משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
השבוע סוף כל סוף חיברתי את הps3 לאינטרנט והתחלתי לשחק בpes 2008 ברשת. אבל המשחק לא זורם כל כך טוב ולפעמים לא ברור איפה הכדור נמצא ואז פתאום הוא כבר ליד השער שלך ... רציתי לדעת אם זה ככה אצל כולם?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
הורדתי עדכון מהאתר הרישמי הישראלי של ה NBA וזה לא עזר, יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
משחק חזק! על איזה כפתור אני מוסר את הכדור?יענו כשכבר מתחילים וכולם רצים ונתקעים אחד בשני,אז על איזה כפתור אני צריך ללחוץ בשביל למסור את הכדור לחבר אחר בקבוצה?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בשלב שבו אני בבסיס הJBA בניו יורק ואני לא מצליח לפצח את הקובייה ההונגרית..אפשר מעט עזרה וכמובן שניסיתי אין ספור אפשרויות ופעמים לפצח אותה פשוט לא הולך לי..אפשר הכוונה לנושא (וכמובן אני מנסה שלא יהיה כפל מספרים בשורה או טור אך ללא הצלחה).
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי את המשחק, התקנתי רק את ג'נרלס וטיביראין סאן. הורדתי את הפא'ץ המאתר החברה, אך יש בכל מיני אתרים כל מיני פא'צים לג'נרלס zero hour למשל, אני יכול להתקין אותם? זה לא יהרוס או משהו?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
האם המשחק יפה?אני יודע שזה fps אבל האם הסגנון הוא משימות ומתקדמים בו? או שזה כמו ut? עם מפות וכו? אשמח לשמוע תגובות תודה!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי קודם כל אני חדש בפורום שמי ניר ואני בן 18 עוד חודש אני תקוע במשחק בשלב A VINTAGE YEAR כאשר כבר הרגתי את הבן ואת האבא( את האבא הרגתי בעזרת סכין ואת הבן באגרופים), את האבא העפתי מהמרפסת ואת הבן שמתי בתוך מקפיא שהיה בחדר שלו. הגעתי לאיזור של המטוס ואני לא יודע מה לעשות, עליתי גם במעלית והגעתי לחדר מוזר של כימיקלים, וגם שם הרגתי את כל האנשים. מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לעשות עם המטוס? איך אני עולה עליו? תודה לעוזרים עריכה: עברתי שלב הייתי צריך לירות בהוא
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/search.html?qs=quake%20wars⊂=m&stype=11&type=11 תלחצו על MOVIE2 ו MOVIE 1. זה משחק פשוט חבל"ז
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
כל הזמן שאני משחק או בסינגל או במולטי לאחר כמה דקות זה מכבה לי תמחשב! פעם זה לא היה! זהה ממש מתסכל אני לא יודע מה לעשות ולפעמים זה רק יוצא מהמשחק עדכנתי לגירסא הכי חדשה לא עזר סידרתי את ה-PB לא עזר פירמאטתי לא עזר! נ.ב לאלה שלא הבינו =] BF זה = BattleField
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה להכניס ליגה ישראלית 1.1 לפיפא שלי מתקין הכול טוב לוחץ בוילד וזה רושם לי משהוא eror 9 מה עושים? ה' יברך את מי שיעזור לי ;D הערות: - זה בטח לא בעיה במחשב כי יש לי מחשב סוס כרטיס מסך x1950 xt ומעבד אטלון 4200 X2 -מותקן לי כבר ליגה ישראלית
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בנוגע לסורס, יש לי בעית לאגים שאיני יודע איך לפתור אותה.. אני הורדתי את הריזולוציה ל600X800... מה זה הקווים האלו האדומים? ושמהבהב במפה באדום? ושיש טבעות שיוצאות משחקן, על מה זה מסמל? איך אני משחק בסרברים ישראלים? האם יש דאסט 2007? והאם קיים שם סופר הירו, אם כן, כיצד אני יודע באיזה סרבר יש את המוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אם מישהו רוצה לשחק ברשת: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
רוצים לגלות מה הכי שווה לקנות או להוריד חינם לאייפון ולאנדרואיד שלכם בימים אלה? התשובות בפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
למישהו יש שמירה של הקומפיגן של GDI עד קרואטיה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי את המשחק Hitman Contracts המקורי בשני דיסקים התקנתי הכול טוב ויפה ושאני לוחץ פעמיים זה מראה מסך שחור ואחריי כמה שניות הוא מראה לי הודעת שגיאה מישהו יודע למה? יש לי כרטיס מסך רדאון 9500 פרו האם זה קשור לדרייבר או למשהו אחר העלתי תמונה למטה שמראה את הודעת השגיאה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה למשחקי מחשב לילדים עד גיל 10ברמה כמו של פיפא 07 ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני תקוע במשימה השניה של הקוסמים מה אני צריך לעשות בחדר המיוחד נתנתי ליצור את הספר בשביל שיתרגם לי ואו תרגם לי אבל אני לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
האם המעבד E2160 וכרטיס המסך GF7100 וזיכרון 1GB הם טובים בשביל משחקים? והאם המעבד E2140 הוא מעבד טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
הי, לפני שבוע חזר אלי המחשב מתיקון לאחר שההרדיסק הראשי הפסיק להגיב. לצערי לא גיביתי רק ממשחק זה את השמירות שלו. אני פשוט לא מסוגל לחזור שוב על ACT1 .. מישהו יכול בבקשה לספק לי שמירות של המשחק מסיום ACT1 או תחילת ACT2 ??? תודה מראש ** לא משנה עם איזו דמות שיחקתם
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני במשימה 3 עם הלפים אני נתקתי שם אני כבשתי את כל ממלכות (רק 2 היו) וכל כמה זמן באים אלי המתים לכבוש את ממלכה הראשונה שלי . בקצר מי שגמר את כל משימות שידבר איתי אני צריך עזר תודה@@
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לאיזה משחק פעולה יריות משהו טוב אין לי במה לשחק עכשיו אני צריך המלצה אם יש לכם תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום חברים, אני יודע שזה נושא קצת נדוש אבל מה אני יעשה אני מאוד אוהב את המשחק black&white.... לאחרונה חבר הביא לי את black&white 2, הכול טוב ויפה אך יש לי בעייה אחת.... שמה צריך צבא והרבה, אז מה שאני עושה זה הרבה נשים יולדות על מנת שיהיו הרבה ילדים וכשהם יגדלו אני יעשה מהם חיילים, הבעייה היא שקורה מצב שיש לי איזה 48 אלף ילדים על המסך.... אבל הם לא גדלים... רק מתרוצצים בכפר.... בקיצור השאלה היא: איך עושים שהם יגדלו... האם צריך להקים פסל או מבנה מסויים ? עזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-