עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by achiya1,

הרבה לא אוהבים את הפרו החדש אבל אין ישראלים כמעט ברשת יש פה אנשים שמשחקים במקרה?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  2. אני צריך לפוצץ את המשגר טילים עם המטענים של המהנדסים אבל כולם נהרגו לי ואין לי HQ שדרכו אפשר להביא עוד... מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by Slavikik,

קיצור אחרי שאני מפעיל תמשחק אחרי כמה דקות של משחק הוא יוצא מופיע החלון של שלח דוח שגיעות או אל תשלח...והרזולצוליה משנה ל 800X600 (בשולחן העבודה) כיאלו אחרי שהמשחק נתקע וה COLOR QUALITY משתנה לבד ל 4 BIT!!(איכס מגעיל הכל נראה).. וזה לא משנה על איזה הגדרות אני שם תמשחק אפילו הכי נמוכות זאת לא הבעיה..(יש לי 7600GT) מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. Started by nitayc1,

שלום. לגבי המשחק Conflict Denied Ops אני יודע שאפשר לשחק עם עוד חבר דרך האינטרנט ניסינו את האפשרות ההיא CO-OP ולא הבנו בדיוק מה עושים כדי שנוכל לשחק שנינו ביחד אשמח אם מישהו יוכל להסביר את הצעדים ע"מ שנוכל לשחק שנינו ביחד (אני שחקן אחד והוא שני) נגד המחשב תודה 8)

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. אחת הסיבות שהפסקתי לשחק זה כי הזום הרגיל של המחשק, קרוב מאד לשטח הקרב, ואתה לא יכול לקבל תצוגה טובה כמו שאתה מצפה לה, אלא אם כן תמקם את המסך על הר גבוה ותראה את הכל. אבל פעם אחת, אני לא יודע על מה לחצי, זה לא מופיע בשום אתר בשום מקום. פשוט לחצתי על משהו שנתן לי לעשות Zoom ללא הגבלה פשוטו כמשמעו. אם מישהו יודע איך עושים את זה? או האם יש דרך אחרת לעקוף את הזום של ברירת המחדל. אנא שיכתוב תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 16:05:16 טעויות קורות :\\\מנהל בבקשה להעביר לפורום משחקים תודה!!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. שלום לכולם, למי שזוכר את המשחק RC Racers Deluxe [לפני 7 שנים היה להיט] - זה משחק מכוניות-שלט שאפשר לשחק 1 על 1 עם חבר - להלחם, או כדורגל. ממש חמוד. הבעיה שהוא מיושן, אני מחפש משחק המבוסס על אותו סגנון, אך חדש, אם קיים כמובן. תודה, אורן.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. הורדתי את המשחק pes 2008 וזה עובד לי אבל הבעיה היא שהמקשים של זה זה מקשים של xbox איך הופכים את זה למקשים של מחשב??? תעזרו לי בבקשה כל מי שעזר לי תודה מראש

8. בכמה ימים האחרונים שאני מפעיל את המשחק המחשב עושה ריסט , לפני זה לא עשה לי ואני כבר בשלב 6. יש לזה פתרון ? תודה.

9. Started by ilay22,

בהתחלה כשצריך למנוע מהטיל הגדול להמריא, אני לא מבין מה עושים עם המכישר המוזר הזה עם המספרים שרצים

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by sevenX,

אפשר לינק אליו בבקשה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by verynoti,

התקנתי את המשחק ןכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא פשוט נתקע ולא זז לי כלל אני מקבל את המסך של שולחן העבודה אבל בגדול והכל תקוע וכאשר אני נכנס ל-TASK MANEGER המשחק מופיע לי כלא מגיב למישהו קרה דבר דומה או שיש פתרון לזה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by חן וייסמן,

אני אמור להכנס לתוך מערה אחרי שפכשתי את השותף, אבל כשמגיעים היא חסומה בסלעים. ניסיתי לפוצץ אותם ושם דבר לא עוזר... מה עושים?? תודה..

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. Started by messi,

למישהו יש המלצה לאיזה משחק פעולה יריות משהו טוב אין לי במה לשחק עכשיו אני צריך המלצה אם יש לכם תחזירו תשובה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  14. Started by DAN123,

היי חברים אני נימצא די בהתחלה בקטע שלארה מגיע למקום שחונה שם הרכב של החילים ולידו יש מדרגות שמובלים למיסדרון,במסדרון יש פיר שמחוסה בלוחות לבנים, שאני מיתקרב הלוחות זזים לצדדים ונפער הפיר, עם קוצים חדות מתחת השאלה שלי היא, אך אני עובר את הפיר הזה וממשיך לצד השני מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  15. Started by Sp0rk07,

שלום, התקנתי היום את המשחק הנ"ל והבעיה שיש לי היא שהוא מזהה שיש לי מחשב חזק וכרטיס גרפי חזק והוא נותן לי באופן אוטומטי הגדרות גרפיקה ורזולוציה גבוהות. אבל הבעיה היא שהמסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1366X768 השאלה שלי היא איך אני יכול לשנות את ההגדרות מבלי להכנס למשחק וככה להפעיל אותו כדי שבמשחק עצמו אני יוכל לעבור להגדרות המתאימות לי. תודה מראש! מקווה שתוכלו לעזור..[br]פורסם בתאריך: 2.11.2007 בשעה 11:11:34 הצלחתי לפתור את הבעיה.אפשר לנעול... למי שתהיה בעיה דומה יוכל לפנות אלי בפרטי

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. היי מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת... בעבר קניתי משחק Minecraft Dungeons for Windows + Launcher ב Microsoft Store והתקנתי אותו על המחשב שלי. לפני חודש קניתי מחשב חדש והתחברתי ל Store עם אותו שם משתמש, עכשיו כשאני בוחר את המשחק הבעייתי זה כותב לי שהמשחק בבעלותי אבל כשאני לוחץ על התקן שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון מה לעשות ? חשבתי לפנות לתמיכה אבל לא יודע למי לפנות בדיוק.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by Spider76,

הי, לפני שבוע חזר אלי המחשב מתיקון לאחר שההרדיסק הראשי הפסיק להגיב. לצערי לא גיביתי רק ממשחק זה את השמירות שלו. אני פשוט לא מסוגל לחזור שוב על ACT1 .. מישהו יכול בבקשה לספק לי שמירות של המשחק מסיום ACT1 או תחילת ACT2 ??? תודה מראש ** לא משנה עם איזו דמות שיחקתם

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by alofos15,

אם מישהו יכול להעלות לי SAVE GAME מהמסך האחרון של לאס ווגס (לא מסך אחרון של המשחק אלא השלב). לא גיביתי ועכשיו אחרי פורמט... לא בא לי להתחיל מחדש... תודה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by uzi_sch,

כך תבנה לעצמך COMPANION CUBE מהמשחק PORTAL: 1) הורד אחת מהתמונות הבאות: גרסה למתחילים: http://greg.medding.net/blog/wp-content/uploads/2007/10/weighted-companion-cube-cutout.pdf גרסה למתקדמים: http://greg.medding.net/blog/wp-content/uploads/2007/10/1192220188409.jpg 2) הדפס את התמונה באיכות גבוהה. 3) קפל לפי המודל הבא: 4) הדבק. 5) שחק.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. יש לי את המשחק, התקנתי רק את ג'נרלס וטיביראין סאן. הורדתי את הפא'ץ המאתר החברה, אך יש בכל מיני אתרים כל מיני פא'צים לג'נרלס zero hour למשל, אני יכול להתקין אותם? זה לא יהרוס או משהו?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by Interl-Conore,

יש כזה דבר DVI שיש לקונסולות? ??? (הדור הבא כמובן)

22. Started by sahargt,

אני תקוע במשימה השניה של הקוסמים מה אני צריך לעשות בחדר המיוחד נתנתי ליצור את הספר בשביל שיתרגם לי ואו תרגם לי אבל אני לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by lmlm,

http://www.gamespot.com/search.html?qs=quake%20wars⊂=m&stype=11&type=11 תלחצו על MOVIE2 ו MOVIE 1. זה משחק פשוט חבל"ז

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by mistaarvim,

יש לי כרטיס מסך 1950XT ומסך 740N של samsung וכשאני מסמן את האפשרות V SYNC ונכנס למשחק אז אחרי איזה דקה של משחק המסך נהיה שחור, הנורה שלו מהבהבת וזהו אין תגובה מהמחשב יותר.. כשאני מבטל את האפשרות המשחק רק... למישהו יש מושג לגבי הבעיה?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים