עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The_magament,

שלום, כשאני משחק בטל פילד 2 אני נכנס לקונסול ורושם renderer.drawfps 1 וזה מציג לי את ה-FPS. מה שאני לא מבין, זה שיש שם פעמיים FPS שנראה ככה: FPS1\FPS2. מה כל אחד מהם אומר?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by Quickly,

הגעתי למצב שאני נלחם נגד שניי בוסים כאלו בזירה ויש לי רק תפגיון ואני לא מצליח להרוג אותם והקול הזה אומר לתקוף את זה עם החרב קיצר מה לעשות

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by ezx,

אני בא להתקין את הפאץ או את חבילת ההרחבה וזה פשוט אומר שהמישחק לא מותק מישהו יכול להביא לי reg של המישחק?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  4. משחק הפעולה שהושק לצד הבטחה לכך שלא יהיו בו תוספים שמשפרים את הביצועים והיכולות בתמורה לכסף אמיתי - מוסיף אפשרות לקנות תוספים שמשפרים את הביצועים בתמורה לכסף אמיתילכתבה

5. Started by pop153,

אני לא מצליח לעבור את זה http://www.img-il.com/up/ymnmeiw2wyzj.jpg מה אני אמור לעשות פה תעזרו לי בבקשה ממכם אני תקוע במשימה הזאת תעזרו עם תוכלו.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  6. אני המצא בחדר כזה שיש בו דוקטור בתוך בועה באמצע. הוא שולח כל מני חיילים מעופפים להרוג אותי וצועק להם שימהרו לפני שאני הורס את הגנרטור... אין לי מושג מה עושים. אני הורג את החיילים אבל חוצמזה אני לא מצליח לעשות שם כלום... מה צריך לעשות שם?!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by Xardas,

הגעתי לענק ההוא שצריך לדקור לו ת'עניים ויש שם קטע של תזמון, אז אני מנסה כל פעם.. בהתחלה יש כזה קטע של הילוך איטי... אני לוחץ..טוב נתפסתי עליו... אחרי זה אני לא מצליח... ואני לא מבין מתי צריך ללחוץ... תעזרו לי בבקשה! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  8. Started by yotam360,

הגעתי למקום מסויים וברגע שאני חשוף איזה ערבי שולח עלי בזוקה או משהו או שזה טנק. איל עוברים את זה??

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by Oranili,

בזמן האחרון יש לי טיפה תקיעות במשחקים ניסיתי להתקין דרייביר כרטיס מסך לא עזר ... מעלות רגילות 32 כרטיס מסך מעבד 41 ולוח אם 23 הארד דיסק 26 והתקנתי דרייברים הכי חדשים . גם המחשב טס. ... רק במשחקים אין לי גם לאגים 94 PING לחול לישראל 24 פינג . למה יש לי תקיעות במשחקים אני לא מבין ... אין וירוסים עשיתי סריקות שום דבר לא פועל ברקע . רק איסיקיו

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  10. שלום, לפני שבוע בערך אולי קצת יותר פירסמתי פה הודעה על בעיה בהפעלת המשחק C&C Generals (גם הרגיל וגם חבילת ההרחבה).לאחר שהתייאשתי ואף אחד לא עזר לי ניסיתי להתקין משחק אסטרטגיה אחר שברשותי. ניסיתי להתקין את LOTRTBFME למתקשים בינינו (The Lord of The Rings The Battle For Middle Earth). אך אותה בעיה בדיוק כמו עם הג'נרלס,מסך הטעינה הראשוני שעוד אני בווינדוס מופיע אך הוא יכול להשאר שם ימים שלמים עד שתפתח את מנהל המשימות של ווינדוס ותגלה ש"המשימה אינה מגיבה". אני יודע שגם C&C Generals הרגיל גם חבילת ההרחבה שלו וגם LOTRTBFME מבוססים על אותו מנוע-חשבתי שאולי המנוע מתנגש עם אחד מרכיבי החומרה שלי ובשביל זה אני צריך *שוב* את עזרתם של המבינים פה.תודה מראש. SOMEONE ???

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by rap 4 ever,

ההתקנה לוקחת הרבה זמן , היא תוקעת את כל המחשב איזה 3 פעמים והקראק לא טוב ביכלל http://i10.tinypic.com/358701t.jpg מישהו הצליח או יודע איך להפעיל ?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by yaronshahaf,

מישהו יודע איך אפשר לשחק במשחק חוץ מהסיפור המובנה אני יודע שאפשר לבנות מפות אבל למי יש כוח לזה... יש אתר שאפשר להוריד ממנו מפות?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. Started by lowlow1001,

איזה ילד שאני מכיר את אחותו בא לי למכונית בזמן שאני מחכה לאחותו עם מכשיר לבן קטן נראה כמו GAME GEAR ומציק לי לא עובד המכשיר תעזור לי תפעיל לי משעמום אני מדליק את המכשיר והפתעה ומגלה מכשיר שלא ראיתי קודם תשמעו הדבר הזה מריץ MAME וSEGA כאילו שהוא מחשב DESKTOP אם יש מקום שמוכר את זה בארץ לא אכפת לי יד שנייה המחיר של זה בחו"ל הוא 190$ +\- והבונוס הגדול הוא אפשר לחבר את זה לטלווזיה בקלות ולשחק דרך האמולטורים הללו לפי דעתי להיט בערוץ הנה קישור מחנות באנגליה http://gp2x.co.uk/indexgp2x.html והנה סקירה של המכשיר בתוספת ווידאו http://craig.gp2x.de/review/GP2XReview.html

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  14. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…

15. Started by mattanl,

היי, בשבועות האחרונים צצה לי בעיה כשאני משחק ברשת (רשת ביתית) בפיפא 2006. קורה כמעט תמיד שבמצבים של כמעט הבקעה (נגיד שאני ברחבה ובועט ואו שהשוער יעצור או שהכדור יכנס), המשחק מיד מודיע על ניתוק של התקשורת. בעבר היה קורה לי פעם בכמה משחקים שהמשחק היה נתקע לכמה שניות ואז מודיע על ניתוק (בלי קשר למצב, סתם ככה פתאום), אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל כי זה קורה תמיד (אי אפשר אפילו להגיע למחצית). אתם מכירים את הבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  16. מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי אני אשמח למכור.. למשתמש וותיק באתר אני מוכן לתת את המשחק לפני ההעברה של הכסף כדי שיהיה בטוח שהכל תקין.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by lt mor,

האם מישהו יכול להגיד לי מה הקוד של הכניסה לכספת של אספן הכספים ? יש לי א ת שנ המפתחות אבל לא הבנתי את הרמז ...

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם ושבת שלום, אני מחפש משחק רשת טוב ורצוי מרוצים. אשמח לשמוע המלצות. שהיה משהו בסגנון הזה: http://www.codemasters.com/insane/eng/html/index.html נ.ב לא אכפת לי שיהיה משחק ישן.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. למרות שנותרו עוד חמישה חודשים על ליריית הפתיחה המיועדת שלה, מארגניה של E3 לא לוקחים סיכונים ומכריזים - גם השנה לא יהיה צורך להגיע ללוס אנג'לס בכדי להתרשם מכל המשחקים החדשים והחמים ביותרלכתבה

20. הגעתי לשלב שצריך להשמיד לחבורה של הסגולים את השדות מריחואנה... עכשיו יש כמה שיטות אבל אני לא מצליח אף אחת: יש מקום שמצאתי בו מלא פצצות כאלו עם טיימר אבל זה מדמיד לי רק חצי שדה כל פעם... יש מטוס ריסוס עם חומר כימי אבל אני עובר מעל השדה ולא קורה כלום יש משאיות עם חומרים כימיים אבל אני מפוצץ אותם בשדה וגם כלום... איך אני עובר את המשימה הזאת???

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by IlanF,

במסך של בחירת הPROFILE המשחק פשוט יוצא בלי שגיאות ובלי כלום, איך שהוא מתחיל לטעון את הפרופילים הקיימים הוא ישר קופץ מהמשחק ???

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

יש לי BF2+SF עכשיו אחרי כמה שמן ששיחקתי במחשק המדהים הזה [סינגלפליר] פתאום המחשב לא עובד לי... הוא נכנס לסקרין מגיעה לתפריט הראשי אני עושה סינגלפליר בוחר מפה ולוחץ על "START GAME" [לא זוכר בדיוק מה זה ] ואז הוא יוצר לי מהשמשחק בלי לטעון בלי כלום.... אני מקבל שולחן עבודה פעם זה קרא לי ואז מחקתי והתקנתי מחדש והבעיה נפתרה אבל עכשיו [אחרי חודשים+-] שוב יש לי אותה בעיה.... :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. טרילוגיית משחקי הפשע המסקרנת מציגה את השיפורים הגראפיים שצפויים לנו במעמד ההשקה - שיגיע בעוד קצת פחות משלושה שבועותלכתבה

24. Started by Jack_g,

איפה אפשר להוריד את הסרטים שרואים במשך המשחק, הכוונה לסרטים ולא קטע מעבר בין קטע לקטע בשלב. אם אין אפשרות למצוא את הסרטים אז אולי איזה צ'יט שיאפשר לפתוח את הסרטים לגירסא של ה XBOX. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by dj_horse,

האם יש למישהו מושג מה קורה עם יציאתו של המשחק הבא בסידרה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.