עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Shpiz,

אז ככה במשימה שצריך להכנס ל CIA אז הגעתי כבר ללבל 3 ויש לי שם את הסרבר רום עכשיו אני לא יכול להכנס לשם כי כל פעם שאני דורך שם ההזעקה מתחילה לפעול ובסוף הקומה יש דלק עם קוד שאין לי את הקוד אליה סרקתי כבר את הכל כל האנשים כבר מעולפים ואני לא יודע מה לעשות =\ פלייזז עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by DJ GuyGIvant,

גם אני תקוע בספלינטר סל בשלב השני של התחנת משטרה בחלק שבו אני צריך להיכנס לתחנה (אחרי מציאת הגופה)... יש לי את הקוד וטיפסתי על הפח ההוא ואני אמור לרדת במדרגות שם ואמורה להיות שם דלת ששם אני צריך להכניס את הקוד שיכניס אותי לתחנת המשטרה... אבל... אין שם שום דלת שבה אפשר להכניס קוד \ לפתוח... מה עושים?!?! הנה אני פה... יש לי פה שתי דלתות אחת מימין ואחת משמאל ובשתיהן אי אפשר להכניס קוד\לפתוח...

3. Started by בייגל טוסט,

במפעל מטחנת הבשר אחרי שעברתי את הלייזרים אני מגיע לחייל עם ראש אנושי וגוף מכני שקורע לי את הצורה (גם יש לו את העוזרים שצצים מכל הכיוונים) ניסיתי עליו כל נשק אפשרי והוא פשוט לא נופל יש למישהו טיפ איך לעבור אותו?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  4. מישהו מצא פתרון נורמלי לבאג המעצבן הזה בפולאאוט 4? אני סיימתי את הקרב האחרון והמכניסט סתם תקוע בעמדה שלו. אין לי אפשרות לצאת או להמשיך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by stingeR-,

אני עכשיו במקום אחרי שאני הורג את ABBOT ואז ממלאים לי את החיים לתכולת חיים יותר גדולה כאילו ואז אני מדבר עם ג'ורג'י שיסיח את דעתם של השומרים בעוד אני עובר דרך הFEED YARD אבל לא חשוב מה אני עושה , אני לא יכול להתחמק מהיריות , לא יכול , הם פשוט הורגים אותו ואין לי שום סיכוי להתחמק מזה וגם שאני מתחמק ומגיע למתקן הראשי , אז במתקן הראשי הורגים אותי , איך לעזאזל אני יורד לMINES!?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני כבר יום שלם מנסה להבין מה אני אמור לעשות ולא מצליח ! מצאתי איזה אחד שהוא אומר שהריאות שלו דפוקות ושאני יביא לו משהו מחדר שיש בוא גז... אוקיי סבבה הבאתי לו... עכשיו הוא אומר שאני יביא פצצה ממגדל 13 או משהו כזה... ואני לא מוצא את המיגדל הזה !! המפה הזאת מחורבנת ולא מובנת בגרוש !! מישהו יכול לעזור לי ? אוליי תמונה של האזור ? מישהו ??

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by STRENGTH,

אני בשלב הזה שקוראים לו HAPPY BIRTHDAY. אז אני נוסע לאיזה נמל ושם יש ספינה גדולה כזאת ולא רחוק משם יש הרבה אנשים שמדברים,אז אחרי זה ניסיתי ללכת לכיוון הספינה והשומרים לא נותנים לי אז הרבצתי להם ואז פתאום נפסלתי ואז רשום שאסור ליצור שם פניקה :\ אז בכל מקרה מה עושים במשימה הזאת?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by kobibo,

אני נמצא בעיר שם עלי לנטרל כמה דברים וישנו איזה טנק מעצבן שמפטרל,איך לעזאזל מורידים אותו?

9. Started by Slavikik,

הנה הגעתי למקום הזה שאני צריך לפתוח תשער אבל אבל זה לא נותן לפתוח לא מבין מה לעשות הנה תמונה.. ב M כתוב לי שאני צריך להגיע לכאן וגם החץ מביא אותי לכאן אבל אני לא יכול לפתוח תשער..

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by jj516,

אני מקבל שלב שאני צריך לעלות לשני חברים שלי, אחרי שאני עולה יש פיצוץ ואז אני בעצם נופל למטה, כשאני עולה בחזרה אומרים לי "destory the three anchors" ואני לא מוצא שום עוגנים שם!!! מה אני אמור לעשות? וצריך לפעול שם מהר אחרת שני החברים שלי נהרגים מהר מאוד על ידי השומרים!

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by mrafi26,

נתקעתי ממש בתחילת המשחק בשלב שבו צריך לקפוץ על החבל כדי לעבור לצד השני של הגשר. אני עולה על החבל כמו שמצויין במשחק אבל לא מצליח לבצע שום תנועה (אפילו לא לרדת מהחבל). ניסיתי את כל האופציות והמקשים אבל כלום לא קורה. מבקש עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by moses_23,

או.קיי אז ככה אני תקוע כבר שבוע במקום כזה שנראה כמו מלא ארונות מתים קפואים ויש מנוף למעלה שמחליף את המקומות שלהם. פגשתי מדען שאומר לי שאני צריך להשיג איזה משהו בשביל להפעיל את הטלפורטר(שממנו התחיל כל הבלאגן והמפלצות). אני צריך להגיע ל-Security Room אבל הדלת שבורה ויש למעלה פתח קטן ואני לא יודע איך להגיע לשם או מה לעשות בכלל. Please Hellp!!!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. שלום אני תקוע בשלב שנקרא DEM, ששם זורקים אותי ממסוק עם נשק מסכן, ובו רק 10 כדורים, והמקום שורץ מפלצות. יש לי שתי אפשרויות ללכת אליהן: הראשונה היא לטפס על ההר אבל שם כאשר אני הולך קצת מגיע המסוק והורג אותי, והדרך השניה היא ללכת דרך הנהר כאשר מסביבו יש מלא מפלצות. ניסיתי את שתי הדרכים מספר פעמים ולא מצליח לי!! מה לעשות? אולי יש דרך נוספת?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  14. http://www.siz.co.il/my.php?file=miiddtlndzyz.jpg

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by LIOR42,

השלב מתחיל באוויר ואנחנו טסים אחרי מסוק בלאק הוק בגשר נמצא בחור עם RPG אני מחסל אותו מגיעים לגוש בניינים המסוק הראשון מתחיל להוריד חיילים על הגג ואני מתחיל לירות על כל החברה שנמצאים בכל האזור ופתאום כתוב שנפסלתי אפילו שלא נפגעתי השלב נקרא -SHATTERED PALACE

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by LIOR42,

אני נמצא בשלב במשחק שאני נהג מרוץ איך עוברים את זה ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by STRENGTH,

אני תקוע בשלב שאני בדיוק מקבל את החרב החזקה מהאישה הזאת עם החולצה האדומה והיא אומרת שהחרב זה גם מפתח משהו כזה בקיצור אני לא יודע לאיפה הולכים.? מה עושים? אני חזרתי הרבה אחורה וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by Elad_m,

אהלןן אני תקוע בשבלב 4 בפאר קריי בקטע שמגיעים לבסיס שצריך לפוצץ בו בונקר נשק, הצלחתי להרוג את כולם לקחתי את kay card מהאוהל,לקחתי את הפצצה אבל הבונקר לא נפתח ואין לי מושג מה לעשות בשביל לפתוח אותו!! תודה לעוזרים!!

19. Started by STRENGTH,

אני כאן ולא הבנתי מה עושים אני עשיתי טרור בכנסיה ולא קרה כלום

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  20. Started by redead,

השלב שבו מתחילים נגד ארה"ב ואז גם נגד הסגולים שזה הגנרל הרוסי השני.. לא יעזור אני לא מצליח להרוג יותר ממקסימום 2-3 מפקדות.. ולא משנה כמה נאי מתרחב בסופו של דבר הורסים לי את הצורה.. מה הנשק הכי אפקטיבי בשלב הזה ומה לכל הרוחות לעשות כבר? תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. כבר אחרי שהוא החביא אותי ,קפצתי מהחלון ויצאתי החוצה אין לי מושג מה עושים....??? כל דלת שאני מנסה להגיע אליה עושה לי אור אדום... פיספסתי איזה משהו שהייתי צריך לעשות בדרך?? עזרה דחופה בבקשה..,גם אין איזה כפתור שמראה לי מה המשימה?? זה קשור אולי לזה שאני לוחץ על העכבר וזה לא מרביץ ?? פספסתי איזה נשק בדרך??

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. תקוע בשלב הראשון של S.T.A.L.K.E.R מה עושים? עם האיש השמן http://www.gamespot.com/features/6167656/p-2.html Money And Supplies

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by yotam360,

הגעתי למקום מסויים וברגע שאני חשוף איזה ערבי שולח עלי בזוקה או משהו או שזה טנק. איל עוברים את זה??

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כן זה נישמע דפוק,אבל אין לי מושג לאן ללכת [אני בספינה] אני לא יכול ליפתוח דלתות והרגתי את כול מי שהיה על הסיפון?!?!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני תקוע בשלב השני ב F.E.A.R קוראים לשלב Heavy Resistance הגעתי למקום שצריך לסובב את הגלגל שבצינורות הרגתי את כל האויבים, וזהו אני תקוע הלכתי אחורה עד לביוב שנפלתי אליו וחזרתי עברתי על כלה מקומות כמה פעמים ופשוט אני תקוע אני לא יודע מה לעשות. מישהו זוכר? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים