עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ImAllMostAwake,

טוב אז ככה פעם הייתי משחק על XP היום יש לי ויסטה ויש כאלה שאומרים שיש לאגים לרוב לא אין לי BANLIST כי זה לא עובד לי על ויסטה יש BANLIST שכן עובד על ויסטה ? או משו אחר וגם אותה שאלה בקשר לDELAY REDUCE תודה לעוזרים ! :]

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  3. כל פעם שאני עושה משחק בתוכו.. זה נגמר בשנות ה2000 ועדיין לא מספיקים להשתמש בדברים המעניינים באמת.. הטילים, הפצצות, המטוסים המיוחדים.. אפשר איכשהו לשנות שהמשחק יגמר רק כשאתה כובש נגיד 70 אחוז מהעולם? בלי שהוא יגמר מדברים מפגרים כמו מי בורח עם החללית ראשון.. יענו יש אפשרות שאני יחליט וישנה מה צריך בשביל לנצח?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  4. במהלך המשחק או שהוא יוצא לי לווינדוס או שהוא נתקע וצריך לעשות ריסט!!! התקנתי את העדכון של הגירסה 1.7 וכאשר אני מתקין את 1.9 הוא לא נכנס בכלל למשחק, האם יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. שלום קראתי כתבה על id http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=383752&sid=127 זה העלה לי כמה שאלות על דיוק ניוקם: מי פיתח אותו? למה שמעתי שהוא היה משחק אגדי? ובאיזו שנה הוא יצא? ועוד שאלה לא קשורה לדיוק.... למה יותר קשה לעצב מים ואש במשחקים (באיכות גבוה)?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  6. הוא טיפה יותר חזק מהגיפורס2 יפעיל לי את WOW על ההגדרות הכי נמוכות.. ברזולוציה 1024? מה לגבי פיפא 2007?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  7. הורדתי את הדמו של המשחק והפעלתי אותו על 1280X1024 שזה הכי הרבה למסך שלי ועל X6 AA שזה המרבי ביותר . בהגדרות גראפיקה המתקדמות שמתי חלק על בינוני וחלק על גבוה HIGH . המשחק רץ לי ברמה שלא האמנתי על כמעט 20 FPS והוא זז חלק . אני עם כרטיס מסך X1650PRO . כנראה שהשמועות שצריך כרטיסי גראפיקה טובים (8800GTS ומעלה ) זה שטויות.

8. http://mygoldstar.ios.st/ עכשיו זה עובד..

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

הצל במשחק נראה ממש מפוקסל... את ההגדרות שמתי על HIGH ואת ההגדרה של ש(AA או הAF דרך המשחק שמתי על רמה 2)...רזולוציה של 1280X1024 שמתי גם על ההגדרות הכי גבוהות אולטה היי ועל AA8 וAF16...וזה לא שינה כלום... השאלה זה האם זה אצל כולם או רק אצלי....אגב את המפרט שלי אפשר לראות בצד...ואני משתמש עם דרייברים גירסה 91.47 תודה רבה לעוזרים....אם אתם לא מבינים במה מדובר אני אעלה תמונה...

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  10. כבר בתחילת ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שגיאה על קובץ msi יש לי את הגירסה: Halo.2.Repack-Razor1911 וגם ויסטה. האם יש פיתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  11. Started by kobi-50,

משהו יודע אולי איפו ה savegame נשמר כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב ואני צריך את השמירות?

12. Started by bennnn,

היי התקנתי תמשחק מחדש ושמרתי את התקייה של השמירה יש תקייה של save game ועוד קובץ לידה של TDU_MC_1_45_A.dmp השאלה איפה אני שם אותם שהמשחק ישמור לי וימשיך מאיפה שהייתי אז?תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. אני ממליץ בחום שתפתחו שרת Counquest לשחקנים שאוהבים את המוד הזה וגם במפה קספיאן לפי דעתי זה יעזור מאוד לפתח את הקהילה !!

14. Started by Lost Spirit,

נכנסתי למשחק ומשום מה השלט לא מגיב, יחד עם זאת, כאשר השלט מחובר - המקלדת איננה מגיבה גם כן. הערה - השלט עובד בכל משחק אחר, נוסה בהצלחה במשחקים הבאים: Resident Evil 4 NHL08 FIFA08 PES2008 DIRT [ד"א אם מישהו רוצה הוא מוזמן להמליץ לי על עוד משחקים שהשלט תומך בהם ]

15. Started by amit123,

שלום. יש לי כרגע ג'יגה אחד של זיכרון פנימי והרבה פעמים קורה לי שבזמן משחק ה-fps יציב אבל פעם בכמה שניות יש מין תקיעה כזאתי של חצי שניה בערך....האם הוספה של עוד ג'יגה יכולה לפתור את זה ואפילו להוסיף fps או שזה לא משמעותי?

16. הקובץ EAinstall.dll למרות שהקובץ כן נמצא בתיקיה...מה עושים? איך אני מעיף את המשחק בלי למחוק את התיקיה אלא דרך אנאינסטל נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. Started by omfir,

הורדתי משחק וכמובן את האימולטור אבל שימו לב לשגיאה הזאת כשאני בא לפתוח את המשחק :bash: :nixweiss: אין לי תמונה אבל זה רושם כך: לא ניתן לעבוד בלי זה bios pcsx לא ניתן לטעון ביוס מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by owen10,

אני מנסה להתקין את המשחק, אחרי שאני רושם את הסיסמה ולוחץ להמשיך להתקין הוא רושם לי הודעה שאין לי את ה DirectX החדיש והורדתי מהאתר את ההכי חדש....והתקנתי והוא עדיין אומר לי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by Crown,

האם אפשרי לשחק חבר נגד חבר בלי להתחבר לשרתים המעצבנים של ה PES6? אני זוכר ב PES4 היה אפשר להוריד תוכנה ... ולשחק... אחד מול השני ... האם אותו הדבר אפשרי גם ב PES6? תודה!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. בפלטפורמת הדירוג הפופולרית החליטו להתמקד בנפילות הכואבות ביותר של השנה, לפני שעוברים אל רשימת המצטיינים המתבקשתלכתבה

21. משחק הטניס של סגה כנראה לא מתחבב על המערכת של הבחורים מרדמונד. חיפשתי פאצ'ים שיתקנו את העוול אך לשווא. מישהו יודע איך לגרום למשחק כן לעבוד בויסטה?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by Tomerm,

אני ב Campagin 2 (the cultlist) משחק במשחקון השלישי (The Conquest). אמור לכבוש את כל שלוש הערים ולהביס אחד המדמויות... ניסיתי את המערכה הזאת בכל מיני דרכים ותמיד נכשל (בסופו של דבר גם אם אני כובש 2 או 3 ערים, מגיע הדמות אותה אני אמור להרוג ותמיד יש לה צבא בערך פי 2 משלי), מישו יכול לתת טיפ אסרטגי איך עוברים את המערכה הזאת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  23. Started by CyberBot,

אני יודע שיש לי מחשב דיי מעפן לעומת אחרים פה אבל הינה המפרט: mother board:msi-7222 cpu p4:3.8 ram:512 video card:redaon 9550 128MB(maybe( זהו אני בטוח שאתם רגילים לרראות מספרים יותר גבוהים המשחק ACT OF WAR DIRECT ACTION יעבוד? ו BF2?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  24. Started by shben,

איך שאני מעלה את המישחק לדימון טולס,המחשב עושה לי ריסט,לא מגיע לי אפילו ל SETUP כבר הורדתי 3 פעמים את המישחק,יש לי כרטיס מסך 6800 ULTRA מחשב חזק מאוד,אני מישתגע,מישהו ניתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום! יש לי far cry הגעתי לשלב מספר 13 קוראים לו cooler עכשיו אני מגיע למקום עם הנקודה שאליה אני צריך ללכת והוא לא מסמן לי נקודה חדשה *בתמונה אני לא על הנקודה כדי שתוכלו לראות אותה במפה... מה לעשות?! תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.