עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ksesa1,

אני תקוע באחת המשימות (למי שמכיר- בחלק הראשון - the queen המשימה האחרונה - the fall of the king) אני לא מצליח לעבור אותה הרגתי את כולם חוץ ממקום אחד שיש בו אלפים של שדים שאני לא מצליח לנצח וגם אומרים לי שאני צריך לפגוש מישהו ואני לא מוצא אותו.

2. Started by MODY69,

שלום, יש לי את Far Cry V1.0 ומשום מה כשרק הפעלתי אותו שמתי לב שה- HDR מופעל... אני רוצה להעיף את ה- HDR ולהפעיל AA אבל אני לא יכול.... האופציה של ה- AA פשוט מושחרת ואני לא מוצא בשום מקום אופציה של HDR בכלל... מישהו יודע איך לבטל את זה? האם אני צריך לעדכן ל- 1.3?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by bennnn,

מזה המשחק CELLFACTOR????מתי וא יצא?איזה זאנר הוא?הוא כבד כמו שאמרו פה בפוורום?מעניין שלא שמעתי עליו מעולם מישהו יכול לתת פרטים?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by kfirlion,

היום אני הולך לקנות Company Of Heroes ואני רוצה לדעת (מאלו שיש להם כבר) האם זה כיף לשחק במולטי, ואם זה בכלל שווה לקנות אותו? כי אני קונה אותו כי היה עליו ביקורת טובה, זה סך הכל על מה שאני יודע עליו

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by n9555,

כשאני מנסה להתחבר לשרת זה אומר לי שזה לא מצליח להתחבר לשרת ולבדוק את החיבור שלי לרשת- ניסיתי להתחבר ל10 שרתים ואין לי מושג איך פותרים את הבעיה!!! תעזרו לי!!1 (אולי זה קשור אבל החלפתי לא מזמן את הספק של 012 ל013 ברק, אבל מקודם המשחק עבד)

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. Started by kawaii,

לא כזה ישן, 1999, משחק בשם SILVER http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_%28game%29 אחד היותר כייפים ששיחקתי...אבל כמו שהמאמר בוויקי אומר, זה out of print כבר, כלומר למצוא דיסקים מקוריים של זה זה סיוט.. אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות(כן, לקנות, לא להוריד, אבל אם מותר להוריד את זה,אני אשמח למקור) או אם למישהו יש את המשחק איפשהו בארון על דיסק צרוב שחבר נתן לפני 8 שנה, תודיעו לי :\

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by kfirlion,

זה בטח יצא בארה"ב אבל רציתי לדעת כשזה יצא כמה זה יעלה בישראל, אולי מישהו מבין בזה ויוכל להגיד לי כמה זה יעלה

8. Started by 3pac,

הורדתי גם את הפאץ' וזה לא עזר . הבעיה היא שלא שומעים את הצעדים או שאני נותן מכות למפלצות . איך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by 3pac,

מה כדאי ? לשחק במשחק עם הגרפיקה המסריחה ? (אני לא זונת גרפיקה ) או לקרוא תקציר ולעבור ל 2 ? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by gizzz,

אני נמצא במפה השניה צריך לצלם שלוש מפלצות. אני מסתובב שם שעתיים כבר ולא מצליח למצוא חדרים חדשים. צילמתי רק שניים . יש חדר סגור עם סורגים ובעבר השני ביג דדי אבל אני לא מצליח לעבור לחדר הזה.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by carbon1,

נתקעתי במשחק FEAR אני לא יודע מה לעשות http://www.zix.co.il/viewer.php?id=12290633098.JPG

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by dudu1212,

היי אני לא יודע אייך אני מציג את המכ"ם\ראדר וגם את המפה השניה שמראה את הקירבה למטרות. לא מצאתי את המקש בפירוט המקשים, או באפשרויות המשחק. מופיע לי רק המטוס. ראיתי כל מיני קטעי וידאו של המשחק ושם הכל מוצג. עוד תופעה שמתרחשת היא שאין לי סימון של החיצים על מטרות. גם שאני לוחץ על המקשים e או q. זה קריטי מבחינתי במיוחד בשלב של המדבר שלא רואים כלום עם הסופות חול... תודה.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. איך הוא בהשוואה למשחקי ראלי הטובים ? (אני מכיר רק את COLIN MCRAE) וצריך עוד המלצה על משחק ראלי טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by amit27,

איך אני הורג את המפלצת הגדולה שמחזיקה את חברה שלי ,והאם זה השלב האחרון?

15. Started by navk2,

בעקבות הנושא הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247152.0 התקנתי את 1.41 . התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. Started by Bragiz,

קודם כל - המשחק מ-ק-ו-ר-י !!#@$@ דוד שלי קנה לי כשהוא היה בגרמניה אז ככה .. המשחק יענו סבבה והכל רק פשוט בעיה אחת.. אין לי Windows vista .. וזה דורש vista בשביל להריץ אותו.. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  17. Started by OuTsIDe,

טוב אז ככה אני משחק בבית שלי במשחק הכל עובד צרבתי את המשחק לחבר ואצלו זה לא פותח את הקבצים משהו יכול לעזור אולי הוא יודע למה זה ככה? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  18. Started by Biatch,

ק'יצר בהתחלה תריך עשות דוגד' אטק או משו כזה הפכתי את כל העולם ולא הצלחתי .. מה עושים שם

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by iem,

כשאני מפעיל המשחק אני נמצא במסך ראשי, בוחר שפה ואין שום אופציה להתקדם למסך הבא... למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by UNDERDOG,

המחשק עולה מגיע למסך של הלוגוים ואז יוצא ורושם לי את זה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by lordgod,

למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן ? רק הורדתי את המשחק ... עד שזה הגיע ל8 אחוז זה לקח יותר מחצי שעה ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. שאלה בנושא

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by oorlevi,

את המפרט אתם יכולים לראות בצד! האם המשחק יפעל על Low+ ועל רזולוציה 1280*1024 ? או על 1280*960 ? או בכלל? כנ"ל לגבי פרו איבלושין 08. תודה.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by BEN903,

איך הוא כדי להשיג ????? http://www.war-front.de/en/home.html

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. יש במשחק תמיכה במסך רחב 1400X900 אך אני לא מצליח להגיע לרזולוציה זאת, הכי קרוב שאצלחתי 1385X835 (לא זוכר בדיוק את המספרים אבל בערך ) כאשר אני מגדיר שוב ל 1400X900 המסך מתעוות מתמלא ריבועים כאלו וחוזר לרזולציה האחרונה שהייתה בסדר. מישהו נתקל בתופעה כזאת? לא נראה לי שכרטיס המסך שלי לא תומך בזה וכמו כן בכלבי האשמורת לא הייתה לי בעייה להגיע ל 1400X900 . מבחינת מערכת ההפעלה אין בעייה ואני ברזולוציה 1440X900 . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים