משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
-
טים שייפר האגדי מנסה לשדרג את פלטפורמת מימון ההמונים החדשה שסייע להקים עם ההכרזה על Psychonauts 2, עבור מעריצים ומשקיעים כאחד יש סיכוי לא קטן שלא התנסיתם בו ואולי אפילו מעולם לא שמעתם עליו, אך עם זאת Psychonauts, משחק האקשן-פלטפורמה שהושק בשנת 2005 למחשב האישי ול-Xbox המקורית, בכל זאת נחשב בעיני לא מעט אנשים כאחד מהכותרים שהכי ראויים להערכה אשר נוצרו מאז ומעולם, וכאחד מהשיאים המשמעותיים ביותר בקריירה של טים שייפר, המפתח שסייע ליצור כותרים קלאסיים כמו סדרת אי הקופים,יומו של הטנטקל ו-Grim Fandango. Psychonauts מעולם לא היווה הצלחה מסחרית גדולה, אך נראה כי צבר קבוצת אוהדים רחבה מספיק – וכעת מגיע ניסיון מעניין ליצור עבורו המשך מודרני, גדול וטוב יותר, בעזרתה של פלטפו…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני בא להיכנס לתוכנה שפוחת קלאן ומופיעה לי השגיאה באה ניסיתי להתקין מדחש אך לא עזר אשמח לקבל עזרה ממכם..
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לפתוח שרת ביתי ואני לא יודע איך בדיוק (לא יודע איך מוצאים host) מישהו יכול להסביר איך פותחים שרת ביתי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני משחק בהיטמן בלוד מני וזה קשה לאללה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני בשלב שבו מפוצצים ספינה ואז אמורים להגיע מסוקי תמיכה. אני צריך להגן עליהם מפני מסוק אויב אבל הבעיה שאני לא רואה אותו או שומע אותו אני רק רואה אותו חג במפה וכמגיעים המסוקים עם כוחות התמיכה הם לא רוצים לנחות (אני יכול ראות אותם) נב מסוק האויב גם לא יורה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מישהו משחק פה במשחק KINGDOMS או HEROES????? מי שכן אז שיגיד לי אני רוצה לנסות לשחק ברשת
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להסיר את COH הרגיל אבל גם שם אני מקבל שגיאה, אז פשוט מחקתי את המשחק ידנית, והבעיה נשארה... למי יש מושג מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם מתקרב היום בו ניתן יהיה לחוות גם את סדרת Forza וגם את סדרת Gran Turismo על אותה פלטפורמה, לראשונה בהיסטוריה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
- 1 follower
-
-
בכל פעם שאני משחק בשרת אני מקבל את השגיאה שבתמונה. לפעמים אני לא מצליח להכנס בכלל לשרת והשגיאה מופיעה ולפעמים אני מצליח לשחק איזה 5 דקות. למשהו הייתה את הבעיה הזאת?\יודע איך לפתור אותה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
התקנתי Battlefield 2 Demo בכונן D עכשיו אני צריך להתקין את הפאץ 1.2 אבל ה לא מוצא לי תמשחק כי הוא כנראה לי מחפש בכונן D מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
בדרייברים יש לשנות לשנייהם את הפילטרים אז מה מהם משפיע על משחקים ולמה משמש השני?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כל מי שיכול לעזור לי או שיש לו גילד שישלח לי את שם הגילד שלו דרך הסקיפ הסקיפ שלי הוא:๖ۣۜζ͜͡FireFlash תודה וחג שמח לכולם
-
היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. תודה רבה לעוזרים! אם זה לא הפורום המתאים תעבירו...
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התקנתי הרגע TW, ההתקנה הייתה בטאיוואנית, ועם זה אני יכול לחיות, אבל הבעיה היא שגם המשחק עצמו בטאיוואנית, והוא עבד לי הרי פעם באנגלית, אז תהיתי אם יש דרך לשנות אותו חזרה לאנגלית.[br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 14:00:57 הבעיה קודם הייתה שאני לא מצליח להגיע לתפריט שמאפשר לשנות שפה (הרי הכל בטאיוואנית), ואת הבעיה הזאת (וגם את זאת שהדיון עוסק בה מלכתחילה) פתרתי על ידי כך שלקחתי את הקבצים שהמשחק טוען בשביל להיות באנגלית, העתקתי אותם לתוך הספריה שממנה המשחק טוען את הסינית, ואת הסינית העפתי משם, ככה המשחק באנגלית אפילו שהוא חושב שהוא על סינית ;D
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את ההרצים במשחק לא משנה איזה רזולציה אני משחק זה 60 הרץ (crt) איך אני משנה את זה דרך איפה?? משהו תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני בא להפעיל את השלב הראשון אחרי שקניתי כבר מכונית, והמשחק פשוט לא מגיב...מכוניות עוברות ברקע אבל אין מרוץ.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
WII CONSOLE - 249.99 / 237.50 WII REMOTE CONTROLL - 39.99 / 32.00 WII POINTS CARD - 24.99 / 17.00 WII CLASSIC CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII NUNCHUK CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII GPAK ORGANIZER&TRAVEL - 29.99 / 18.95 WII RAYMAN RAVING RABIDS - 49.99 / 41.2 WII THE LEGEND OF ZELDA:TW - 49.99 / 40.00 WII RED STEEL REVOLUTION - 49.99 / 41.22 מדובר בדולרים (הדולר נמוך ;D) קצת תמונות: לעוד תמונות ומידע: http://www.engadget.com/2006/10/07/wii-retail-details-markup-and-endcaps/
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה יש לי שתי שאלות על המשחק שקשורות יותר למוזיקה שלו: א) איך קוראים לסיגנון של המוזיקה במשחק? ב) אפשר שמות של להיטים של הסיגנון הזה?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הגעתי למסך שמנסים להבריא את השותפה ויש עוד שני חיילים חוץ ממני שנלחמים בעקרבים ,אחד מהם עם תיק עזרה רפואית שמנסה לתת לי עזרה אבל אני לא מצליח לקבל את העזרה הרפואית, יש שם ממש באג. למישהו היה את זה?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
את המפרט אתם יכולים לראות בצד! האם המשחק יפעל על Low+ ועל רזולוציה 1280*1024 ? או על 1280*960 ? או בכלל? כנ"ל לגבי פרו איבלושין 08. תודה.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלוש שנים אחרי הקונסולות, השדרוג המקיף של GTA V מגיע למחשב עם תכונות Ray Tracing ייחודיות, תמיכה בטכנולוגיות AMD ו-NVIDIA החדשות, ושפע תוספות תוכן - והכל בחינםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי ראדון הורדתי את הסטים התקנתי את hl2 עבד יופי נאלצתי בגלל וירוס לשחזר את כל המחשב התקנתי מחדש והוא ניתקע לי בשלב ה loading במסך הריאשוני שמעלה את המשחק למישהוא יש מושג איך מתגברים על הבעייה? נ.ב דיירקט x ועידכון כרטיס מסך מעודכנים
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני יכל לשחק בו עד שהו מחליט לצאת מנו בלי הסבר. אני מריץ את המשחק על הרזולוציה הכי גבוהה והכל על הכי גבוהה. המחשב שלי יכל לעמוד בזה דיי בקלות הוא על OC רציני (הוספתי קירור מים חדש, דיי יקר הזבל הזה, 2000 ש"ח בערך)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במישחק והבנתי שאפשר להרוויח כסף מקדיחה על אסרואידים וככה לקבל ORE ולהרוויח כסף,ואפילו ליפתוח מיפעלים משלך,אבל השאלה איפה אני משיג את הציוד בישביל זה? שאלתי במישחק שם איזה אחת והיא אמרה שצריך כול מיני ציוד אבל מאיפ אני משיג? אגב אני משחק ב Custom Game...