עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by דניאל52,

למה תמיד כשיש שרת מלא (32) שחקנים ה FPS יורד?? :-X

2. Started by Sifo Jen,

היי!, אני צריך את הקובץ רג'יסטרי של FROZEN THRONE לאחר ההתקנה, כמובן שיהיה את זה רק למי שהמשחק מותקן אצלו... כדי להוציא את הקובץ RUN->REGEDIT->find->"blizzard" אחרי שמוצאים פשוט ללחוץ ימני על התיקיה של בליזארד מצד שמאל, וEXPORT לשמור קובץ ולעלות לאתר. תודה!!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by -AKEL-,

התקנתי איזה חפץ והמשחק יוצא לי כל הזמן בזמן ההתענה איך אני מגלה איזה חפץ זה? יש תוכנה שתמצא לי אותו או משהו?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by XxehsomxX,

שלום, איך עוברים את הקטע שבו נמצאת פצצה בתוך הרכב המחושמל (שהתנגש בספק כוח בתחנת חשמל) ? תודה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by Vidati,

שלום.. אז ככה יש לי שתי שאלות על המשחק שקשורות יותר למוזיקה שלו: א) איך קוראים לסיגנון של המוזיקה במשחק? ב) אפשר שמות של להיטים של הסיגנון הזה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  6. התקנתי את המשחק והכל ואז כשנכנסתי אז קיבלתי מסך שדורשים ממני להכניס שם משתמש וסיסמא... והבנתי שזה לאון ליין בלבד. אז אני שואל האם המשחק הוא רק און ליין?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

האם עדיין יש בעיות להפעיל את המשחק הנ"ל בויסטה - בעיות תאימות וכו' גם לאחר 2 העדכונים האחרונים (תאימות וביצועים)? הבעיתיות של המשחק היא אחת הבעיות שמנעו ממני לשדרג לויסטה.

8. אני מחובר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי עם ראוטר וה I.P. שהמשחק נותן לי זה ה I.P. הפנימי שלי ברשת, ואם אני נותן את ה IP החיצוני שלי המחשב השני לא מצליח להתחבר גם כן. אולי צריך לדעת באיזה port המשחק משתמש בכל אופן אני לא יכול להתארח במקרה הזה כי גם המחשב של מי שאני רוצה לשחק נגדו מחובר דרך ראוטר. אם מישהו יודע איך אני יכול לארח אני אודה לו מאד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by fender1989,

תקשיבו השגתי חשבון סטים עם סי די'י נכנסתי לחשבון התקנתי את הקאונטר הכל טוב אני יכול לפתוח שרת ביתי המשחק עובד אבל הוספתי את המשחק ל all seeing eye ובכל פעם שאני מנסה להכנס לשרת הוא אומר לי error in command line Plz Help me תודה רבה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  10. Started by Oranili,

היה כתוב באתרים ... ש RADEON לא מריצים טוב את המשחק קאונטר סטרייק סורס יש לי X1950 PRO והוא 50 70 FPS.. זה נכון ?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  11. Started by 3pac,

מה כדאי ? לשחק במשחק עם הגרפיקה המסריחה ? (אני לא זונת גרפיקה ) או לקרוא תקציר ולעבור ל 2 ? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  12. היי אני מחכה כבר שהמלא יגיע כדי שאוכל לקנות אותו אבל זה יהיה מבאס אם יהיו לי בו פינגים גבוהים (170-200) כמו שיש לי עכשיו בדמו . הבנתי שיהיו בו הרבה יות שרתים וככה האופציות לשרתים קרובים יהיו הרבה יותר גבוהות, זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  13. Started by Salwaby,

הסיבה היחידה שאני בכלל משחק במשחק הזה היא בגלל שהוא החדש בסדרה לכאורה ופשוט אין לי את 2006 ואני אוהב NBA (כי זה חרא של משחק בדוגרי ... copy - past שמעתם?) קיצר הסיבה שאני פותח את הת'ראד היא לא לקטול אותו אלא לשאול למה ה Turbo לא עובד ?! השחקנים זזים כמו נכים ... מה קורה פה ? זה אצלי או במשחק ? יש דרך לסדר ? כי אין לי כוח עכשיו להוריד את 06 תודה.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by AVI.S.T,

נכון בדום 3 שמסיימים תמשחק איך קוראים לשיר??

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  15. אני יודע שיש את F.E.A.R הראשון. ויש את F.E.A.R. First Encounter Assault Recon ואת F.E.A.R. Extraction Point Expansion Pack ואת F.E.A.R. Perseus Mandate ויש גם משחק רשת חינמי. 1 איזו הרחבות יש בדיוק (לפי הסדר) ? 2 האם להרחבות אני צריך את המשחק המקורי או שהם לא קשורות ? 3 איך המשחק רשת ? יש שרתים\שחקנים ? תודה.

16. Started by lader,

לא ראיתי שיש אפשרויות של גראפיקה אז ככה זה הגראפיקה? ומישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה תרגילים שם? תדה רבה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  17. http://www.speedball2.com/ לכל מי שזוכר והיה לו אמיגה...משחק כדורגל עתידני מהיר ואלים..

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by OuTsIDe,

טוב אז ככה אני משחק בבית שלי במשחק הכל עובד צרבתי את המשחק לחבר ואצלו זה לא פותח את הקבצים משהו יכול לעזור אולי הוא יודע למה זה ככה? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  19. אתמול קניתי את המשחק מ-STEAM ואין לי מושג איך להתחיל,מה בדיוק עושים,איזה שרתים יש וכו' אשמח לעזרה. תודה.

20. Started by 9raviv9,

כבר פעמיים שהייתה לי "תקלה" פעם אחת הלך לי ההארד דיסק ופעם שנייה לא יודע למה הלכו לי כל השמירות ז"א איך שהפעלתי את STEAM זה התחיל לי מהתחלה למרות שהשמירות עדיין היו שם. פשוט אין לי כח לאחר כמה שעות של משחק להתחיל מהתחלה ואני מת להתחיל את אץ ההרחבה הראשונה ואת השנייה שעכשיו קניתי. פשוט חבל לי לא לסיים קודם את המשחק הזה.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  21. הורדתי את המשחק pes 2008 וזה עובד לי אבל הבעיה היא שהמקשים של זה זה מקשים של xbox איך הופכים את זה למקשים של מחשב??? תעזרו לי בבקשה כל מי שעזר לי תודה מראש

22. Started by ilay22,

בהתחלה כשצריך למנוע מהטיל הגדול להמריא, אני לא מבין מה עושים עם המכישר המוזר הזה עם המספרים שרצים

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by davidcohen,

כמה GB המשחק הזה ? רק half life episode 2 ...לא כל הסידרה ביחד תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by snir0,

אני לא מצליח לשנות את לחצני לוח המקשים במשחק. למה זה צריך להיות כזה מסובך? עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.