משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
זוכרים את המשחק megarace 2?! מה דעתכם עליו? * מי שיש לו או שראה megarace 3 דעתו לא נחשבת בגלל שהמשחק הזה הרוס לגמרי... זה ממש שונה.... megarace 2 זה מרוץ המכוניות הכי יפה שיש ולדעתי שיהיה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אנשים... אני שובר את הראש פה איזה משחק מבין השלושה הכי טוב... כרגע אני חושב ש3 זה סתם מריחה מגעילה ל2... 2 הוא חמוד אבל לדעתי אין כמו הכי ראשון... פשוט וטוב... מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אמנם פרסמתי שאלה זו בפורום משחקים אל נראה לי שפורום זה מתאים יותר נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 התקנתי אתמול את הגרסה העדכנית ביותר של VIA 4 in 1, את הגרסה האחרונה של AGP GART, את 686B bug fix, ואפילו את ה IDE miniport האחרון אך כל זה לא פתר את הבעיה. ניסיתי את כל הגרסאות של ה drivers של Asus החל מגרסה 14.62a וכלה ב 28.80 וכשכל זה לא עזר ניסיתי גם את גרסאות ה reference של nVidia - שום דבר לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני במערכה הראשונה במשימה הראשונה אני צריך להרוג עוד גיבור אחד שנמצא מאחורי החומה ואני צריך להביא את המילת קוד אבל אני לא מצליח להיכנס אני צריך להביא איתי עוד מישהו ואני לא מוצא אותו למרות שאני עושה את כל המשימות שנותנים לי בשלב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Spiderman:The-Movie שאני אסיים להוריד אותו אולי למורת רוחם של כמה אנשים פה , אני אדווח לכם מה אני חושב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה חם וטרי מן המקלדת : http://www.megagames.com/news/html/previews/hitman2-silentassassin.shtml
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אוקיי חברה..לאחרונה נתקלתי בהרבה מודלים חדשים שאפשר להחליף לקאוונטר סטרייק..לפעמים זה קצת בעייתי..אבל היה מישהו שפתר לנו תבעייה והוציא Pack שלם.. אם מישהו התנסה..שיודיע לי.. אפשר להוריד מהאתר - www.games-fusion.net בכל מקרה..הורדתי..לקחתי פה ושם כמה מודלים , פה ושם כמה ספרייטים , ושינתי את המשחק..משהו בןזונה.. הבעייה רק באה שעכשיו , במשחק שאני משחק אוןליין (לא רשת מקומית) אני מקבל בקונסול Sprite : No such frame 1 מישהו מכיר תבעייה? המשחק משחק טוב , רק שזה מעצבן בקונסול... אנא עזרו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל מי שמכיר את המשחק... אחרי שיוצאים מהכלא בgold saucer ואחרי שהחבר של בארט מת יש תחרות של chocobo, נכון? אז ברגע שמתחילה התחרות נתקע המשחק ונסגר...זה קורה כל הזמן ואני לא יכולה להמשיך את המשחק...מערכת הפעלה W2K, SP2, יש פתרון? תודה -חציל
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מזיל ריר כבר ( תחכו רגע שאני ארים את הלשון מהריצפה ) איזה משחקים יש שם ויש יותר משחקים חדשים לPC ממה שציפיתי אז בלי לחכות בבקשה:http://pc.ign.com/articles/357/357142p1.html וגם עוד משהו קטן לינק אם מידע על הR300 למי שמתעניין:http://www.iamnotageek.com/cgi-bin/reviews.cgi?name=oczddr400&p=1
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את renegade מזמן וכשהתקנתי אותו לא התקנתי את האפשרות למשחק באינטרנט אז איך אני מתקים אותו עכשיו בלי להתקין מחדש את כל המשחק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את TFX -סימולטור טיסה f22 lightning-כנ"ל . לא משנה הגרסה! עדיף כמה שיותר ;D extreme games-מרוץ שאפשר להתחרות ברולר,אופניים,סקטבורד וסקטבורד שכיבה oddballz-מן טמגוטצ'י אבל הרבה יותר כייפי,החיות שניתן לטפל בהן מן מפלצות חמודות כאלה ויש הרבה אפשרויות.. sevens guest (משהו כזה)-אם אני לא טועה,זה משחק חידות.. destruction derby 2-מרוץ settlers 1,2-תפקידים dave mirra bmx freestyle 2-פעלולי BMX.יש לי את 1.. critical path-משחק שזה מאין סרט.כל המשחק זה וידאיו אמיתי.אתה שולט על מישהי להגיע לנקודה הסופית..מרתק! stunts -רק אם יש גרסה יותר גבוהה מ1,1.1 !כי אותם יש לי! מרוץ שאפשר גם לבנות מסלולים. StarWars משהו עם REBEL-אחד ממשחקי מלחמת הכוכבים.ההתחלה לפי שזכור לי זה שאתה עם ח…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה במשחק commandos 2 אני עושה את כול השלבים מחדש במטרה לעשות את כול משימות הבונוסים ונתקעתי בשלב הלפני אחרון (castle coldit) ואני לא יכול למצוא את החתיכה האחרונה של ספר הבנוסים יש שם כבר משהוא כמו 31 חתיכות בתמונה אבל רק חתיכה אחת נשארה, הרגתי את כולם ועשיתי את כול המשימות יש לי רק להתקשר לבקרה ולברוח בכדור הפורח אבל אני רוצה למצוא את הבונוס האחרון. בשלב הקודם (saving private smith) הבונוס היה במטוס הפגוע והיה צריך לביכנס אליו מתחת למים או במילים אחרות מקום סודי ומוסתר יש גם מקום כזה בשלב שאני נמצא בו עכשיו??? מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את החתיכה האחרונה של הבונוס???? כי אני חיפשתי בכול מקום בשלב פעמים וכלום לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
צרבתי את 2 הדיסקים ומשום מה בדיסק השני, במהלך ההתקנה בסוף ממש 99% נותן לי שגיאה: An error occurred during the move data process: -117 Component: CummomFiles File Group: File: יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
שיחקתי במשחק הזה שעות רבות (ומהנות) עד היום. היום כשניסיתי לעלות את ה SAVE שלי ולהמשיך לשחק, הוא זורק אותי החוצה עם איזושהי הודעת שגיאה עלומה! אז התקנתי מחדש את המשחק - ונאדא, גורנשיט, כלום! עדיין אותו קקה! אז ניסיתי לחפש צ'יט שיקפיץ אותי לשלב בו הייתי (כי בכל זאת, הגעתי לשם לבד ולא ממש מתחשק לי לחזור לשם מאפס) ומצאתי את הצ'יט הבא. אז מה הבעיה אתם שואלים? הוא לא עבד! אז פה אתם, כן אתם, נכנסים לתמונה : יש למישהו SAVE'ים שמורים של המשחק או צ'יט אחר? אני נמצא כרגע בשלב שאחרי הקרב עם הבחור שנראה כמוני (ההוא שמשוויץ שיש לו אוגמנטטים כמו שלי רק עם FIRMWARE טוב יותר) ניצחתי אותו והשתמשתי בצוללת לצאת מהבסיס ולפגוש את ההוא על הגג (ההוא שאומר לך שעומדים לשגר טיל בכדי להשמי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי בשלווה את המשחק שהשגתי בחינם ונדא קפוט :AR15: :AR15: לא קורה כלום!!! :AR15: ברגע שאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי נא הכנס את הדיסק, הכנסתי והוא כותב לי להכניס את הדיסק הנכון!!! עזרה!!!!!!!!!!!!11 :AR15: דחוף!!!!!! יש לי XP
-
מישהו יכול לעזור ? היגעתי לשלב של רכבת תחתית ואין איך להמשיך ??? מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
משחק מ 98' אני יודע אבל מישהוא יודע אולי מאיפה אפשר לקנות ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-