עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by exXxTreAm,

יש לי בעיה במשחק dungeon siege2, יש ScreenShotes. יש גשר כזה שבנוי מ4 חלקים והיה צריך לפתוח בשבילו 4 סכרים קטנים, הבעיה שפתחתי את ארבעתם ורק 3 חלקים מהגשר מופיעים, מה הבעיה? יכול להיות אולי באג? תודה, eXXXtream [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by naoriko,

מישהו משחק פה במשחק KINGDOMS או HEROES????? מי שכן אז שיגיד לי אני רוצה לנסות לשחק ברשת

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  3. אני משחק hitman ן- need fpr speed ובשני המשחקים האלו אני לא יכול לשמור

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. Started by RDS,

טוב התחלתי לשחק ב-NFL 08... זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק פוטבול, אז למדתי חוקים וקראתי את המדריך באתר.. רק כמה דברים מטרידים אותי... בעיה ראשונה, ושולית במיוחד, היא איך בועטים נורמלי!?!?!??!?!?!?!? כל הבונוסים והבעיטות הולכים לי על זה... אני משחק עם הג'ויסטיק של XBOX 360 למחשב, ועד עכשיו לחצתי על הסטיק הימני וגררתי אותו אחורה, רק איך עוצרים את המד הזה?!?!? וגם אפשר כמה טיפים לריצות עם הרץ האחורי, כי תמיד מישהו נכנס בי ואני מתקדם יארד במקרה הטוב, וברבע חוזר אחורה 8 יארדים... בקיצור אני די נואש, למרות שעד עכשיו נראה משחק חמוד לאללה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. Started by lordgod,

למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן ? רק הורדתי את המשחק ... עד שזה הגיע ל8 אחוז זה לקח יותר מחצי שעה ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by itayshar,

לינעול

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  7. אני רואה שעכשיו נכנס לאט לאט ה i7 קניתי לא מזמן את המחשב שלי לפני 3 חודשים בערך E8400 1333FSB C2D P43 NEO - F7.1 1GLAN MSI ZOTAC nVIDIA GeForce GTX260 896MB PCIe V2 4gb gEil עם צלעות אלומניום לקירור 800MHZ 1/2TB 32MB SATA 2 של seagate 7200 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREAZER 7 PRO מארז של LED+25CM FAN EZCOOL מערכת הפעלה windows vista sp1 x86 heb ספק PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL צורב LG DL עכשיו אני רואה שדנים הרבה על המשחקים החדשים ומה שיכנס אז אני רוצה לדעת אם עדיף לקנות עוד כמה חודשים מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 כדי שהמחשב ישרוד יותר זמן לעתיד אני קונה 1 לארבע/חמש שנים מחשב וחשבתי אם כדאי לקנות עכשיו כי אני מעריך שלאט לאט הquad וה duo ירדו מהשוק * המחשב מיועד למשחקים …

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  8. יש במשחק תמיכה במסך רחב 1400X900 אך אני לא מצליח להגיע לרזולוציה זאת, הכי קרוב שאצלחתי 1385X835 (לא זוכר בדיוק את המספרים אבל בערך ) כאשר אני מגדיר שוב ל 1400X900 המסך מתעוות מתמלא ריבועים כאלו וחוזר לרזולציה האחרונה שהייתה בסדר. מישהו נתקל בתופעה כזאת? לא נראה לי שכרטיס המסך שלי לא תומך בזה וכמו כן בכלבי האשמורת לא הייתה לי בעייה להגיע ל 1400X900 . מבחינת מערכת ההפעלה אין בעייה ואני ברזולוציה 1440X900 . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by ex_,

היי לגבי call of dury יש מקום שאפשר להוריד ממנו עוד משימות או מפות לשחקן יחיד? לגבי Act Of War High Treason למי שמכיר..איך המשחק? שווה לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. Started by peps1234,

מישהו פה משחק במשחק Freelancer אבל במולטיפלייר בשרתים מסוימים אם כן תכתבו פה...

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  11. לא הצלחתי להכניס cheating נכנסתי לאתר ולא הבנתי מה עליי לעשות מי יכול לעזור

12. היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. תודה רבה לעוזרים! אם זה לא הפורום המתאים תעבירו...

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  13. אני משחק בהיטמן בלוד מני וזה קשה לאללה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  14. אחרי המתנה ארוכה במיוחד, החברת היפנית המפורסמת מוכנה להראות לנו את העידן החדש של משקפי המציאות המדומה עבור קונסולות ה-PlayStation 5 שלהלכתבה

15. Started by sSs Dragon,

אמרו לי שלכול דרגה של מבוקשות (הלהבות ליד המפה צריך לעבור בלאקליסט מסויים) אם אני לא טועה כדי להגיע ל 3 צריך לעבור את 13.. מישהו יכול להגיד לי את מי צריך לעבור כדי להגיע ל 4, 5 וכן הלאה.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by gizzz,

אני נמצא במפה השניה צריך לצלם שלוש מפלצות. אני מסתובב שם שעתיים כבר ולא מצליח למצוא חדרים חדשים. צילמתי רק שניים . יש חדר סגור עם סורגים ובעבר השני ביג דדי אבל אני לא מצליח לעבור לחדר הזה.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. טים שייפר האגדי מנסה לשדרג את פלטפורמת מימון ההמונים החדשה שסייע להקים עם ההכרזה על Psychonauts 2, עבור מעריצים ומשקיעים כאחד יש סיכוי לא קטן שלא התנסיתם בו ואולי אפילו מעולם לא שמעתם עליו, אך עם זאת Psychonauts, משחק האקשן-פלטפורמה שהושק בשנת 2005 למחשב האישי ול-Xbox המקורית, בכל זאת נחשב בעיני לא מעט אנשים כאחד מהכותרים שהכי ראויים להערכה אשר נוצרו מאז ומעולם, וכאחד מהשיאים המשמעותיים ביותר בקריירה של טים שייפר, המפתח שסייע ליצור כותרים קלאסיים כמו סדרת אי הקופים,יומו של הטנטקל ו-Grim Fandango. Psychonauts מעולם לא היווה הצלחה מסחרית גדולה, אך נראה כי צבר קבוצת אוהדים רחבה מספיק – וכעת מגיע ניסיון מעניין ליצור עבורו המשך מודרני, גדול וטוב יותר, בעזרתה של פלטפו…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by gizzz,

הגעתי למסך שמנסים להבריא את השותפה ויש עוד שני חיילים חוץ ממני שנלחמים בעקרבים ,אחד מהם עם תיק עזרה רפואית שמנסה לתת לי עזרה אבל אני לא מצליח לקבל את העזרה הרפואית, יש שם ממש באג. למישהו היה את זה?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by razoli,

אני בשלב שבו מפוצצים ספינה ואז אמורים להגיע מסוקי תמיכה. אני צריך להגן עליהם מפני מסוק אויב אבל הבעיה שאני לא רואה אותו או שומע אותו אני רק רואה אותו חג במפה וכמגיעים המסוקים עם כוחות התמיכה הם לא רוצים לנחות (אני יכול ראות אותם) נב מסוק האויב גם לא יורה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by halo,

בדרייברים יש לשנות לשנייהם את הפילטרים אז מה מהם משפיע על משחקים ולמה משמש השני?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by lidor_abo,

אני בא להיכנס לתוכנה שפוחת קלאן ומופיעה לי השגיאה באה ניסיתי להתקין מדחש אך לא עזר אשמח לקבל עזרה ממכם..

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by lmlm,

WII CONSOLE - 249.99 / 237.50 WII REMOTE CONTROLL - 39.99 / 32.00 WII POINTS CARD - 24.99 / 17.00 WII CLASSIC CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII NUNCHUK CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII GPAK ORGANIZER&TRAVEL - 29.99 / 18.95 WII RAYMAN RAVING RABIDS - 49.99 / 41.2 WII THE LEGEND OF ZELDA:TW - 49.99 / 40.00 WII RED STEEL REVOLUTION - 49.99 / 41.22 מדובר בדולרים (הדולר נמוך ;D) קצת תמונות: לעוד תמונות ומידע: http://www.engadget.com/2006/10/07/wii-retail-details-markup-and-endcaps/

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. Started by navk2,

בעקבות הנושא הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247152.0 התקנתי את 1.41 . התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. בחיי יאוש היגעתי לרמה מיתקדמת מאוד - אחת ליפני הסוף = במישחק = לא ברשת אני נמצא בתוך הקאטאקומבות - ירדתי עד הקומה האחרונה = 5 ניצחתי כבר כמה פעמים את כל המיפלצות....מה לא והגעתי לאיזה זקן - שצריך לדבר איתי - אבל הוא לא מדבר איתי אין כזו אופצייה = הוא אדיש לגמרי מה לא עשיתי...לא מצליח לצאת מהמצב הזה - במפה כתוב שזה הזקן בקווסט כתוב לי לדבר איתו וכלום!!! מה פיספסתי?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by UNDERDOG,

המחשק עולה מגיע למסך של הלוגוים ואז יוצא ורושם לי את זה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים