עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alex125,

אך אני מפעיל את אמולטור של PlayStation 2??? יש לי אמולטור PCSX2 תעזרו לי!!!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. 1. חבר שלי קנה מחשב עם כרטיס מסך 9500GT מעבד INTEL 2.6X2 2GB ראם.. המחשב שלי הוא 8800עאד 320MB SUPERCLOCKED ו2GB ראם מעבד AMD ATHLON 3800 2.2GHZ X2 איך זה ש GTA IV רץ על המחשב הראשון חלק ועל שלי הוא מקרטע בקושי עובד? מה עושה גורם למחשב בקושי להפעיל אותו? 2. איזה כרטיס מסך יותר טוב שלי או שלו?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. אורח Si-Nom

תישמעו היום חבר הביא לי תמישחק Prince of Persia T2T [אני חייב לציין שהמישחק מקורי לחלוטין],וכשאני מדליק אותו התפריט בריבועים ואי אפשר להבין כלום,אחרי שאני מפעיל את המישחק יש את סרט הכניסה והכול בסדר,אבל כשמישחק מתחיל הכול בריבועים ואי אפשר להבין כלום,מה הבעיה? ניסיתי להוריד את ה OC אבל לא עוזר. עריכה:אוקי פתרתי את הבעיה,התקנתי את הדרייבר החדש ש ATI 5.12

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by vacuuuum,

יש הרבה שרתים ישראלים? אפשר למצא GG?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by avipartp,

שלום לכולם! אני מנסה ליצור מפה למשחק, אך איני מוצא את התוספות של המשאבים. אם מישהו מכיר את התוכנה, אני אודה לו מאוד על העזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by yonatanph,

אם כן, יש הערכה למתי?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by assaf990,

כשאני מעלה אטת farcry אז התפריט עולה כרגיל, ורק כזה מגיע למסך המשחק ממש, אז הכל הכל לבן. ואני רואה את הדמות שלי אפורה זזה. למה זה? התקנתי והסרתי את המשחק ולא עזר. יש לי geforce fx 550 מעודכן והוא עובד לי מצויין בשאר משחקים. 512 ddr winxp

8. Started by Born2Kill,

דמו או משהו דומה...... ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by LIOR42,

איך אפשר להיכנס לבסיס הצבאי בלי לעורר את כל העולם וגם בלי קודים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. Started by DS,

איך בונים אחוזות יפות? ראיתי בפורומים של גיימר וזה מדהים אולי למישהו יש עצות/מדריכים? עשיתי בית הנה סרטון http://rapidshare.de/files/35376100/movie000.avi.html

11. Started by n.L,

שלום לכולם! בימים האחרונים צצה לי בעיה עם הפפעלה של css כל פעם שאני נכנס לסטים ופעיל את המשחק זה מתחיל להפעיל אותו ואז פתאום כאילו ממזער אותו ונסגר ולפעמים אחרי שאני עושה כמה ריסטים זה פתאום עובד. מישהו יודע מזה יכול להיות ואיך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מי רוצה נגדי NHL 2004 ברשת??? מי שרוצה:155302208

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  13. אני פשוט לא רוצה שהדיסק המקורי יישרט לי אז אני רוצה להשתמש בצרוב. האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by Fighter,

מישהו פה שיחק בזה? מישהו עדיין משחק? יש דברים דומים או שונים בקשר לcity of heroes? איך הדמות של הstalker ושאלה של משהו שלא הבנתי כל כך origin באיזו צורה זה משפיע על הenhancements שאפשר לשדרג איתם את הדמות?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קניתי את המשחקים בטלפילד 1942 האוסף בטלפילד ויטנאם עכשיו מה אני מנסה להיתחבר לשרתים וזה לא עובד לא רשום שם כלום דרך המשחק... :-\ :-\ מה עושים? ויש פה עוד שחקני בטלפילד חוץ ממני?? ;D

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by sheff2k1,

האם ישנה דרך לשחק במסך מלא רגיל כמו בפיפא? ניסיתי לכבות את לוח התוצאה ותצוגת השחקנים אבל זה פשוט משאיר את השוליים השחורים האלה ריקים.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by GUY550,

אתם חושבים שבEDITOR יהיה אפשר נניח לבנות שלב ממש חדש? (הכוונה היא שזה לא יהיה באחד השלבים של המשחק אלא אם אפשר לבנות שלב מ0) ועוד שאלה אתם חושבים שיהיה אפשר לעשות נניח 2 קבוצות של חיילים שילחמו זה בזה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by gameplan,

המשחק הוא פיטר פן כשאני פשוט לוחץ על קובץ ה go.exe או pan.exe המשחק אומנם עולה אבל פועל ממש ממש ממש לאט ובסופו של דבר נתקע ולא שומעים כלום. הורדתי את התוכנה dosbox אבל לא ממש הבנתי איך להשתמש בה למרות שקראתי את ה faq מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. לגבי Need For Speed Carbon מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד את המשחק... ויש משהו כמו 42 חלקים? יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!! תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. המפרט זה מה שיש לי בצד.. הרזלוציה 1280 1024.. ואני שם על details: high כשבתוך המשחק זה סבבה.. משחק לי על 75 FPS(כשאני רץ עם הכדור יענו).. אבל כשיש את הקטעי ביניים האלה.. (יודעים.. תגובות של שחקנים וכאלה.. שמראים מקרוב ובכל מני זויות).. המשחק מתחיל לעבוד לי על 10-15 FPS.. מה הבעיה? =SS

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  21. חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!! הנה ההודעה שגיאה: chc3 game.dat has encountered a problem and needs to close. we are very sory for the inconvenience.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. Started by sherlock1212,

אבל ראיתי גם שהגירסה שלו זה beta . השאלה שלי היא האם כדי לחקות או להוריד את זה עכשיו(?) יש שרתים שישתמשו בגירסה הזאת או שרוב השרתים יחקו לגירסה המלאה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

אני תקוע בשלב 6 אם אני לא טועה. המשימה: Elcor the goblin to the eastone in the east. ואני פשוט לא מבין לאן לקחת אותו, הרגתי אני חושב את כולם שמה... תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by Mazumotte,

אני חושב לקנות את Heroes V. הסיבה העיקרית היא שנמאס לשחק בשלוש עם חברים וצריך שינוי. אז השאלה היא- כדי לשחק עם חברים(קמפיין לא ממש מעניין אותי) כדאי יותר לקנות את Tribes of the east או את המשחק הרגיל? Tribes כולל גם את הגמדים ועורך המפות הרנדומלי או שיש את זה רק בהרחבה השנייה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by ariel7766,

כל מי שרוצה לשחק נגדי במולטי פליר 1 על 1 שיכנס אליי לאי סי קיו 463291370 יש לי חדר ariel the PRO והסיסמה שלו היא : 500

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים