עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Oranili,

יש לי עכשיו כרטיס 6600 NX וTESTDRIVE לא פועל לי עם HDR הוא לא תומך אני חושב. עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש שנקרא X1950 של GECUBE PCI-E הוא תומך ב HDR? ועוד משהו 6600 NX יותר טוב מ GT?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  2. אני יודע קצת אנגלית וכל פעם במשימות B וC הוא אומר לי שאני לא מצליח ואני לא מבין מה הוא רוצה שאני אעשה.. איך עוברים אותם????

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  3. ההימור הגדול על משחקים כשירות אינו מצליח להוכיח את עצמו עד כה, ומחייב את המפתחת והמפיצה הגדולה להצטמצם משמעותית בתוכניותיה לעתידלכתבה

4. בשלב 6 לא מצליח לפתוח תתיבה http://img108.imageshack.us/img108/120/hhxm4.jpg ויש כזה עכביש גדול, יש לי תאבן הראשונה השלישית והרביעית לא מוצא תשניה מה לעשות? תודה שמואל

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  5. שלום , הורדתי טריינרים למשחק RAINBOW SIX: VEGAS והפעלתי את הטריינר נכנסתי למשחק ועדיין אין לי את האופציות של הטריינר מישהו יכול לעזור לי? :-\ אולי לא התקנתי נכון או משהו לא יודע..

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  6. Started by איתמר,

הורדתי את המשחק והתקנתי אבל אין קראק וSD4HIDE לא מפעיל לי את זה וגם antiblaxx גם לא מפעיל או שאני לא יודע להשתמש בתוכנות האלה

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  7. Started by mMmSaK,
    • 0 תגובות
    • 456 צפיות
  8. Started by 99 ewn,

בספידרמן 3 יש קטע שהוא נמצא בתחנת רכבת מתחת לאדמה בקטע במשימה זו שצריך להנמיך את אמת המים ולמצוא דרך אחרת לרכבת.איך עוברים את הקטע? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  9. Started by eity,

הגעתי לשלב The whore כבר הגעתי למלון הרגתי את המנהל וגם מצאתי את האשה הזאת באמבטיה אבל אני לא מוצא את המסמכים שאני צריך לגנוב משהוא יכול להגיד לי איפה הם

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  10. Started by n9555,

הפאצ' לפי מה שהבנתי עולה אחרי 20+++ דקות.... פעם ראיתי מישהו בפורום שזירז את התהליך איכשהו.... 1) האם באמת זה לוקח הרבה זמן או שיש בעיה בפאצ'? 2)אם הפאצ' בסדר איך אני יזרז את התהליך?

11. התקנתי את prince of parsia warrior within(מקורי) ולאחר משחק של כמה שבועות עשיתי עדכון לWINDOWS. שאני מפעיל את המשחק הוא פועל אבל שאני מנסה לטעון שמירה או להתחיל משחק חדש המחשב שלי נכבה.(התקנתי אותו כמה פעמים אחר כך) אם מישהו יודע מה הבעיה ואיזה עדכון עשה את זה אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  12. Started by ronle,

אז מה חדש בגירסא זאת http://aaotracker.com/downloads/aa_2_7_release_notes.txt עוד מידע ניתן למצור בטראקר http://aaotracker.com/ דרישות מערכת מנימלית: כרטיס גרפי 3D עם 128MB לפחות מעבד 2.4GHZ ווינדוס 2000 או XP (באנגלית - מוזר ) 512MB זיכרון דרישות מערכת מומלצת: כרטיס גרפי 3D עם 256MB לפחות מעבד 3GHZ ווינדוס 2000 או XP (באנגלית - מוזר ) 1GB זיכרון

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  13. המשחק Halo 2 החדש שיצא יעבוד עים כרטיס מסך ATI RADEON X600 PRO? אני רוצה לקנות אתה המשחק ולא להוריד כי אני לא יכול יש לי בעיות באינטרנט אז תוכלו להגיד לי אים אני יכול לשחק כי עכשיו אני רוצה לקנות כי המחיר ירד תודה רבה לעונים ;D

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  14. Started by Adielion,

מישהו שסיים ת'משחק יכול להגיד לי איפה משיגים את כל שידרוגי החיים? תודה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  15. בסוני החליטו כי האינפלציה הבינלאומית הדוהרת לא מאפשרת להם להמשיך למכור את הקונסולות שלהם במחיר המקורי שלהן תוך שמירה על כדאיות כלכלית סבירהלכתבה

16. הסתדרתי, תנעלו.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  17. יש קטע כזה בשלב השני, canal משהו אני מגיע עם בוריס הזה לאזשהו חדר והוא אומר לי למצוא את הכניסה למערכת המערות שם... אבל אני לא מצליח למצוא את הדרך... מי שיודע משהו שיעזור לי בקשה..

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  18. מישהו הצליח ויש לו אסטרטגיה לחלוק?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  19. כותר האימה המשוחזר מבית EA זוכה לערימות של מחמאות, בעוד שמשחק התפקידים-פעולה המקורי לגמרי מבית Square Enix נתקל בלעג מצד המבקרים ומצד השחקניםלכתבה

20. גם לכם יש ירידת FPS שם?.. אני עם כרטיס מסך ומעבד מאוד חזקים מפרט בצד! ויש לי ירידת FPS שם מדי פעם .. שמפילים אותי למטה יש ירידת FPS ל30 וגם באמצע לפעמים יורד הFPS זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  21. עוד אחד מהלהיטים הגדולים של עולם ה-PlayStation עומד לשבור את הבלעדיות שלו, וזה כבר מרגיש כמו השגרה החדשה שלנו לכתבה

22. Started by shirNoshe,

ב-CHAOS THEORY?אני בשלב של הפנטהאוז ואני כל הזמן נופל מהחבל לבינין ממול.. מה לא ניסיתי...

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  23. Started by orzilca,

שיחקתי בשלב הזה שבהתחלה צריך להרוג 3 שכירי חרב לשבש איזה 5 מחשבים של תקשורת או מכ"מ או משהו כזה בקיצור אחרי המחשב השני אני שומר את המשחק נתחיל בזה שלקח לי בערך דקה וחצי לשמור שזה לוקח בד"כ 10-15 שניות ואז המשחק התחיל ממש לקרטע.. אפילו הסרטוני הדרכה תקועים כאלה וגם המוזיקה ברקע של המשחק.. טוב הפעלתי מחדש בהתחלה המשחק בכלל לא עלה לי זה היה נתקע משומה בלוגו של Playstation 2 נתתי למכשיר לנוח כמה דקות וניסיתי להפעיל את ה-PES 6 עובד כמו שצריך אפילו שיחקתי 40 דקות בכל מקרה ניסיתי שוב את הספלינטר סל ועכשיו הוא נתקע לי שאני מנסה להיכנס לשמירה שלי בשחקן יחיד מה לעזאזל קרה לזה ?! נ.ב הדיסק נקי מבריק ואין עליו אף שריטה..

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  24. בימים האחרונים קיבלנו עדכונים משמחים ומבטיחים - עבור יצירות מדורות וז'אנרים שונים בתכליתלכתבה

25. בואו לערוך היכרות ראשונה (או שנייה) עם כמה מהמשחקים הגדולים ביותר שנמצאים בשלבי הכנה ממש עכשיו, לקראת השנה שבפתחלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.