכבת מתחת לאדמה בקטע במשימה זו שצריך להנמיך את אמת המים ולמצוא דרך אחרת לרכבת.איך עוברים את הקטע? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-