משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש כבר שבוע עPATCH 1.06 UK לFEAR ואני לא מוצר מישהו יודע איך ניתן להשיג? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני בא להיכנס לתוכנה שפוחת קלאן ומופיעה לי השגיאה באה ניסיתי להתקין מדחש אך לא עזר אשמח לקבל עזרה ממכם..
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק dungeon siege2, יש ScreenShotes. יש גשר כזה שבנוי מ4 חלקים והיה צריך לפתוח בשבילו 4 סכרים קטנים, הבעיה שפתחתי את ארבעתם ורק 3 חלקים מהגשר מופיעים, מה הבעיה? יכול להיות אולי באג? תודה, eXXXtream [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מישהו משחק פה במשחק KINGDOMS או HEROES????? מי שכן אז שיגיד לי אני רוצה לנסות לשחק ברשת
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ערב טוב,יודע לי על אופציה כזו במשחק הזה שמוסיפה נק'.אבל איך אני עושה את זה ? תודה מראש נ.ב מדובר בגירסת הpc ואני בשלב הצ'מפיון ו65 % מהמשחק
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא amd am2 3800 dc 512x2 667 mhz radeon x1900gt והדרייברים מעודכנים שיחקתי על גרפיקה בינונית בלי פילטרים בכלל והמשחק עובד על בערך 20 fps!!! אז ניסיתי להוריד את הגרפיקה מבינונית לנמוכה והfps נשאר אותו דבר...למה זה?זה אמור לעבוד לי טוב גם על מדיום ובלי פילטרים לא?לא נראה לי שזה משחק כ"כ כבד(הרזולוציה ששיחקתי עליה היא 1024*768).
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מזה המשחק CELLFACTOR????מתי וא יצא?איזה זאנר הוא?הוא כבד כמו שאמרו פה בפוורום?מעניין שלא שמעתי עליו מעולם מישהו יכול לתת פרטים?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני יודע שיש את F.E.A.R הראשון. ויש את F.E.A.R. First Encounter Assault Recon ואת F.E.A.R. Extraction Point Expansion Pack ואת F.E.A.R. Perseus Mandate ויש גם משחק רשת חינמי. 1 איזו הרחבות יש בדיוק (לפי הסדר) ? 2 האם להרחבות אני צריך את המשחק המקורי או שהם לא קשורות ? 3 איך המשחק רשת ? יש שרתים\שחקנים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
טים שייפר האגדי מנסה לשדרג את פלטפורמת מימון ההמונים החדשה שסייע להקים עם ההכרזה על Psychonauts 2, עבור מעריצים ומשקיעים כאחד יש סיכוי לא קטן שלא התנסיתם בו ואולי אפילו מעולם לא שמעתם עליו, אך עם זאת Psychonauts, משחק האקשן-פלטפורמה שהושק בשנת 2005 למחשב האישי ול-Xbox המקורית, בכל זאת נחשב בעיני לא מעט אנשים כאחד מהכותרים שהכי ראויים להערכה אשר נוצרו מאז ומעולם, וכאחד מהשיאים המשמעותיים ביותר בקריירה של טים שייפר, המפתח שסייע ליצור כותרים קלאסיים כמו סדרת אי הקופים,יומו של הטנטקל ו-Grim Fandango. Psychonauts מעולם לא היווה הצלחה מסחרית גדולה, אך נראה כי צבר קבוצת אוהדים רחבה מספיק – וכעת מגיע ניסיון מעניין ליצור עבורו המשך מודרני, גדול וטוב יותר, בעזרתה של פלטפו…
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
התקנתי איזה חפץ והמשחק יוצא לי כל הזמן בזמן ההתענה איך אני מגלה איזה חפץ זה? יש תוכנה שתמצא לי אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני בא להפעיל את השלב הראשון אחרי שקניתי כבר מכונית, והמשחק פשוט לא מגיב...מכוניות עוברות ברקע אבל אין מרוץ.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני יכל לשחק בו עד שהו מחליט לצאת מנו בלי הסבר. אני מריץ את המשחק על הרזולוציה הכי גבוהה והכל על הכי גבוהה. המחשב שלי יכל לעמוד בזה דיי בקלות הוא על OC רציני (הוספתי קירור מים חדש, דיי יקר הזבל הזה, 2000 ש"ח בערך)
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
חברת Take-Two Interactive אישרה כי המשחק המצופה GTA 6 ישוחרר בסתיו 2025לכתבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על המשחק Tony Hawk's Project 8?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש במשחק תמיכה במסך רחב 1400X900 אך אני לא מצליח להגיע לרזולוציה זאת, הכי קרוב שאצלחתי 1385X835 (לא זוכר בדיוק את המספרים אבל בערך ) כאשר אני מגדיר שוב ל 1400X900 המסך מתעוות מתמלא ריבועים כאלו וחוזר לרזולציה האחרונה שהייתה בסדר. מישהו נתקל בתופעה כזאת? לא נראה לי שכרטיס המסך שלי לא תומך בזה וכמו כן בכלבי האשמורת לא הייתה לי בעייה להגיע ל 1400X900 . מבחינת מערכת ההפעלה אין בעייה ואני ברזולוציה 1440X900 . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ממצב אנשים קיצור יש לי 30 fps במפות של aim .... יש לי radeon 9800 series 256mb agp לוח אם Asus P4U800-X.... לפני חודשיים היה לי Radeon 9550 ולא עשה לי שום בעיות היה לי 100 fps קבוע... יש לי דרייבר מעודכן הכל מעודכן ומשום מה רק 30 fps..... אני חושב שאולי הבעיה שאולי הם לא מתאימים אחד לשני הכרטיס מסך והלוח אם... או שפשוט אני צריך להגדיר משו... תעזרוווו דחוףףףף תודהה נ.ב מי שיצליח לתקן ואני אראה שזה תיקן לי יקבל הזמנה ל TorrentLeech
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
בכל פעם שאני משחק בשרת אני מקבל את השגיאה שבתמונה. לפעמים אני לא מצליח להכנס בכלל לשרת והשגיאה מופיעה ולפעמים אני מצליח לשחק איזה 5 דקות. למשהו הייתה את הבעיה הזאת?\יודע איך לפתור אותה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, איך עוברים את הקטע שבו נמצאת פצצה בתוך הרכב המחושמל (שהתנגש בספק כוח בתחנת חשמל) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה יש לי שתי שאלות על המשחק שקשורות יותר למוזיקה שלו: א) איך קוראים לסיגנון של המוזיקה במשחק? ב) אפשר שמות של להיטים של הסיגנון הזה?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
קניתי ראדון הורדתי את הסטים התקנתי את hl2 עבד יופי נאלצתי בגלל וירוס לשחזר את כל המחשב התקנתי מחדש והוא ניתקע לי בשלב ה loading במסך הריאשוני שמעלה את המשחק למישהוא יש מושג איך מתגברים על הבעייה? נ.ב דיירקט x ועידכון כרטיס מסך מעודכנים
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
האם עדיין יש בעיות להפעיל את המשחק הנ"ל בויסטה - בעיות תאימות וכו' גם לאחר 2 העדכונים האחרונים (תאימות וביצועים)? הבעיתיות של המשחק היא אחת הבעיות שמנעו ממני לשדרג לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מה כדאי ? לשחק במשחק עם הגרפיקה המסריחה ? (אני לא זונת גרפיקה ) או לקרוא תקציר ולעבור ל 2 ? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
תקשיבו השגתי חשבון סטים עם סי די'י נכנסתי לחשבון התקנתי את הקאונטר הכל טוב אני יכול לפתוח שרת ביתי המשחק עובד אבל הוספתי את המשחק ל all seeing eye ובכל פעם שאני מנסה להכנס לשרת הוא אומר לי error in command line Plz Help me תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה קורה אנשים כאן DOBBLEY0U ואנחנו באים אליכם בסירטון חדש! אז ככה , החלטנו להחזיר את הסידרה , טוב אז אם אהבתם אתם יודעים איך לסמן את זה! אם לא אהבתם מוזמנים ללחוץ על הסימון השני! ולהגיד איפה נוכל להשתפר! https://www.youtube.com/watch?v=xEFUlhYG0R8
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שרת CS פרוץ לחודש על איזה חברה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-