משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
המשחק לא עולה לאחר התקנת הפאטצ' השני... הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש ולא עזר... מישהו יודע מה הסיפור? מצטער על ההקפצה.... מישהו, בכל זאת??
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בואו לערוך היכרות ראשונה (או שנייה) עם כמה מהמשחקים הגדולים ביותר שנמצאים בשלבי הכנה ממש עכשיו, לקראת השנה שבפתחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את ה-Supreme Commander World Map Patch ואין לי מושג איפה להתקין.. כאילו כשאני מתקין אז הוא מחלץ קבצים ותקיות ואני לא יודע איפה להתקין אותו.. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לפני כמה שעות ניתקלתי במשחק הזה... הוא דיי נחמד לדעתי יחסית למשחק חינמי... הגרפיקה שלו ממש מפתיעה יחסית למשחקים חינמיים אחרים... וגם התוכן של המשחק עצמו..
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה אני עוששה כאן? עברתי את המגן הזה הראשון והשני אבל בשלישי אני נפסל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול להזין שם משתמש במקום המסך שבוא אני כותב את השם משתמש מופיע לי תמונה של שולחן כזה שרואים אותו מלמעלה ולא כתוב כלום
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן לשחק בו ונתקעתי במשימה השניה =\ שיוצאים למרפסת ורואים את הטבח הזה פותח חלון אז ניסיתי מליון דברים וכל הזמן שאני מגיע לאמצע הצינור בדרך לחלון זה עושה לי mission failure מה אני צריך לעשות כדי להגיד לחלון בלי שזה יפסול אותי ??????
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
ההתקנה לוקחת הרבה זמן , היא תוקעת את כל המחשב איזה 3 פעמים והקראק לא טוב ביכלל http://i10.tinypic.com/358701t.jpg מישהו הצליח או יודע איך להפעיל ?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הגעתי למצב שאני נלחם נגד שניי בוסים כאלו בזירה ויש לי רק תפגיון ואני לא מצליח להרוג אותם והקול הזה אומר לתקוף את זה עם החרב קיצר מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם.. היום קיבלתי את הקואנטר סטריק החדש... ולחצן הרווח לא עובד לי.... למה?? אולי מישהו יודע איזה פקודה צריך לשים לו שם..כדי שזה יפעל.??
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
סליחה אם זה לא הפורום המתאים או משהו..והייתי שמח אם תעבירו לפורום המתאים. יש לי משהו שהייתי רוצה לעשות ב-PES 2010 ועוד בעיה אחת. מה שרציתי לעשות זה לשים את כל ההעברות שנכונות להיום ב-PES 2010, יש לי את האדיטור של 2010 ו-2011 ורציתי לשאול איך אני מעביר. ועוד בעיה שיש לי זה כל פעם שאני מנסה להתחיל Become A Legend זה עושה לי קראש, ניסיתי לעשות מצב תאימות, ה-Run as adminastrator עובד והנה הswitches שלפי דעתי לא יעזרו ואין פה זכר ל-BAL: Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
Black Ops 2: 300 Kills | WORLD RECORD: Most Kills PS3!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
-
????????
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה מעצבנת.... כשאני נכנס למשחק אז זה כאילו נתקע והמסך נשאר שחור,וכשאני יוצא לטסק מנג'ר אז כתוב שהתוכנית לא מגיבה(not responding)...בנתיים זה קרה לי בפייר ובדמו של ספלינטר סל 3...אבל אלו משחקים שכבר שיחקתי בהם פעם... (יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר?כי לא מזמן הורדתי את הגרסה החדשה של אומגה...). בבקשה תענו!
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את זה http://www.img-il.com/up/ymnmeiw2wyzj.jpg מה אני אמור לעשות פה תעזרו לי בבקשה ממכם אני תקוע במשימה הזאת תעזרו עם תוכלו.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
במסך של בחירת הPROFILE המשחק פשוט יוצא בלי שגיאות ובלי כלום, איך שהוא מתחיל לטעון את הפרופילים הקיימים הוא ישר קופץ מהמשחק ???
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני המצא בחדר כזה שיש בו דוקטור בתוך בועה באמצע. הוא שולח כל מני חיילים מעופפים להרוג אותי וצועק להם שימהרו לפני שאני הורס את הגנרטור... אין לי מושג מה עושים. אני הורג את החיילים אבל חוצמזה אני לא מצליח לעשות שם כלום... מה צריך לעשות שם?!
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ואי מצטער אני לא יודע אך עוד פעם נפתח הנושא כנראה אח שלי פתח מצטער..אני ישאל בדיון!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מכל קונסולה מהדורות הקודמים או לאקס בוקס, רצוי ל2-4 אנשים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, אני משחק במשחק DARK MESSIAH, ונכון לפני שאתה מגיע למקום מסוים שממנו הייה לך LOADING ואתה תעבור למקום אחר, אז יש לך בצד ימין של המסך למעלה איקון כזה של דלת עם חץ, אז בקטע כזה באחד השלבים הראשונים, אחרי שאני פוש את הבחורה עם השיער הקצר אבל לפני שאני עוד נלחם באורקים, אז אני בתוך אחוזה גדולה כזאת ונלחם בכל מני אבירים, ואז אני מגיע לתוך חדר קטן ויש שם מדרגות, זה עושה לי את ה-loading ואז נתקע ועושה ריסט. מה לעשות??? וחשבתי אולי לעשות קוד שמעביר אותי שלב אחרי ( בהנחה שהבעיה היא בקטע הספציפי הזה ), אבל אני גם לא מצאתי קוד כזה. תודה לעוזרים, יובל
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק earth 2160? אני הזמנתי אותו באינטרנט והוא משחק חבל על הזמן, משחק האסטרטגיה הכי כיפי ששיחקתי בו... אבל מישום מה נראה לי אני הישראלי היחיד שיש לו אותו.. מישהו גם קנה אותו במקרה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
בבקשה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק בטל פילד 2 אני נכנס לקונסול ורושם renderer.drawfps 1 וזה מציג לי את ה-FPS. מה שאני לא מבין, זה שיש שם פעמיים FPS שנראה ככה: FPS1\FPS2. מה כל אחד מהם אומר?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
פשוט שיהיה דומה לFABLE בכמה שיותר דברים אבל עדיין לא ממש איכפת לי שיהיה אפילו יריות בבקשה בלי תגובות של...FABLE2 צריך לצאת ב 2008...תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-