עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by blanco,

הורדתי את המשחק Sturmovik_Forgotten_Battles הבעיה היא שהסיומת של הקובץ היא mdf.* זהכנראה סוג של אימג.. השאלה היא איך אני צורב את זה ??? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by Interl-Conore,

מישהו יודע מה יהיו הדרישות??\ יותר משל BF2142 פחות? יצטרכו 2 GB? ;D

3. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לשאול למה נישאלתי את השאלה בתמונה ששלחתי. מקווה שתוכלו לעזור לי,תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. Started by masterseeker,

קודם כל אחלה משחק כמה שהוא ישן הוא עדייין מצויין כל כך מהנה דבר שני יש אפשרות לעשות כל מני שטיות כל מני כפתורים שעושים פעולות אני רוצה לדעת על מה לחוצים כדי לקלל מישהו או לצחוק

5. Started by Oranili,

היה כתוב באתרים ... ש RADEON לא מריצים טוב את המשחק קאונטר סטרייק סורס יש לי X1950 PRO והוא 50 70 FPS.. זה נכון ?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. שלום אני משחק פיפא 2008 ברשת ואני לא יודע איך אפשר לשנות את הרמה מהירות המשחק והדקות אם זה אפשרי בכלל ומישהו יודע איך משנים שיסביר לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. יישר על ההתחלה שאני מעלה את שלב ראשון ממש בסרט הוא עושה לי ריסט למחשב מישהו נתקל בבעיה ? עשיתי אפדייט למשחק .....ניסיתי להעלות אותו מהרדיסק אחר לגמרי עדיין

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  8. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק ומלבד זמני הטעינה של המשחק (ועוד יש לי 2GB זיכרון )ישנם 2 דברים מרגיזים: 1. למה בתחילת המשחק למרות שאני בוחר נשק אני כל הזמן נאלץ שוב ושוב לבחור נשקים?(אני יכול להבין שאולי אני בוחר נשקים לכל הקבוצה אך זה נראה לי דיי מוגזם מכיון שהתהליך לוקח לא מעט זמן). 2. במידה ונהרגים יש מצב לבטל את הספירה לאחור עד ששוב מתחיל המשחק?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by מכבי חיפה,

כשאני נכנס לשחק אני נכנס לסירבר אז אני מקבל שגיאה זיכרון לא יכול להיות READ.. מה זה ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124391.0

10. Started by חננב,

נפתח פורום ישראלי לסימולטור המשובח Live For Speed ! http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=lfsisrael

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. שלום , אני לא יודע אם מותר לי לפתוח אשכול כזה אבל לא ראיתי לנכון לרשום את זה בטרייד זון בכל מקרה מי שיש לו סי די קיי מקורי בלבד של באטפילד 2 ומוכן להחליף על משתמש מקורי של סטים עם המשחקים הבאים Half Life 2 Half Life:Deatchmatch Counter Strike Source אני מאוד אשמח רציניים ולא ילדים בני 12 עריכה: וגם אם יש לכם משחקים כמו שצריך לשחק ברשת ונימאס לכם מהם תציעו

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. Started by Rage17,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במשחק וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. אני תקוע במשימה עבור הראש של הגילדת גנבים, Gray Fox .. () עכשיו הוא רוצה שאני אגנוב איזה משהו שנקרא Arrow of Extraction משהו כזה, עכשיו, ירדתי למחבוא הסודי שלו למטה והגעתי לדלת שצריך מפתח, אבל לא מצאתי את המפתח, מישהו יודע אולי איפה? או מה עושים מפה? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by L1ron,

, אני מדבר על באטלפילד השלישי ,HD5670 GDDR5 ,4GB RAM ,Intel i2500k 3.4GHz

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. אני חושב לקנות דרך סטים את זה... והשאלה שלי האם למשחק יש קהל ביכלל?? כמה שרתים יש למשחק והעם הם מלאים באנשים? ואיך המשחק עצמו?מגניב?מרגש?מדהים? כמה שחקנים הכי הרבה אפשר במפה לשחק? תודה לכול העוזר

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. קרה לי כבר מספר פעמים שאני מגיע למקום הראשון רגע לפני סיום המשחק,אני משחק בעיקר בשרתים של סכינים בלבד וקורה לי שרגע לפני סיום המשחק אני מקבל באן מהמשחק, הפעם בגלל שהרגתי NOOB בעזרת תת מקלע כאשר הוא ניסה להרוג אותי בעזרת עם רובה. כמובן שבשלבים המוקדמים אם כזה מצב קורה אז המשחק ממשיך כרגיל. האם גם אתם נתקלים במצבים כאלו של זריקה ממשחק רגע לפני המקום הראשון ? האם יש מה לעשות בנידון ? אני רוצה כבר את המדליה הזאת עם מקום שני ושלישי זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  16. יש בו הצעות רכישה בכסף אמיתי שהן בגדר שיא חדש של עזות מצח, אבל אפילו זה לא מונע ממשחק הפעולה-תפקידים החדש לזרוח ולפרוח לכתבה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. היי חברים, מדובר בשני דיסקים תקינים שאיתם התקנתי את המשחק במחשב שלי ואצלי המשחק עובד כשהדיסק הראשון חייב להיות בתוך הכונן. הוא גם התקין את המשחק כמו שצריך, כשהוא מנסה להפעיל אותו הוא מקבל את החלון הראשוני הריבוע הלבן עם הסמל של NBA LIVE על שולחן העבודה וזה נשאר תקוע על זה, זה לא מבקש דיסק אלא פשוט נשאר תקוע על זה. בדקנו בדרישות של המשחק ונראה לנו שהמחשב שלו עונה לדרישות. חשבתי אולי יש מצב שהכרטיס מסך שלו לא תומך בDIRECT X9.0C הוא התקין אותו ליתר ביטחון וגם דרייבר עדכני יותר לכרטיס מסך וזה לא עזר. אני שם כאן קישורים ללוג של סנדרה עם מפרט המחשב שלו: http://img109.imageshack.us/img109/6505/newmail5sa.jpg http://img109.imageshack.us/img109/7979/newmailwalla11hx.jpg http…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. שלום רב: איפה אני יכול לקנות את המשחק: Lord of the rings online : Shadows of Angmar COLLECTORS EDITION ושיהיה מחנות בארץ \: אפילו מקום שיש הזמנה מוקדמת או משהו תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by BreezeNET,

?? תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. עדיפות ליוניטד או לפחות שיהיה עונה 5... תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. בMidnight Club II איך אני מכוון אותו להגה? ואיפה אני מכוון את הזולוציה+פילטרים....?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. סימתי את המשחק הראשון ורציתי לדעת אם הבנתי טוב את העלילה . אז תגידו לי אם זה נכון : דליה מקריבה את הבת שלה אליסה כדי לזמן את אלוהים. אבל חלק מהנשמה של אליסה ברחה וזאת בעצם צ'ריל (הילדה המאומצת של הארי) בסוף רואים את את צ'ריל שהיא בעצם בגוף של אליסה ,והאליסה האמתית זה זאת על הכיסה גלגלים . אחרי זה הם משתלבים כדי לזמן את אלוהים ,אחרי זה הכל מובן. ובלי ספולרים ל3 בבקשה כי עוד לא שיחקתי .[br]פורסם בתאריך: 15.04.2008 בשעה 16:45:05 אפשר בבקשה תשובה ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by guyhhh,

אהלן חברה ,יש לי בעיה עקרונית בתחילת shellshock ,די בהתחלה צריך להיכנס למערה ולשים בה חומר נפץ ולפוצץ אותה . בשלב הזה אני פשוט לא מצליח לבחור בחומר נפץ , אני מצליח לבחור עם הגלגלת של העכבר כל כלי נשק אחר אבל כשאני מסמן את החומר נפץ זה פשוט לא תופס אותו. בבקשה , כל מי שמכיר את השלב גם אם זה הצליח לו שירשום שהצליח לו שאני אדע שיש לי בעיה במשחק או שירשום פתרון. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by yotam360,

הגעתי למקום מסויים וברגע שאני חשוף איזה ערבי שולח עלי בזוקה או משהו או שזה טנק. איל עוברים את זה??

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by The Winter King,

סיימתי אותו לא מזמן - אולי המשחק הכי טוב ששיחקתי... יש למישהו המלצה למשחק בסגנון דומה? (כלומר 1st/3rd person shooter אם אני לא טועה בהגדרות המקצועיות...)

דיונים חדשים בפורומים