משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
-
משהו יודע אך עוברים את השלב שצריך להציל איזה טיס...לאן לוקחים אותו?!?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ואו! ראיתי היום 8 סירטונים חדשים מהמשחק היטמן 2 ואל תחשבו שאני מבלף, כי אני insider ב- www.ign.com ואני חייב להגיד: מה לעזאזל?!?!? זה נראה כל כך מגניב! דבר ראשון, המפה לא אותה מפה שהזום בה לא מיוחד והוא נראית דיי דרעקית! עכשיו המפה היא בשחור-אפור אלגנטית והוא נראית כיאלו תצלום מלווין!!!! וגם שעושים זום זה כמו בלווין! ועכשיו כשרוצים להחליך נשקים, לא נפתח תפריט גלילה עם שמות הנשקים מופיע בגדול על כל המסך הנשק (והוא מסתובב ב-3600 ) ואם כבר מדברים על נשקים, יש נשקים חדשים וממש ממש מגניבים!!! יש spas 12 shotgun שזה שאטגן אוטומטי עם קצב של איזה 2 יריות לשניה! יש מלא רובי צלפים! לפחות איזה 4 ממה שאני ראיתי! ולאחד יש כוונת לייזר! והזום ברובה צלפים ממש מגניב למרות…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוף סוף, אחרי תקופת המתנה ממושכת יוצא המשחק הנהדר הזה. להזכירכם, דמו מולטיפלייר יצא לפני מספר ימים והיום יוצאת הגרסה המלאה של המשחק, שמתפרסת על פני שני דיסקים. איזה בעסה שאני אשיג את זה רק אחרי פורים :'(
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
באם באמת אתם רוצים לדעת עד לאן האיתיפדה מגיעה מצ"ב כתבה מתוך ה - INQUIRER Become a Palestinan stone-thrower In the Middle East's first 3-D game By Paul Hales, 21/02/2002 23:20:40 BST YOU'LL NEVER FIND a nice Arab in the movies. Likewise, on your PC or console, you'll most likely take on the role of some heroic marine, busting bad-ass Iraqis or annihilating Afghans. So you'll suffer the shock of role-reversal if you pick up a game called Underash from your local PC World. Published by Syrian publishing house Dar al-Fikr, Underash seeks to "counterbalance the poisonous ideas conveyed by American video games," project director Hussan Salem told the French newswire AFP. I…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם!!! ראיתי את המשחק Counetr Strike אצל הדודים שלי יש לי WOW ואני רוצה להוריד את משחק ; הורדתי אותו פעם קובץ של בערך 100 מגה והיה חסר את הקובץ EXE{הפעלה) ועוד כמה קבצי DLL. אם מישהוא מכיר לינק שאני יכול להוריד את המשחק או איזה רעיון אני אשמח מאוד נ.ב אני גר בקריית שמונה אז אם למישהו בקריית שמונה יש את המשחק ויש לו איזה שהיא דרך להביא לי את המשחק או לצרוב אותו אפילו אני מוכן לשלם כסף(נא ליצור קשר איתי כאן בפורום או באימייל שלי = almogbitton@hotmail.com) :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 31 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
לעיתים קרובות אני פותח סרבר של הדמו של MOH ואצלי תמיד אסור בזוקות. ותמיד יש את העלוקה הקרצייתי שחייב לפוצץ לכוווולם את המשחק :AR15:. השאלה היא - איך אפשר להעיף מישהו כזה מהסרבר שלי אם אני משחק במולטיפלייר דמו של מדאל ?!? תשובות במהרה יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור, אני בשלב בו צריך להרוס את המצודה של Fanja בצפון כדי להכניע אותו. הבעיה שיש לי הגבלה של 20 אנשים וגם אחרי שהפכתי את כולם לDragon Warriors אני לא מצליח להביס אותו. איך שאני נכנס לשטח שלו באה חמולה ענקית של חיילים (נראה לי משהו פי שניים מהחיילים שיש לי) ומחסלים לי את כולם. חרשתי כבר את כל המפה בנסיון למצוא דרך אחרת (מצאתי שביל צר בצד שמאל שהולך לאותו מקום אבל שוב, אותה תוצאה). אם מישהו שיחק בזה ועבר את השלב הזה, אנא, תנו לי טיפים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=184590
-
-
שלווווווום!! הגעתי לפורום הזה ורק רציתי לשאול אם רואים דיבורים על משחקים ותוכנות פרוצים בעין טובה. בקיצר - מאיפה הכי טוב להוריד? והאם זה נכון שיצא GTA3 לפי סי (לא בישראל כמובן...)?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
לא הוספתי תשובה בשביל הצ'יטרים, כי הם לא אמורים בכלל להיכנס בגלל הכותרת.שאלה קשה אני יודע, אני בעצמי עוד לא ממש החלטתי מי מהם יותר מעצבן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
את כל הנ"ל הצגתי כרבים, הרי ישנם המון סוגים של רובי-ציד. המון סוגים של אקדחים, המון סוגים של נשקי-צלפים. וכדו'..
-
- 44 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אם אני רוכש את HL המקורי או את גירסת "משחק השנה", הסריאל שמגיע איתו מספיק גם כדי שאשחק בו וגם ב CS MOD ver. 1.3 כי לפי האתר www.counter-strike.net, אם אני רוכש את המשחק (לא משנה הגירסה...) כל מה שעלי לעשות הוא להוריד את ה FULL CS MOD ver. 1.3 ששוקל 100 מגה וזהו... מי יודע?
-
אני רוצה להתקין cs ובשביל זה צריך hl אז התקנתי את hl מדיסק צרוב והוא מראה את ההודעה :AR15: :AR15:Service Pack 3 לפני זה הורדתי מהאינטרנט וזה אותו דבר יש לי windows 2000 pro אם מישהו יכול לעזור לי ואם אני יקנה hl אז יעבוד ???? עזרה ??? ??? ???
-
נמחק לי ה-ICON של CS , ככה שאני מעלה דרך HL הסטנדרטי ובוחר MOD בתוך המשחק,כל פעם מחדש... קיצר, אני צריך את הפקודה שמעלה ישר ב-MOD CD. ז"א ההמשך של : (תלחצו כפתור ימני על ה-ICON של CS ותגידו לי) : ???????....C:\HalfLife\hl.exe תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-