משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מי שחפץ במשחק פיפא איתי בDIRECT IP - תגידו ונחליף מסנג'ר. גם NBA בכיייף.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יוביסופט מכריזה על שני פרקי Chronicles חדשים עבור סדרת Assassins Creed, שיגיעו בחודשיים הקרובים וישלימו את הטרילוגיה הצדדית שהחלה השנה יתכן מאוד שהוא הלך לאיבוד בין Unity, Rogue ו-Syndicate אי שם בתאי הזכרון שלכם בראש, אך דעו לכם שיוביסופט השיקה כותר Assassin's Creed נוסף במהלך השנה החולפת – Assassin's Creed Chronicles: China, כותר ספין-אוף קטן במבט צד, אשר נכלל בחבילת ה-Season Pass של Unity אך גם הושק לרכישה בנפרד בעבור 10 דולר בלבד. אותו משחק, שהתרחש בסין של המאה ה-16, זכה לביקורות פושרות עד קרירות בשל מנגנוני משחקיות בסיסיים יחסית שהותאמו בין היתר גם לפלטפורמות משחק ניידות (PS Vita), אך נראה שזה לא מרתיע את יוביסופט – משום שכעת אנחנו מגלים כי שני כותרי Chroni…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, יש לי battlefield 2 (עם עידכון משחק v1.41) והבעיה היא שתוך כדי משחק ב single player (10 דקות פחות או יותר מתחילת המשחק) פתאום המסך מפסיק לעבוד והנורית הירוקה שלו הופכת לכתומה,ובמסך עצמו רואים רק שחור. המקלדת והעכבר כמובן לא מגיבים וחייבים לכבות והלדליק את המחשב. עד אותה שנייה שזה קורה-המשחק רץ חלק בלי תקיעות בלי בעיות! המחשב שלי: amd athlon xp 2500 1.5gb ram כרטיס מסך : radeon 9600 hard-disk : 370GB דרייברים: nvidia + ati מעודכנים. מערכת הפעלה xp pro sp2 . המסך עצמו מוגדר לרענון של 85HZ,הcontrol center של ati מוגדר ב3d לsame as desktop , והמשחק עצמו מוגדר ברזולוציה ורענון כמו המחשב עצמו 1280 על 1024 . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי פעולה/אסטרטגיה או מירוצים. אבל לא משחקים איטיים כדוגמת total war... אלא משחקי פעולה מהירים (כמו FEAR, call of duty וכו), או משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. אפשר גם מירוצי מכוניות טובים... כאלו אבל שכיף לשחק בהם על המחשב...
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מדובר במשחק שיצא בשנות ה90 דיי בסוף שלהם וזה משחק קווסט שכל הדמויות והתפאורה עשויים מפלסטלינה מישהו אולי יודע??? אני ממש מתגעגע למשחק הזה ואני לא זוכר את השם שלו....
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/adventure/thelostcrown/index.html?tag=tabs;summary משחק הרפתקאות ? מישהו שיחק ? הוא בסגנון של CSI ? חקירות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי סימס שתיים פתוחים לעסקים מקורי שקניתי ברוסיה! הבעיה שאני לא יודע לקרוא ברוסית וכול המשחק ברוסית יש דרך לשנות לאנגלית ?? תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
1. חבר שלי קנה מחשב עם כרטיס מסך 9500GT מעבד INTEL 2.6X2 2GB ראם.. המחשב שלי הוא 8800עאד 320MB SUPERCLOCKED ו2GB ראם מעבד AMD ATHLON 3800 2.2GHZ X2 איך זה ש GTA IV רץ על המחשב הראשון חלק ועל שלי הוא מקרטע בקושי עובד? מה עושה גורם למחשב בקושי להפעיל אותו? 2. איזה כרטיס מסך יותר טוב שלי או שלו?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשק זה Soldier of Fortune Payback אבל אני לא מוצא את דרשות של מחשק ??
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
סימתי את המשחק הראשון ורציתי לדעת אם הבנתי טוב את העלילה . אז תגידו לי אם זה נכון : דליה מקריבה את הבת שלה אליסה כדי לזמן את אלוהים. אבל חלק מהנשמה של אליסה ברחה וזאת בעצם צ'ריל (הילדה המאומצת של הארי) בסוף רואים את את צ'ריל שהיא בעצם בגוף של אליסה ,והאליסה האמתית זה זאת על הכיסה גלגלים . אחרי זה הם משתלבים כדי לזמן את אלוהים ,אחרי זה הכל מובן. ובלי ספולרים ל3 בבקשה כי עוד לא שיחקתי .[br]פורסם בתאריך: 15.04.2008 בשעה 16:45:05 אפשר בבקשה תשובה ?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
על המחשב אני מתכוון שהכל על HIGH (או VERY HIGH - מה שיש). ועל ה-XBOX 360 על מסך פלזמה עם HD (אבל לא פול HD). זה פשוט מעניין אותי כי ל-XBOX360 המשחק יצא עכשיו ולמחשב לפני כשלוש שנים בערך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ומלבד זמני הטעינה של המשחק (ועוד יש לי 2GB זיכרון )ישנם 2 דברים מרגיזים: 1. למה בתחילת המשחק למרות שאני בוחר נשק אני כל הזמן נאלץ שוב ושוב לבחור נשקים?(אני יכול להבין שאולי אני בוחר נשקים לכל הקבוצה אך זה נראה לי דיי מוגזם מכיון שהתהליך לוקח לא מעט זמן). 2. במידה ונהרגים יש מצב לבטל את הספירה לאחור עד ששוב מתחיל המשחק?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום , אני התחלתי לשחק במשחק NBA LIVE 07 הבנתי שיש שם כול מיני כוכבים של FREESTYLE שיש להם יכולות משחק יותר טובות מאחרים כמו למשל XFACTOR או INSIDE SCORER SUPERSTAR וכו' עכשיו ראיתי את זה גם בסרטון של NBA בתוך המשחק , איך אני מפעיל לו את היכולות האלא ? יש לי עוד שאלה : אני זוכר שהיה NBA LIVE 06 היו כפטורים מיוחדים שהיה צריך להוסיף כדי שהשחקנים יעשו תנועות יפות יותר . האם יש כזה דבר גם NBA LIVE 07 ? תודה רבה לעזורים !
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כשאני נכנס לשחק אני נכנס לסירבר אז אני מקבל שגיאה זיכרון לא יכול להיות READ.. מה זה ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124391.0
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כי אני מנסה לשחק בסרברי הישראלים [Gamers וMgamers] וזה אומר שיש לי גירסא ישנה יותר,והורדתי את הגירסא הכי חדשה...
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הי, כל פעם יש בעיה חדשה עם Origin ו - BF3. הפעם לאחר כמה דקות משחק, אני מקבל מסך לבן ומתרסק ל - Desktop. חיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו שעובד. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול לשים שם איזה שירים שאני רוצה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום צריכה בבקשה עזרה במשחק הנ"ל השלב שבו נתקעתי הוא באחד הספרים the detective שם יש מכתב שבו צריך להכניס אותיות במקום האותיות המצויינות מישהו יכול לעזור בבקשה אני לא יכולה להתקדם בגלל זה תודה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם... אבל כל ההייפ שנוצר סביב המנוע של האנריל החדש ניחרש בצורה כזאת גדולה שהוא כבר איבד את הערך שלו... כשעוד לפני שנה פורסמו תמונות של UT אנשים היו בהלם כמה שהוא יפה.. אבל אז כשיצאו עוד ועוד משחקים שחרשו אותו מכל הכיוונים.. אנשים כבר לא כל כך נירגשים ממנו וכל ההיפ שנוצר סביב המשחק הזה כבר בקושי קיים... כשיצא הלףלייף2 עד שהוא יצא אם אני לא טועה פעל על המנוע שלו רק משחק אחד bloodlines שהוא כן.. אחד המשחקים היותר חזקים... שגרמו לי לשחק בו יותר מ3 פעמים עד היום (ולא היה שום משחק שגרם לי את זה חוץ ממשחק 2D מסויים שכחתי את השם שלו עם איזה alien שם כבר לא זוכר) טוב סתם רציתי לציין דעה שחשבתי עליה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אוקי קניתי תמישחק מ-AMAZON [מישחק ענק!]. אבל אני תקוע במקום שאני צריך להרוג גובלינים והם במקום גבוהה,ובישביל זה אני צריך קשת,איך אני מחליף את הנשק? כרגע יש לי חרב ואני לא יכול לגעת בהם! ניסיתי הכול בקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הכירו את המשחקים שיהנו מהטכנולוגיות העדכניות של כרטיסי סדרת GeForce RTX 3000 - ובראשם God of War שמגיע בקרוב אל עולם ה-PC באופן רשמי בפעם הראשונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
כותר ההמשך ללהיט משנת 2012 מגיע בקרוב, ומתיימר להציע סגנון וגישה שונים למלחמה בחייזרים לפעמים כל מה שצריך הוא נקודת מבט רעננה, וזה כנראה בדיוק מה שסייע ל-XCOM: Enemy Unknown של סטודיו Firaxis לקחת את המותג העייף, שהחל את דרכו בשוק משחקי המחשב בתחילת שנות התשעים, ולהחזיר אותו למקומו המיועד כאחד מהפופולריים והמוערכים ביותר בקטגוריית משחקי האסטרטגיה. כעת, נותרנו לנו כחודשיים עד שנגלה האם להצלחה משנת 2012 (שאת התנופה שלה המשיכו חבילת הרחבה בשנת 2013 ועיבודים לגירסאות מובייל שונות) יש פוטנציאל לשיחזור גם בשנת 2016 – עם XCOM 2, שבו החייזרים הם השליטים ומה שנותר מגוף ה-XCOM הוא מספר מועט של לוחמי גרילה שמנסים להחזיר את השליטה בכדור הארץ למין האנושי. XCOM 2 י…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם !! למי שיש את המשחק rollercoster tycoon 3 האם הוא יודע אך להיות כאילו בתוך הרכבת
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-