משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
טים שייפר האגדי מנסה לשדרג את פלטפורמת מימון ההמונים החדשה שסייע להקים עם ההכרזה על Psychonauts 2, עבור מעריצים ומשקיעים כאחד יש סיכוי לא קטן שלא התנסיתם בו ואולי אפילו מעולם לא שמעתם עליו, אך עם זאת Psychonauts, משחק האקשן-פלטפורמה שהושק בשנת 2005 למחשב האישי ול-Xbox המקורית, בכל זאת נחשב בעיני לא מעט אנשים כאחד מהכותרים שהכי ראויים להערכה אשר נוצרו מאז ומעולם, וכאחד מהשיאים המשמעותיים ביותר בקריירה של טים שייפר, המפתח שסייע ליצור כותרים קלאסיים כמו סדרת אי הקופים,יומו של הטנטקל ו-Grim Fandango. Psychonauts מעולם לא היווה הצלחה מסחרית גדולה, אך נראה כי צבר קבוצת אוהדים רחבה מספיק – וכעת מגיע ניסיון מעניין ליצור עבורו המשך מודרני, גדול וטוב יותר, בעזרתה של פלטפו…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בדרייברים יש לשנות לשנייהם את הפילטרים אז מה מהם משפיע על משחקים ולמה משמש השני?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. תודה רבה לעוזרים! אם זה לא הפורום המתאים תעבירו...
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
WII CONSOLE - 249.99 / 237.50 WII REMOTE CONTROLL - 39.99 / 32.00 WII POINTS CARD - 24.99 / 17.00 WII CLASSIC CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII NUNCHUK CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII GPAK ORGANIZER&TRAVEL - 29.99 / 18.95 WII RAYMAN RAVING RABIDS - 49.99 / 41.2 WII THE LEGEND OF ZELDA:TW - 49.99 / 40.00 WII RED STEEL REVOLUTION - 49.99 / 41.22 מדובר בדולרים (הדולר נמוך ;D) קצת תמונות: לעוד תמונות ומידע: http://www.engadget.com/2006/10/07/wii-retail-details-markup-and-endcaps/
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני יכל לשחק בו עד שהו מחליט לצאת מנו בלי הסבר. אני מריץ את המשחק על הרזולוציה הכי גבוהה והכל על הכי גבוהה. המחשב שלי יכל לעמוד בזה דיי בקלות הוא על OC רציני (הוספתי קירור מים חדש, דיי יקר הזבל הזה, 2000 ש"ח בערך)
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי לגבי call of dury יש מקום שאפשר להוריד ממנו עוד משימות או מפות לשחקן יחיד? לגבי Act Of War High Treason למי שמכיר..איך המשחק? שווה לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא amd am2 3800 dc 512x2 667 mhz radeon x1900gt והדרייברים מעודכנים שיחקתי על גרפיקה בינונית בלי פילטרים בכלל והמשחק עובד על בערך 20 fps!!! אז ניסיתי להוריד את הגרפיקה מבינונית לנמוכה והfps נשאר אותו דבר...למה זה?זה אמור לעבוד לי טוב גם על מדיום ובלי פילטרים לא?לא נראה לי שזה משחק כ"כ כבד(הרזולוציה ששיחקתי עליה היא 1024*768).
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מזה המשחק CELLFACTOR????מתי וא יצא?איזה זאנר הוא?הוא כבד כמו שאמרו פה בפוורום?מעניין שלא שמעתי עליו מעולם מישהו יכול לתת פרטים?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני בא להפעיל את השלב הראשון אחרי שקניתי כבר מכונית, והמשחק פשוט לא מגיב...מכוניות עוברות ברקע אבל אין מרוץ.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק שאני משחק ופתאום זה נתקע ויוצא...יש למישהו רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי ראדון הורדתי את הסטים התקנתי את hl2 עבד יופי נאלצתי בגלל וירוס לשחזר את כל המחשב התקנתי מחדש והוא ניתקע לי בשלב ה loading במסך הריאשוני שמעלה את המשחק למישהוא יש מושג איך מתגברים על הבעייה? נ.ב דיירקט x ועידכון כרטיס מסך מעודכנים
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אחרי יממה בה כל הרשת גועשת בשל מגוון עצום של סרטוני משחקיות וקטעי קוד מוקדמים שהודלפו מתוך הדור הבא של משחק העולם הפתוח המפורסם והמצליח מכולם - אנחנו מקבלים אישור לכך שהכל אותנטילכתבה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום.. אני חדש. רציתי לציין קודם כל שהפורום שלכם נראה ממש יפה ולפי מה שהתרשמתי גם יש פה אחלה של קהילה וברמה. אז שאפו. האמת בגלל שנרשמתי לפה זה כי התקנתי לפני כמה דקות Test Drive Unlimited, וכשאני מנסה לשחק את המשימה הראשונה זה כותב לי משהו TDU Server Unavailable.. מה יש לעשות בנידון? תודה רבה וסופ"ש טוב
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני תקוע באמצע המשימה, אין לי מושג מה לעשות שם בקטע עם המעלית והגלגל שמרים אותה. אני צריך להגיע שם לפיגומים, אבל כל פעם שאני מסובב את הגלגל, ברגע שאני עוזב אותו, המעלית יורדת ואני לא יכול להעלות אותה. תמונות של איפה שאני תקוע: אם מישהו יודע איך עולים על הפיגומים, אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
גוגל מודיעה כי תחסל את שירות ה-Stadia שלה לסטרימינג ישיר של משחקים לאחר שרשרת אכזבות - עוד לפני שמרבית המשתשמים ברחבי העולם כלל לא זכו להזדמנות לנסות אותו בעצמםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
- 2 followers
-
-
יש במשחק תמיכה במסך רחב 1400X900 אך אני לא מצליח להגיע לרזולוציה זאת, הכי קרוב שאצלחתי 1385X835 (לא זוכר בדיוק את המספרים אבל בערך ) כאשר אני מגדיר שוב ל 1400X900 המסך מתעוות מתמלא ריבועים כאלו וחוזר לרזולציה האחרונה שהייתה בסדר. מישהו נתקל בתופעה כזאת? לא נראה לי שכרטיס המסך שלי לא תומך בזה וכמו כן בכלבי האשמורת לא הייתה לי בעייה להגיע ל 1400X900 . מבחינת מערכת ההפעלה אין בעייה ואני ברזולוציה 1440X900 . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום הגעתי במשחקים C&C3 לשבט השלישי(SCRIN אם אני זוכר נכון) ובמשימה השנייה איתו אני לא מבין אך לעבור אותה... אני מקבל יצור שיכול לשלוט באויב אחד בכול פעם ועוד שני רכבים שהם בקצה השני של המפה ממנו. עכשיו מה אני עושה? אני יודע שאני צריך לשמור שהוא לא ימות ולהרוס GDI את המבנה של החיילים. אפשר לקבל קצת הסבר אך לעשות את זה.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
כל מי שיכול לעזור לי או שיש לו גילד שישלח לי את שם הגילד שלו דרך הסקיפ הסקיפ שלי הוא:๖ۣۜζ͜͡FireFlash תודה וחג שמח לכולם
-
יש לי בעיה במשחק dungeon siege2, יש ScreenShotes. יש גשר כזה שבנוי מ4 חלקים והיה צריך לפתוח בשבילו 4 סכרים קטנים, הבעיה שפתחתי את ארבעתם ורק 3 חלקים מהגשר מופיעים, מה הבעיה? יכול להיות אולי באג? תודה, eXXXtream [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך לפוצץ את המשגר טילים עם המטענים של המהנדסים אבל כולם נהרגו לי ואין לי HQ שדרכו אפשר להביא עוד... מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
מה קורה אנשים כאן DOBBLEY0U ואנחנו באים אליכם בסירטון חדש! אז ככה , החלטנו להחזיר את הסידרה , טוב אז אם אהבתם אתם יודעים איך לסמן את זה! אם לא אהבתם מוזמנים ללחוץ על הסימון השני! ולהגיד איפה נוכל להשתפר! https://www.youtube.com/watch?v=xEFUlhYG0R8
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני בא להיכנס לתוכנה שפוחת קלאן ומופיעה לי השגיאה באה ניסיתי להתקין מדחש אך לא עזר אשמח לקבל עזרה ממכם..
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שרת CS פרוץ לחודש על איזה חברה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
הקאמבק של סדרת האסטרטגיה המפוארת מתקרב בצעדי ענק - ובימים הקרובים יש לכם הזדמנות להשתתף בבחינת בטא פתוחה של שרתי המשחקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
- 1 follower
-