משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מתי אמור לצאת המישחק B&W 2 ותתנו לי תאריך מדיוק ובטוח. אא ויש לו דמו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המערכת החדשה ומכיוון שאין לי משחקים אחרים רציתי לראות איך זה יהיה לקבל מלא FPS בCOD1 סבבה - אני נכנס לשרת עושה com_maxfps 333 (כמובן עם / לפני הפקודה ) ועדיין הFPS תקוע על 60 ורשום בצד בסוגריים ליד ה60 ---> 57-320 או מספרים כאלו האם אני באמת משחק ב320 FPS ? ומישהו יכול להגיד לי איך אני עושה למשח 85HZ במשחק ? תודה לכולם , שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות half:life:orange box האם זה כולל את half life:counter strike
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
משום מה הבאס במשחק גבוהה מדי. לא רק ברדיו (השירים שלי), אלא בכלל במשחק. חיפשתי בהגדרות משהו בקשר לזה, אבל לא מצאתי. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה? זה פשוט משגע אותי
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש דרך כלשהיא להעלות FPS ב FEAR? אולי איזה PAtch?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה משחק בתוכו.. זה נגמר בשנות ה2000 ועדיין לא מספיקים להשתמש בדברים המעניינים באמת.. הטילים, הפצצות, המטוסים המיוחדים.. אפשר איכשהו לשנות שהמשחק יגמר רק כשאתה כובש נגיד 70 אחוז מהעולם? בלי שהוא יגמר מדברים מפגרים כמו מי בורח עם החללית ראשון.. יענו יש אפשרות שאני יחליט וישנה מה צריך בשביל לנצח?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש את החבילות המוסתרות במשחק. נאמר לי שאם השתמשת בצ'יטים חבילה אחת או שתיים נעלמות. האם יש משהו לעשות בעניין? בבקשה תעזרו לי בהקדם!!!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding) מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9. שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב. האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש. בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר) תומר.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
http://www.yougamers.com/news/13720_crysis_32_vs_64_bit_-_the_real_story/
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600GS יש מצב לשחק באנדרגראונד 2 ברזולוציה הכי גבוהה?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני ממליץ בחום שתפתחו שרת Counquest לשחקנים שאוהבים את המוד הזה וגם במפה קספיאן לפי דעתי זה יעזור מאוד לפתח את הקהילה !!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
Black Ops 2: 300 Kills | WORLD RECORD: Most Kills PS3!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על Premier Manager 2008? משחק יפה (ואני לא מדבר על גרפיקה בכלל). הוא מסובך או שאחרי משחק קצר מבינים הכול? מי שיש לו תמשחק אשמח לשמוע את דעתו!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אם מישהו מכיר א תהמשחק הזה זה קווסט , ויכול לעזור לי כי נתקעתי באיזה חלק ואני לא יודע אך לעבור אותו תודה. :-[
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב כיצד אני משנה את זוית המצלמה במישחק הזה? lord of the rings: the return of the kink תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת השאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הבאתי את המשחק מחו"ל (אחלה משחק דרך אגב) בכל אופן כל כמה דקות המשחק פשוט מעיף אותי חזרה ל WINDOWS, מישהו מכיר מודע ויודע איך לפתור את זה ? תומר
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי מאחי את המשחק (רק ללא החוברת...) מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך ניתן לעבוד עם ה- SKIL POINTS שמקבלים בכל רמה ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מתחיל להתקין משחק הוא מציג לי הודעת שגיאה Error Code: -5005 : 0x80070017 Error Information: >Kernel\KernelMedia.cpp (94) >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1594) pAPP:Devastation PVENDOR:digitalo PGUID:6A78CBDE-0845-43BA-8675-A132B7C49E09 $7.1.100.1248 @Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 7.0.6000.16414
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כל מי שיכול לעזור לי או שיש לו גילד שישלח לי את שם הגילד שלו דרך הסקיפ הסקיפ שלי הוא:๖ۣۜζ͜͡FireFlash תודה וחג שמח לכולם
-
כשאני נכנס למשחק... רק התקנתי אותו ואת העידכון החדש 1.12 אני נכנס למשחק וישר זה ככה ניסיתי לשנות הגדרות... וזה לא עוזר.. ד"א.. יש לי 1950PRO sapphire core2 e6400 1gb זיכרון למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.. =] הסתדרתי... לא חשוב
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה האם למשיהו יש אתר של שמירות אם כן שלח לי בבקשה עוד דבר מי ידע לפעל קודים ב.... Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate אני לא יכול לעבור שלב 1 במשימות אם משיהו ידע להפעל שיגיד לי אך עושים את זה תודה על עזרה שלכם!!!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בעיה במשחק היטמן a required security module cannot be activated. this program cannot be executed (7000). מזה אומר? תודה רבה למי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היום אוכרז על מישחק חדש של דרגון קווסט שיהיה בילעדי לנינטנדו DS http://www.gamespot.com/news/6163073.html?tag=latestnews;title;0 וזה אחרי מישחק פינל פנטזי שיצא לא מיזמן ועוד מישחקים שיצאו לDS ולGBA לWII יש כבר 2 מישחקים בתיכנון כרגע ואומנן סקוור מפתחת גם לסוני וגם למיקרוסופט אבל איך שזה ניראה (בעינים שלי) יש מגמה שיותר ויותר מישחקים שלה יצאו לקונסולות של נינטנדו אז מה אתם חושבים סקווריניקס חוזרת הביתה לנינטנדו?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-