עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן חבר'ה אני כתומך נלהב של desperados שוטתי בvgames ומצאתי חדשה לגבי פיתוח המשך רוחני של desperados הלא הוא robin hood: the legend of sherwood לפי התמונות המשחק הולך להיות שווה לאללה הנה קישור http://www.strategyfirst.com/games/GameInfo.asp?sLanguageCode=EN&iGameID=59&sSection=Overview

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  2. Started by B@By-KiLLeR,

אני מחפש משחק קלפים שקוראים לו Spider ( עכביש ) של מייקרוסופט. זה משחק בסגנון סוליטייר, מי שיודע מאיפה להוריד שיגיד לי בקשה. למשחק יש גרסא גם בעברית וגם באנגלית, אם אתה יודעים מאיפה להוריד את העברית אז תגידו לי למרות שגם האנגלית זה בסדר. בתודה מראש, B@By-KiLLeR

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. בשלב שמגיע מייד אחריי הפלת המסוק ביערות קולומביה נעלמים כל תפריטי הנשק, מצב הנשק (כמות כדורים וכו') והכוונת. כל מה שניסיתי על מנת להחזיר את החלקים החסרים לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בתופעה הנ"ל במשחק, אם כן מה הפתרון??? פשוט אי אפשר לשחק ללא המידע הנ"ל וללא הכוונת!!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Bug2000,

אני תקוע במשימה בעיר הראשונה :'( :-\ ;D כאשר ה S אומר לפוצף אוניה ואני צריך לנסוע למקום שכתוב במפה 8 שם לקבל פצצה ומה אני עושה אחרי זה? (כמה עוד משימות יש לסיום העיר?)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מחפש משחקן ישן ומפורסם ששכחתי את שמו אבל אני יודע שהמשחק הוא קווסט ושזה על איזה בחור קירח שחייזרים משתלטים על העולם או משהו כזה.. יש משהו במשחק שקוראים לו twins sun אבל אני לא זוכר את ההקשר... ועוד משהו שאני יודע בודאות זה שלמשחק יש גם משחק המשך משהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Tomerico,

איזה משחק rpg הכי טוב שיש בשוק שלא דורש אנגלית גבוה כמו בNeverwinter Nights?

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by DXT,

תגידו לי אם שחכתי איזה משחק... אני פשוט בחיים לא שיחקתי במשחק ראלי, אבל אני אוהב מרוצי מכוניות כמו NFS... אז איזה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  8. היי כרגע חזרתי מפורמט יש לי ערימות של דיסקים עם כל המשחקים הכי חדשים של השנה האחרונה וגם לפני זה אז רישמו את כל שמות המשחקים שאתם חושבים ששוה להתקין ודר"כ אגב אל תרשמו RENGRADE GTA3 FREEDOM FORCE סיימתי את שלושתם אז אם יש הצעות תציעו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Gnome,

תגידו לי מה דעתכם על המשחק GTA3.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by WRX,

שלום...! אז ככה... אני נכנס לשחק CS וזה לא משנה אם זה באינטרנט או אם זה ברשת אני משחק כמה זמן ופתאום בא לי לראות שרתים אחרים או סתם לצאת לתפריט של השרתים וכשאני רוצה לחזור למשחק המשחק ניתקע והברירה היחידה היא לעשות ctrl + alt + delete ולצאת ל windows אם אתם מכירים פיתרון כל שהוא לבעיה שלי אז אני ישמח לשמוע. נ.ב למי שמשחק CS הניק שלי ב CS זה Ossama Bin Laden :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Regev,

אני מחפש אחר הטלאי לליגה הישראלית לChampionship Manager 01\02, חיפשתי באתר שלהם CM-IL.MACCABITA.CO.IL אבל הוא נסגר משום מה (על שום... ) אז חיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי, משהו יכול לעזור לי בבקשה???

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  12. Started by Gamer3D,

ב 25 לאוגוסט תערך תחרות במשחק COUNTER STRIKE. בכל קבוצה יהיו עד 5 שחקנים, למידע נוסף תכנסו לאתר WWW.DGAMES.CO.IL

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by huber,

היום, אני עצוב לומר, שסיימתי את המשחק הממכר הזה. בסופו של המשחק יש שלב בו שלושת הגזעים מתאחדים נגד האופל (שלב קשה במיוחד!). בסעום בשלב יש סירטון מדהים ואחריו מה שאני קורא לו "שעשועי מפתחים"... ז"א, יוצרי המשחק לקחו את המנוע של המשחק ויצרו סירטונים מאוד מאוד משעשעים (אני לא אומר מה, חבל להרוס לאלו שלא סיימו עדיין). בסיום הסירטונים כתוב "COME BACK AFTER UVE PLAYED IN HARD". הבטחה לסירטונים נוספים? יש מישהו שסיים את המשחק ברמה הקשה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mb7,

רוצה לשחק משחק אסטרטגיה ברשת בחיבור IP אם מישהו רוצה או KINGDOMS או AGE OF EMPIRE 2 [גירסה ראשונה] שישלח לICQ הודעה 165480348 מאיר [ או עוז]

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by WRX,

אני מכיר את כל האתרים הכבדים של העטיפות למשחקים ולסרטים ולמוסיקה וכו'..... אבל לשני המשחקים האלה לא מצאתי את העטיפות! אני כל הזמן רואה או עטיפות של אנשים שעשו לא את המקורי אם למישהו יש את המקוריים אז אני אשמח וגם לי יש להציע המון עטיפות!! תודה למי שיגיב בכלל....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

יש 2 משימות שאין בהם לאין ללכת במפה אחת אני מקבל מהקזינו והשני מהאות D(זה שבחדר כושר) שנהם אומרים לי לסוע צפונה ו.... מה עושים !!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Sol@rWind,

שלום אנשים, יש לכם שרתי UT טובים בארץ וגם בחול להביא לי ? תודההההההה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by talkfir,

שלום,ברשותי המשחק SETTLERS 3,וברצוני לשחק באינטרנט במשחק.נאלצתי להוריד קובץ עידכון ל1.60 (יש לי 1.20) לאחר הורדת הקובץ עידכון והתקנתו,אני מפעיל את המשחק ולפתע נתקל בהודעה הבאה: Kernel32 call does not point into KERNEL32.dll. Virus or incompatible Systemanalyzer detected! (#3000) יש לי נורטון 2002 מעודכן,אז זה אין שום וירוס..חיפשתי גם את הקובץ בתיקית המשחק וב 2 הדיסקים של המשחק,אך לא מצאתי אותו..חשבתי אולי הוא חסר או משהו. מה עושים?? אנא עזרה!! תודה רבה, טל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ofer_mat,

אך עוברים את המשימה עם 8-BALL זו שנותנים לך רובה צלפים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by R.E.L,

מי לדעתכם הגיבור הכי חזק בוורקראפט 3?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by DXT,

אני מסיים את ה Basic Combat Training שזנ יענו אימוני נשק ראשונים בלה בלה ואז אני רוצה לעבור ל Infatry training ואני רואה שיש שם McKenna MOUT Site ואני לוחץ next next next וכלום לא קורה זה חוזר לתפריט הראשי ואני לא יכול להמשיך... פליז help.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ??? היי, אני מחפשת שרתים ישראליים למשחק כגון IDO.HOPTO.ORG מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by DEMON HUNTER,

אני חייב שרתים טובים למשחק הזה בבקשה תנו כתובות של שרתים או לינקים בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by waizman,

אני מחפש בנרות כבר ה-מ-ו-ן זמן את המשחקים Spy Hunter (מרוץ מכוניות ע-ת-י-ק) Transformers (מעין חלליות) ואת Maximum Carnage (ספיידרמן - הגרסה עם וונום)... את 2 המשחקים הראשונים שיחקתי עם מחשב XT ישן, אז קשה מאוד למצוא אותם, אבל את השלישי היה לי לא מזמן. אם למישהו יש אותם או יודע מאיפה להשיג - צרו איתי קשר באייסיקיו (מספר 122768787), או דרך הפורום. נ.ב. אני מ-מ-ש שונא אימולטורים, אז תשכחו מזה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. מישהו ?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים