עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

נימאס לי מהמראה הרגיל והמשעמם של המשחק ואני רוצה איזה מוד נחמד או כמה מודים שישנו את הכל... לא מודים קטנים של מכוניות אלה משהו גדול שישנה מכוניות,עוד מפות,אזורים,ויהיה יותר מהנה תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. נראה לי זה נקרא אולי COLLECTIONS EDITION או משהו כזה. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by mj23,

היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה זה היה באקס פי סירביס פאק 3 אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא ויסטה 32 כרגע (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו ) בויסטה הוא עושה שגיאה של טכניקל אירור וזהו

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. טוב אז סוף סוף הגענו ל 16 שחקנים הבתים שהוגרלו: http://planet.nana.co.il/faft79/hw.htm (לאחר כניסה ללינק נא ללחוץ רענן כדי לקבל תוצאות מעודכנות ! ) לפרטים מעודכנים לגבי משחקי ההצלבה נא להיכנס ללינק הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144681.msg1254558#msg1254558 חוקים - כל משחק ימשך 12 דקות - כלומר 6 דקות למחצית , לא יותר ולא פחות !!! - את המשחקים צריך לשחק ברמה של WORLD CLASS !!!!!! - מהירות המשחק תקבע על: FAST - לאחר סיום המשחק יש לצלם תמונת מסך של התוצאה (מי שלא יודע לוחצים על כפתור prt scr מעל כפתור Insert בצד ימין של המקלדת ואז בצייר מדביקים ושומרים) ולשלוח או למייל: faft79@gmail.com או לאייסי: 296161101 או להעלות לאתר http://www.…

• 56 תגובות
    • 6.8k צפיות
  5. ?? אני רוצה לשנות את המקשים ב-6 PES.. כמו שב FIFA 2007.. אני יכול?? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. מישהו יודע מתי PC: Age of Empires III: The WarChiefs Expansion Pack אמור להגיע? לחנויות בארץ?

7. Started by lmlm,

הדמו אמור לצאת אוטוטו, המשחק המלא מתקרב ליציאה . חשבתי נעשה דיון לכבודו : Enemy Territory Quake wars המשחק שפותח כבר 4 שנים ולפני יומיים הזהדב ונשלח לשיכפול ,יצא לאירופה ובאוסטרליה ב28 בספטמבר ו2באוקטובר בארה"ב בשאר העולם המשחק אמור לשלב בין המשחקיות של ET ושל Quake וכך ליצור שילוב מעניין ומאתגר ברשת. למשחק היו כמה גירסאות בטא : אחת סגורה, ושתיים פתוחות. למבחר גדול של טריילרים וסירטוני גיימפלי: http://www.gametrailers.com/game/1981.html לקהילה הראשית של המשחק: http://community.enemyterritory.com/ לעלילה של המשחק יש בפריק: http://www.freak.org.il/sg_product~1201410~15~70.htm דרישות : * SOFTWARE REQUIREMENTS Microsoft® Windows® XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 a…

• 217 תגובות
    • 22.3k צפיות
  8. שלום לכולם אני חדש כאן לא מכירים אותי... אני לא יציג את עצמי אתם כבר תכירו אותי אחר כך.. אז לעניין יום רביעי חמישי או שישי מגיע המחשב החדש והכנתי רשימה של משחקים שיהיו לי רציתי לשתף אותכם בזה... ואתם יכולים גם להוסיף משחקים שלא כתבתי שאתם חושבים שכדאי לי ולחברי הפורום לשחק... רשימת משחקים: Hidden & dangerous Ground control 2 Call of duty need for speed underground RTCW: enemy territory Splinter Cell counter strike 1.6 Americas army Colin Macry rally 4 [משהו כזה] Vietcong + fist alfa rainbow six 3 FIAFA 2004 far cry כרגע אני צריך לזוז אבל אחר כך אני יתן הסבר על כל משחק ומשחק... ואני חייב לאמר כל משחק שכתוב ברשימה הזאת אני ממליץ עליו והוא משחק יפה ששווה לשחק! אז תגיבו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Kobi Harosh,

" HwZone Bo 2 Summer Cup " 3Vs3 שלום לכל קהילת שחקני BO 2 . בעקבות הקיץ החם בחוץ אנחנו , בקהילת HWZONE נהפוך אותו ללוהט עם Summer Cup . ה - Summer Cup יתנהל בשיטה של ליגה ושלביי בתים ממש כמו בשיטת " ליגת האלופות " ... שלבי הטורניר : ניצחון - 3 נקודות , תיקו - נקודה אחת , הפסד - 0 נקודות. כל הנקודות נספרות בכל שלב בנפרד (זאת אומרת קבוצה שעולה שלב מתחילה את ספירת הנקודות שלה מההתחלה .‬‎ שלב א' : 16 הקבוצות הרשומות יחולקו ל4 בתים באופן רנדומלי , בכל בית יש 4 קבוצות וכל קבוצה תשחק נגד כל אחת משלושת הקבוצות האחרות שנמצאות אצלה בבית - 2 הקבוצות שקיבלו את הכי הרבה ניקוד באותו בית יעלו לשלב הבא. שלב ב' : 8 הקבוצות שההפילו לשלב ב' יחולקו ל2 בתים באופן רנדומלי , בכל בית יש 4 …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Asot,

הגיע היום,היום משתחרר המשחק World In Conflict ורק למשמע השם שלו החבר'ה שלי למטה רוקדים סלסה האתר הרשמי : http://www.worldinconflict.com/main מי ששיחק כבר בדמו יודע שמדובר באחד המשחקים היותר מרשימים השנה בקטגורית האסטרטגיה. והאפקטים,ראבק!!! אז אני ממתין לגרסא שלי שתגיע מארה"ב בקרוב,מה איתכם??

• 275 תגובות
    • 46.2k צפיות
  11. Started by TSerge,

הבעיה שלי כשאני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור אבל אני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע. המפרט שלי בקצרה הוא: Q6600 GTX650 3G RAM עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר. אני לא מבין מה הבעיה כי משחקים כבדים בהרבה מהמשחק הזה פועלים היטב. אז מה עושים אנשים יש פתרון לדבר קניתי את המשחק לפני כמה ימים ועד עכשיו לא יכולתי לשחק אפילו פעם אחת זה ממש מבאס עברתי מפורום fxp לפורום הזה כי שעם ילדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם פה נראה לי יש אנשים אם יותר ידע. תודה מראש לאנשים שמנסים לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. לא מזמן, אחרי כמה שנים טובות, חזרתי לעולם המחשבים, שאותו נטשתי במשך שנים. בן דודי הצעיר ממני ביותר מ 10 שנים, הראה לי את Call of Duty ואת Need for Speed על המחשב החדש שלו, ומייד הפכתי לילד שוב! מדהים מה שהתחום הזה עבר ב 10 שנים האחרונות. בכל אופן, לאחרונה רכשתי את Need for Speed Hot Pursuit, ואת Black Ops. שניהם מדהימים, ואני נהנה מכל שבת [לא נעים להגיד]. אני בכלל ילד מגודל. א-ב-ל - אני לא מכיר עוד משחקים, ואין לי ממש מכרים שיודעים בכלל מה זה משחקי מחשב [מסכנים]. מה עוד מומלץ? אשמח לשמוע המלצה למשחקים מהסוג הזה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by CrossFire,

חבר שלי אמר לי שאם הכרטיס מסך שלי אינו תומך ב-DirectX10 אז Crysis לא יעבוד לי על הכי High או שלא יהיו כמה אפקטים (למשל: שאתה עובר דרך השיחים אז הם זזים), זה נכון? הכרטיס מסך שלי הוא X1900XT עריכה: צריך מפרט? הרי זה נראה לי שקשור רק לכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by re5pect,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום.. יש לי כמה שאלות בקשר למתאם רשת לפליסטישן 2 1.הוא פועל בארץ? 2.באיזה אינטרנט אפשר להשתמש בו?(כבלים ADSL מודם) 3.יש לי מודם USB האם אני יוכל להשתמש בו? 4.אני יכול לחבר אותו לבד או צריך משהו מיוחד כמו לפתוח את הפלייסטישן ולהלחים? 5.מה המחיר הכי זול שאני יכול לקנות אחד כזה?(חדש לא משומש) מקווה שתעזרו!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by FireandicE,

יש לי את זה גרפיקה מצויינת משחק יםה מאוד!!! פשוט אפקטים מדהימים!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by X-_PLOSIVE,

למי שמבין בזה קיבלתי מזמן שקניתי את המחשב עם הכרטיס קול משחקים אחד מהם הוא hl , הוא נראה לי מקורי אבל שאני מתקין הוא לא מבקש קוד כמו ה- hl המקורי ואני מת לשחק cs אבל אי אפשר כי אין לי קוד אני מתקין את ה cs אבל לא עובד.. מה לעשות? yoav!!!

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by kobibo,

אני נמצא בעיר שם עלי לנטרל כמה דברים וישנו איזה טנק מעצבן שמפטרל,איך לעזאזל מורידים אותו?

18. וכל מילה נוספת מיותרת

• 26 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by Lynch,

הכוונה היא לא לסאונד של השמיעת צעדים, יריות וכו'... הכוונה לסאונד שלמשל יש כשאתם מתחילים ראונד וסאונד כשאתם נשארים אחרונים ב SND וכשנשאר קצת זמן. אז ככה : אתם הולכים לתיקיה שהמשחק מותקן בה, ואתם מחפשים בתיקיה הראשית את כל הקבצים שבשם שלהם יש תמילה SOUND מוחקים את הכל (זה 60 ומשהו קבצים, אין סיבה ללחשוש זה בסדר לגמרי), אחר כך הולכים לתיקיה ENGLISH ומוחקים את כל קבצי ה eng_sound (גם 60 קבצים בערך) וזהו תהנו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המפיצה האמריקאית הגדולה מחליטה לסיים את הבלעדיות של יצירותיה לפלטפורמת ה-Origin האישית שלה, ואפילו לא פוסלת שיתופי פעולה עם חנות ה-Epic Store בהמשך לכתבה

21. Started by se7en,

קניתי מחשב חדש ועכשיו הגיע הזמן לרכוש כמה משחקים. תמליצו לי בבקשה על 5 משחקים מומלצים שאתם משחקים בהם ויש להם גם אופצית MULTIPLAYER. תודה.

• 53 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by WarMachine,

לאלו מביניכם שלא מעודכנים, שוחרר הדמו של המשחק הזה, מהיוצרים של Operation Flashpoint הנוסטלגי והמצוין, המשחק אמור להוות את הממשיך הרוחני של OFP או בקצרה מדובר כאן בסימולצית לחימה מודרנית מתקדמת ביותר,ריאליזם לשמו. כרגע אני מתקין את הדמו, אני אחזור עם רשמים בהקדם. לינק להורדה: http://www.fileplanet.com/171876/170000/fileinfo/ArmA-Demo אוקי אחרי משחק קצר הרשמים שלי הם כאלו: המשחק רץ חלק לגמרי על ההגדרות הכי גבוהות, גרפיקה בהחלט מספקת אם כי לא מצוינת אבל המהות במשחק הזה היא לא בגרפיקה. המשחק ממש ממש קשה, כל מהלך צריך לתכנן מראש, שתיים שלוש פגיעות ואתם מתים, מפות ענקיות פשוט, שליטה די פשוטה בחיילים שלכם, והריאליסטיות פשוט צועקת מהמשחק הזה. רצוי לציין שסגנון משחק איטי ומחושב כ…

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6323489/ea-buys-popcap-for-750-million עוד חברה נבלעת בתוך הענק שנקרא EA. לא שהמשחקים של PopCap מעניינים אותי במיוחד, אבל לדעתי זה צעד בשביל לנסות ולהתחרות עם Zynga בתחום הקזואל.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by אורן נגב,

אהלן לכולם מה אתם משחקים? אני סיימתי מלא משחקי מחשב

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by simonsix,

לאלו מביניכם שנהנו מהדמו של המשחק החמוד הזה,המשחק יצא היום . אישית,אהבתי מאוד את הראשון ,מקווה שאוהב את החדש באותה מידה. הפצה: Codemasters פיתוח: Mercury Steam ז'אנר: Horror Action Adventure מס' שחקנים: 1 יציאה:Oct 23, 2007 רקע ועלילה * : אי שם באפריקה, לפני כמה אלפי שנים, הגיעו לעיר השלווה יריחו (אל קהדי) - השומרונים. טיפוסים נחמדים אחרי הכל. במהלך שהותם, בעיר, מצאו אותם שומרונים ידידותיים למדי קופסה מיסתורית. ובכן, מה עושה שומרוני ממוצע כשהוא מוצא קופסה מוזרה באמצע המדבר? כן, כן, מן הסתם עושה טעות קשה, כאשר הוא פותח אותה, ופותח למעשה גשר מעולם הרוע ישירות לעולמנו. לפתע מתחילה סופה ענקית מסביב לעיר, ובולעת את כל מי שבפנים. אאוץ'. כואב! טוב, חולפות להם כמה מאות …

• 176 תגובות
    • 18.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.