עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ביל וסבסטיאן,

אני בגג של בניין בהתחלה, הורדתי את השרשרת ואני לא מוצא כלום יותר

2. כבר בתחילת ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שגיאה על קובץ msi יש לי את הגירסה: Halo.2.Repack-Razor1911 וגם ויסטה. האם יש פיתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. Started by tamir2,

שלום לכולם.. היום קיבלתי את הקואנטר סטריק החדש... ולחצן הרווח לא עובד לי.... למה?? אולי מישהו יודע איזה פקודה צריך לשים לו שם..כדי שזה יפעל.??

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by NIVTAL,

סליחה אם זה לא הפורום המתאים או משהו..והייתי שמח אם תעבירו לפורום המתאים. יש לי משהו שהייתי רוצה לעשות ב-PES 2010 ועוד בעיה אחת. מה שרציתי לעשות זה לשים את כל ההעברות שנכונות להיום ב-PES 2010, יש לי את האדיטור של 2010 ו-2011 ורציתי לשאול איך אני מעביר. ועוד בעיה שיש לי זה כל פעם שאני מנסה להתחיל Become A Legend זה עושה לי קראש, ניסיתי לעשות מצב תאימות, ה-Run as adminastrator עובד והנה הswitches שלפי דעתי לא יעזרו ואין פה זכר ל-BAL: Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. המשחק לא עולה לאחר התקנת הפאטצ' השני... הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש ולא עזר... מישהו יודע מה הסיפור? מצטער על ההקפצה.... מישהו, בכל זאת??

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by mattanl,

היי, בשבועות האחרונים צצה לי בעיה כשאני משחק ברשת (רשת ביתית) בפיפא 2006. קורה כמעט תמיד שבמצבים של כמעט הבקעה (נגיד שאני ברחבה ובועט ואו שהשוער יעצור או שהכדור יכנס), המשחק מיד מודיע על ניתוק של התקשורת. בעבר היה קורה לי פעם בכמה משחקים שהמשחק היה נתקע לכמה שניות ואז מודיע על ניתוק (בלי קשר למצב, סתם ככה פתאום), אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל כי זה קורה תמיד (אי אפשר אפילו להגיע למחצית). אתם מכירים את הבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  7. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי כמה בעיות אז אני יפרט הכול נתחיל פתחתי שרת פרטי עכשיו אחרי שהכול פועל תקין אני ניכנס למשחק והכול טוב ויפה אבל הבעיה פה היא שאנשים אחרים ניכנסים הם מקבלים DC ישר יש לי ראוטר אני לא יודע עם זה קשור אבל שיהיה השרת פעל לי וגם אנשים ניכנסו אבל אחרי זה פתחתי חדש וזה הבעיה שעכשיו לא יכולים להיכנס לשרת שלי רציתי גם לדעת איך עושים IP קבוע ככה שאני לא כל פעם ישנה תאי פי שלי כי כל פעם מתחלף ואז השרת נופל אז זהו זה הבעיות שיש מקווה שמשהו יעזור לי בהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  8. יעזור לבנות מחשב לפי צרכים

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by iron64,

במשחק wall e אני נתקעתי איפו? אני יומר בהתחלה יש תשלב הראשון שבו יש אימונים על כל מיני פיעילויות אחר כך יש תשלב שבורחים מהסופה ואחר כך השלב אם הקופסאות שצריך להרוס בשלב זה אספתי את כל הקופסאות ואז אני לא יודע איך להמשיך מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by Oranili,

גם לכם יש תקיעות שמכוניות באות .... או שיש איטיות או שיש תקיעות קטנות רק שמכוניות ( השותפים שלך ) עוברים לידך .. רק רציתי לדעת

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by dj_horse,

האם יש למישהו מושג מה קורה עם יציאתו של המשחק הבא בסידרה?

12. כל פעם שאני עושה משחק בתוכו.. זה נגמר בשנות ה2000 ועדיין לא מספיקים להשתמש בדברים המעניינים באמת.. הטילים, הפצצות, המטוסים המיוחדים.. אפשר איכשהו לשנות שהמשחק יגמר רק כשאתה כובש נגיד 70 אחוז מהעולם? בלי שהוא יגמר מדברים מפגרים כמו מי בורח עם החללית ראשון.. יענו יש אפשרות שאני יחליט וישנה מה צריך בשביל לנצח?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by shlomibandit,

דבר ראשון כל פעם שאני יוצא מהמשחק הוא נתקע.. אז מה לעשות? וגם אני לא יכול לשים את המשחק על מקסימום בגרפיקה.. כי אם אני שם את זה על מקסימום אז הכל זז סבבה , אבל המשחק ניהיה עם מלא מלא באגים כמו שלא רואים את הכביש הוא שקוף ודברים כאלה.. אפשר לסדר את זה איכשהו? זה קרה לעוד משהו? אז שמתי את זה לבנתיים על high וזה סבבה..

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by ^Z^,

אני משחק בבאטל.נט תחת הכינוי yoavY. אני נובי רמה 3, אבל אני מכיר את השיטות (משחק כבר קרוב לשנתיים עם משתמשים שונים) עוד משיהו כאן משחק בקביעות בבאטל.נט?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by TeaTime,

מכל קונסולה מהדורות הקודמים או לאקס בוקס, רצוי ל2-4 אנשים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. הורדתי את המשחק וגם את הקראק.... הכל הותקן כמו שצריך! אבל לא יודע למה אחרי שאני נכנס למשחק מופיע לי הוגעת שגיאה שבטח כולם מכירים כבר (SEND או DON'T SEND) אני מקווה שמישהו יודע איך לסדר את זה והוא יעזור לי! תודה מראש! PSYCHOKKKKKKKKK

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  17. Started by Dx-Triple H,

יש לי סוני 2 קורא צרובים וזיכרון 1 מגה הכנסתי את המשחק גראן טוריסמו 4 בהתחלה הוא קרא אותו ועכשיו הוא כבר לא קורא אותו או שפיפא 07 לוקח לו ממש הרבה מאוד זמן להיכנס למשחק והכל.. דיסקים אחרים עובדים למישהו אולי יש מוג מה הבעיה אולי? מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by pergola,

2 סגנונות.. אבל שיהיו באיכות טובה ולא ענתיקה.. הראשון סימולטורי טיסה אבל סימולטורים של קרב ולא סתם טיסה.. השני משחקי מרוץ מכוניות אבל עם נשקים.. יענו שלמכוניות יש נשקים ואתה שולט בהם.. אם מכירים משחק מתאים אשמח לשם שלו..

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by EliranB,

המפרט מופיע בצד ... הורדתי את המשחק הנ"ל וכל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע לקטע שרואים את התמונה שלו והמחשב נכבה ישר ... מה עושים בבקשה ... תודה לעונים ... ד"א לחבר שלי זה קרה בדמו של משחק אחר ויש לו מחשב כמעט כמו שלי ...

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי אני אשמח למכור.. למשתמש וותיק באתר אני מוכן לתת את המשחק לפני ההעברה של הכסף כדי שיהיה בטוח שהכל תקין.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by stone cold,

היום אוכרז על מישחק חדש של דרגון קווסט שיהיה בילעדי לנינטנדו DS http://www.gamespot.com/news/6163073.html?tag=latestnews;title;0 וזה אחרי מישחק פינל פנטזי שיצא לא מיזמן ועוד מישחקים שיצאו לDS ולGBA לWII יש כבר 2 מישחקים בתיכנון כרגע ואומנן סקוור מפתחת גם לסוני וגם למיקרוסופט אבל איך שזה ניראה (בעינים שלי) יש מגמה שיותר ויותר מישחקים שלה יצאו לקונסולות של נינטנדו אז מה אתם חושבים סקווריניקס חוזרת הביתה לנינטנדו?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by ronle,

שלום לכולם אני תקוע במשחק הזה, בשלב שבו אני צריך להאזין לאנשים בזמן שהם עולים במעלית וכל זאת לפני שהם מגיעים למעלה. ציוד האזנה יש. מוטיבציה יש. מה צריך לעשות אין לי מושג תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by lader,

האם אפשר להפעיל את המשחק על כרטיס מסך בעל SM2?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.