עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RoNeR,

לפני כמה שעות ניתקלתי במשחק הזה... הוא דיי נחמד לדעתי יחסית למשחק חינמי... הגרפיקה שלו ממש מפתיעה יחסית למשחקים חינמיים אחרים... וגם התוכן של המשחק עצמו..

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by The Winter King,

סיימתי אותו לא מזמן - אולי המשחק הכי טוב ששיחקתי... יש למישהו המלצה למשחק בסגנון דומה? (כלומר 1st/3rd person shooter אם אני לא טועה בהגדרות המקצועיות...)

3. Started by ariel7766,

כל מי שרוצה לשחק נגדי במולטי פליר 1 על 1 שיכנס אליי לאי סי קיו 463291370 יש לי חדר ariel the PRO והסיסמה שלו היא : 500

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  4. אם יש פה מישהו ששיחק\משחק במשחק הזה שיתן כמה טיפים איך להתחיל כי אני כבר מתחרפן משחק עם כל כך הרבה מקשים לא ראיתי!!! כל פעם שאני ממריא ומתקרב לאויב אני חוטף טיל המטוס נופל ונגמר השלב... מה לעשות!?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. שלום בשביל להתקין את הבאטלפילד החדש צריך את 2? או כל גרסא אחרת.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  6. שלחו לי שמירה של nfs:c והשמירה לא עובדת כמנסים להפעיל אותה הוא רושם Unable to load את השם של השמירה למה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by davidcohen,

מה זה בדיוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by asaf_azar,

איפה אני יכול לקנות את המשחק האגדי הזה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

התוכנה פשוט לא מתחברת לי אם מישהו משתשמש בתוכנה והיא עובדת לו בבקשה תפרסמו פה כדי שנראה מה יכולה להיות הבעיה אצלי כי אני כבר משתגע תודה בנוסף אם מישהו יודע את הכתובת של השרת אליו התוכנה מתחברת זה יעזור לי מאוד

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  10. Started by pop153,

אני לא מצליח לעבור את זה http://www.img-il.com/up/ymnmeiw2wyzj.jpg מה אני אמור לעשות פה תעזרו לי בבקשה ממכם אני תקוע במשימה הזאת תעזרו עם תוכלו.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. שלום רב כיצד אני משנה את זוית המצלמה במישחק הזה? lord of the rings: the return of the kink תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. הורדתי את ה-Supreme Commander World Map Patch ואין לי מושג איפה להתקין.. כאילו כשאני מתקין אז הוא מחלץ קבצים ותקיות ואני לא יודע איפה להתקין אותו.. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by penny1,

יש לי בעיה מוזרה ב-DREAMFALL המשחק כאילו לא שומר לי את הגדות של הפאד שלי (RUMBALE PAD2) כלומר אני מגדיר את כל הפתורים ואז רושם לי שזה נשמר אבל בפעם הבאה שאני מפעיל המשחק - הכפתורים לא עובדים!! למרות שהכוונים האנלוגים כן עובדים! למישהוא יש פיתרון???

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by yotam360,

הגעתי למקום מסויים וברגע שאני חשוף איזה ערבי שולח עלי בזוקה או משהו או שזה טנק. איל עוברים את זה??

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by yotam360,

http://img120.imageshack.us/my.php?image=87284884dg1.jpg איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by LIOR42,

יש לי בעיה שאני לא יכול להזין שם משתמש במקום המסך שבוא אני כותב את השם משתמש מופיע לי תמונה של שולחן כזה שרואים אותו מלמעלה ולא כתוב כלום

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  17. התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  18. סרטוני משחקיות חדשים, תאריכי השקה רשמיים ועוד הפתעות הציפו אותנו בימים האחרונים והעמוסים האלו בין טקס בחירת משחקי השנה בלוס אנג'לס לאירוע ה-PlayStation Experience של סוני בסאן פרנסיסקו, השבוע וחצי האחרונים היו עמוסים בחשיפות, עדכונים וחדשות עבור עולם משחקי הוידאו – אז כדי שלא תסתבכו או תתבלבלו, אספנו עבורכם את המידע החשוב והמעניין ביותר במקום אחד. שאקיל חוזר לחלטר אי שם באמצע שנות התשעים, כששאקיל אוניל היה אחד השחקנים הצעירים והמבטיחים ביותר בספורט האמריקאי, הושק לו משחק המכות-קרבות Shaq-Fu בכיכובו, אשר זכה לביקורות קרירות אך למרות הכל הצליח לצבור קהילת מעריצים קטנה ואדוקה. עשרים שנים וקמפיין מימון המונים של כמעט חצי מיליון דולר מאוחר יותר – ואנחנו מקבלים ט…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by Quickly,

הגעתי למצב שאני נלחם נגד שניי בוסים כאלו בזירה ויש לי רק תפגיון ואני לא מצליח להרוג אותם והקול הזה אומר לתקוף את זה עם החרב קיצר מה לעשות

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by alex125,

שלום לכולם יש לי שאלה האם למשיהו יש אתר של שמירות אם כן שלח לי בבקשה עוד דבר מי ידע לפעל קודים ב.... Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate אני לא יכול לעבור שלב 1 במשימות אם משיהו ידע להפעל שיגיד לי אך עושים את זה תודה על עזרה שלכם!!!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. אני המצא בחדר כזה שיש בו דוקטור בתוך בועה באמצע. הוא שולח כל מני חיילים מעופפים להרוג אותי וצועק להם שימהרו לפני שאני הורס את הגנרטור... אין לי מושג מה עושים. אני הורג את החיילים אבל חוצמזה אני לא מצליח לעשות שם כלום... מה צריך לעשות שם?!

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by amit123,

כבר היו לי בעיות עם התוכנה הזאת....אבל זאת כבר מוגזמת!יותר משבוע שאני לא מצליח להיכנס לתוכנה...כשאני בא להיכנס הוא רושם לי שהוא מעדכן את הסטים וזה נשאר על 0 אחוז במשך שעות(לא שעתיים שלוש אלא באזור ה20 ומשהו שעות...)ולפעמים סתם יוצא מזה אחרי כמה שניות בלי לעשות כלום!זה ככה כבר יותר משבוע! מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by YAK33,

שלום לכולם החלפתי מחשב (מופיע במפרט) ושהתקנתי את ה NBA2006 במחשב החדש הוא לא מצליח לעלות - הוא כאילו מתחיל לעלות ואז הוא מתרסק וחוזר לדסקטופ (בלי לתת הודעה שגיאה בכלל) למישהו יש מושג אם יש לי איזה חלק עם בעיית תאימות כלשהי ?? :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  24. Started by shabo,

מישהו מכיר את המשחק earth 2160? אני הזמנתי אותו באינטרנט והוא משחק חבל על הזמן, משחק האסטרטגיה הכי כיפי ששיחקתי בו... אבל מישום מה נראה לי אני הישראלי היחיד שיש לו אותו.. מישהו גם קנה אותו במקרה?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  25. Started by CyberBot,

אני יודע שיש לי מחשב דיי מעפן לעומת אחרים פה אבל הינה המפרט: mother board:msi-7222 cpu p4:3.8 ram:512 video card:redaon 9550 128MB(maybe( זהו אני בטוח שאתם רגילים לרראות מספרים יותר גבוהים המשחק ACT OF WAR DIRECT ACTION יעבוד? ו BF2?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.