משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב,יודע לי על אופציה כזו במשחק הזה שמוסיפה נק'.אבל איך אני עושה את זה ? תודה מראש נ.ב מדובר בגירסת הpc ואני בשלב הצ'מפיון ו65 % מהמשחק
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האם המשחק אמור להגיע בשפה האנגלית או הצרפתית?? כי דוד שלי התקין אצלו את המשחק וזה בשפה הצרפתית..זה מחו"ל..והאם יש אפשרות לשנות את זה לעברית..כי אין את זה באופציות.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הפעלתי אותו נסעתי קצת ואז כשהגעתי למסלול הראשון הוא נתקע במסך כזה סינגל פלייר ומולטי פלייר (המשחק לא ממש תקוע פשוט המסלול לא עובד)
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
ממצב אנשים קיצור יש לי 30 fps במפות של aim .... יש לי radeon 9800 series 256mb agp לוח אם Asus P4U800-X.... לפני חודשיים היה לי Radeon 9550 ולא עשה לי שום בעיות היה לי 100 fps קבוע... יש לי דרייבר מעודכן הכל מעודכן ומשום מה רק 30 fps..... אני חושב שאולי הבעיה שאולי הם לא מתאימים אחד לשני הכרטיס מסך והלוח אם... או שפשוט אני צריך להגדיר משו... תעזרוווו דחוףףףף תודהה נ.ב מי שיצליח לתקן ואני אראה שזה תיקן לי יקבל הזמנה ל TorrentLeech
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחר אינספור בעיות עם המשחק (עקב התקנת יותר מדיי ערכות וחבילות תוספת) החלטתי שהפיתרון הטוב ביותר הוא הסרת המשחק לחלוטין והתקנתו מחדש. הסרתי את כל התוספות למשחק (KOTN ודומיו) וכאשר אני לוחץ על הסרה של המחשק עצמו, מופיעות לי 2 שגיאות שלא מאפשרות הסרה. http://www.2send.us/picture.php?file=94853b4670.bmp http://www.2send.us/picture.php?file=272bc40377.bmp .... עכשיו ניסיתי לעקוב אחר ההוראות וסגרתי את כל התמונות שפתוחות ברקע, רוקנתי את תיקיית ה-TEMP וכיביתי את החיבור לאינטרנט, אך עדיין ההסרה מסרבת לפעול. למישהו יש הצעות..?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה קורה אנשים כאן DOBBLEY0U ואנחנו באים אליכם בסירטון חדש! אז ככה , החלטנו להחזיר את הסידרה , טוב אז אם אהבתם אתם יודעים איך לסמן את זה! אם לא אהבתם מוזמנים ללחוץ על הסימון השני! ולהגיד איפה נוכל להשתפר! https://www.youtube.com/watch?v=xEFUlhYG0R8
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היום אני הולך לקנות Company Of Heroes ואני רוצה לדעת (מאלו שיש להם כבר) האם זה כיף לשחק במולטי, ואם זה בכלל שווה לקנות אותו? כי אני קונה אותו כי היה עליו ביקורת טובה, זה סך הכל על מה שאני יודע עליו
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
איך אני הורג את המפלצת הגדולה שמחזיקה את חברה שלי ,והאם זה השלב האחרון?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
התקנתי הרגע TW, ההתקנה הייתה בטאיוואנית, ועם זה אני יכול לחיות, אבל הבעיה היא שגם המשחק עצמו בטאיוואנית, והוא עבד לי הרי פעם באנגלית, אז תהיתי אם יש דרך לשנות אותו חזרה לאנגלית.[br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 14:00:57 הבעיה קודם הייתה שאני לא מצליח להגיע לתפריט שמאפשר לשנות שפה (הרי הכל בטאיוואנית), ואת הבעיה הזאת (וגם את זאת שהדיון עוסק בה מלכתחילה) פתרתי על ידי כך שלקחתי את הקבצים שהמשחק טוען בשביל להיות באנגלית, העתקתי אותם לתוך הספריה שממנה המשחק טוען את הסינית, ואת הסינית העפתי משם, ככה המשחק באנגלית אפילו שהוא חושב שהוא על סינית ;D
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני בא להפעיל את השלב הראשון אחרי שקניתי כבר מכונית, והמשחק פשוט לא מגיב...מכוניות עוברות ברקע אבל אין מרוץ.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קודם כל - המשחק מ-ק-ו-ר-י !!#@$@ דוד שלי קנה לי כשהוא היה בגרמניה אז ככה .. המשחק יענו סבבה והכל רק פשוט בעיה אחת.. אין לי Windows vista .. וזה דורש vista בשביל להריץ אותו.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
הורדתי גם את הפאץ' וזה לא עזר . הבעיה היא שלא שומעים את הצעדים או שאני נותן מכות למפלצות . איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בואו להשיג שעות רבות של גיימינג בעלות מינימלית, או אפילו חינם לגמרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על המשחק Tony Hawk's Project 8?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
את המפרט אתם יכולים לראות בצד! האם המשחק יפעל על Low+ ועל רזולוציה 1280*1024 ? או על 1280*960 ? או בכלל? כנ"ל לגבי פרו איבלושין 08. תודה.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אייך אני מציג את המכ"ם\ראדר וגם את המפה השניה שמראה את הקירבה למטרות. לא מצאתי את המקש בפירוט המקשים, או באפשרויות המשחק. מופיע לי רק המטוס. ראיתי כל מיני קטעי וידאו של המשחק ושם הכל מוצג. עוד תופעה שמתרחשת היא שאין לי סימון של החיצים על מטרות. גם שאני לוחץ על המקשים e או q. זה קריטי מבחינתי במיוחד בשלב של המדבר שלא רואים כלום עם הסופות חול... תודה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, יש לי את Far Cry V1.0 ומשום מה כשרק הפעלתי אותו שמתי לב שה- HDR מופעל... אני רוצה להעיף את ה- HDR ולהפעיל AA אבל אני לא יכול.... האופציה של ה- AA פשוט מושחרת ואני לא מוצא בשום מקום אופציה של HDR בכלל... מישהו יודע איך לבטל את זה? האם אני צריך לעדכן ל- 1.3?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לפתוח שרת ביתי ואני לא יודע איך בדיוק (לא יודע איך מוצאים host) מישהו יכול להסביר איך פותחים שרת ביתי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לשנות את ההרצים במשחק לא משנה איזה רזולציה אני משחק זה 60 הרץ (crt) איך אני משנה את זה דרך איפה?? משהו תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק BATTLESTATIONS MIDWAY אתמול ואהבתי אותו מאוד... אבל כבר סיימתי אותו אז אין לי עוד מה לעשות בו... אז מישהו מכיר משחק טוב באותו סגנון?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
זה בטח יצא בארה"ב אבל רציתי לדעת כשזה יצא כמה זה יעלה בישראל, אולי מישהו מבין בזה ויוכל להגיד לי כמה זה יעלה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני משחק כבר הרבה זמן בדמו של BF2142 אבל לאחרונה הפאנקבאסטר מדווח עלי שאני משתמש בגיסרה ישנה של המשחק (של הדמו). חיפשתי פאצ' לדמו , אבל לא מצאתי ... אתם יודעים על זה משהו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-