משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי 2 GAMEPADS של לוג'יטק דואל אקשן במיוחד בשביל לשחק 2 שחקים בפרו אבולושן... אני לא מצליח לגרום לגיימפאד השני לעבוד משום מה... המשחק מזהה רק אחד. בווינדוס 2 הגיימפאדס מזוהים ותקינים. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני וחבר רצינו ךשחק ברשת אבל זה לא ממש כיף בלי בוטים... אם מישהו יוכל בבקשה להגיד לי איך אוכל לשים בוטים בסרבר ? תודה רבה ;D
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! הגעתי לשלב בHL2 אחרי שאני מקבל את הג'יפ ואני צריך להוריד איזה גשר עם המנוף (להחזיק איזה קרון כזה ואז לפגוע איתו בגשר ולהפיל את הגשר... קחו תמונה: עכשיו הג'יפ שלי עדיין נשאר למטה ...ואני רוצה לעלות אותו למעלה אבל המנוף לא מגיע אליו?! איך אני מעלה אותו למעלה אני לא מוצא את הדרך... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי עשיתי עונה ואני משחק עם ליברפול ועכשיו הגעתי למשחק מול באיירן מנכן הבעיה היא שגם אני משחק עם התלבושת הלבנה וגם באיירן מנכן איך אני בוחר באיזה תלבושת לשחק ?!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הגעתי לשלב האחרון לפחות נראה לי ככה שאני נלחם נגד הזבוב הענקי הצהוב הזה קיצר מה אני עושה נגדו הגעתי לקטע שהוא זורק עליי כדורים צהובים ומסובב מסביבי אבנים כאלו קיצר אם אפשר אז תגידו מה עושים בכל השלב בכלל תודה... עריכה: סיימתי את המשחק ואת כל הסדרה לדעתי השלישי היה הכי יפה מומלץ מאד למי שאוהב עלילה טובה אחת העלילות היפות ששיחקתי בהם במשחק ותאמינו לי שיחקתי בהרבה המשחק עפ העלילה הכי יפה לדעתי זה מאפיה איזה שאלה קיצר כל הסדרה הזאת מומלצת בחום
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איסיקיו 164931364 msn sheff2k1@yahoo.com ישר אני מזהיר שאין לי שום patches(טלאים) ולא מתכוון להתקין אותם, לכן פנה רק אם המשחק שלך נקי
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שנקרא ROKETZ כדי שהמחשק יעבוד בWIN XP, הוא מוציא לי ERROR כשאני מנסה להתחיל את המחשק. משחק ניתן להורדה כאן: http://www.bluemoon.ee/history/roketz/index.html יש גם תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יוביסופט מכריזה על שני פרקי Chronicles חדשים עבור סדרת Assassins Creed, שיגיעו בחודשיים הקרובים וישלימו את הטרילוגיה הצדדית שהחלה השנה יתכן מאוד שהוא הלך לאיבוד בין Unity, Rogue ו-Syndicate אי שם בתאי הזכרון שלכם בראש, אך דעו לכם שיוביסופט השיקה כותר Assassin's Creed נוסף במהלך השנה החולפת – Assassin's Creed Chronicles: China, כותר ספין-אוף קטן במבט צד, אשר נכלל בחבילת ה-Season Pass של Unity אך גם הושק לרכישה בנפרד בעבור 10 דולר בלבד. אותו משחק, שהתרחש בסין של המאה ה-16, זכה לביקורות פושרות עד קרירות בשל מנגנוני משחקיות בסיסיים יחסית שהותאמו בין היתר גם לפלטפורמות משחק ניידות (PS Vita), אך נראה שזה לא מרתיע את יוביסופט – משום שכעת אנחנו מגלים כי שני כותרי Chroni…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שמתי על ההגדרות הכי גבוהות(שתי האפשריות שהיו שם שמתי על ON) על רזלוציה של 1280... בקטעים שרואים תשחקנים ותמגרש(לא באמצע הממשחק כשאני משחק) המשחק עובד ממש לאט...(על 20FPS) גם בדמו לא נגעתי בכלום כי לא היה ובקטעים האלה שמראים תמגרשים ותשחקנים או מתי שיש חוץ זה היה על 20FPS. מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ורק אל תעיזו להגיד HEROS! כי זה לא-ממש לא!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מישהו משחק פה WOW אם כן איזה REALM? אני ב AHHQIRAJ, KULTIRAS. KulTiras (pve) Lvl60 Warrior lvl47 Hunter AhhQiraj lvl18 mage
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב חברה החלטתי לפתוח את הדיון הזה במטרה שתאמרו לי ותשתפו אותנו בדעתכם על המשחק. בקשר לדומינייטור: מה אתם אומרים? איך הוא יהייה? אני כרגע משחק בRevenge וזה אחד המשחקים המעולים ששיחקתי בהם אי פעם! וואו אני כבר מחכה לדומייניטור!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי פעולה/אסטרטגיה או מירוצים. אבל לא משחקים איטיים כדוגמת total war... אלא משחקי פעולה מהירים (כמו FEAR, call of duty וכו), או משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. אפשר גם מירוצי מכוניות טובים... כאלו אבל שכיף לשחק בהם על המחשב...
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לעניין את החובבים שבינכם במשחקי WoW, Starcraft ואחרים כי יש מכירה מיוחדת של משחקי לוח כיפיים חדשים לרכישה. כל המעוניין יכול לפנות ישירות למדור יד שניה או להיכנס ללינק: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/26758 מקווה שתיהנו בלשחק בהם לא פחות מאשר במשחק עצמו במחשב. ותעשו טובה, תנו לעיניים לנוח...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי סימס שתיים פתוחים לעסקים מקורי שקניתי ברוסיה! הבעיה שאני לא יודע לקרוא ברוסית וכול המשחק ברוסית יש דרך לשנות לאנגלית ?? תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1. חבר שלי קנה מחשב עם כרטיס מסך 9500GT מעבד INTEL 2.6X2 2GB ראם.. המחשב שלי הוא 8800עאד 320MB SUPERCLOCKED ו2GB ראם מעבד AMD ATHLON 3800 2.2GHZ X2 איך זה ש GTA IV רץ על המחשב הראשון חלק ועל שלי הוא מקרטע בקושי עובד? מה עושה גורם למחשב בקושי להפעיל אותו? 2. איזה כרטיס מסך יותר טוב שלי או שלו?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בסורס [מפרט חתימה] אני מקבל המארק 6.4K אבל בסורס וב 1.6 הביצועים גרועים 30-50 FPS הזיכרון אנכי מבוטל.. מה זה יכול ליהות? מפרט AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס זה אומר לי שהחיבור התנתק וכדי לי לבדוק את חיבורי האינטרנט..... אני לא יודע מה לעשות-ניסיתי להכנס לפחות ל10 שרתים אבל כנראה זו בעיה בפאצ'/אינטרנט! צריך עזרה דחוף! (אם זה משנה החלפתי לא מזמן את הספק אינטרנט מ012 ל 013 ברק)
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!! הנה ההודעה שגיאה: chc3 game.dat has encountered a problem and needs to close. we are very sory for the inconvenience.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=fP7RGd3rST4
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מי שחפץ במשחק פיפא איתי בDIRECT IP - תגידו ונחליף מסנג'ר. גם NBA בכיייף.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אתמול קנו לי HL2 Silver, נתתי למשחק להתעדכן במשך הלילה ובבוקר כשבאתי להפעיל אותו הוא לא עלה. לאחר מכן, הוא עלה, אך רק עד מסך הטעינה ובשלב זה נתקע המחשב. כשחזרתי מבית ספר הפעלתי את המשחק ולקח למשחק ב 15 דקות +/- לעלות. לבעיות הגמגום הייתי מוכן מראש והן לא הטרידו אותי, אך בקטע כלשהו ב Red Letter Day, המסך השחיר והראה רק את התפריט של המשחק. כמה שניות אחריי זה המשחק קרס. לאחר מכן, ניסיתי לטעון את השמירה ללא הצלחה, כל פעם המשחק זרק אותי לווינדוס וקרס. ניסיתי עם כל השמירות וניסיתי גם להתחיל משחק חדש, אך שוב ללא הצלחה. מפרט: AMD Athlon 64 3000 S-939 Gigabyte K8NS Ultra PQI 2x512MB PC3200 400MHz Leadtek GeForce 6800GT +ForceWare 66.93 מישהו בבקשה יכול לעזור? כבר חודשיים שאני מת ל…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
החנות המקוונת שגם מחלקת חלק מההכנסות לצדקה חוגגת יום הולדת שני עם מגוון הנחות לגמרי לא רעות לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-משחקים-נאים-לרגל-החורף-בחנות-ה-humble-store/
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום כולם , לאחרונה מצאתי את העצמי משחק הרבה GTA2 (כן כן , ישן אבל כיף בטירוף ) אחרי העידכון האחרון של הווינדוס המשחק פתאום זז לאט , יכול להיות שזה בעיה ב directX ? בבקשה תעזרו לי , אני לא יכול לצאת מהבית וGTA זה מה שמחזיק אותי שפוי
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-