משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
יש לכם מושג איך עושים QUICK LOAD במשחק?! אם אפשר בכלל...
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
כאשר אני משחק כמה זמן בקומנדוס 2 פתעום המשק נסגר כאילו יוצא לוינדוס סתם ככה מישהו נתקל בזה או שיש לו פיתרון אגב גם אצל חבר שלי זה ככה לו יש וינדוס me ולי אקס פיכס
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשחק בטורניר לא אמיתי בשרתים של VGAMES זה כיף חיים למרות שאני לא באינטרנט זהב ויש להם חוות קופים ימח שמם.... יש עוד שרתים ישראליים למשחק?
-
אני מתקין את המשחק c&c renegade וכל פעם שאני מגיע ל- 56 אחוז זה נתקע ולא ממשיך , אין בעיה כלשהי בדיסק כי חבר שלי התקין אצלו , ואין בעית חומרה שידועה לי ... תעזרו לי!! :'( תודה אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איפה מורידים דברים כמו DOOM2 , DUNE2 , KIRANDYA, KING QUEST6 וכו' וכו'
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי War craft 3 ואני לא יודע מה לעשות! כשאני עושה Install הוא אומר לי להכניס ת'דיסק של warcraft! מה לעשות? משהו יכול להדריך אותי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני נכנס למשחק, למולטיפלייר, מחפש שרת שיש בו מקום (מספיק מקום), בודק שהשרת מעודכן, לוחץ להתחבר... רשום לי שהוא מתחבר ולמטה רשום לי INVALID_CD KEY , אני מחכה 5 דקות ועדיין לא מתחבר, וככה בשרתים אחרים, למה זה???? נ.ב : יש לי מודם 56
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בימים האחרונים התחלתי לשחק את המשחק הזה שוב(אחרי שנתיים וחצי שלא נגעתי בו) ברמה הכי קשה, ושמתי לעצמי משימה לסיים אותו ברמה הזאתי. המשחק הזה פשוט מדהים, למרות שסיימתי פעם אחת את המשחק במדיום אני עדיין "ניתקע" בו במספר נקודות ולדעתי הוא הרבה יותר מתוחכם מהמשחקים הקיימים היום כגון RTCW, Max Payne. הוא הרבה יותר טוב מהשניים האחרונים וזה נראה שבשנים האחרונות רמת המשחקים ירדה. למרות זאת, RTCW הוא משחק טוב באופן כללי למעט הנקודות הבלתי ראליסטיות שבו. HL לפחות לא מתיימר להיות משחק ריאליסטי במלא מובן המילה, אבל הוא לפחות משחק שבנוי מ-ע-ו-ל-ה.
-
יש לי בעיה שאין אפשרות להפעיל את האון ליין או שאני פשוט לא מוצא את זה זה לא הגיוני עזרה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יוצא משחק חדש בסידרת האסטרטגיה שלהם הנה הלינק: http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2002-03-09&platform=1#7672
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לכל מי שאוהב שחמט... וגם למי שלא ! תכנסו לכאן. אפשר לשחק עם אנשים מכל העולם לצ'טט תוך כדי! דרך אגב - תראו באיזו שעה אני ער!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו יצאו כל המשחקים של EA-SPORTS (אלו שמחדשים כל שנה), אבל למה לא יצא NBA LIVE 2002??? חוץ מזה לפלייסטיישן הוא כבר יצא מזמן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד המשחקים החביבים עלי בזמן המתנה ברשת הוא ספיידר (עכביש) המובנה בחלונות (גירסאות אחרונות). פתאום אני מגלה תוך כדי משחק (WINXP PRO) שהוא פשוט נתקע! מיד אחרי איתחול המערכת המשחק מתחיל מהר וללא בעיות במהלך המשחק הוא מתחיל לגמגם ולקרטע. תופעות: חלוקת הקלפים היא בהפרשים של שניה/שתיים בין קלף לקלף גרירת קלף היא משימה מתסכלת, רק לאחר כמה שניות הפעולה מתבצעת, וכך הלאה... אין לי בעיות בשאר המשחקים (משחקי העברת זמן, סוליטר, פריסל וכו'). מישהו נתקל בתופעה הנ"ל? פיתרון? או פיתרון אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל יש לציין שאני עובד עם מעבד Athlon 1.4, כרטיס מסך Asus V8200 ו- Windows XP. ובכן, לאחר שאני מעיל את תפריט ה- AutoPlay ולוחץ על פקודת ה- Install המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז בועט החוצה בחזרה ל- Windows... Help Plz
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהגעתי לשלב השלישי במשחק, קורה משהו מעוד מוזר. אחרי שהוא טוען את השלב, הקומנדר נופל מהשמיים ומת. וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. מה יכול לגרום לבעיה כזאת? למישהו היה את הבעיה הזאת? זה פעם שני שאני מוריד את הדיסק הראשון, כי בפעם הראשונה המשחק היה נתקעה בהתקנה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור... אני בשלב שבו הגעתי לגשר(הצלחתי לצלוף בכל האנשים) אבל כל הזמן באים טנקים ו"הורגים" את הטנק שבצד שלי ואני נפסל . מישהו יודע מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.demons.org.il/download-trailer.php?dlid=1
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
ראיתי פה כמה הודעות על המשחק, אפילו מישהו שרוצה לקנות מחשב חדש כי המשחק לא זז אצלו! אני לא מבין מה יש לכולם מהמשחק?! ואל תגידו לי שאני לא ראיתי כי יש לי את המשחק... אפילו אי אפשר לרוץ שם אפילו אין אלימות כמעט, הוא פועל אצלי חלק, ועדיין אני לא מבין מה כ"כ יפה בו. דוגמא למשחקים יפים יותר : טירת הנאצים החדש , SOLFIER OF FURTUNE , פרוג'קט אי.ג'י.איי , ויש עוד כמה. אולי תסבירו לי איך אנשים מתאהבים במשחק הזה?
-
אני זוכר לפני 3 שנים במגזין WIZ רשום שיוצא בקרוב המשחק, אני מזה שמחתי, משחק כזה טוב, ועוד המשך, תלת מימד.עד היום עוד היו כל מני פרסומות שיוציאו את המשחק. הנה היום באתר AVAULT.COM אני רואה הכינו כבר כתבה למשחק, זאת אומרת הוא אמור לצאת, אז מה שאני רוצה לשאול זה אם אתם חושבים שהוא ייצא, או יתעכב(כמו תמיד) ?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, התחיל לשעמם לי אז החלטתי שאני רוצה להוריד קווסטים ישנים (שהם הכי יפים), למישהו יש רעיונות לכמה קווסטים לתת לי (ישנים)? אבל יפים
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אם כן באיזה פרקים? ואיך הם? (אני מחפש אותם בנרות, חוץ מאת CLASH OF THE DRAGONS).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-