עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אז ככה, הגעתי למאסטר הזה הענק עם החרב... הבנתי את הטריק שיש שתי דברים לעלות עליהם שבעזרתם מגיעים לו לגובה העיניים... כשאני עולה עד הסוף יש את הספידקיל - אני לוחץ והנסיך קופץ, החרב נהיית כחולה ואני לוחץ על לחצן העכבר השמאלי ותוקף. אחרי זה הענק תופס אותי ביד וזורק אותי! אני לא מצליח לעשות יותר מזה כלום!!! משני הכיוונים אני פוגע בו בנסיון הראשון, אבל אחרי זה הוא מעיף אותי ואני לא מגיע לו לעיניים... אני כבר שעה וחצי על זה... מה עושים?!??! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  2. טוב עברתי מאיפה שנתקעתי התקדמתי די הרבה ונתקעתי שוב http://img219.imageshack.us/img219/9895/pop320051217002218579vy.jpg תודה מראש שוב

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  3. משהו יכול לעזור אני רוצה לסיים אותו כבר ולהמשיך אם פר קרי כבר חח [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by LazyBurger,

הגעתי למשימה שאני אמור לפרוץ מחשב ואז ללכת לפתוח סכר או משהו, אבל לא משנה מה, שנייה אחריי שאני מגיע למחשב זה רושם שלא פתחתי את הסכר בזמן... מה לעזאזל?!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by Jack_g,

נתקעתי דיי בתחילת המשחק אני בשירותים יצאתי מהם ונכנסתי לבניין לקחתי מהחנות אקדח וכדורים יצאתי משם והרגתי שניי כלבים, לאן אני צריך ללכת עכשיו ? לגבי המשחק אז הגרפיקה שלו לפי דעתי ממש טובה ומה שמוזר לא כבדה כל כך אני שואל אותכם האם יש מצב שהמשק משתמש באותו מנוע גרפי כמו של MAX PAYNE2 ה HAVOC? מה שכן השליטה קצת מעצבנת. תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by url,

אהלן, אני תקוע במשחק, נגמרו לי כל המשימות אבל המשחק לא נגמר המשימה אחרונה שלי היתה publicity tour, זאת שצריך להסיע את הלהקה הדפוקה הזאת בלימוזינה והלימוזינה ממולכדת ואסור לסוע לאט (דרך אגב זה ההעתקה מספיד!!!!! אבל לא משנה). בכל אופן אחרי שגמרתי את כל המשימות ועשיתי גם את זאת לא נשאר לי כלום אבל מדפדוף פה בפורום ראיתי שיש משימות שבכלל לא שמעתי עליהם והבנתי שאי אפשר לפספס את הסיום כי הוא משהו גדול. למישהו יש מושג על מה אני מדבר או דרך לפתור את זה?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by User_Name,

שלום, נתקעתי במשחק בחלק בקרב נגד הWendigo המפלצת במערת קרח... שאלתי כבר בגיימר, אבל כרגיל הראשון רשם ספאם ואחריו כולם הגיבו על הספאם שלו ולא קיבלתי עזרה.... אני מבין שצריך לעמוד מאחוריו וללחוץaction שרואים STRIKE. אבל אני לא רואה STRIKE.... מה עושים ? תודה...

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by STRENGTH,

אני בקטע הזה ואני לא מבין לאיפה הולכים ומה עושים תעזרו לי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by TermiNal,

אני תקוע בשלב Comunications משהו. יש שתי דלתות, האחת נעולה ובשבילה צריך PDA של מישהו מהמחלקה והאחת פתוחה ובתוכה גופה שלידה ה-PDA הנחשק. אומנם כאשר אני לוקח את ה-PDA הדלת ננעלת! חשוב לציין שאם איני לוקח את ה-PDA הדלת נשארת פתוחה. זאת הדלת מבחוץ - וזה הבפנים - (אפשר לראות ליד האיש את ה-PDA) אשמח אם תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. Started by CreativeX,

שאלתי כבר בדיון הרשמי אבל אף אחד לא עזר... קיצר אני צריך עזרה בשלב התשיעי של דום, עם המוביל הזה שלוקח אותך לכמה אזורי security... קיצר אני תקוע שם, אני אמור לפתוח שם דלת אחת, אבל היא נעולה ולא נפתחת, אז חיפשתי שוב ושוב מחשב כלשהו שיפתח את הדלת הזאת, אבל לא מצאתי כלום, מישהו יכול לעזור לי? הנה הדלת שאותה אני חושב שצריך לפתוח: http://uploaded.fresh.co.il/2004080502426untitled.JPG

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by Vidati,

חחחח אני יודע שזה נשמע ממש מפגר אבל נתקעתי בשלב שאני צריך לגנוב סוס אבל אני לא מוצא את מושב לסוס וחיפשתי בכל הבית ולא מצאתי... איפה הוא נמצא? תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by Bug2000,

אני תקוע בשלב הזה שאני צריך לגרום לאיזו מלחמה בין המאפיות... אני צריך להרוג איזה שוטר אחד וסיני אחד ולהפליל סיני אחר ;D הפושעים האלה עושים מפגש בתוך מסעדה, אני הורג את הטבח מתחפש אליו ואז מרעיל את המשקעות... סיני אחד והשוטר שותים את זה אבל הסיני האחר שאני צריך בעצם להפליל אותו לא שותה ואז אני נאלץ להרוג אותו... אחרי שאני הורג אותו אני צריך לעשות משהו עם הגופה שלו וזה הקטע שאני לא מבין! מה אני צריך לעשות עם הגופה שלו? מקווה שהבנתם על איזה שלב אני מדבר ומקווה שתעזרו לי

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by ITSIK86,

אני בסוף השלב ראשון איפה שיש את הג'וק בסוף שזה בעצם הבוס של השלב זה היה גם אחד השלבים שבדמו קיצר איך הורגים אותו ??? כל פעם נגמר לי האנרגיה והחיים שלי יורדים אני בקושי מספיק להוריד לו חיים אפילו שאני שולח לו טילים לגולה הכתומה שלו...

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Tommy,

התחלתי לשחק והגעתי לאיזה חדר גדול כזה שיש בו 3 דברים שעומדים עליהם ואז הם מזיזים משהו בקירות...בקיצור יש לי רק קופסא אחת למעלה ויש עוד 2 קופסאות למטה...אני מבין שצריך איכשהו להעלות אותם ולשים את כולם ביחד שידרכו ואז המקום יפתח? אבל איך ?!?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by omri rt,

תיגדו אתם מכירים את הטומב רידר הראשון לסוני 2 אז נתקעתי בשלב אחרי הבנין עם הגז המדמיע שיש כבל חשמל ארוך שצריך לעבור ויש מסוק משטרה שכול הזמן תופס אותי מישהו יודע איך עוברים????

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

אני משחק ב טוני הוק החדש ואני בעיר השלישית (אחרי ספרד) וחסר לי רק עוד 25 נקודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש יש שאומר לעשות מן תרגיל כזה סיבוב בעע לא הבנתי כלום האיש הזה עם שיער בלונדיני,מישהו יודע איך עושים את התרגיל הזה?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by nim901,

יש כזה שלב שהברמן מבקש ממני לקחת את שרון לבית שלה כי מציקים לה כמה אנשים. קיצר, הרגתי את כולם אבל היא עדיין נמצאת באותו מקום (ליד הדלת, היא מתכופפת וצועקת "תעזרו לנות תקראו למשטרה" והיא לא זזה, מה עושים? ד"א ראיתי שלפני כמה ימים נפתח כזה תר'ד אבל לא מצאתי אותו וגם עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי לגבי :-\

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by zoyaniv,

הגעתי לשלב שאני צריך להיכנס לכלא ולהרוג את הפוליטיקאי הרגתי אותו ואני צריך לצאת החוצא ורני לא מצליח אני מנסה מהדרך שהגעתי בא אבל הוא לא יורד לביוב

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by shaul,

בשלב של הנמל(כן כן השתמשתי בחיפוש ולא ממש קיבלתי תשובה שמה) נראה לי רובכם עברתם אותו כבר, אבל אני רק לא מזמן קיבלתי את המשחק

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  20. אני נמצא בקטע שאני צריך להתגנב חזרה אל תוך הספריה של הKEEPERS. זה בשלב שבו הם שולחים את הרוצחים שלהם להרוג אותי (אחרי שהאשימו אותי ברצח). לפי מה שכתוב לי אני אמור להיכנס דרך הSTONEMARKT PLAZA אבל אני לא מוצא שום כניסה לשם. ניסיתי לחפש גם בכל שאר החלקים של המפה ועדיין לא מצאתי מישהו יכול לעזור??

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. THE TAXIDERMIST SHOP Talk to the lady. Pick the pen sitting on the counter. Grab the rabbit to acquire some string. Look in the box on the table and pick up a snake eye. Exit and go to Beavis and Butthead house, use the string on the chewed up gum and fish the quarter out of the grate אני תקוע פה כבר חודשים ואני לא מבין מה לעשות ואני מת להמשיך במשחק!! אם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לו מאד.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Domestic,

שלום. אני תקוע במשחק The Punisher, במשימה שנקראת: Castle's Apartment זה עם איזה בריון שמדבר ברוסית שאני תקוע איתו בתוך חדר ואין דרך החוצה.. (יש שתי דלתות סה''כ) אני מנסה להרביץ לו כמה שיותר ע''י הסכין של המטבח והמקל של השוטר הזה. זה לא מוזיז שום דבר מהכוח שלו. שברתי את כל הזכוכיות, זה גם לא עוזר. איך אני עובר את זה?? :bash: :s05: :s05: :s05: (תמונות מצורפות) תמונה של המשימה המדוברת: ותמונה של איפה שאני תקוע עם הביריון: תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by LIOR42,

היגעתי לשלב שבוא אני ועוד אחד נכנסים לבנק לאחר מיכן הוא יוצא ואני לא יודע איך להמשיך מישם?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by guysfa,

אני לקראת הסוף ונקעתי בבלוק 7: כשכולם הולכים אני לא יודע מה לעשות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  25. Started by composite,

אז ככה, אני תקוע במערכה עם הבריטים, במשימה על הקרב למען גשר פגסוס המפורסם (PegasusNight). לאחר שחיסלתי את הטנק עם התותח, כתוב לי לאבטח את הגשר משני צדדיו, ורק אחד נשאר. טוב, אז אני לא מצליח לעשות את זה ולא יודעים איפה עושים את זה. המצפן של המסך לא אומר לי כלום. תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים