משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יודע אם זה ייצא גם ל PC? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש כזה דבר DVI שיש לקונסולות? ??? (הדור הבא כמובן)
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
אני מנסה כבר כמה להכניס ליגה ישראלית 1.1 לפיפא שלי מתקין הכול טוב לוחץ בוילד וזה רושם לי משהוא eror 9 מה עושים? ה' יברך את מי שיעזור לי ;D הערות: - זה בטח לא בעיה במחשב כי יש לי מחשב סוס כרטיס מסך x1950 xt ומעבד אטלון 4200 X2 -מותקן לי כבר ליגה ישראלית
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מישהו יודע אי ך ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
אני תקוע במשימה השניה של הקוסמים מה אני צריך לעשות בחדר המיוחד נתנתי ליצור את הספר בשביל שיתרגם לי ואו תרגם לי אבל אני לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הי, לפני שבוע חזר אלי המחשב מתיקון לאחר שההרדיסק הראשי הפסיק להגיב. לצערי לא גיביתי רק ממשחק זה את השמירות שלו. אני פשוט לא מסוגל לחזור שוב על ACT1 .. מישהו יכול בבקשה לספק לי שמירות של המשחק מסיום ACT1 או תחילת ACT2 ??? תודה מראש ** לא משנה עם איזו דמות שיחקתם
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי ואני משחק קונטר,עכשיו אני ואחי רוצים לשחק יחד. שאנחנו נכנסים לאותו שרת הפינגים מדי פעם קופצים ובוונטרילו בכלל לא שומעים אותנו ושאנחנו עם חברים זה מעצבן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח שמעתי שפתיחת פורטים משו כזה יעזור אני יודע ... תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
משחק חזק! על איזה כפתור אני מוסר את הכדור?יענו כשכבר מתחילים וכולם רצים ונתקעים אחד בשני,אז על איזה כפתור אני צריך ללחוץ בשביל למסור את הכדור לחבר אחר בקבוצה?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אם מישהו רוצה לשחק ברשת: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בשלב שבו אני בבסיס הJBA בניו יורק ואני לא מצליח לפצח את הקובייה ההונגרית..אפשר מעט עזרה וכמובן שניסיתי אין ספור אפשרויות ופעמים לפצח אותה פשוט לא הולך לי..אפשר הכוונה לנושא (וכמובן אני מנסה שלא יהיה כפל מספרים בשורה או טור אך ללא הצלחה).
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950XT ומסך 740N של samsung וכשאני מסמן את האפשרות V SYNC ונכנס למשחק אז אחרי איזה דקה של משחק המסך נהיה שחור, הנורה שלו מהבהבת וזהו אין תגובה מהמחשב יותר.. כשאני מבטל את האפשרות המשחק רק... למישהו יש מושג לגבי הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי את המשחק, התקנתי רק את ג'נרלס וטיביראין סאן. הורדתי את הפא'ץ המאתר החברה, אך יש בכל מיני אתרים כל מיני פא'צים לג'נרלס zero hour למשל, אני יכול להתקין אותם? זה לא יהרוס או משהו?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
השבוע סוף כל סוף חיברתי את הps3 לאינטרנט והתחלתי לשחק בpes 2008 ברשת. אבל המשחק לא זורם כל כך טוב ולפעמים לא ברור איפה הכדור נמצא ואז פתאום הוא כבר ליד השער שלך ... רציתי לדעת אם זה ככה אצל כולם?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
הורדתי עדכון מהאתר הרישמי הישראלי של ה NBA וזה לא עזר, יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
האם המשחק יפה?אני יודע שזה fps אבל האם הסגנון הוא משימות ומתקדמים בו? או שזה כמו ut? עם מפות וכו? אשמח לשמוע תגובות תודה!
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/search.html?qs=quake%20wars⊂=m&stype=11&type=11 תלחצו על MOVIE2 ו MOVIE 1. זה משחק פשוט חבל"ז
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני במשימה 3 עם הלפים אני נתקתי שם אני כבשתי את כל ממלכות (רק 2 היו) וכל כמה זמן באים אלי המתים לכבוש את ממלכה הראשונה שלי . בקצר מי שגמר את כל משימות שידבר איתי אני צריך עזר תודה@@
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי חברים אני נימצא די בהתחלה בקטע שלארה מגיע למקום שחונה שם הרכב של החילים ולידו יש מדרגות שמובלים למיסדרון,במסדרון יש פיר שמחוסה בלוחות לבנים, שאני מיתקרב הלוחות זזים לצדדים ונפער הפיר, עם קוצים חדות מתחת השאלה שלי היא, אך אני עובר את הפיר הזה וממשיך לצד השני מה אני צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי את המשחק Hitman Contracts המקורי בשני דיסקים התקנתי הכול טוב ויפה ושאני לוחץ פעמיים זה מראה מסך שחור ואחריי כמה שניות הוא מראה לי הודעת שגיאה מישהו יודע למה? יש לי כרטיס מסך רדאון 9500 פרו האם זה קשור לדרייבר או למשהו אחר העלתי תמונה למטה שמראה את הודעת השגיאה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הגדרתי שהמקש של התרגילים שהשחקנים עושים יהיה רווח. באמצע משחק כשאני לוחץ על רווח לא קורה כלום. ניסיתי להגדיר מקש אחר וזה גם לא עובד. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
האם המעבד E2160 וכרטיס המסך GF7100 וזיכרון 1GB הם טובים בשביל משחקים? והאם המעבד E2140 הוא מעבד טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-