משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות שרת CS פרוץ לחודש על איזה חברה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכם! הורדתי את המשחק silent hill 3 התקנתי הכל טוב ויפה לאחר מכן שמתי קראק והפעלתי אותו אז בהתחלה היה פרסומת של konami ואז כזה זה נתקע לי במסך שאחרי הפרסומת של החברה חיכיתי איזה 2 דקות וכלום לא קרא הכרטיס מסך שלי מעודכן יש לי מחשב p4 2800mh prescott זיכרון 512 כרטיס מסך fx5200 ושאר המשחקים עובדים יפה תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל ואז כשנכנסתי אז קיבלתי מסך שדורשים ממני להכניס שם משתמש וסיסמא... והבנתי שזה לאון ליין בלבד. אז אני שואל האם המשחק הוא רק און ליין?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
http://www.speedball2.com/ לכל מי שזוכר והיה לו אמיגה...משחק כדורגל עתידני מהיר ואלים..
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
היי אני מחכה כבר שהמלא יגיע כדי שאוכל לקנות אותו אבל זה יהיה מבאס אם יהיו לי בו פינגים גבוהים (170-200) כמו שיש לי עכשיו בדמו . הבנתי שיהיו בו הרבה יות שרתים וככה האופציות לשרתים קרובים יהיו הרבה יותר גבוהות, זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכם... אני מפעיל BF2 אחרי ששמתי קראק והכל.. זה ניכנס למסך שחור אחרי 2 שניות חוזר לשולחן עבודה ולא קורא כלום ... עם זה קשור למפרט יש לי מפרט טוב למחשב לא יכול להיות שביגלל המחשב לא עובד יש לי מחשב טוב. מישו יכול לעזור לי ..?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
איזה סימולטורים טובים יש למחשב בנושא של נהיגה וגם של טיסה? לטיסה היה לי פעם את כוכב כחול, אבל הוא ישן, יש משהו יותר חדש שכדאי להתקין? ואיזה סימולטור נהיגה טוב אפשר להתקין?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש בפורום מישהו שמשחק במוד ל HL2 - soure forts? אם כן, יש לכם מושג איך אני אמור לסובב את החלקים שאני בונה איתם את המבצר?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אתמול קניתי את המשחק מ-STEAM ואין לי מושג איך להתחיל,מה בדיוק עושים,איזה שרתים יש וכו' אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
כבר פעמיים שהייתה לי "תקלה" פעם אחת הלך לי ההארד דיסק ופעם שנייה לא יודע למה הלכו לי כל השמירות ז"א איך שהפעלתי את STEAM זה התחיל לי מהתחלה למרות שהשמירות עדיין היו שם. פשוט אין לי כח לאחר כמה שעות של משחק להתחיל מהתחלה ואני מת להתחיל את אץ ההרחבה הראשונה ואת השנייה שעכשיו קניתי. פשוט חבל לי לא לסיים קודם את המשחק הזה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
איסיקיו 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com אין לי שום פאטש(לא שופטים ולא ליגה ישראלית) ולא מתכוון להתקין ;D
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מישהו פה עשה מנוי לשירות הזה של נוידיה? מה דעתכם על זה ?מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ערכת אביזרים . אם למישהוא יש דעה בקשר לאחת מהערכות הבאות לחיוב או לשלילה אשמח לשמוע. 1.http://www.mushi.co.il/item.asp?id=2379 2.http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=1499 3. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1639 4.http://www.x-shop.co.il/sg_product~SL-5753~10~34.htm 5. http://www.x-shop.co.il/sg_product~SL-5752~10~34.htm כמובן אם מישהוא מכיר חנות בארץ עם ערכה זולה\טובה יותר תנו קישור. דרך אגב המכשיר שלי שחור
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, איך עוברים את הקטע שבו נמצאת פצצה בתוך הרכב המחושמל (שהתנגש בספק כוח בתחנת חשמל) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את לחצני לוח המקשים במשחק. למה זה צריך להיות כזה מסובך? עזרה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
החברה היפנית מציינת מכירות של 30 מיליון יחידות עבור קונסולת המשחקים העדכנים שלה עם בשורה חיובית - ועוד כמה הכרזות מעניינות בהקשרי PlayStation VR2 וגיימינג נגישלכתבה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
המוד הוא של פרנצ'סקו The Elder Scrolls IV: Oblivion Francesco's New Items/Creatures v4.3b Mo איך אני מפעיל את המוד? מישהו ניסה ויודע? זה נראה מוד פצצה עם בערך 1200 תוספות של נשקים מגינים וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שאני מזיז את העכבר שמאלה הוא זז ימינה איך אני משנה את זה......? ואיך יוצאים מהאוטו.....? תודה...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
שלום, אני התחלתי לשחק בWOW לפני כשבוע ואתמול במזן שהייתי בעבודה משועמם ניסיתי להוריד את גירסת החינם הBURNING CRUSADE של ה10 ימים. לא סיימתי את אותה הורדה לאחר שראיתי שהיא גדולה( כ 2.5 גיגה) וויתרתי על זה. עכשיו לאחר שחזרתי הביתה וניסיתי להפעיל את המשחק הכנסתי את הפרטים שלי בעמוד הכניסה ואז קפץ לי חלון שאמר שאני רשאי להשתמש בהרחבת BURNING CRUSADE אבל שאין לי אותה על המחשב אז אני צריך להתקין אותו. ואני לא רוצה. אני בנתיים מסופק מ WOW הגירסה הקודמת...כשאני אתקדם אני ארכוש אותה....כעת נוח לי עם הרגיל. אבל עכשיו אני לא יכול לשחק. באותו חלון שתי האופציות היחידות שיש לי הן או להוריד את הגירסת חינם של ה BURNING CRUSADE או לצאת מהמשחק.....ואני רוצה לשחק כבר@!!!! יש לכם מושג מה עוש…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני תקוע באמצע המשימה, אין לי מושג מה לעשות שם בקטע עם המעלית והגלגל שמרים אותה. אני צריך להגיע שם לפיגומים, אבל כל פעם שאני מסובב את הגלגל, ברגע שאני עוזב אותו, המעלית יורדת ואני לא יכול להעלות אותה. תמונות של איפה שאני תקוע: אם מישהו יודע איך עולים על הפיגומים, אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להוסיף מודים ל משחק כדי לשנות את האוירה ואני צריך עזרה איך להפעיל את המודים.. יש לי MTWII מותקן בגירסה האחרונה.. עכשיו התקנתי את המוד LAND TO COUNQER והכול פועל מצויין עכשיו אני מעוניין להוסיף את שני המודים הבאים: Blood, Broads, & Bastards! v1.9 + burrek's Textures עכשיו הבנתי שאני צריך לדחוף את הקבצים של המודים לתיקיה של המוד הראשי שזה LTC.. ויש איזו פקודה שצריך לרשום באיזה קובץ ולא הבנתי בדיוק איפה?!? נ.ב האם אני צריך לפרוס את הטקסטורות של המשחק ואז להעתיק את הקבצים של המודים על זה ורק אז לעשות להם REPACK? בקיצר תסבירו איך כול העסק הולך.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם זה ייצא גם ל PC? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כן תראו לאן הידרדרתי....... טוב בעצם לא. לאחי הקטן הביאו את המשחק מחו"ל ומכיוון שהוא לא יודע אנגלית נאלצתי לשבת ולהסביר לו ולתרגם לו. כל כל הרבה משפטים!!!! יש לי חרדה מה אני אעשה. לאחר כמה חודשים של דיכאון נפשי, פסיכולוגי ופיזי מתון, מתוך שעמום החלטתי לשחק במשחק הזה. לא יודע איך,למה וכמה פשוט התקנתי. עכשיו יש לי שאלה אליכם(אח שלי נתקע באותה נקודה): יש לי את כל השלבים פתוחים(ז"א כל המקומות). מה שנתקעתי בו זה הקטעים הללו: Flying Dutchman's Ship(הספינה של ההולנדי המעופף). הוא אומר לי למצוא את הגרב המסריחה שלו? איפה? Dig Site(האיזור ההוא עם שני הדגים האלו שרוצים למצוא את האוצר.) יש לי את המצפן. מישהו יודע איפה האוצר? Jellyfish Fields- (שדות המדוזות. אני לא יודע מה לעשות עם המ…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-