עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 3pac,

הורדתי גם את הפאץ' וזה לא עזר . הבעיה היא שלא שומעים את הצעדים או שאני נותן מכות למפלצות . איך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  2. אני משחק hitman ן- need fpr speed ובשני המשחקים האלו אני לא יכול לשמור

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. שאלה בנושא

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  4. Started by gizzz,

אני נמצא במפה השניה צריך לצלם שלוש מפלצות. אני מסתובב שם שעתיים כבר ולא מצליח למצוא חדרים חדשים. צילמתי רק שניים . יש חדר סגור עם סורגים ובעבר השני ביג דדי אבל אני לא מצליח לעבור לחדר הזה.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  5. מה אתם אומרים על המשחק Tony Hawk's Project 8?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by haimiko84,

אהלן האם חובה לקנות את הכרטיס הפיזיקלי של AEGIA בשביל לשחק במשחק? תודה, חיים.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  7. אני מחובר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי עם ראוטר וה I.P. שהמשחק נותן לי זה ה I.P. הפנימי שלי ברשת, ואם אני נותן את ה IP החיצוני שלי המחשב השני לא מצליח להתחבר גם כן. אולי צריך לדעת באיזה port המשחק משתמש בכל אופן אני לא יכול להתארח במקרה הזה כי גם המחשב של מי שאני רוצה לשחק נגדו מחובר דרך ראוטר. אם מישהו יודע איך אני יכול לארח אני אודה לו מאד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by MODY69,

שלום, יש לי את Far Cry V1.0 ומשום מה כשרק הפעלתי אותו שמתי לב שה- HDR מופעל... אני רוצה להעיף את ה- HDR ולהפעיל AA אבל אני לא יכול.... האופציה של ה- AA פשוט מושחרת ואני לא מוצא בשום מקום אופציה של HDR בכלל... מישהו יודע איך לבטל את זה? האם אני צריך לעדכן ל- 1.3?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by lader,

לא ראיתי שיש אפשרויות של גראפיקה אז ככה זה הגראפיקה? ומישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה תרגילים שם? תדה רבה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by nesber,

אם כן msn sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. אחרי המתנה ארוכה במיוחד, החברת היפנית המפורסמת מוכנה להראות לנו את העידן החדש של משקפי המציאות המדומה עבור קונסולות ה-PlayStation 5 שלהלכתבה

12. Started by Quickly,

אני לא מצליח לשנות את ההרצים במשחק לא משנה איזה רזולציה אני משחק זה 60 הרץ (crt) איך אני משנה את זה דרך איפה?? משהו תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by Bragiz,

קודם כל - המשחק מ-ק-ו-ר-י !!#@$@ דוד שלי קנה לי כשהוא היה בגרמניה אז ככה .. המשחק יענו סבבה והכל רק פשוט בעיה אחת.. אין לי Windows vista .. וזה דורש vista בשביל להריץ אותו.. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  14. Started by oorlevi,

את המפרט אתם יכולים לראות בצד! האם המשחק יפעל על Low+ ועל רזולוציה 1280*1024 ? או על 1280*960 ? או בכלל? כנ"ל לגבי פרו איבלושין 08. תודה.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by ran19,

אם יש לכם תמישחק NHL06 ואתם רוצים לשחק ברשת תשאירו הודעה! :-*

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. יש במשחק תמיכה במסך רחב 1400X900 אך אני לא מצליח להגיע לרזולוציה זאת, הכי קרוב שאצלחתי 1385X835 (לא זוכר בדיוק את המספרים אבל בערך ) כאשר אני מגדיר שוב ל 1400X900 המסך מתעוות מתמלא ריבועים כאלו וחוזר לרזולציה האחרונה שהייתה בסדר. מישהו נתקל בתופעה כזאת? לא נראה לי שכרטיס המסך שלי לא תומך בזה וכמו כן בכלבי האשמורת לא הייתה לי בעייה להגיע ל 1400X900 . מבחינת מערכת ההפעלה אין בעייה ואני ברזולוציה 1440X900 . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by pop153,

הורדתי stalker 4 חלקים בחלק הראשון יש קובץ iso שהוא שוקל 3.23GB ניסיתי לחלץ אותו הכל ולא הצליח הוא רשם לי שגיאה הקיצר אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה ממכם תחזירו תשובה מהר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. אני בא להפעיל את השלב הראשון אחרי שקניתי כבר מכונית, והמשחק פשוט לא מגיב...מכוניות עוברות ברקע אבל אין מרוץ.. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by Shtupel,

תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by razoli,

אני בשלב שבו מפוצצים ספינה ואז אמורים להגיע מסוקי תמיכה. אני צריך להגן עליהם מפני מסוק אויב אבל הבעיה שאני לא רואה אותו או שומע אותו אני רק רואה אותו חג במפה וכמגיעים המסוקים עם כוחות התמיכה הם לא רוצים לנחות (אני יכול ראות אותם) נב מסוק האויב גם לא יורה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by hagay21,

קניתי ראדון הורדתי את הסטים התקנתי את hl2 עבד יופי נאלצתי בגלל וירוס לשחזר את כל המחשב התקנתי מחדש והוא ניתקע לי בשלב ה loading במסך הריאשוני שמעלה את המשחק למישהוא יש מושג איך מתגברים על הבעייה? נ.ב דיירקט x ועידכון כרטיס מסך מעודכנים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by dudu1212,

היי אני לא יודע אייך אני מציג את המכ"ם\ראדר וגם את המפה השניה שמראה את הקירבה למטרות. לא מצאתי את המקש בפירוט המקשים, או באפשרויות המשחק. מופיע לי רק המטוס. ראיתי כל מיני קטעי וידאו של המשחק ושם הכל מוצג. עוד תופעה שמתרחשת היא שאין לי סימון של החיצים על מטרות. גם שאני לוחץ על המקשים e או q. זה קריטי מבחינתי במיוחד בשלב של המדבר שלא רואים כלום עם הסופות חול... תודה.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by lmlm,

WII CONSOLE - 249.99 / 237.50 WII REMOTE CONTROLL - 39.99 / 32.00 WII POINTS CARD - 24.99 / 17.00 WII CLASSIC CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII NUNCHUK CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII GPAK ORGANIZER&TRAVEL - 29.99 / 18.95 WII RAYMAN RAVING RABIDS - 49.99 / 41.2 WII THE LEGEND OF ZELDA:TW - 49.99 / 40.00 WII RED STEEL REVOLUTION - 49.99 / 41.22 מדובר בדולרים (הדולר נמוך ;D) קצת תמונות: לעוד תמונות ומידע: http://www.engadget.com/2006/10/07/wii-retail-details-markup-and-endcaps/

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  24. Started by kfirlion,

זה בטח יצא בארה"ב אבל רציתי לדעת כשזה יצא כמה זה יעלה בישראל, אולי מישהו מבין בזה ויוכל להגיד לי כמה זה יעלה

25. Started by RDS,

טוב התחלתי לשחק ב-NFL 08... זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק פוטבול, אז למדתי חוקים וקראתי את המדריך באתר.. רק כמה דברים מטרידים אותי... בעיה ראשונה, ושולית במיוחד, היא איך בועטים נורמלי!?!?!??!?!?!?!? כל הבונוסים והבעיטות הולכים לי על זה... אני משחק עם הג'ויסטיק של XBOX 360 למחשב, ועד עכשיו לחצתי על הסטיק הימני וגררתי אותו אחורה, רק איך עוצרים את המד הזה?!?!? וגם אפשר כמה טיפים לריצות עם הרץ האחורי, כי תמיד מישהו נכנס בי ואני מתקדם יארד במקרה הטוב, וברבע חוזר אחורה 8 יארדים... בקיצור אני די נואש, למרות שעד עכשיו נראה משחק חמוד לאללה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים