עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RDS,

טוב, אז בגלל שהכרטיס מסך שלי (1950PRO) הגיע לטמפרטורות גבוהות, מחליפים לי אותו במסגרת האחריות (יגיע עוד 5 ימים), ובנתיים קיבלתי כרטיס חלופי... על פי ההבחנה של כל התוכנות (אבוורסט וכו'), הכרטיס הוא X300/X550/X1050... אחד מהם... בקיצור עד שהמחשב יגיע אפשר המלצות למשחקים שיפעלו חלק לגמרי על הכרטיס הזה (חוץ מפיפא)?.. תודה נ.ב סביר להניח שהכרטיס הוא X300...

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  2. שלום.. כנראה בגלל שלא שיחקתי במשחק הראשון אני לא מבין כמה דברים והמשחק נראה לי מסובך מאוד.. הנה דוגמ' לכמה דברים שלא הבנתי 1. אני לא מבין למה יש את המפה הזאת.. ברור לי שהיא יכולה להיות שימושית מאוד אבל אני לא יודע איך משתמשים בה..דווקא במפה שאני אומר להם MOVE הם לא זזים.. מישהו מוכן לתת לי הסבר על הדברים השימושים שאפשר לעשות עם המפה? 2.יש מצב להבריא במשחק? אולי איזה חייל עם עזרה ראשונה או מציאת רפואה? 3.אני במשימה השניה אני מקבל תגבורת של איזה 5 חיילים ונוספה לי האופציה שלהם בצד שמאל ליד הסימון של החיילים שלי ואני לא מצליח לומר להם מה לעשות.. מה התפקיד שלהם פה? במשימה הזאת עם הסניפר יש איזה עיר ענקית ופוול מתחבאים שם אם אני מנסה ללרדת מכסחים אותי.. צריך להוריד הרבה עם ה…

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  3. Started by the godfather,

איך אני משנה את ההגדרות ליפני שאני נכנס למשחק????

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  4. אין לי מושג למה אבל אני שם אותם בתיקיה של download ו... אין הוא לא מראה לי (חוץ מבגדים) את החפצים שהורדתי למה זה? ויש לי את כל ההרחבות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  5. זה משחק חולני בטירוף... אבל אני נתקעתי בהתחלה שיש את הבחורה ויש מסביבה עיגול ועם אני לוחץ על העיניים שלה הם מתחילה לפחד ואז אחרי דקה בערך היא סוגרת אותם שוב.. עכשיו יש לי את האתר אינטרנט שנתנו לי עם התמונה הקופצת שנעזרתי בה בהתחלה.. האם אני צריך להשתמש זה שוב? תודה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2007 בשעה 19:49:31 לא משנה עברתי כבר.אבל אם למישהו יש איזה מדריך למשחק אז שיפרסם בבקשה..

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  6. Started by messi,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 667MHZ INTEL E6300 1.86GHZ איזה משחקים אתם ממליצים לי לשחק?

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  7. הייתי רוצה לראות את ה PHASE 2 של הבטא ומה שיפרו... יש למישהו סיריאל חופשי או משתמש שהוא כבר לא פעיל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  8. Started by n9555,

קניתי day of defeat מקורי ומשום מה הוא לא מוכן לפעול. יש לציין שכבר יש לי STEAM (קניתי hl2 ו css ממזמן ), ויש לי את הicon של המשחק על הדסקטופ. כשאני מכניס מחדש ת'משחק לכונן הדיוידי אז יש לי את האפשרות של ה play day of defeat אבל זה רק פותח לי חלון ב steam שכתוב לי שם purchuse day of defeat לא הזנתי שום קוד הפעלה במהלך ההתקנה כי לא התבקשתי(אני לא יודע אם זה לsteam עצמו או למשחק) אבל בכול מקרה זה לא עובד. (נ.ב כשזה ניסה להתקין בפעם הראשונה המחשב נתקע ל10 דקות אז הפסקתי את פעולת העידכון ואני חושב שזה לא נותן לי לעדכן/לשחק בגלל זה) [הסבר טיפה מסורבל ] תודה מראש

9. Started by puuma,

אני שם את הסיריאל וזה לא נותן לי להיכנס.. אך אפשר לפתור את הבעיה.. תודה. צריך לרשום את הסיריאיל עם הקווי הפרדה ובאותיות גדולות או שזה לא משנה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  10. Started by bennnn,

שלום אני משחק כרגע ב VAMPIRE.THE.MASQUERADE.BLOODLINES והגעתי לשלב הראשון אחריי הטוטוריאל....... שאלתי היא האםפ המשחק מאוד קשה ?וראיתי שרשמו שזה rpg אבל זה גם אקשן כזה מגוף ראשון ושלישי האם מומלץ להמשיך לשחק בו והאם מישהו סיים אותו ומוכן לתת חוות דעת? תודה כי אני התרשמתי שהוא מאוד יפה אבל אני לא יודע מה הסגנון ככ עדיין ואם הוא יהיה מאוד קשה....

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  11. יוני 2024 מביא עמו מספר כותרים מצופים ומגוונים שיכולים לרגש כל חובב משחקיםלכתבה

12. שלום לכולם, למי שזוכר את המשחק RC Racers Deluxe [לפני 7 שנים היה להיט] - זה משחק מכוניות-שלט שאפשר לשחק 1 על 1 עם חבר - להלחם, או כדורגל. ממש חמוד. הבעיה שהוא מיושן, אני מחפש משחק המבוסס על אותו סגנון, אך חדש, אם קיים כמובן. תודה, אורן.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by xxdragonxx,

1) איך אני יכול לשחק ברמה יותר גבוהה מה WORLD CLASS ? 2) אני קונה בנקודות כדורים אבל כשאני באמצע עונה המצב מנג'ר ומחליף כדור ב SETTINGS זה לא משתנה המשחק ומופיע אותו כדור רגיל. איך משנים את זה?

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  14. Started by mikezaush,

אני רוצה לקנות 7600gt ויש לי מחשב pentium 4 3 ghz וגיגה ראם. ואני משחק בבאטלפילד 2 במפות של 64 שחקנים....... למי שיש את הכרטיס הזה תגידו לי על איזה הגדרות הוא יכול לרוץ (רזולוציה בעיקר)?

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  15. http://www.youtube.com/watch?v=oRrgECy_qAw שלום לכם חברים היום אני בא אליכם בסרטון פתיחה על הערוץ ! תגיבו ותגידו מה אתם חושבים נשפר לפי הדעה שלכם ! ​שבוע טוב !

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  16. Started by LeftRight,

הגעתי לשלב 4 אם אני לא טועה אני צריך להרוג דרקון גדול כזה טוב אני מנסה שעה לא מצליח כל פעם נשאר לו קצת בניתי אולי 50 בניינים של אלה שזורקים גרזנים ושידרוגים והוצאתי חיילים שזורקים גרזנים איך מנצחים אותו?? :bash:

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  17. אחרי יממה בה כל הרשת גועשת בשל מגוון עצום של סרטוני משחקיות וקטעי קוד מוקדמים שהודלפו מתוך הדור הבא של משחק העולם הפתוח המפורסם והמצליח מכולם - אנחנו מקבלים אישור לכך שהכל אותנטילכתבה

18. איכות התמונה יורדת אם משתמשים בcompressed textures?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  19. אהלן רציתי לדעת את כמות האנשים שמשחקים באינטרנט ב רייבו סיקס ווגס בכל העולם בערך ואת סגנונות המשחק שיש במולטיפלייר אני שואל את זה כי אני שחקן ותיק של המשחק RAVEN SHIELD וכיום אין לי עם מי לשחק שם כי זה כבר ישן ואני שוקל לקנות את וגאס כי יש סיכוי שזה אותו סגנון תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  20. הוא מבקש ממני סיסמא כשאני מתחבר לסרבר,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  21. Started by ciauai,

מחפש את כל משחקי הדמו של FEAR החדשים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  22. אם אפשר בבקשה שמירה לשלב Operation: Last Hope אני אודה מאוד מאוד !!

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  23. Started by HattrickIcon,

התקנתי את המשחק במחשב וכשאני מפעיל אותו מופיע לי: בכל הכוננים כולל הכונן שבו התקנתי את המשחק מעל 10 ג'יגה מקום

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  24. Started by פיני1805,

יש לי בעיה כשאני מעלה את אחד המשחקים הללו ...המשחק מתחיל לעלות ואז אני רואה מסך שחור והמחשב נתקע... מישהו נתקל בבעיה דומה? ממה זה יכול לקרות? דרך אגב יש לי כרטיס מסך 8600GT עם מעבד חדש ככה שחומרה זה לא הבעיה פה.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.