עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Shay0600,

אני לוחץ על הדיסק בוחר את אשפה אחר כך מופיע לי חלון שמודיע לי לסגור כמה שיותר תוכנות אני לוחץ על אישור כמובן ואז על אינסטול מקליד את הקוד של המשחק לוחץ המשך מגיע להסכם הרישיון(אבל הוא ריק) לוחץ על YES ואז מופיע לי הבעיה שבתמונה המצורפת יש לי DX9C! ויש לי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. קרה משהו לשרת של EA? לוקח לו פתאום שנה עד שמתחבר למשתמש שלי....והוא גם בקושי מוצא שרתים ממש באיטיות... גם לכם ככה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by guysevi,

קיבלתי את המשחק BF2 COMPLETE COLLECTION אחרי שהתקנתי את כל החבילה כולל AF ו- EF פתחתי חשבון למשחק ולאחר שפתיתח את החשבון עשיתי רישום ל AF ו-EF דרך האינטנט כמו שרשום בחוברת הפעלה וריבלתי הודעה שהרישום עבר בהצלחה וגם בדקתי בפרטי החשבון שלי והם מופעים שנרשמתי אליהם עכשיו כשאני נכנס למשחק אני מחפש את המפות של AF ו-EF ברשימה של השרתים ומופיע לי רק מפות של BF2 ו-BF2 SF יש לציין שעל השולחן עבודה יש לי רק קיצורי דרך לBF2 ו-BF2 SF וגם גשאני מריץ את המשחק ישירות מהדיסק אני לא רואה את המפות של AF ו-EF האם צריך להיות קיצורי דרך גם להרחבות הללו ? ואיך אני מפעיל את המשחק כך שאני אוכל לראות את כל המפות ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by liav12,

שלום, לא מזמן חבר שלי נתן לי את המשחק מתנה, והתקנתי אותו היום. ברגע שהתקנתי את המשחק לחצתי על ההפעלה, וקיבלתי הודעה מוזרה שהמשחק דורש דרייברים התומכים ב OPENGL 1.3 מינימום. עדיין אני מנסה להבין את הקשר לזה ולכרטיס מסך שלי (8600GT). מצורפת כאן התמונה. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by ofer_shm,

איך אני יכול לדעת כמה כדורים ומחסניות נשארו לי בכל נשק..? ואם נגמרו לי הכדורים ...מאיפה אני יכול להביא עוד???? תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by dark_zero,

התקנתי FINAL FANTASY 7 אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי והוא מתחיל להשתגע אני נכנס והא נתקע ומראה את העכבר או עוזה שזה שגיאה ויש סגור ואחרי מלא פעמים זה רק עובד נורמלי מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  7. יש לי חברים שאני משחק איתם ב-BF2 ואני רוצה למצוא אותם מיידית ובקלות, אני צריך איזה אתר או תוכנה שתוכל למצוא אותם לפי כינוי, אם אתם יודעים על תוכנה או אתר שאומר מיידית איפה המשתמש נמצא אז תשלחו לי קישור... (למשל אל תביאו לי אתר כמו BF2s.com כי הוא אתר שהוא לא אומר במיידית) Xfire ניסיתי, זה דיי מסובך

8. אני מוריד דרך SababaDC את COH בקובץ MDF ורציתי לדעת האם זה בא עם קראק, זה שוקל איזה 4 ג'יגה? מזאת אומרת ללא תוכן? שאלתי שאלה מה לא ברור? אאאההה הבנתי אז מה איך אני יוכל למחוק את השיחה?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  9. אני מפעיל את המשחק, עולה חלון שחור ואחרי כמה שניות אני נזרק לדסקטופ ומקבל מין מסך כחול כזה קטן שאומר ש"הכרטיס מסך והמעבד לא מתאימים" או משהו כזה... (אם צריך אני אעלה תמונה) עידכנתי את המשחק עם הפאטצ' הכי חדש, (אחרי שגם לפני זה הבעיה קרתה)- גירסה 1.3. ראוי לציין שהצלחתי להפעיל את המשחק בווינדוס XP. אשמח לפיתרונות/רעיונות. תודה לעוזרים מראש GigaDude

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by CoolOne,

היי, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המשחק, כך שהוא גם יגיע לארץ? בAmazon הם לא שולחים לישראל משחקי מחשב, וכנראה שגם באתר החברה (הזמנתי את זה מהם וההזמנה בוטלה באופן תמוה). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

הצל במשחק נראה ממש מפוקסל... את ההגדרות שמתי על HIGH ואת ההגדרה של ש(AA או הAF דרך המשחק שמתי על רמה 2)...רזולוציה של 1280X1024 שמתי גם על ההגדרות הכי גבוהות אולטה היי ועל AA8 וAF16...וזה לא שינה כלום... השאלה זה האם זה אצל כולם או רק אצלי....אגב את המפרט שלי אפשר לראות בצד...ואני משתמש עם דרייברים גירסה 91.47 תודה רבה לעוזרים....אם אתם לא מבינים במה מדובר אני אעלה תמונה...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. קניתי את השלט עם המתאם USB למחשב. התקנתי את הדרייבר אבל במשחק GRAW2 גם שאני נכנס לאפשרויות של ה-CONTROLER אני לא רואה שאפשר לשנות שם לעומת HALO 2 ששם כן אפשר והשלט עובד. האם השלט הזה עובד רק במשחקים של MICROSOFT ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by Vidati,

שלום.. אז ככה יש לי שתי שאלות על המשחק שקשורות יותר למוזיקה שלו: א) איך קוראים לסיגנון של המוזיקה במשחק? ב) אפשר שמות של להיטים של הסיגנון הזה?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  14. אני מוכר ב-100 ש"ח, משחק מקורי.... מי שמעוניין שידבר איתי באייסיקיו 279188637 או מסנג'ר kfirlion15@walla.com

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by magafaim,

יש לי בעיה במשחק שאני משחק ופתאום זה נתקע ויוצא...יש למישהו רעיון למה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by dj_horse,

שלום אני מעוניין לשחק ברשת במשחק flight simulator x. כשאני ניכנס למשחק לעשות בתפריט מולטיפלייר, אז צריך להירשם שם לגייםספיי כדי לשחק, כי אני לא מכיר מישהו שאני יכול לעשות איתו משחק רשת. אני מקווה שדרך שם אני יוכל לשחק ברשת, אבל כול פעם שאני רוצה לעשות חשבון יש לי שגיאה, שכתוב בה שהסיסמה צריכה להיות פחות מ 16 תווים שמכילה אותיות ומספרים, וכול פעם שניסיתי לעשות את זה הוא רשם לי אותו הודעה ולא נותן לי להירשם. יש כאלה שמשחקים בזה ברשת או יש להם מושג מה עושים? מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by lader,

האם המשחקים תומכים ב SM2?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by ImAllMostAwake,

טוב אז ככה פעם הייתי משחק על XP היום יש לי ויסטה ויש כאלה שאומרים שיש לאגים לרוב לא אין לי BANLIST כי זה לא עובד לי על ויסטה יש BANLIST שכן עובד על ויסטה ? או משו אחר וגם אותה שאלה בקשר לDELAY REDUCE תודה לעוזרים ! :]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by tgen,

המשחק הזה שיגע אותי... אני לא מצליח להכנס לאף סרבר... או שאני מנסה להכנס לסרבר והוא רושם Connection Accepted אבל לא קורה שום דבר... או שאם אני נכנס, הוא יעיף אותי משם וירשום לי "wrong map version" ובמקרים שהוא לא יעיף אותי פשוט לא יראו את הדמות שלי... זה לא שאני נחשב לצופה אלא אני כאילו נמצא בשלב אבל תקוע ולא רואים אותי... ואם כל זה לא מספיק, יש מצבים שאם אני רוצה לצאת מסרבר כמו במקרה הנ"ל הוא נתקע במסך שרואים בו את קווי הבסיס של השלב... בחיים שלי לא ראיתי משחק עם כל כך הרבה באגים!!! יש למישהו מושג איך לטפל בבעיות האלה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. אני יודע שבנתיים אין פרטים מדויקים, והמשחק עתיד לצאת רק ב 31/10/2007, אבל למישהו יש השארה של בערך מה יהיו הדרישות? ואם אני קונה עכשיו מעבד: E6420 עם ספק כוח חזק ואמין כל מה שאני אצטרך זה להחליף רק כ. מסך במקרה הכי גרוע נכון? החלטתי להשקיע פשוט בכ. מסך, אבל בגלל שכרטיסי ה DX10 עדיין בתיתולים, החלטתי ללכת על X1950PRO כי אני בכל זאת רוצה ביצועים ולא רוצה לחכות הרבה חח.. בכל אני מחכה למשחק הזה כמו לא יודע... אני מאמין שכ.מסך אני אצטרך לשדרג, מה צפוים להיות המחירים? ובערך מישהו יכול לתת השארה על הדרישות? תודה דרך אגב מי שמשחק BF2 שידבר איתי בפרטי!!!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

האם צריך את City Life עצמו כדי לשחק? והאם זה מבוסס על אותו מנוע גראפי?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by ob,

רציתי לדעת אם אפשר לשחק Pro Evolution עם 2 גיימפאד ? והמלצה למשחקים שיש להם אפשרות לשני שחקנים ? ב NFS - Most Wanted / ProStreet אני לא רואה שאפשר ...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. זה בא קצת באיחור זה היה אמור להיות בחנוכה אבל מסיבות טכניות זה נדחה אנא תנו דעתכם ותגיבו בשיקול דעת זה ממש במחיר מצחיק של 50 ש"ח לשעתיים או 75 ש"ח ל-4 שעות (הכסף לא למטרת רווח אלא לכיסוי חלק קטן מההוצאות)אוכל ושתיה במקום. נאמר לי שאם יהיה ביקוש גבוה אותו אדם נחמד יפעיל את המקום גם במשך השנה. תנו את שיקולכם.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by idanmal,

יש בנמצא שותפים זקנים כמוני(43) לBF2042?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by hardware maniac,

http://img470.imageshack.us/img470/3199/smy2.jpg הפעלתי את כל 4 המפסקים של החשמל חיברתי את הטסלות הגדולות לקטנות[את כל הארבע] וחישמלתי לו תצורה איזה 10 פעמים ככה והוא כל פעם מחדש לעצמו את מד החיים שלו. מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים