משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
המפרט מופיע בצד ... הורדתי את המשחק הנ"ל וכל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע לקטע שרואים את התמונה שלו והמחשב נכבה ישר ... מה עושים בבקשה ... תודה לעונים ... ד"א לחבר שלי זה קרה בדמו של משחק אחר ויש לו מחשב כמעט כמו שלי ...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי אני אשמח למכור.. למשתמש וותיק באתר אני מוכן לתת את המשחק לפני ההעברה של הכסף כדי שיהיה בטוח שהכל תקין.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איך אני מגיע ל Aman'lu ? (או באופן כללי איפה העיר הזאת נמצאת על המפה)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי מה הקוד של הכניסה לכספת של אספן הכספים ? יש לי א ת שנ המפתחות אבל לא הבנתי את הרמז ...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אני מחפש משחק רשת טוב ורצוי מרוצים. אשמח לשמוע המלצות. שהיה משהו בסגנון הזה: http://www.codemasters.com/insane/eng/html/index.html נ.ב לא אכפת לי שיהיה משחק ישן.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
בניתי מכונית, אני רוצה להשתמש בה אבל ברגע שאני יוצא מהMAIN MENU לCAREER זה מחזיר לי את המזדה האדומה של ההתחלה.. עוד שאלה, איך אני משיג מכוניות יותר ויותר טובות? ואפשר הסברים על המקוצות ושיש תחרות יש אייקונים כאלה מעל כל מכונית איזה מקצוע כל אייקון?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יצא סרטון חדש בו מסביר ראש צוות הפיתוח על המשחק והמאפיינים השוני םשניתן למצוא בו, בהחלט נראה טוב וחדשני ואם הוא יקיים את כל מה שמבטיחים אז הוא ייתן פייט גדול לCOH בראש פסגת האסטרטגיה. לינק: http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6168652&pid=932462
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
הנה סקירה מעודכנת על BIA EIB הנה הביקורת שלי על Brothers In Arms: Earned In Blood[/color] קודם כל רציתי להגיד שאני לא אציין את תכונות הגיימפלי כי זה אותו גיימפלי כמעט אז הביקורת תיהייה קצרה יותר Brothers In Arms אם אתם זוכרים את המשחק הקודם אז אתם תבינו שיש קשר "דם" בין שניהם. המשחק הקודם מסתיים כש"מאק" אומר לנו שיש ראיון עם מראיין על איך הייתם בזמן המלחמה המשחק מתחיל כשאנו רואים את Sgt. Hartsock (הוא קודם לדרגת סמל) ואת SLA Marshel שהוא המראיין. כרגע אנחנו משחקים את Hartsock והוא מספר את כל הדרך לגבעה 30. מהצניחה ועד הקרב על העיר. בעצם עכשיו הכל Flashbacks(פלאשבקים) וכשאנו מתחילים משימה אנו שומעים את הארטסוק מדבר עם מרשל. לפעמים בחלק מהמשחק אנו נראה רגעים שבהם הזמן עוצר …
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
דבר ראשון כל פעם שאני יוצא מהמשחק הוא נתקע.. אז מה לעשות? וגם אני לא יכול לשים את המשחק על מקסימום בגרפיקה.. כי אם אני שם את זה על מקסימום אז הכל זז סבבה , אבל המשחק ניהיה עם מלא מלא באגים כמו שלא רואים את הכביש הוא שקוף ודברים כאלה.. אפשר לסדר את זה איכשהו? זה קרה לעוד משהו? אז שמתי את זה לבנתיים על high וזה סבבה..
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי מחשב (מופיע במפרט) ושהתקנתי את ה NBA2006 במחשב החדש הוא לא מצליח לעלות - הוא כאילו מתחיל לעלות ואז הוא מתרסק וחוזר לדסקטופ (בלי לתת הודעה שגיאה בכלל) למישהו יש מושג אם יש לי איזה חלק עם בעיית תאימות כלשהי ?? :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני בשלב שאני חושב שהוא קצת לקראת הסוף ומישהו שמדבר איתי (ברדיו בצד-לא זוכר את שמו) כל כמה דקות מוריד לי קצת מה- max health והחץ מוביל אותי לדלת נעולה שנפתחת רק בעזרת קוד... מה הקוד? או איפה משיגים אותו?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני הורדתי את הדמו וזה דבר ראשון מתקין את ה dX, ולאחר מכן הוא אומר שצריך לאתחל המחשב מחדש. אבל לאחר שאני מאתחל ומעלה את המחשב מחדש זה חוזר לאותה נקודה של התקנת הDX וככה כל הזמן . איך אני מתקין את המשחק הזה?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן שבת שלום, יש לי פיפא 2006 מקורי לא חושב שזה משנה בעניין שלי.. אני רוצה לשחק משחק מכוון כלומר direct ip נגד חבר אך האי פי שמופיע לי הוא 192.1.100.168 משהו כזה.. זה האיפי של הרשת שלי מסוג d-link רציתי לדעת אם אפשר בעקיפין להוריד איכשהו את החסימה של הרשת בלי לנתק אותה ושיופיע לי האי פי האמיתי שלי ואז אני גם כנראה אוכל לשחק עם חברי ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אתם חייבים לראות, משהו פשוט מדהים! http://media.worldofwarcraft.com/bc-cinematic/en_US/bc-cinematic-en.avi
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כל פעם אחרי איזה 5 דקות בערך המשחק יוצא לי...מישהו יכול להגיד לי למה? ועוד בקשה קטנה..אני מחפש משחק משהו עם פשע ומאפיה.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
החזרתי אותם לתיקיה MY DOCUMENTS GAMES ושאני מפעיל את המשחק זה לא טוען את הSAVE
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קרה למישהו כבר שאתם משחקים כמה דקות ואז פתאום המשחק קופא ונתקע???? אני לא מבין מה הבעיה!! הורדתי את הפאטץ' 1.1 וגם את 1.2 וזה עדיין קורה!! זה קרה לי גם בכרטיס הקודם וגם בכרטיס החדש!!! ולא קורה במשחקים אחרים!! יש למישהו פתרון בבקשה??!!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אם נגיד אני מוריד קרייסיס.. אני יוכל לשחק ברשת..? האם יש איזה פריצה לשחק ברשת..? או שאני חייב לקנות..?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
האם אפשרי לשחק חבר נגד חבר בלי להתחבר לשרתים המעצבנים של ה PES6? אני זוכר ב PES4 היה אפשר להוריד תוכנה ... ולשחק... אחד מול השני ... האם אותו הדבר אפשרי גם ב PES6? תודה!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום קראתי כתבה על id http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=383752&sid=127 זה העלה לי כמה שאלות על דיוק ניוקם: מי פיתח אותו? למה שמעתי שהוא היה משחק אגדי? ובאיזו שנה הוא יצא? ועוד שאלה לא קשורה לדיוק.... למה יותר קשה לעצב מים ואש במשחקים (באיכות גבוה)?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני ב Campagin 2 (the cultlist) משחק במשחקון השלישי (The Conquest). אמור לכבוש את כל שלוש הערים ולהביס אחד המדמויות... ניסיתי את המערכה הזאת בכל מיני דרכים ותמיד נכשל (בסופו של דבר גם אם אני כובש 2 או 3 ערים, מגיע הדמות אותה אני אמור להרוג ותמיד יש לה צבא בערך פי 2 משלי), מישו יכול לתת טיפ אסרטגי איך עוברים את המערכה הזאת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק וגם את הקראק.... הכל הותקן כמו שצריך! אבל לא יודע למה אחרי שאני נכנס למשחק מופיע לי הוגעת שגיאה שבטח כולם מכירים כבר (SEND או DON'T SEND) אני מקווה שמישהו יודע איך לסדר את זה והוא יעזור לי! תודה מראש! PSYCHOKKKKKKKKK
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-