עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sherlock1212,

בכל פעם שאני משחק בשרת אני מקבל את השגיאה שבתמונה. לפעמים אני לא מצליח להכנס בכלל לשרת והשגיאה מופיעה ולפעמים אני מצליח לשחק איזה 5 דקות. למשהו הייתה את הבעיה הזאת?\יודע איך לפתור אותה? תודה. [attachment deleted by admin]

2. Started by thegame998,

חבר שלי רוצה לפתוח שרת ביתי ואני לא יודע איך בדיוק (לא יודע איך מוצאים host) מישהו יכול להסביר איך פותחים שרת ביתי בבקשה?

3. התקנתי הרגע TW, ההתקנה הייתה בטאיוואנית, ועם זה אני יכול לחיות, אבל הבעיה היא שגם המשחק עצמו בטאיוואנית, והוא עבד לי הרי פעם באנגלית, אז תהיתי אם יש דרך לשנות אותו חזרה לאנגלית.[br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 14:00:57 הבעיה קודם הייתה שאני לא מצליח להגיע לתפריט שמאפשר לשנות שפה (הרי הכל בטאיוואנית), ואת הבעיה הזאת (וגם את זאת שהדיון עוסק בה מלכתחילה) פתרתי על ידי כך שלקחתי את הקבצים שהמשחק טוען בשביל להיות באנגלית, העתקתי אותם לתוך הספריה שממנה המשחק טוען את הסינית, ואת הסינית העפתי משם, ככה המשחק באנגלית אפילו שהוא חושב שהוא על סינית ;D

4. Started by razoli,

אני בשלב שבו מפוצצים ספינה ואז אמורים להגיע מסוקי תמיכה. אני צריך להגן עליהם מפני מסוק אויב אבל הבעיה שאני לא רואה אותו או שומע אותו אני רק רואה אותו חג במפה וכמגיעים המסוקים עם כוחות התמיכה הם לא רוצים לנחות (אני יכול ראות אותם) נב מסוק האויב גם לא יורה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by naoriko,

מישהו משחק פה במשחק KINGDOMS או HEROES????? מי שכן אז שיגיד לי אני רוצה לנסות לשחק ברשת

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by oorlevi,

את המפרט אתם יכולים לראות בצד! האם המשחק יפעל על Low+ ועל רזולוציה 1280*1024 ? או על 1280*960 ? או בכלל? כנ"ל לגבי פרו איבלושין 08. תודה.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  7. https://www.gog.com/ מהרו !נשארו עוד פחות מיומים... באיזה עשור אנחנו נמצאים??

8. Started by dudu1212,

היי אני לא יודע אייך אני מציג את המכ"ם\ראדר וגם את המפה השניה שמראה את הקירבה למטרות. לא מצאתי את המקש בפירוט המקשים, או באפשרויות המשחק. מופיע לי רק המטוס. ראיתי כל מיני קטעי וידאו של המשחק ושם הכל מוצג. עוד תופעה שמתרחשת היא שאין לי סימון של החיצים על מטרות. גם שאני לוחץ על המקשים e או q. זה קריטי מבחינתי במיוחד בשלב של המדבר שלא רואים כלום עם הסופות חול... תודה.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by RS4,

איזה משחקים טובים יש... חוץ מ-gear of war

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאחר אינספור בעיות עם המשחק (עקב התקנת יותר מדיי ערכות וחבילות תוספת) החלטתי שהפיתרון הטוב ביותר הוא הסרת המשחק לחלוטין והתקנתו מחדש. הסרתי את כל התוספות למשחק (KOTN ודומיו) וכאשר אני לוחץ על הסרה של המחשק עצמו, מופיעות לי 2 שגיאות שלא מאפשרות הסרה. http://www.2send.us/picture.php?file=94853b4670.bmp http://www.2send.us/picture.php?file=272bc40377.bmp .... עכשיו ניסיתי לעקוב אחר ההוראות וסגרתי את כל התמונות שפתוחות ברקע, רוקנתי את תיקיית ה-TEMP וכיביתי את החיבור לאינטרנט, אך עדיין ההסרה מסרבת לפעול. למישהו יש הצעות..?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  11. Started by amit27,

איך אני הורג את המפלצת הגדולה שמחזיקה את חברה שלי ,והאם זה השלב האחרון?

12. Started by CoolOne,

היי, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המשחק, כך שהוא גם יגיע לארץ? בAmazon הם לא שולחים לישראל משחקי מחשב, וכנראה שגם באתר החברה (הזמנתי את זה מהם וההזמנה בוטלה באופן תמוה). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  13. Started by navk2,

בעקבות הנושא הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247152.0 התקנתי את 1.41 . התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  14. יש פדים שמתוייגים "Control" ואחרים שמתוייגים "Speed". לפי מה שהבנתי Control זה לאנשים שמשחקים עם רגישות נמוכה וSpeed זה לאנשים שמשחקים עם רגישות גבוהה. הרגישות של הווינדווס (XP) אצלי היא 7/11 ושל CSS היא 9. זה גבוה? נמוך? ומה בכלל ה"טווח רגישויות"? תודה. נ.ב: אשמח לשמוע איזה פדים יש לכם

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

התחלתי לשחק במישחק והבנתי שאפשר להרוויח כסף מקדיחה על אסרואידים וככה לקבל ORE ולהרוויח כסף,ואפילו ליפתוח מיפעלים משלך,אבל השאלה איפה אני משיג את הציוד בישביל זה? שאלתי במישחק שם איזה אחת והיא אמרה שצריך כול מיני ציוד אבל מאיפ אני משיג? אגב אני משחק ב Custom Game...

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by ratzabi,

הורדתי את המשחק ואין בו אנגלית, יש אפשרות להוסיף איזה קובץ שיהיה אפשר לשחק בוא באנגלית? מישהו יודע? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מתי אמור לצאת המישחק B&W 2 ותתנו לי תאריך מדיוק ובטוח. אא ויש לו דמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

המחשק עולה מגיע למסך של הלוגוים ואז יוצא ורושם לי את זה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by lordgod,

למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן ? רק הורדתי את המשחק ... עד שזה הגיע ל8 אחוז זה לקח יותר מחצי שעה ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. מה אתם אומרים על המשחק Tony Hawk's Project 8?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. הורדתי ת'משחק בסיומת ISO הפעלתי דרך isobuster בתוכו יש קובץ בשם track 01 הקיצור התקנתי את הקובץ לתיקיה והשם של הקובץ track01.tao איזה תוכנה פותחת קבצי TAO?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  22. אני רואה שעכשיו נכנס לאט לאט ה i7 קניתי לא מזמן את המחשב שלי לפני 3 חודשים בערך E8400 1333FSB C2D P43 NEO - F7.1 1GLAN MSI ZOTAC nVIDIA GeForce GTX260 896MB PCIe V2 4gb gEil עם צלעות אלומניום לקירור 800MHZ 1/2TB 32MB SATA 2 של seagate 7200 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREAZER 7 PRO מארז של LED+25CM FAN EZCOOL מערכת הפעלה windows vista sp1 x86 heb ספק PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL צורב LG DL עכשיו אני רואה שדנים הרבה על המשחקים החדשים ומה שיכנס אז אני רוצה לדעת אם עדיף לקנות עוד כמה חודשים מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 כדי שהמחשב ישרוד יותר זמן לעתיד אני קונה 1 לארבע/חמש שנים מחשב וחשבתי אם כדאי לקנות עכשיו כי אני מעריך שלאט לאט הquad וה duo ירדו מהשוק * המחשב מיועד למשחקים …

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  23. Started by nirrabi,

ממצב אנשים קיצור יש לי 30 fps במפות של aim .... יש לי radeon 9800 series 256mb agp לוח אם Asus P4U800-X.... לפני חודשיים היה לי Radeon 9550 ולא עשה לי שום בעיות היה לי 100 fps קבוע... יש לי דרייבר מעודכן הכל מעודכן ומשום מה רק 30 fps..... אני חושב שאולי הבעיה שאולי הם לא מתאימים אחד לשני הכרטיס מסך והלוח אם... או שפשוט אני צריך להגדיר משו... תעזרוווו דחוףףףף תודהה נ.ב מי שיצליח לתקן ואני אראה שזה תיקן לי יקבל הזמנה ל TorrentLeech

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by idani1983,

שלום אני מחפש כבר שבוע עPATCH 1.06 UK לFEAR ואני לא מוצר מישהו יודע איך ניתן להשיג? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  25. Started by avivlevy,

התקנתי Battlefield 2 Demo בכונן D עכשיו אני צריך להתקין את הפאץ 1.2 אבל ה לא מוצא לי תמשחק כי הוא כנראה לי מחפש בכונן D מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.