עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אחד מלהיטי האונליין הוותיקים והמפורסמים ביותר של Valve זוכה לעדכון עם מנוע ה-Source 2 המודרנילכתבה

2. Started by Oranili,

היה כתוב באתרים ... ש RADEON לא מריצים טוב את המשחק קאונטר סטרייק סורס יש לי X1950 PRO והוא 50 70 FPS.. זה נכון ?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  3. אני מחובר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי עם ראוטר וה I.P. שהמשחק נותן לי זה ה I.P. הפנימי שלי ברשת, ואם אני נותן את ה IP החיצוני שלי המחשב השני לא מצליח להתחבר גם כן. אולי צריך לדעת באיזה port המשחק משתמש בכל אופן אני לא יכול להתארח במקרה הזה כי גם המחשב של מי שאני רוצה לשחק נגדו מחובר דרך ראוטר. אם מישהו יודע איך אני יכול לארח אני אודה לו מאד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  4. Started by rambo88,

שלום לכם! הורדתי את המשחק silent hill 3 התקנתי הכל טוב ויפה לאחר מכן שמתי קראק והפעלתי אותו אז בהתחלה היה פרסומת של konami ואז כזה זה נתקע לי במסך שאחרי הפרסומת של החברה חיכיתי איזה 2 דקות וכלום לא קרא הכרטיס מסך שלי מעודכן יש לי מחשב p4 2800mh prescott זיכרון 512 כרטיס מסך fx5200 ושאר המשחקים עובדים יפה תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  5. התקנתי את המשחק והכל ואז כשנכנסתי אז קיבלתי מסך שדורשים ממני להכניס שם משתמש וסיסמא... והבנתי שזה לאון ליין בלבד. אז אני שואל האם המשחק הוא רק און ליין?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  6. Started by OuTsIDe,

טוב אז ככה אני משחק בבית שלי במשחק הכל עובד צרבתי את המשחק לחבר ואצלו זה לא פותח את הקבצים משהו יכול לעזור אולי הוא יודע למה זה ככה? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  7. Started by 9raviv9,

כבר פעמיים שהייתה לי "תקלה" פעם אחת הלך לי ההארד דיסק ופעם שנייה לא יודע למה הלכו לי כל השמירות ז"א איך שהפעלתי את STEAM זה התחיל לי מהתחלה למרות שהשמירות עדיין היו שם. פשוט אין לי כח לאחר כמה שעות של משחק להתחיל מהתחלה ואני מת להתחיל את אץ ההרחבה הראשונה ואת השנייה שעכשיו קניתי. פשוט חבל לי לא לסיים קודם את המשחק הזה.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. שלום הגעתי במשחקים C&C3 לשבט השלישי(SCRIN אם אני זוכר נכון) ובמשימה השנייה איתו אני לא מבין אך לעבור אותה... אני מקבל יצור שיכול לשלוט באויב אחד בכול פעם ועוד שני רכבים שהם בקצה השני של המפה ממנו. עכשיו מה אני עושה? אני יודע שאני צריך לשמור שהוא לא ימות ולהרוס GDI את המבנה של החיילים. אפשר לקבל קצת הסבר אך לעשות את זה.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  9. Started by Salwaby,

הסיבה היחידה שאני בכלל משחק במשחק הזה היא בגלל שהוא החדש בסדרה לכאורה ופשוט אין לי את 2006 ואני אוהב NBA (כי זה חרא של משחק בדוגרי ... copy - past שמעתם?) קיצר הסיבה שאני פותח את הת'ראד היא לא לקטול אותו אלא לשאול למה ה Turbo לא עובד ?! השחקנים זזים כמו נכים ... מה קורה פה ? זה אצלי או במשחק ? יש דרך לסדר ? כי אין לי כוח עכשיו להוריד את 06 תודה.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  10. הורדתי את המשחק pes 2008 וזה עובד לי אבל הבעיה היא שהמקשים של זה זה מקשים של xbox איך הופכים את זה למקשים של מחשב??? תעזרו לי בבקשה כל מי שעזר לי תודה מראש

11. Started by ilay22,

בהתחלה כשצריך למנוע מהטיל הגדול להמריא, אני לא מבין מה עושים עם המכישר המוזר הזה עם המספרים שרצים

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  12. Started by davidcohen,

כמה GB המשחק הזה ? רק half life episode 2 ...לא כל הסידרה ביחד תודה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  13. Started by snir0,

אני לא מצליח לשנות את לחצני לוח המקשים במשחק. למה זה צריך להיות כזה מסובך? עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  14. שלום, אני התחלתי לשחק בWOW לפני כשבוע ואתמול במזן שהייתי בעבודה משועמם ניסיתי להוריד את גירסת החינם הBURNING CRUSADE של ה10 ימים. לא סיימתי את אותה הורדה לאחר שראיתי שהיא גדולה( כ 2.5 גיגה) וויתרתי על זה. עכשיו לאחר שחזרתי הביתה וניסיתי להפעיל את המשחק הכנסתי את הפרטים שלי בעמוד הכניסה ואז קפץ לי חלון שאמר שאני רשאי להשתמש בהרחבת BURNING CRUSADE אבל שאין לי אותה על המחשב אז אני צריך להתקין אותו. ואני לא רוצה. אני בנתיים מסופק מ WOW הגירסה הקודמת...כשאני אתקדם אני ארכוש אותה....כעת נוח לי עם הרגיל. אבל עכשיו אני לא יכול לשחק. באותו חלון שתי האופציות היחידות שיש לי הן או להוריד את הגירסת חינם של ה BURNING CRUSADE או לצאת מהמשחק.....ואני רוצה לשחק כבר@!!!! יש לכם מושג מה עוש…

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  15. Started by high-voltage,

שלום לכם... אני מפעיל BF2 אחרי ששמתי קראק והכל.. זה ניכנס למסך שחור אחרי 2 שניות חוזר לשולחן עבודה ולא קורא כלום ... עם זה קשור למפרט יש לי מפרט טוב למחשב לא יכול להיות שביגלל המחשב לא עובד יש לי מחשב טוב. מישו יכול לעזור לי ..?

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by achiya1,

הרבה לא אוהבים את הפרו החדש אבל אין ישראלים כמעט ברשת יש פה אנשים שמשחקים במקרה?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  17. Started by Shtupel,

תודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

היי!, אני צריך את הקובץ רג'יסטרי של FROZEN THRONE לאחר ההתקנה, כמובן שיהיה את זה רק למי שהמשחק מותקן אצלו... כדי להוציא את הקובץ RUN->REGEDIT->find->"blizzard" אחרי שמוצאים פשוט ללחוץ ימני על התיקיה של בליזארד מצד שמאל, וEXPORT לשמור קובץ ולעלות לאתר. תודה!!

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  19. Started by AVI.S.T,

נכון בדום 3 שמסיימים תמשחק איך קוראים לשיר??

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  20. Started by lader,

לא ראיתי שיש אפשרויות של גראפיקה אז ככה זה הגראפיקה? ומישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה תרגילים שם? תדה רבה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  21. בכמה ימים האחרונים שאני מפעיל את המשחק המחשב עושה ריסט , לפני זה לא עשה לי ואני כבר בשלב 6. יש לזה פתרון ? תודה.

22. Started by Sp0rk07,

שלום, התקנתי היום את המשחק הנ"ל והבעיה שיש לי היא שהוא מזהה שיש לי מחשב חזק וכרטיס גרפי חזק והוא נותן לי באופן אוטומטי הגדרות גרפיקה ורזולוציה גבוהות. אבל הבעיה היא שהמסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1366X768 השאלה שלי היא איך אני יכול לשנות את ההגדרות מבלי להכנס למשחק וככה להפעיל אותו כדי שבמשחק עצמו אני יוכל לעבור להגדרות המתאימות לי. תודה מראש! מקווה שתוכלו לעזור..[br]פורסם בתאריך: 2.11.2007 בשעה 11:11:34 הצלחתי לפתור את הבעיה.אפשר לנעול... למי שתהיה בעיה דומה יוכל לפנות אלי בפרטי

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  23. Started by pain_killer12,

איזה סימולטורים טובים יש למחשב בנושא של נהיגה וגם של טיסה? לטיסה היה לי פעם את כוכב כחול, אבל הוא ישן, יש משהו יותר חדש שכדאי להתקין? ואיזה סימולטור נהיגה טוב אפשר להתקין?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. Started by verynoti,

התקנתי את המשחק ןכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא פשוט נתקע ולא זז לי כלל אני מקבל את המסך של שולחן העבודה אבל בגדול והכל תקוע וכאשר אני נכנס ל-TASK MANEGER המשחק מופיע לי כלא מגיב למישהו קרה דבר דומה או שיש פתרון לזה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.