משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,405 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה SP2:DOMINATORS הוא אחד המשחקים הכי טובים שאי פעם יצאו לפי דעתי . שיחקתי בראשון סיימתי אותו -גם משחק ענק וגאוני . אחשב לפני כמה ימים שיחקתי ב DEMO של השני הוא תקף ל חצי שעה בלבד .(באסה) מישהו מכיר קישור לשמחק (טורנט,או משהו אחר )נא לציין תוודה תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני בשלב שבו מפוצצים ספינה ואז אמורים להגיע מסוקי תמיכה. אני צריך להגן עליהם מפני מסוק אויב אבל הבעיה שאני לא רואה אותו או שומע אותו אני רק רואה אותו חג במפה וכמגיעים המסוקים עם כוחות התמיכה הם לא רוצים לנחות (אני יכול ראות אותם) נב מסוק האויב גם לא יורה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא עובד מעולה. לפני יומיים התקנתי ווינדוס מחדש והמשחק עבד לי בלי התקנה. כעת שיצא פאטש חדש ב BNET הוא אומר לי שללא התקנה מחדש (יאנו שהוא יהיה רשום ברגיסטרי) הוא לא יתן לי לשחק ב BNET. יש לי סי די קי מקורי אבל אבוי, אין דיסק (פשוט לא מוצא). איך אני יכול לסדר את הבעייה. המחק עובד יופי. פשוט איך אני רושם אותו ברגיסטרי ?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני משחק hitman ן- need fpr speed ובשני המשחקים האלו אני לא יכול לשמור
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
-
אני לא מצליח לשנות את ההרצים במשחק לא משנה איזה רזולציה אני משחק זה 60 הרץ (crt) איך אני משנה את זה דרך איפה?? משהו תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בחיי יאוש היגעתי לרמה מיתקדמת מאוד - אחת ליפני הסוף = במישחק = לא ברשת אני נמצא בתוך הקאטאקומבות - ירדתי עד הקומה האחרונה = 5 ניצחתי כבר כמה פעמים את כל המיפלצות....מה לא והגעתי לאיזה זקן - שצריך לדבר איתי - אבל הוא לא מדבר איתי אין כזו אופצייה = הוא אדיש לגמרי מה לא עשיתי...לא מצליח לצאת מהמצב הזה - במפה כתוב שזה הזקן בקווסט כתוב לי לדבר איתו וכלום!!! מה פיספסתי?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
החברה היפנית מציינת מכירות של 30 מיליון יחידות עבור קונסולת המשחקים העדכנים שלה עם בשורה חיובית - ועוד כמה הכרזות מעניינות בהקשרי PlayStation VR2 וגיימינג נגישלכתבה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה אני משחק בבית שלי במשחק הכל עובד צרבתי את המשחק לחבר ואצלו זה לא פותח את הקבצים משהו יכול לעזור אולי הוא יודע למה זה ככה? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המשחק Tony Hawk's Project 8?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן האם חובה לקנות את הכרטיס הפיזיקלי של AEGIA בשביל לשחק במשחק? תודה, חיים.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני משחק בהיטמן בלוד מני וזה קשה לאללה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להסיר את COH הרגיל אבל גם שם אני מקבל שגיאה, אז פשוט מחקתי את המשחק ידנית, והבעיה נשארה... למי יש מושג מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש בפורום מישהו שמשחק במוד ל HL2 - soure forts? אם כן, יש לכם מושג איך אני אמור לסובב את החלקים שאני בונה איתם את המבצר?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ערב טוב,יודע לי על אופציה כזו במשחק הזה שמוסיפה נק'.אבל איך אני עושה את זה ? תודה מראש נ.ב מדובר בגירסת הpc ואני בשלב הצ'מפיון ו65 % מהמשחק
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המחשק עולה מגיע למסך של הלוגוים ואז יוצא ורושם לי את זה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם עדיין יש בעיות להפעיל את המשחק הנ"ל בויסטה - בעיות תאימות וכו' גם לאחר 2 העדכונים האחרונים (תאימות וביצועים)? הבעיתיות של המשחק היא אחת הבעיות שמנעו ממני לשדרג לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
איסיקיו 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com אין לי שום פאטש(לא שופטים ולא ליגה ישראלית) ולא מתכוון להתקין ;D
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רוצים לגלות מה הכי שווה לקנות או להוריד חינם לאייפון ולאנדרואיד שלכם בימים אלה? התשובות בפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מישהו פה משחק במשחק Freelancer אבל במולטיפלייר בשרתים מסוימים אם כן תכתבו פה...
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מישהו פה עשה מנוי לשירות הזה של נוידיה? מה דעתכם על זה ?מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני בא להפעיל את השלב הראשון אחרי שקניתי כבר מכונית, והמשחק פשוט לא מגיב...מכוניות עוברות ברקע אבל אין מרוץ.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני משחק כבר הרבה זמן בדמו של BF2142 אבל לאחרונה הפאנקבאסטר מדווח עלי שאני משתמש בגיסרה ישנה של המשחק (של הדמו). חיפשתי פאצ' לדמו , אבל לא מצאתי ... אתם יודעים על זה משהו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-