משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון כל פעם שאני יוצא מהמשחק הוא נתקע.. אז מה לעשות? וגם אני לא יכול לשים את המשחק על מקסימום בגרפיקה.. כי אם אני שם את זה על מקסימום אז הכל זז סבבה , אבל המשחק ניהיה עם מלא מלא באגים כמו שלא רואים את הכביש הוא שקוף ודברים כאלה.. אפשר לסדר את זה איכשהו? זה קרה לעוד משהו? אז שמתי את זה לבנתיים על high וזה סבבה..
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ואי מצטער אני לא יודע אך עוד פעם נפתח הנושא כנראה אח שלי פתח מצטער..אני ישאל בדיון!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשחק? איך המשחק בכלל והאם הוא שווה את ההורדה של ה 1.77 GB(המשחק חינמי למי שלא יודע)?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק והפעלתי אותו על 1280X1024 שזה הכי הרבה למסך שלי ועל X6 AA שזה המרבי ביותר . בהגדרות גראפיקה המתקדמות שמתי חלק על בינוני וחלק על גבוה HIGH . המשחק רץ לי ברמה שלא האמנתי על כמעט 20 FPS והוא זז חלק . אני עם כרטיס מסך X1650PRO . כנראה שהשמועות שצריך כרטיסי גראפיקה טובים (8800GTS ומעלה ) זה שטויות.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
איך שאני מעלה את המישחק לדימון טולס,המחשב עושה לי ריסט,לא מגיע לי אפילו ל SETUP כבר הורדתי 3 פעמים את המישחק,יש לי כרטיס מסך 6800 ULTRA מחשב חזק מאוד,אני מישתגע,מישהו ניתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני בגג של בניין בהתחלה, הורדתי את השרשרת ואני לא מוצא כלום יותר
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
http://mygoldstar.ios.st/ עכשיו זה עובד..
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני ממליץ בחום שתפתחו שרת Counquest לשחקנים שאוהבים את המוד הזה וגם במפה קספיאן לפי דעתי זה יעזור מאוד לפתח את הקהילה !!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
- 1 follower
-
-
היום אוכרז על מישחק חדש של דרגון קווסט שיהיה בילעדי לנינטנדו DS http://www.gamespot.com/news/6163073.html?tag=latestnews;title;0 וזה אחרי מישחק פינל פנטזי שיצא לא מיזמן ועוד מישחקים שיצאו לDS ולGBA לWII יש כבר 2 מישחקים בתיכנון כרגע ואומנן סקוור מפתחת גם לסוני וגם למיקרוסופט אבל איך שזה ניראה (בעינים שלי) יש מגמה שיותר ויותר מישחקים שלה יצאו לקונסולות של נינטנדו אז מה אתם חושבים סקווריניקס חוזרת הביתה לנינטנדו?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע ג'יגה אחד של זיכרון פנימי והרבה פעמים קורה לי שבזמן משחק ה-fps יציב אבל פעם בכמה שניות יש מין תקיעה כזאתי של חצי שניה בערך....האם הוספה של עוד ג'יגה יכולה לפתור את זה ואפילו להוסיף fps או שזה לא משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים התחלתי לשחק CS אצל חבר. הוא קנה את ה"מקורי" בכ-170 ש"ח אבל אמר לי שאפשר להשיג רק סטים ID או משהו כזה בסביבות 50-70 ש"ח במקום 170 ש"ח . זאת אומרת מקבלים רק סטים ID בלי דיסק ואת הסטים אפשר כבר להוריד מהאתר המקורי של הסטים. יש למישהו מושג איך (ואם בכלל אפשר) לקנות רק סטים ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
טוב אז ככה פעם הייתי משחק על XP היום יש לי ויסטה ויש כאלה שאומרים שיש לאגים לרוב לא אין לי BANLIST כי זה לא עובד לי על ויסטה יש BANLIST שכן עובד על ויסטה ? או משו אחר וגם אותה שאלה בקשר לDELAY REDUCE תודה לעוזרים ! :]
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי אני באמת שלא מבין את זה, יש לי מחשב-על (תסתכלו על החומרה שלי ) ועדיין אני לא מצליח להפעיל את המשחק על הגדרות טובות, אם אני משחק על מדיום ובלי AA, כי אם אני מעלה אחד מהם, המשחק מתחיל לקרטע!! יש פיתרון לזה? הרי ברור שזה לא אמור להיות כך, כי GEARS OF WAR נראה פצצה ורץ חלק חלק על ההגדרות הכי גבוהות!!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
גם לכם יש תקיעות שמכוניות באות .... או שיש איטיות או שיש תקיעות קטנות רק שמכוניות ( השותפים שלך ) עוברים לידך .. רק רציתי לדעת
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם אפשרי לשחק חבר נגד חבר בלי להתחבר לשרתים המעצבנים של ה PES6? אני זוכר ב PES4 היה אפשר להוריד תוכנה ... ולשחק... אחד מול השני ... האם אותו הדבר אפשרי גם ב PES6? תודה!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מישהו פה שיחק במשחק sacred ? אני מחפש משחקים שיזכירו את המשחק הזה. האם יצא sacred underworld 2 ? ואם כן , אפשר לשחק בו רק בתנאי שיש לי את הסאקרד הראשון על המחשב ומתקינים עלוי הרחבה ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את day of defeat source או את הרגיל. איפה יש לדעתכם יותר שחקנים ? איפה יש יותר סרברים ישראליים (אם בכלל) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני משחק בבאטל.נט תחת הכינוי yoavY. אני נובי רמה 3, אבל אני מכיר את השיטות (משחק כבר קרוב לשנתיים עם משתמשים שונים) עוד משיהו כאן משחק בקביעות בבאטל.נט?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת כמה דברים על המוד Rock 24 ? מה זה בדיוק ? המשך של HL2 או מה ?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
במהלך המשחק או שהוא יוצא לי לווינדוס או שהוא נתקע וצריך לעשות ריסט!!! התקנתי את העדכון של הגירסה 1.7 וכאשר אני מתקין את 1.9 הוא לא נכנס בכלל למשחק, האם יש פתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
משחק הטניס של סגה כנראה לא מתחבב על המערכת של הבחורים מרדמונד. חיפשתי פאצ'ים שיתקנו את העוול אך לשווא. מישהו יודע איך לגרום למשחק כן לעבוד בויסטה?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני יודע שיש לי מחשב דיי מעפן לעומת אחרים פה אבל הינה המפרט: mother board:msi-7222 cpu p4:3.8 ram:512 video card:redaon 9550 128MB(maybe( זהו אני בטוח שאתם רגילים לרראות מספרים יותר גבוהים המשחק ACT OF WAR DIRECT ACTION יעבוד? ו BF2?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
הצל במשחק נראה ממש מפוקסל... את ההגדרות שמתי על HIGH ואת ההגדרה של ש(AA או הAF דרך המשחק שמתי על רמה 2)...רזולוציה של 1280X1024 שמתי גם על ההגדרות הכי גבוהות אולטה היי ועל AA8 וAF16...וזה לא שינה כלום... השאלה זה האם זה אצל כולם או רק אצלי....אגב את המפרט שלי אפשר לראות בצד...ואני משתמש עם דרייברים גירסה 91.47 תודה רבה לעוזרים....אם אתם לא מבינים במה מדובר אני אעלה תמונה...
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
Even though Battlefield 2142 is just around the corner, Electronic Arts has seen fit to patch up its sometimes rather shaky Battlefield 2. The patch is available in a standalone version as well as a 1.3 - 1.4 upgrade. Here's a list of tthe bug fixes in the 1.4 patch. The full readme can be found here. Bug Fixes * Fixed the Linux server hangs when trying to load a Special Forces Co-Op map. * Another attempt at fixing the Red/Blue nametag bug. * Fixed the missing server info on the map briefing screen. * Fixed the server browser issues with updating info. * Fixed the filter by maps size option in the server browser. * Fixed a low reproducibility crash bug related to th…
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-