עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stone cold,

היום אוכרז על מישחק חדש של דרגון קווסט שיהיה בילעדי לנינטנדו DS http://www.gamespot.com/news/6163073.html?tag=latestnews;title;0 וזה אחרי מישחק פינל פנטזי שיצא לא מיזמן ועוד מישחקים שיצאו לDS ולGBA לWII יש כבר 2 מישחקים בתיכנון כרגע ואומנן סקוור מפתחת גם לסוני וגם למיקרוסופט אבל איך שזה ניראה (בעינים שלי) יש מגמה שיותר ויותר מישחקים שלה יצאו לקונסולות של נינטנדו אז מה אתם חושבים סקווריניקס חוזרת הביתה לנינטנדו?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by amit27,

התקנתי את המשחק אבל אני לא יכול לשחק כי המשחק לא נותן לי לעשות פרופיל חדש, למשל שאני מכניס את השם שלי אני לוחץ save ואז יש הודעה save failed ובגלל זה אני לא יכול להתחיל לשחק

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by angelos21,

קרה למישהו כבר שאתם משחקים כמה דקות ואז פתאום המשחק קופא ונתקע???? אני לא מבין מה הבעיה!! הורדתי את הפאטץ' 1.1 וגם את 1.2 וזה עדיין קורה!! זה קרה לי גם בכרטיס הקודם וגם בכרטיס החדש!!! ולא קורה במשחקים אחרים!! יש למישהו פתרון בבקשה??!!

4. Started by dj_horse,

האם יש למישהו מושג מה קורה עם יציאתו של המשחק הבא בסידרה?

5. אני נכנס למשחק ואחרי חצי דקה זה יוצא.. לא משנה לאיפה אני נכנס.. יש לי ויסטה.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה בגלל זה.. מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה..

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  6. Started by Mad Season,

מישהו פה שיחק במשחק sacred ? אני מחפש משחקים שיזכירו את המשחק הזה. האם יצא sacred underworld 2 ? ואם כן , אפשר לשחק בו רק בתנאי שיש לי את הסאקרד הראשון על המחשב ומתקינים עלוי הרחבה ?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. איך אפשר לשבש הוצאה מחודשת של משחקים בני יותר מ-15 שנים? ל-Rockstar יש כעת הדגמה מאלפת שגורמת לאינספור מעריצים לזעום באופן מקווןלכתבה

8. Started by NIRHA,

חברים אני צריך המלצות למשחק הרפתקאות לא קשה במיוחד אך גם לא קל שלא ממש יסבך לי את החיים עם גרפיקה מאוד מאוד גבוהה שאולי ישולב בה קצת אקשן (: אני ממש לא מתמצא בתחום הזה כי עד עכשיו שיחקתי רק ב- פלייט סימולטור איקס יש משהו שאני מחפש ?? תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by amit123,

חברה יש לי בעיה מעצבנת.... כשאני נכנס למשחק אז זה כאילו נתקע והמסך נשאר שחור,וכשאני יוצא לטסק מנג'ר אז כתוב שהתוכנית לא מגיבה(not responding)...בנתיים זה קרה לי בפייר ובדמו של ספלינטר סל 3...אבל אלו משחקים שכבר שיחקתי בהם פעם... (יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר?כי לא מזמן הורדתי את הגרסה החדשה של אומגה...). בבקשה תענו!

10. Started by eliranl,

מתי זה אמור לצאת?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by מגדל,

כל פעם אחרי איזה 5 דקות בערך המשחק יוצא לי...מישהו יכול להגיד לי למה? ועוד בקשה קטנה..אני מחפש משחק משהו עם פשע ומאפיה.... תודה...

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  12. Started by Oranili,

גם לכם יש תקיעות שמכוניות באות .... או שיש איטיות או שיש תקיעות קטנות רק שמכוניות ( השותפים שלך ) עוברים לידך .. רק רציתי לדעת

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

שלום לכולם משהו כאן נתקל בבאג הזה בפי"פא 07 שלא מאפשר לעשות חילופים באמצע המשחק? רציתי להעלות תמונה של זה אבל אני לא מצליח תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  14. Started by myossi0,

אני התקנתי אותו ועכשיו שאני נגיד נכנס לאוטו אני לא יודע איך לצאת ממנו וגם העכבר שם הוא זז הפוך...\ מה אניי יכול לעשות ואיך משנים את זה?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. Started by Slavikik,

ואי מצטער אני לא יודע אך עוד פעם נפתח הנושא כנראה אח שלי פתח מצטער..אני ישאל בדיון!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום ! רציתי לדעת כמה דברים על המוד Rock 24 ? מה זה בדיוק ? המשך של HL2 או מה ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by snaidis,

יש פה מישהו שמשחק? איך המשחק בכלל והאם הוא שווה את ההורדה של ה 1.77 GB(המשחק חינמי למי שלא יודע)?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by itai_1813,

אני בשלב שאני חושב שהוא קצת לקראת הסוף ומישהו שמדבר איתי (ברדיו בצד-לא זוכר את שמו) כל כמה דקות מוריד לי קצת מה- max health והחץ מוביל אותי לדלת נעולה שנפתחת רק בעזרת קוד... מה הקוד? או איפה משיגים אותו?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  19. Started by tamir2,

שלום לכולם.. היום קיבלתי את הקואנטר סטריק החדש... ולחצן הרווח לא עובד לי.... למה?? אולי מישהו יודע איזה פקודה צריך לשים לו שם..כדי שזה יפעל.??

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by NIVTAL,

סליחה אם זה לא הפורום המתאים או משהו..והייתי שמח אם תעבירו לפורום המתאים. יש לי משהו שהייתי רוצה לעשות ב-PES 2010 ועוד בעיה אחת. מה שרציתי לעשות זה לשים את כל ההעברות שנכונות להיום ב-PES 2010, יש לי את האדיטור של 2010 ו-2011 ורציתי לשאול איך אני מעביר. ועוד בעיה שיש לי זה כל פעם שאני מנסה להתחיל Become A Legend זה עושה לי קראש, ניסיתי לעשות מצב תאימות, ה-Run as adminastrator עובד והנה הswitches שלפי דעתי לא יעזרו ואין פה זכר ל-BAL: Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי כמה בעיות אז אני יפרט הכול נתחיל פתחתי שרת פרטי עכשיו אחרי שהכול פועל תקין אני ניכנס למשחק והכול טוב ויפה אבל הבעיה פה היא שאנשים אחרים ניכנסים הם מקבלים DC ישר יש לי ראוטר אני לא יודע עם זה קשור אבל שיהיה השרת פעל לי וגם אנשים ניכנסו אבל אחרי זה פתחתי חדש וזה הבעיה שעכשיו לא יכולים להיכנס לשרת שלי רציתי גם לדעת איך עושים IP קבוע ככה שאני לא כל פעם ישנה תאי פי שלי כי כל פעם מתחלף ואז השרת נופל אז זהו זה הבעיות שיש מקווה שמשהו יעזור לי בהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by night-fire,

שלום, לפני כמה חודשים התחלתי לשחק CS אצל חבר. הוא קנה את ה"מקורי" בכ-170 ש"ח אבל אמר לי שאפשר להשיג רק סטים ID או משהו כזה בסביבות 50-70 ש"ח במקום 170 ש"ח . זאת אומרת מקבלים רק סטים ID בלי דיסק ואת הסטים אפשר כבר להוריד מהאתר המקורי של הסטים. יש למישהו מושג איך (ואם בכלל אפשר) לקנות רק סטים ? תודה!

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by lader,

האם אפשר להפעיל את המשחק על כרטיס מסך בעל SM2?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  24. אתם חייבים לראות, משהו פשוט מדהים! http://media.worldofwarcraft.com/bc-cinematic/en_US/bc-cinematic-en.avi

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by giloman,

שלום קיבלתי את המערכת החדשה ומכיוון שאין לי משחקים אחרים רציתי לראות איך זה יהיה לקבל מלא FPS בCOD1 סבבה - אני נכנס לשרת עושה com_maxfps 333 (כמובן עם / לפני הפקודה ) ועדיין הFPS תקוע על 60 ורשום בצד בסוגריים ליד ה60 ---> 57-320 או מספרים כאלו האם אני באמת משחק ב320 FPS ? ומישהו יכול להגיד לי איך אני עושה למשח 85HZ במשחק ? תודה לכולם , שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.