משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום, איך עוברים את הקטע שבו נמצאת פצצה בתוך הרכב המחושמל (שהתנגש בספק כוח בתחנת חשמל) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כותר האימה המשוחזר מבית EA זוכה לערימות של מחמאות, בעוד שמשחק התפקידים-פעולה המקורי לגמרי מבית Square Enix נתקל בלעג מצד המבקרים ומצד השחקניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם! הורדתי את המשחק silent hill 3 התקנתי הכל טוב ויפה לאחר מכן שמתי קראק והפעלתי אותו אז בהתחלה היה פרסומת של konami ואז כזה זה נתקע לי במסך שאחרי הפרסומת של החברה חיכיתי איזה 2 דקות וכלום לא קרא הכרטיס מסך שלי מעודכן יש לי מחשב p4 2800mh prescott זיכרון 512 כרטיס מסך fx5200 ושאר המשחקים עובדים יפה תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל ואז כשנכנסתי אז קיבלתי מסך שדורשים ממני להכניס שם משתמש וסיסמא... והבנתי שזה לאון ליין בלבד. אז אני שואל האם המשחק הוא רק און ליין?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אתמול קניתי את המשחק מ-STEAM ואין לי מושג איך להתחיל,מה בדיוק עושים,איזה שרתים יש וכו' אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
הסיבה היחידה שאני בכלל משחק במשחק הזה היא בגלל שהוא החדש בסדרה לכאורה ופשוט אין לי את 2006 ואני אוהב NBA (כי זה חרא של משחק בדוגרי ... copy - past שמעתם?) קיצר הסיבה שאני פותח את הת'ראד היא לא לקטול אותו אלא לשאול למה ה Turbo לא עובד ?! השחקנים זזים כמו נכים ... מה קורה פה ? זה אצלי או במשחק ? יש דרך לסדר ? כי אין לי כוח עכשיו להוריד את 06 תודה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש את F.E.A.R הראשון. ויש את F.E.A.R. First Encounter Assault Recon ואת F.E.A.R. Extraction Point Expansion Pack ואת F.E.A.R. Perseus Mandate ויש גם משחק רשת חינמי. 1 איזו הרחבות יש בדיוק (לפי הסדר) ? 2 האם להרחבות אני צריך את המשחק המקורי או שהם לא קשורות ? 3 איך המשחק רשת ? יש שרתים\שחקנים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
התקנתי איזה חפץ והמשחק יוצא לי כל הזמן בזמן ההתענה איך אני מגלה איזה חפץ זה? יש תוכנה שתמצא לי אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בהתחלה כשצריך למנוע מהטיל הגדול להמריא, אני לא מבין מה עושים עם המכישר המוזר הזה עם המספרים שרצים
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני התחלתי לשחק בWOW לפני כשבוע ואתמול במזן שהייתי בעבודה משועמם ניסיתי להוריד את גירסת החינם הBURNING CRUSADE של ה10 ימים. לא סיימתי את אותה הורדה לאחר שראיתי שהיא גדולה( כ 2.5 גיגה) וויתרתי על זה. עכשיו לאחר שחזרתי הביתה וניסיתי להפעיל את המשחק הכנסתי את הפרטים שלי בעמוד הכניסה ואז קפץ לי חלון שאמר שאני רשאי להשתמש בהרחבת BURNING CRUSADE אבל שאין לי אותה על המחשב אז אני צריך להתקין אותו. ואני לא רוצה. אני בנתיים מסופק מ WOW הגירסה הקודמת...כשאני אתקדם אני ארכוש אותה....כעת נוח לי עם הרגיל. אבל עכשיו אני לא יכול לשחק. באותו חלון שתי האופציות היחידות שיש לי הן או להוריד את הגירסת חינם של ה BURNING CRUSADE או לצאת מהמשחק.....ואני רוצה לשחק כבר@!!!! יש לכם מושג מה עוש…
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
-
http://www.speedball2.com/ לכל מי שזוכר והיה לו אמיגה...משחק כדורגל עתידני מהיר ואלים..
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אחרי רצף הצלחות כביר בשנה שעברה, סוני פותחת את 2023 באופן צולע למדי - כשגרסת ה-PC עבור The Last of Us: Part 1 מתגלה כבלאגן טכני לא בשל שגורם לשחקנים ולמבקרים לזעוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר פעמיים שהייתה לי "תקלה" פעם אחת הלך לי ההארד דיסק ופעם שנייה לא יודע למה הלכו לי כל השמירות ז"א איך שהפעלתי את STEAM זה התחיל לי מהתחלה למרות שהשמירות עדיין היו שם. פשוט אין לי כח לאחר כמה שעות של משחק להתחיל מהתחלה ואני מת להתחיל את אץ ההרחבה הראשונה ואת השנייה שעכשיו קניתי. פשוט חבל לי לא לסיים קודם את המשחק הזה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי עם ראוטר וה I.P. שהמשחק נותן לי זה ה I.P. הפנימי שלי ברשת, ואם אני נותן את ה IP החיצוני שלי המחשב השני לא מצליח להתחבר גם כן. אולי צריך לדעת באיזה port המשחק משתמש בכל אופן אני לא יכול להתארח במקרה הזה כי גם המחשב של מי שאני רוצה לשחק נגדו מחובר דרך ראוטר. אם מישהו יודע איך אני יכול לארח אני אודה לו מאד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את לחצני לוח המקשים במשחק. למה זה צריך להיות כזה מסובך? עזרה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
חברת Nvidia מחייה את מסיבות ה-LAN ומארחת את GeForce LAN 50: חגיגת משחקים של 50 שעות ב-4 ערים שונות ברחבי העולםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם... אני מפעיל BF2 אחרי ששמתי קראק והכל.. זה ניכנס למסך שחור אחרי 2 שניות חוזר לשולחן עבודה ולא קורא כלום ... עם זה קשור למפרט יש לי מפרט טוב למחשב לא יכול להיות שביגלל המחשב לא עובד יש לי מחשב טוב. מישו יכול לעזור לי ..?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הרבה לא אוהבים את הפרו החדש אבל אין ישראלים כמעט ברשת יש פה אנשים שמשחקים במקרה?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
איזה סימולטורים טובים יש למחשב בנושא של נהיגה וגם של טיסה? לטיסה היה לי פעם את כוכב כחול, אבל הוא ישן, יש משהו יותר חדש שכדאי להתקין? ואיזה סימולטור נהיגה טוב אפשר להתקין?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
???
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
המוד הוא של פרנצ'סקו The Elder Scrolls IV: Oblivion Francesco's New Items/Creatures v4.3b Mo איך אני מפעיל את המוד? מישהו ניסה ויודע? זה נראה מוד פצצה עם בערך 1200 תוספות של נשקים מגינים וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-