עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Mr.Borat,

משחק חזק! על איזה כפתור אני מוסר את הכדור?יענו כשכבר מתחילים וכולם רצים ונתקעים אחד בשני,אז על איזה כפתור אני צריך ללחוץ בשביל למסור את הכדור לחבר אחר בקבוצה?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by dark_zero,

הורדתי את המשחק עשיתי את הUPDATES והוא הוציא לי את זה מה עושים???

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  3. משקפי המציאות המדומה החדשים של החברה היפנית מצטרפים אל בקר ה-DualSense Edge במצעד מוצרי פרימיום שעתידים להפוך את עולם ה-PlayStation 5 ליקר הרבה יותר ב-2023לכתבה

4. Started by shlomico,

מישהו יודע אי ך ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by Jeka90,

הגדרתי שהמקש של התרגילים שהשחקנים עושים יהיה רווח. באמצע משחק כשאני לוחץ על רווח לא קורה כלום. ניסיתי להגדיר מקש אחר וזה גם לא עובד. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. האם המשחק יפה?אני יודע שזה fps אבל האם הסגנון הוא משימות ומתקדמים בו? או שזה כמו ut? עם מפות וכו? אשמח לשמוע תגובות תודה!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום אני מנסה להתקין שני דמואים האחד זה הניו יורק טייקון והשני זה החדש ה-TIME משהו אבל כל פעם שאני מפעיל מופיעה לי התמונה שהוספתי ואני עושה מה שכתוב ועדין לא עובד מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. Started by PrAnk,

שלום! יש לי שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי ואני משחק קונטר,עכשיו אני ואחי רוצים לשחק יחד. שאנחנו נכנסים לאותו שרת הפינגים מדי פעם קופצים ובוונטרילו בכלל לא שומעים אותנו ושאנחנו עם חברים זה מעצבן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח שמעתי שפתיחת פורטים משו כזה יעזור אני יודע ... תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  9. Started by deso,

היי, אני מצאתי באנטרנט אמולטור של DreamCast אני רוצה לדעת איפה יש משחקים להוריד בשביל האמולטור הזה... ;Dמי שיכול לעזור לי, אני מחפש את Sonic Shuffle, Sonic Adventure 1 and Sonic Adventure 2 תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  10. הורדתי עדכון מהאתר הרישמי הישראלי של ה NBA וזה לא עזר, יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  11. אהלן רציתי לדעת את כמות האנשים שמשחקים באינטרנט ב רייבו סיקס ווגס בכל העולם בערך ואת סגנונות המשחק שיש במולטיפלייר אני שואל את זה כי אני שחקן ותיק של המשחק RAVEN SHIELD וכיום אין לי עם מי לשחק שם כי זה כבר ישן ואני שוקל לקנות את וגאס כי יש סיכוי שזה אותו סגנון תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by B@LENO,

שלום לכולם התקנתי את המשחק AIRPORT TYCOON 3 ואני במשימה הראשונה והגעתי לזה שאני צריך לבנות טרמינל ואני בונה אבל הוא אומר לי שזה לא מספיק גדול ושאני רוצה לבנות אחד יותר גדול אוזל לי הכסף וניתקעתי שם ואני לא יודע מה לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, היום התקנתי את המשחק לאחר פירמוט במערכת ההפעלה ויסטה. וכל פעם שאני נכנס לשרת אז אחרי כמה דקות הוא מעיף אותי ורושם לי את ההודעה הבאה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" (for 0 minutes)... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe וזה למרות שאישרתי בהגדרות את PunkBuster

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. שלום לכולם, אני כרגע בשלב שבו אני בבסיס הJBA בניו יורק ואני לא מצליח לפצח את הקובייה ההונגרית..אפשר מעט עזרה וכמובן שניסיתי אין ספור אפשרויות ופעמים לפצח אותה פשוט לא הולך לי..אפשר הכוונה לנושא (וכמובן אני מנסה שלא יהיה כפל מספרים בשורה או טור אך ללא הצלחה).

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. למישהו יש שמירה של הקומפיגן של GDI עד קרואטיה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by iem,

למישהו יש המלצה למשחקי מחשב לילדים עד גיל 10ברמה כמו של פיפא 07 ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. http://www.youtube.com/watch?v=oRrgECy_qAw שלום לכם חברים היום אני בא אליכם בסרטון פתיחה על הערוץ ! תגיבו ותגידו מה אתם חושבים נשפר לפי הדעה שלכם ! ​שבוע טוב !

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  18. Started by mMmSaK,
    • 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by nesber,

icq 164931364 msn sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by RDS,

טוב, אז בגלל שהכרטיס מסך שלי (1950PRO) הגיע לטמפרטורות גבוהות, מחליפים לי אותו במסגרת האחריות (יגיע עוד 5 ימים), ובנתיים קיבלתי כרטיס חלופי... על פי ההבחנה של כל התוכנות (אבוורסט וכו'), הכרטיס הוא X300/X550/X1050... אחד מהם... בקיצור עד שהמחשב יגיע אפשר המלצות למשחקים שיפעלו חלק לגמרי על הכרטיס הזה (חוץ מפיפא)?.. תודה נ.ב סביר להניח שהכרטיס הוא X300...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by LeftRight,

הגעתי לשלב 4 אם אני לא טועה אני צריך להרוג דרקון גדול כזה טוב אני מנסה שעה לא מצליח כל פעם נשאר לו קצת בניתי אולי 50 בניינים של אלה שזורקים גרזנים ושידרוגים והוצאתי חיילים שזורקים גרזנים איך מנצחים אותו?? :bash:

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by emofun,

אני מתקין את המשחק ושאני מנסה להפעיל שום דבר לא קורה...נאדה... יש לי p4 -2ghz 1024 ram 400mhz וכרטיס מסך ראדאון 9600 פרו המערכת שלי יכולה בכלל להריץ דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. שלום.. כנראה בגלל שלא שיחקתי במשחק הראשון אני לא מבין כמה דברים והמשחק נראה לי מסובך מאוד.. הנה דוגמ' לכמה דברים שלא הבנתי 1. אני לא מבין למה יש את המפה הזאת.. ברור לי שהיא יכולה להיות שימושית מאוד אבל אני לא יודע איך משתמשים בה..דווקא במפה שאני אומר להם MOVE הם לא זזים.. מישהו מוכן לתת לי הסבר על הדברים השימושים שאפשר לעשות עם המפה? 2.יש מצב להבריא במשחק? אולי איזה חייל עם עזרה ראשונה או מציאת רפואה? 3.אני במשימה השניה אני מקבל תגבורת של איזה 5 חיילים ונוספה לי האופציה שלהם בצד שמאל ליד הסימון של החיילים שלי ואני לא מצליח לומר להם מה לעשות.. מה התפקיד שלהם פה? במשימה הזאת עם הסניפר יש איזה עיר ענקית ופוול מתחבאים שם אם אני מנסה ללרדת מכסחים אותי.. צריך להוריד הרבה עם ה…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים