משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
בפלטפורמת הדירוג הפופולרית החליטו להתמקד בנפילות הכואבות ביותר של השנה, לפני שעוברים אל רשימת המצטיינים המתבקשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי על ההגדרות הכי גבוהות(שתי האפשריות שהיו שם שמתי על ON) על רזלוציה של 1280... בקטעים שרואים תשחקנים ותמגרש(לא באמצע הממשחק כשאני משחק) המשחק עובד ממש לאט...(על 20FPS) גם בדמו לא נגעתי בכלום כי לא היה ובקטעים האלה שמראים תמגרשים ותשחקנים או מתי שיש חוץ זה היה על 20FPS. מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כשאני משחק בקמפיין אני רואה שהגרמנים זורקים עלי רימון ושמהחיילים האחרים מצליחים לזרוק את הרימון שזרקו עלי חזרה אליהם! איך עושים את זה כמו שצריך? כי ברוב הפעמים פשוט נהרגתי מזה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה עם הPES,ברגע שאני מפעיל אותו,אחרי האדידס הקונמי וכל אלה,יש לי מסך שחור. המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק: יש לי מעבד 1.5 P4 256 RAM וג'יפה 5200 (זבל....) למה המשחק לא עובד? (המשחק מקורי,קניתי מחבר יד שניה ב60 שקל,שווה?) אם יש לכם תשובה,תודה רבה. שבת שלום,עדן
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב חברה החלטתי לפתוח את הדיון הזה במטרה שתאמרו לי ותשתפו אותנו בדעתכם על המשחק. בקשר לדומינייטור: מה אתם אומרים? איך הוא יהייה? אני כרגע משחק בRevenge וזה אחד המשחקים המעולים ששיחקתי בהם אי פעם! וואו אני כבר מחכה לדומייניטור!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מתחיל להתקין משחק הוא מציג לי הודעת שגיאה Error Code: -5005 : 0x80070017 Error Information: >Kernel\KernelMedia.cpp (94) >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1594) pAPP:Devastation PVENDOR:digitalo PGUID:6A78CBDE-0845-43BA-8675-A132B7C49E09 $7.1.100.1248 @Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 7.0.6000.16414
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי את DISCWORLD 2 ואני לא מצליח להפעיל אתו :s05: ניסיתי את DOSBOX ו SCUMMVM מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
המשחק עבד סבבה עד לחלק שהייתי במהרה עם המכשפה מחוץ לעיר ומאותו רגע שיצאתי כל המשחק נהיה כמו מרוח ומטושטש כאילו הדמות שיכורה. למרות שהמשכתי לשחק וזה לא חוזר למצב הננורמאלי. אם אני עושה LOAD אחורה הכל בסדר ככה שזה לא קשור להגדרות או לכרטיס אבל המשכתי לשחק דיי הרבה וחבל לי לעשות LOAD רחוק. למרות שזה ממש הורס את המשחק שזה מטושטש כל כך. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
-
נראה חביב חשבתי לקנות המשחק הוא גם בתור SINGLE PLAYER ? כמו COD4 שניתן גם כמשחק עצמו בסינגל וגם ברשת \ או שהוא רק למולטיפלייר ברשת ? ואם רק למולטיפלייר - יש שרתים בכלל בארץ ? 10X
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני בשלב 6 כבר שיחקתי בו הרבה ואז ניתקעתי אני הרגתי הרבה אויבים במין כזה חדר מרובה גדול עם אפשרות לפוצץ הרבה חביות ותיבת חשמל אחרי זה יש עוד חדר מרובע גדול ששם אין אויבים (בשניהם יש מעליות שלא עובדות) הגעתי פה http://img410.imageshack.us/img410/9559/14911488149714971501iz4.jpg ונתקעתי בחדר הימני אין כלום ובחדר שמאל אני חוזר אחורה (למקום שהגעתי יש אפשרות להגיע מחדר שמאל ואפשרות שניה מהמסדרון מאחרוי) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תגידו המשחק הזה יעלה לי במחשב למה לחבר שלי יש אותו כרטיס מסך ולא ראו את החיילים אלא רק צל קיצור תעזרו לי בבקשה למה לא בא לי להוריד 4 גיגה ולא יעבוד לי המפרט של המחשב שלי מהירות 2.8 זיכרון 512 כרטיס מסך readon 9200se ולוח אם של asus
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי עשיתי עונה ואני משחק עם ליברפול ועכשיו הגעתי למשחק מול באיירן מנכן הבעיה היא שגם אני משחק עם התלבושת הלבנה וגם באיירן מנכן איך אני בוחר באיזה תלבושת לשחק ?!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
עוד בשלב הראשון, בדקות הראשונות הוא קורס על ההודעת שגיאה הזאת: מפרט בצד... עריכה: נראה לי מצאתי את הבעיה, למי שזה גם קורס שינסה לשחק בלי החיילים שלו, שישאיר אותם בצד ותגידו לי אם קורס לכם
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/sammaxep1/news.html?sid=6157351&tag=topslot;action;1 אני חיב להגיד אני לא שיחקתי במישחקים הקודמים אבל שמתי שהרבה אהבו אותם אז למי שמעונין המישחקים החדשים יצאו בפרקים קצרים והפרק הראשון יצא ב17 באוקטובר
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה יהיו ההבדלים במחירים ?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני משחק עכשיו ב-RAINBOW VI : VEGAS, ולא יודע על איזה מקש אני אמור ללחוץ בשביל לגרום לשני חברי היחידה שלי להסתער פנימה, אחרי שהצבתי אותם משני צדי דלת סגורה, להמחשת הנושא, צירפתי גם תמונה, מישהו יודע איך? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בשלב הראשון לא הבנתי מה רוצים שאני אעשה... אני נעול בתוך חדר עם עם איזה בוט מטומטם ות'ריפיאו מחרטט לי בשכל כל פעם משהו חדש (בסגנון טוטרויל) וכשאני עושה את מה שהוא אומר, הוא חוזר על עצמו. מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצא משם? :[ ד"א, רק לי זה קורה שאם אני עושה equip ולדוגמא unequip לא קורה כלום? המשחק מלא באגים...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול לשים שם איזה שירים שאני רוצה?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק... רק התקנתי אותו ואת העידכון החדש 1.12 אני נכנס למשחק וישר זה ככה ניסיתי לשנות הגדרות... וזה לא עוזר.. ד"א.. יש לי 1950PRO sapphire core2 e6400 1gb זיכרון למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.. =] הסתדרתי... לא חשוב
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ומלבד זמני הטעינה של המשחק (ועוד יש לי 2GB זיכרון )ישנם 2 דברים מרגיזים: 1. למה בתחילת המשחק למרות שאני בוחר נשק אני כל הזמן נאלץ שוב ושוב לבחור נשקים?(אני יכול להבין שאולי אני בוחר נשקים לכל הקבוצה אך זה נראה לי דיי מוגזם מכיון שהתהליך לוקח לא מעט זמן). 2. במידה ונהרגים יש מצב לבטל את הספירה לאחור עד ששוב מתחיל המשחק?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הי, כל פעם יש בעיה חדשה עם Origin ו - BF3. הפעם לאחר כמה דקות משחק, אני מקבל מסך לבן ומתרסק ל - Desktop. חיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו שעובד. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי פעולה/אסטרטגיה או מירוצים. אבל לא משחקים איטיים כדוגמת total war... אלא משחקי פעולה מהירים (כמו FEAR, call of duty וכו), או משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. אפשר גם מירוצי מכוניות טובים... כאלו אבל שכיף לשחק בהם על המחשב...
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
משחק האינדי המהיר, המדמם והממכר זוכה לתוספת שעשויה להקפיץ אותו חזרה לרלוונטיות ולשפר אותו באופן משמעותי לכתבה: http://hwzone.co.il/השידרוג-שחיכינו-לו-יוצר-מפות-עבור-hotline-miami-2-מ/
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-