משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
התקנתי Battlefield 2 Demo בכונן D עכשיו אני צריך להתקין את הפאץ 1.2 אבל ה לא מוצא לי תמשחק כי הוא כנראה לי מחפש בכונן D מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
לא ראיתי שיש אפשרויות של גראפיקה אז ככה זה הגראפיקה? ומישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה תרגילים שם? תדה רבה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להסיר את COH הרגיל אבל גם שם אני מקבל שגיאה, אז פשוט מחקתי את המשחק ידנית, והבעיה נשארה... למי יש מושג מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה כדאי ? לשחק במשחק עם הגרפיקה המסריחה ? (אני לא זונת גרפיקה ) או לקרוא תקציר ולעבור ל 2 ? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
המשחק המסקרן Palworld הושק רשמית במסגרת תוכנית ה-Early Access של Steam - והפך בתוך שעות בודדות לדבר הכי חם בסביבה עם מעל למיליון שחקנים פעילים בעת ובעונה אחתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
- 1 follower
-
-
במסימה מספר 3 : איך מטפסים על קירות , ומה זה context move button? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי עם ראוטר וה I.P. שהמשחק נותן לי זה ה I.P. הפנימי שלי ברשת, ואם אני נותן את ה IP החיצוני שלי המחשב השני לא מצליח להתחבר גם כן. אולי צריך לדעת באיזה port המשחק משתמש בכל אופן אני לא יכול להתארח במקרה הזה כי גם המחשב של מי שאני רוצה לשחק נגדו מחובר דרך ראוטר. אם מישהו יודע איך אני יכול לארח אני אודה לו מאד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי אני מחכה כבר שהמלא יגיע כדי שאוכל לקנות אותו אבל זה יהיה מבאס אם יהיו לי בו פינגים גבוהים (170-200) כמו שיש לי עכשיו בדמו . הבנתי שיהיו בו הרבה יות שרתים וככה האופציות לשרתים קרובים יהיו הרבה יותר גבוהות, זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
רוצים לגלות מה הכי שווה לקנות או להוריד חינם לאייפון ולאנדרואיד שלכם בימים אלה? התשובות בפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הסיבה היחידה שאני בכלל משחק במשחק הזה היא בגלל שהוא החדש בסדרה לכאורה ופשוט אין לי את 2006 ואני אוהב NBA (כי זה חרא של משחק בדוגרי ... copy - past שמעתם?) קיצר הסיבה שאני פותח את הת'ראד היא לא לקטול אותו אלא לשאול למה ה Turbo לא עובד ?! השחקנים זזים כמו נכים ... מה קורה פה ? זה אצלי או במשחק ? יש דרך לסדר ? כי אין לי כוח עכשיו להוריד את 06 תודה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מזה המשחק CELLFACTOR????מתי וא יצא?איזה זאנר הוא?הוא כבד כמו שאמרו פה בפוורום?מעניין שלא שמעתי עליו מעולם מישהו יכול לתת פרטים?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שרת CS פרוץ לחודש על איזה חברה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
תקשיבו השגתי חשבון סטים עם סי די'י נכנסתי לחשבון התקנתי את הקאונטר הכל טוב אני יכול לפתוח שרת ביתי המשחק עובד אבל הוספתי את המשחק ל all seeing eye ובכל פעם שאני מנסה להכנס לשרת הוא אומר לי error in command line Plz Help me תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא amd am2 3800 dc 512x2 667 mhz radeon x1900gt והדרייברים מעודכנים שיחקתי על גרפיקה בינונית בלי פילטרים בכלל והמשחק עובד על בערך 20 fps!!! אז ניסיתי להוריד את הגרפיקה מבינונית לנמוכה והfps נשאר אותו דבר...למה זה?זה אמור לעבוד לי טוב גם על מדיום ובלי פילטרים לא?לא נראה לי שזה משחק כ"כ כבד(הרזולוציה ששיחקתי עליה היא 1024*768).
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
התקנתי איזה חפץ והמשחק יוצא לי כל הזמן בזמן ההתענה איך אני מגלה איזה חפץ זה? יש תוכנה שתמצא לי אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכם! הורדתי את המשחק silent hill 3 התקנתי הכל טוב ויפה לאחר מכן שמתי קראק והפעלתי אותו אז בהתחלה היה פרסומת של konami ואז כזה זה נתקע לי במסך שאחרי הפרסומת של החברה חיכיתי איזה 2 דקות וכלום לא קרא הכרטיס מסך שלי מעודכן יש לי מחשב p4 2800mh prescott זיכרון 512 כרטיס מסך fx5200 ושאר המשחקים עובדים יפה תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
אני יכל לשחק בו עד שהו מחליט לצאת מנו בלי הסבר. אני מריץ את המשחק על הרזולוציה הכי גבוהה והכל על הכי גבוהה. המחשב שלי יכל לעמוד בזה דיי בקלות הוא על OC רציני (הוספתי קירור מים חדש, דיי יקר הזבל הזה, 2000 ש"ח בערך)
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום.. אני חדש. רציתי לציין קודם כל שהפורום שלכם נראה ממש יפה ולפי מה שהתרשמתי גם יש פה אחלה של קהילה וברמה. אז שאפו. האמת בגלל שנרשמתי לפה זה כי התקנתי לפני כמה דקות Test Drive Unlimited, וכשאני מנסה לשחק את המשימה הראשונה זה כותב לי משהו TDU Server Unavailable.. מה יש לעשות בנידון? תודה רבה וסופ"ש טוב
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, איך עוברים את הקטע שבו נמצאת פצצה בתוך הרכב המחושמל (שהתנגש בספק כוח בתחנת חשמל) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את לחצני לוח המקשים במשחק. למה זה צריך להיות כזה מסובך? עזרה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל ואז כשנכנסתי אז קיבלתי מסך שדורשים ממני להכניס שם משתמש וסיסמא... והבנתי שזה לאון ליין בלבד. אז אני שואל האם המשחק הוא רק און ליין?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
http://www.speedball2.com/ לכל מי שזוכר והיה לו אמיגה...משחק כדורגל עתידני מהיר ואלים..
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
השבוע אנו מכריזים על שורה ארוכה של משחקים חדשים ועל עדכונים נוספים, כמו גם על ההשקה של דרייבר GeForce Game Ready החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
האם עדיין יש בעיות להפעיל את המשחק הנ"ל בויסטה - בעיות תאימות וכו' גם לאחר 2 העדכונים האחרונים (תאימות וביצועים)? הבעיתיות של המשחק היא אחת הבעיות שמנעו ממני לשדרג לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-