משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://img120.imageshack.us/my.php?image=87284884dg1.jpg איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול להזין שם משתמש במקום המסך שבוא אני כותב את השם משתמש מופיע לי תמונה של שולחן כזה שרואים אותו מלמעלה ולא כתוב כלום
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק earth 2160? אני הזמנתי אותו באינטרנט והוא משחק חבל על הזמן, משחק האסטרטגיה הכי כיפי ששיחקתי בו... אבל מישום מה נראה לי אני הישראלי היחיד שיש לו אותו.. מישהו גם קנה אותו במקרה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי סוני 2 קורא צרובים וזיכרון 1 מגה הכנסתי את המשחק גראן טוריסמו 4 בהתחלה הוא קרא אותו ועכשיו הוא כבר לא קורא אותו או שפיפא 07 לוקח לו ממש הרבה מאוד זמן להיכנס למשחק והכל.. דיסקים אחרים עובדים למישהו אולי יש מוג מה הבעיה אולי? מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איזה ילד שאני מכיר את אחותו בא לי למכונית בזמן שאני מחכה לאחותו עם מכשיר לבן קטן נראה כמו GAME GEAR ומציק לי לא עובד המכשיר תעזור לי תפעיל לי משעמום אני מדליק את המכשיר והפתעה ומגלה מכשיר שלא ראיתי קודם תשמעו הדבר הזה מריץ MAME וSEGA כאילו שהוא מחשב DESKTOP אם יש מקום שמוכר את זה בארץ לא אכפת לי יד שנייה המחיר של זה בחו"ל הוא 190$ +\- והבונוס הגדול הוא אפשר לחבר את זה לטלווזיה בקלות ולשחק דרך האמולטורים הללו לפי דעתי להיט בערוץ הנה קישור מחנות באנגליה http://gp2x.co.uk/indexgp2x.html והנה סקירה של המכשיר בתוספת ווידאו http://craig.gp2x.de/review/GP2XReview.html
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הגעתי למצב שאני נלחם נגד שניי בוסים כאלו בזירה ויש לי רק תפגיון ואני לא מצליח להרוג אותם והקול הזה אומר לתקוף את זה עם החרב קיצר מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק מישהו יכול להסביר לי איך להפעיל את המשחק בבקשה בבקשה תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות ה NFS:MW הפסיק לשמור לי את ההגדרות של הגרפיקה. וכל פעם שאני נכנס למשחק אני צריך לשנות את הרזולוציה ואת הפילטרים. משהו יודע מה אפשר לעשות בעניין הזה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי מה הקוד של הכניסה לכספת של אספן הכספים ? יש לי א ת שנ המפתחות אבל לא הבנתי את הרמז ...
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יעזור לבנות מחשב לפי צרכים
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
במשחק wall e אני נתקעתי איפו? אני יומר בהתחלה יש תשלב הראשון שבו יש אימונים על כל מיני פיעילויות אחר כך יש תשלב שבורחים מהסופה ואחר כך השלב אם הקופסאות שצריך להרוס בשלב זה אספתי את כל הקופסאות ואז אני לא יודע איך להמשיך מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
במסך של בחירת הPROFILE המשחק פשוט יוצא בלי שגיאות ובלי כלום, איך שהוא מתחיל לטעון את הפרופילים הקיימים הוא ישר קופץ מהמשחק ???
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ברשותי המשחק SPIDERMAN THE MOVIE (מקורי משנת 2002) ואיבדתי את החוברת הדרכה. אבל כשאני משחק בTRAINING יש קטע שבו הוא אומר ללחוץ על כמה כפתורים (כשאני על התקרה) כדי שאני יוציא קור ואוכל לרדת עם הקור למטה ולבדוק סביבות חדשות שאני נמצא בהם... הבעיה זה- שאין לי מושג על איזה כפתורים ללחוץ. אני צריך עזרה בלמצוא אתרים שיעזרו בBASIC TRAINING או בכלל בקטע הזה. ניסיתי את GAME FAQ וNEOSEEKER ואין שם כלום לגבי זה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי BF2+SF עכשיו אחרי כמה שמן ששיחקתי במחשק המדהים הזה [סינגלפליר] פתאום המחשב לא עובד לי... הוא נכנס לסקרין מגיעה לתפריט הראשי אני עושה סינגלפליר בוחר מפה ולוחץ על "START GAME" [לא זוכר בדיוק מה זה ] ואז הוא יוצר לי מהשמשחק בלי לטעון בלי כלום.... אני מקבל שולחן עבודה פעם זה קרא לי ואז מחקתי והתקנתי מחדש והבעיה נפתרה אבל עכשיו [אחרי חודשים+-] שוב יש לי אותה בעיה.... :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני המצא בחדר כזה שיש בו דוקטור בתוך בועה באמצע. הוא שולח כל מני חיילים מעופפים להרוג אותי וצועק להם שימהרו לפני שאני הורס את הגנרטור... אין לי מושג מה עושים. אני הורג את החיילים אבל חוצמזה אני לא מצליח לעשות שם כלום... מה צריך לעשות שם?!
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש משחק שאפשר לשחק בין מחשבים בחיבור בלוטות'. יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מפתחת המשחקים הצרפתית Ubisoft ממשיכה לחלק מתנות ללא עלות, והפעם מדובר בכותר הפלטפורמה המצוין משנת 2012 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ב-fear combat ואחרי שפירמטתי את המחשב אני יכול להיכנס למשחק אבל אני לא יכול לזוז למי שיש פיתרון לבעיה אני אשמח מאוד תודה לכל העוזרים eli_Asus.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הגעתי למקום מסויים וברגע שאני חשוף איזה ערבי שולח עלי בזוקה או משהו או שזה טנק. איל עוברים את זה??
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לשחק במשחק חוץ מהסיפור המובנה אני יודע שאפשר לבנות מפות אבל למי יש כוח לזה... יש אתר שאפשר להוריד ממנו מפות?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה האם למשיהו יש אתר של שמירות אם כן שלח לי בבקשה עוד דבר מי ידע לפעל קודים ב.... Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate אני לא יכול לעבור שלב 1 במשימות אם משיהו ידע להפעל שיגיד לי אך עושים את זה תודה על עזרה שלכם!!!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי אני אשמח למכור.. למשתמש וותיק באתר אני מוכן לתת את המשחק לפני ההעברה של הכסף כדי שיהיה בטוח שהכל תקין.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
????????
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אם נגיד אני מוריד קרייסיס.. אני יוכל לשחק ברשת..? האם יש איזה פריצה לשחק ברשת..? או שאני חייב לקנות..?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-