משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,405 דיונים בפורום זה
-
מי היו הכותרים שזכו לאהדה הגדולה ביותר מהמבקרים, מי אלו שנקטלו ללא רחמים - והאם הגולשים הפשוטים מסכימים עם המקצוענים בכל המקרים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי ת'משחק בסיומת ISO הפעלתי דרך isobuster בתוכו יש קובץ בשם track 01 הקיצור התקנתי את הקובץ לתיקיה והשם של הקובץ track01.tao איזה תוכנה פותחת קבצי TAO?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איך הוא בהשוואה למשחקי ראלי הטובים ? (אני מכיר רק את COLIN MCRAE) וצריך עוד המלצה על משחק ראלי טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
התקנתי Battlefield 2 Demo בכונן D עכשיו אני צריך להתקין את הפאץ 1.2 אבל ה לא מוצא לי תמשחק כי הוא כנראה לי מחפש בכונן D מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני על רזולוציה של 1024x768 ואני רואה מעפן...ההגדרות עם על ULTRA HIGH וניסיתי גם בHIGH....רואים פשוט מעפן... רואים פיקסלים...אין AA ואין AF...מה לעשות? ואני משחק על איזור ה30 פריימים...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
WII CONSOLE - 249.99 / 237.50 WII REMOTE CONTROLL - 39.99 / 32.00 WII POINTS CARD - 24.99 / 17.00 WII CLASSIC CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII NUNCHUK CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII GPAK ORGANIZER&TRAVEL - 29.99 / 18.95 WII RAYMAN RAVING RABIDS - 49.99 / 41.2 WII THE LEGEND OF ZELDA:TW - 49.99 / 40.00 WII RED STEEL REVOLUTION - 49.99 / 41.22 מדובר בדולרים (הדולר נמוך ;D) קצת תמונות: לעוד תמונות ומידע: http://www.engadget.com/2006/10/07/wii-retail-details-markup-and-endcaps/
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום אנשים... נתקעתי במשחק CALL OF JUAREZ ואני לא מצליח להתקדם. הגעתי לשלב שבורחים מהאש שהאנשים מבעירים באיזשהו מקום. ברחתי דרך הגג והגעתי למן אסם כזה אבל אני לא מצליח לצאת ממנו..מצורופות תמונות...איך יוצאים ממנו?????? עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנית בוט שיריץ גאדרים לסורס יש לי מירק יש לי סרבר אני צריך בוט מוכן שיהיה כמה שיותר מאובטח תודה לכלום! על כול עזרה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כשאני מפעיל המשחק אני נמצא במסך ראשי, בוחר שפה ואין שום אופציה להתקדם למסך הבא... למישהו יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הורדתי גם את הפאץ' וזה לא עזר . הבעיה היא שלא שומעים את הצעדים או שאני נותן מכות למפלצות . איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב התחלתי לשחק ב-NFL 08... זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק פוטבול, אז למדתי חוקים וקראתי את המדריך באתר.. רק כמה דברים מטרידים אותי... בעיה ראשונה, ושולית במיוחד, היא איך בועטים נורמלי!?!?!??!?!?!?!? כל הבונוסים והבעיטות הולכים לי על זה... אני משחק עם הג'ויסטיק של XBOX 360 למחשב, ועד עכשיו לחצתי על הסטיק הימני וגררתי אותו אחורה, רק איך עוצרים את המד הזה?!?!? וגם אפשר כמה טיפים לריצות עם הרץ האחורי, כי תמיד מישהו נכנס בי ואני מתקדם יארד במקרה הטוב, וברבע חוזר אחורה 8 יארדים... בקיצור אני די נואש, למרות שעד עכשיו נראה משחק חמוד לאללה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הכותר שהחל את ההצלחה האדירה של The Witcher בעולם הדיגיטלי ופרק הספין-אוף הנהדר של סדרת Age of Empires מצטרפים אל רשימה ארוכה של מאמצים להנגיש הצלחות מהעבר לקהל חדש ונרחבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
אני תקוע באחת המשימות (למי שמכיר- בחלק הראשון - the queen המשימה האחרונה - the fall of the king) אני לא מצליח לעבור אותה הרגתי את כולם חוץ ממקום אחד שיש בו אלפים של שדים שאני לא מצליח לנצח וגם אומרים לי שאני צריך לפגוש מישהו ואני לא מוצא אותו.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
היי הבעייה שלי היא שכשאני בוחר לאיפה להתקין את המשחק המחשב רושם CAN NOT UNPACK INSTALLER ניסיתי ככה לעשות וזה קורה בכל התיקיות במחשב... מה הבעייה?איך מסדרים אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר שבוע עPATCH 1.06 UK לFEAR ואני לא מוצר מישהו יודע איך ניתן להשיג? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום הגעתי במשחקים C&C3 לשבט השלישי(SCRIN אם אני זוכר נכון) ובמשימה השנייה איתו אני לא מבין אך לעבור אותה... אני מקבל יצור שיכול לשלוט באויב אחד בכול פעם ועוד שני רכבים שהם בקצה השני של המפה ממנו. עכשיו מה אני עושה? אני יודע שאני צריך לשמור שהוא לא ימות ולהרוס GDI את המבנה של החיילים. אפשר לקבל קצת הסבר אך לעשות את זה.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לפתוח שרת ביתי ואני לא יודע איך בדיוק (לא יודע איך מוצאים host) מישהו יכול להסביר איך פותחים שרת ביתי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
זה בטח יצא בארה"ב אבל רציתי לדעת כשזה יצא כמה זה יעלה בישראל, אולי מישהו מבין בזה ויוכל להגיד לי כמה זה יעלה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אמרו לי שלכול דרגה של מבוקשות (הלהבות ליד המפה צריך לעבור בלאקליסט מסויים) אם אני לא טועה כדי להגיע ל 3 צריך לעבור את 13.. מישהו יכול להגיד לי את מי צריך לעבור כדי להגיע ל 4, 5 וכן הלאה.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את המשחק Test Drive Unlimited שאני מנסה להפעיל הוא אומר ליnot enough system memory מה עושים??? תודה מראש Yotam7.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
בעקבות הנושא הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247152.0 התקנתי את 1.41 . התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם המשחק אמור להגיע בשפה האנגלית או הצרפתית?? כי דוד שלי התקין אצלו את המשחק וזה בשפה הצרפתית..זה מחו"ל..והאם יש אפשרות לשנות את זה לעברית..כי אין את זה באופציות.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן ? רק הורדתי את המשחק ... עד שזה הגיע ל8 אחוז זה לקח יותר מחצי שעה ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה כדאי ? לשחק במשחק עם הגרפיקה המסריחה ? (אני לא זונת גרפיקה ) או לקרוא תקציר ולעבור ל 2 ? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-