עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חלק אמרו לי שהמולטיפלייר שלו לא טוב האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

אחרי שהלך לתיקון לאור הבעיות שנוצרו, הוא חזר: http://game-monitor.com/GameServer/213.8.254.138:16567/Israeli_RANKED_Battlefield_2_by_FREAK.html

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by TomerX8,

אל תבינו אותי לא נכון אני חוללההההההה על הסרטונים המדהימים האלה פשוט שאני רואה אותם באיכות לא משהו כשאני במשחק ! כשראיתי אחד מהאתר של BLIZZARD האיכות הייתה ממש מעולה אבל במחשב אני יכול לראות פיקסלים.. מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  4. האם יש סרבר PVE שיש בו אוכלוסיה גדולה מאוד של שחקני הורד? כרגע אני באליינס בסילברמון יש לי פלאשבקים כל הזמן וזה גורם לי להתגעגע להורד אבל יש בעיה בשרת סילברמון אוכלוסיית השחקנים בהורד מאוד מאוד קטנה ותמיד אין הרבה שחקנים שירצו לעשות את הקווסט או הדבר או מה שלא יהיה כמות החפצים בAH מאוד פיצית, בקושי יש נשקים טובים במחירים טובים אולי אי פעם במיליון שנה היחס שחקנים בין הורד לאליינס שם זה 1הורד ל3.5 אליינס שזה מטורף וגם בקושי בהורד שם יש איזה 2-3 גילדות רציניות שעושות ריידס ועם תנאי קבלה מטורפים ואנשים מפגרים וילדותיים שמתווכחים על כל דבר אז מה שאני מחפש סרבר PVE עם הורד שיש לו מלא מלא חפצים בAH כל הזמן ומלא שחקני הורד אם אפשר הפוך מהמצב בסילברמון שלהורד יהיה יחס גדול יותר וה…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  5. הוא טיפה יותר חזק מהגיפורס2 יפעיל לי את WOW על ההגדרות הכי נמוכות.. ברזולוציה 1024? מה לגבי פיפא 2007?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. אני מוריד דרך SababaDC את COH בקובץ MDF ורציתי לדעת האם זה בא עם קראק, זה שוקל איזה 4 ג'יגה? מזאת אומרת ללא תוכן? שאלתי שאלה מה לא ברור? אאאההה הבנתי אז מה איך אני יוכל למחוק את השיחה?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  7. אני מוכר ב-100 ש"ח, משחק מקורי.... מי שמעוניין שידבר איתי באייסיקיו 279188637 או מסנג'ר kfirlion15@walla.com

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by kobi122,

המשחק פיפיא, הנסיך הפרסי, המעניש וטומב רידייר הם עולים ויוצאים רק כשאני עושה ריסרט הם עובדים טוב למה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by SHAY951,

איך אני מגיע ל Aman'lu ? (או באופן כללי איפה העיר הזאת נמצאת על המפה)

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by dj_horse,

שלום אני מעוניין לשחק ברשת במשחק flight simulator x. כשאני ניכנס למשחק לעשות בתפריט מולטיפלייר, אז צריך להירשם שם לגייםספיי כדי לשחק, כי אני לא מכיר מישהו שאני יכול לעשות איתו משחק רשת. אני מקווה שדרך שם אני יוכל לשחק ברשת, אבל כול פעם שאני רוצה לעשות חשבון יש לי שגיאה, שכתוב בה שהסיסמה צריכה להיות פחות מ 16 תווים שמכילה אותיות ומספרים, וכול פעם שניסיתי לעשות את זה הוא רשם לי אותו הודעה ולא נותן לי להירשם. יש כאלה שמשחקים בזה ברשת או יש להם מושג מה עושים? מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by giloman,

שלום קיבלתי את המערכת החדשה ומכיוון שאין לי משחקים אחרים רציתי לראות איך זה יהיה לקבל מלא FPS בCOD1 סבבה - אני נכנס לשרת עושה com_maxfps 333 (כמובן עם / לפני הפקודה ) ועדיין הFPS תקוע על 60 ורשום בצד בסוגריים ליד ה60 ---> 57-320 או מספרים כאלו האם אני באמת משחק ב320 FPS ? ומישהו יכול להגיד לי איך אני עושה למשח 85HZ במשחק ? תודה לכולם , שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by WarMachine,

יצא סרטון חדש בו מסביר ראש צוות הפיתוח על המשחק והמאפיינים השוני םשניתן למצוא בו, בהחלט נראה טוב וחדשני ואם הוא יקיים את כל מה שמבטיחים אז הוא ייתן פייט גדול לCOH בראש פסגת האסטרטגיה. לינק: http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6168652&pid=932462

13. Started by neogod,

נשארו לי 2 משימות במונטרה שאינ לא מצליח לפתור מצורמת תמונה עם המשימות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. כל פעם שאני עושה משחק בתוכו.. זה נגמר בשנות ה2000 ועדיין לא מספיקים להשתמש בדברים המעניינים באמת.. הטילים, הפצצות, המטוסים המיוחדים.. אפשר איכשהו לשנות שהמשחק יגמר רק כשאתה כובש נגיד 70 אחוז מהעולם? בלי שהוא יגמר מדברים מפגרים כמו מי בורח עם החללית ראשון.. יענו יש אפשרות שאני יחליט וישנה מה צריך בשביל לנצח?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by TeaTime,

מכל קונסולה מהדורות הקודמים או לאקס בוקס, רצוי ל2-4 אנשים

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by Na7an,

יש לי את הניד פוק ספייד החדש (קארבון) הורדתי ביוטרנט את המישחק זה ירד לי ב45 חלקים של ראר.. איך אני מתקין אותו? לחלץ את כל הקבצים? יותר מידי! אז איך?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  17. יש לי חברים שאני משחק איתם ב-BF2 ואני רוצה למצוא אותם מיידית ובקלות, אני צריך איזה אתר או תוכנה שתוכל למצוא אותם לפי כינוי, אם אתם יודעים על תוכנה או אתר שאומר מיידית איפה המשתמש נמצא אז תשלחו לי קישור... (למשל אל תביאו לי אתר כמו BF2s.com כי הוא אתר שהוא לא אומר במיידית) Xfire ניסיתי, זה דיי מסובך

18. אתם חייבים לראות, משהו פשוט מדהים! http://media.worldofwarcraft.com/bc-cinematic/en_US/bc-cinematic-en.avi

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by shainov,

האם המשחק אמור להגיע בשפה האנגלית או הצרפתית?? כי דוד שלי התקין אצלו את המשחק וזה בשפה הצרפתית..זה מחו"ל..והאם יש אפשרות לשנות את זה לעברית..כי אין את זה באופציות.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  20. שלום, חבר שלי שינה רזולוציה מעל מה שהמסך שלו מאפשר במשחק, וכל פעם שהוא רק מפעיל את המשחק עולה לו מסך שחור.. לא הצלחנו לסדר את הבעיה, הוא מחק והתקין את המשחק מחדש ולא עזר, יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by ob,

רציתי לדעת אם אפשר לשחק Pro Evolution עם 2 גיימפאד ? והמלצה למשחקים שיש להם אפשרות לשני שחקנים ? ב NFS - Most Wanted / ProStreet אני לא רואה שאפשר ...

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  22. זה בא קצת באיחור זה היה אמור להיות בחנוכה אבל מסיבות טכניות זה נדחה אנא תנו דעתכם ותגיבו בשיקול דעת זה ממש במחיר מצחיק של 50 ש"ח לשעתיים או 75 ש"ח ל-4 שעות (הכסף לא למטרת רווח אלא לכיסוי חלק קטן מההוצאות)אוכל ושתיה במקום. נאמר לי שאם יהיה ביקוש גבוה אותו אדם נחמד יפעיל את המקום גם במשך השנה. תנו את שיקולכם.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  23. איך בבקשה תעזרו לי למה אני מיואש כבר

24. Started by sheff2k1,

איסיקיו 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר הביא לי מחו"ל את האורנג בוקס הבעיה שלי היא שכאשר אני משחק המשחק רץ נפלא על המערכת אך לאחר כמה פסילות הוא נתקע בשלב ה LOADING ב EPISODE 1 אני מריץ את המשחק עם ויסטה מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.