עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by WarMachine,

ציטוט מאתר NANA "דרישות המערכת של Doom 3 ידרשו כרטיס מסך מסוג GeForce 2 בלבד, אולם יחייבו מעבד במהירות 1000 מה"צ לפחות. המשחק מרובה המשתתפים יהיה כצפוי מוגבל למדי, ויאפשר לעד ארבעה שחקנים בלבד להתחרות זה בזה על רשת האינטרנט. Doom 3 צפוי לצאת לחנויות במהלך הרבעון הראשון של שנת 2003." מה אתם אומרים הם יודדעים מה שהם אומרים או שהם סתם חירבשו בשכל?

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

יש לי ווינדוס XP לא הצלחתי להפעיל את המשחק הזה.. אז בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי שה יעבוד... צריך לשנות את השם של הקובץ gimme.dll בסדר.. עשזיתי את זה.. זה נכנס למשחק אבל שאני נכנס למשחק רשת (אני בלאן פארטי..) זה מוציא אותי החוצה.. אנלא יודע מה לעשות עיזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by pro,

יש לי שאלה שמתחילים את המשחק אפשר לשחק רק אם ORC ו HUMAN ורציתי לדעת האם בהמשך יהיה גזעים אחרים (אחרי שגומרים את המפות) ;D

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by pro,

גמרתי את הHUMAN ו UNDEAD מה בא עכשיו בתור?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  6. יכול להיות נחמד לא ? ;D

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by guy 12,

יש לי gta 3 והגרפיקה תקועה על 640X480 אם ככה כותבים ואי אפשר לשנות את זה יש לי וינדוס xp

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by KRS1,

לפני כשבוע פירמטתי את המחשב עקב בעיות כל מיני, בכל מקרה היה לי את המשחק באותו הזמן מותקן והיו לי שמירות ממש בסיום העיר השנייה כשיש משימות כמו משימת COFFEE TO GO או משהו כזה(אם מישהו בכלל זוכר)... בכל מקרה חשבתי שהשמירות נשמרות בתוך התיקייה של המשחק עד שגיליתי שהן נשמרות ב- my documents\gta 3 user files בכל מקרה פתחתי את הת'רד בשביל לבקש אם מישהו יכול לשלוח לי שמירה שלו מהעיר השנייה(עדיף כמה שיותר קרוב לסיום העיר). תודה מראש... נ.ב. פתחתי אייסיקיו במיוחד בשביל זה: 167383504

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by pro,

QUAKE3 זה רק MULTIPLAYER או גם SINGLE? ??? :flushthetoilet:

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. Started by ophirv,

בואו!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by B@By-KiLLeR,

אז כמו שהבנתם מהכותרת אני בוחן את הבטא של Age Of Mythologist עדיין לא התקנתי, כשאני ייתקין וישחק קצת אני ידווח קצת פרטים, אבל כמובן לא הכל כי בתור בטא טסטר אני צריך לשמור על סודיות מסויימת ;D

12. מי שמכיר משחקים של סאותפארק שיגיד לי בקשה אני פשוט מעריץ גדול

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by marking,

אם יש עוד משחקים תגידו אני הערוך! (אבל רק משחקים טובים) אני בנתיים אוהב הכי הרבה את MOHAA, יש הרבה ישראים שמשחקים בזה, גרפיקה טובה, סאונד איכותי, משחק פשוט בין המצבי במשחק הרגילים... החיסרון היחיד הוא שאין שרתים...

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by The_Matrix,

מתי?? ??? Hitman 1 היה כזה טוב!! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי בעיה בפיפא 2002 אני לא מצליח לשחק ברשת ובאינטרנט ניסיתי הכול פשוט כלום לא עובד זה מעצבן אני יודה עם תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by maphisto,

טוב אז הדמו החדש של "שדה קרב" נראה מדהים אבל ברשת זה על הפנים ! מלא ניתוקים ופינגים לא יציבים. אנא חלקו איתי את החויות הטובות והרעות שלכם עם התופעה

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by iatia,

מהם המשחקים הכי חדשים וטובים במשחקי מרוץ ופעולה ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by MINIME,

אני צריך PATCH שיתן לי לשחק בMULTIPLAYR אז אם אתם מכירים אתר כלשהו או משהו אז תתנו לינק. תודה מראש MINIME.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה, יש לי BROOD WAR עם CD KEY, עשיתי אינטרנט משותף ורשת ביתית (סוף סוף), אח שלי משתמש באותו ה CD KEY שלי, לכן איני יכול לשחק באינטרנט יחד איתו. האם יש תוכנה או דרך כל שהיא שבכל זאת תאפשר משחק באינטרנט עם אותו CD KEY?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by naveh3,

לא הבנתי מה זה ווארז??????????????

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז ככה יש לי את המשחק וכל מי שרוצה את הכתובת שיפנה אליי בפרטי או בICQ או שאם מנהלי האתר ירשו אני יפרסם כאן את הכתובת (הרי זאת רק גרסאת ביטא) טוב אז ככה לידע כללי ההתקנה עצמה לוקחת בסביבות ה2 גיגה והמשחק עצמו אחרי ההתקנה בסביבות ה4 גיגה אני עצמי לא התקנתי את המשחק כי יש לי בעית מקום אז אני לא יכול לתת פרטים שלכם איציק ;D

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Iron Man,

אני חושב שגנבו לי את הCD KEY של HALF LIFE . ניסיתי להיכנס לכמה שרתים של HL ועוד כמה מודים של HL ובכולם כתוב שהCD KEY שלי הוא בשימוש, אפילו בשרתים אירופיים,לא נתתי לאף אחד אותו, מה לעשות? איך יכול להיות שבכל השרתים שניסיתי הוא בשימוש? ד"א אני משתמש בתוכנה The All-Seeing Eyeכדי למצוא שרתים למשחקי רשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני יודע שבטח כבר מליון פעמיים שאלו את זה שמתי לב לפני ששאלתי עברתי פה יותר מעשרים דפים אבל לא מצאתי את התשובה יש לי חלונות אקס פי כרטיס מסך 4500 וודו פנטיום 4 1600 זיכרון כ500 ומשהו ואני לא מצליח לראות כתוביות במשחק כניראה יש איפה פץ או משהו כזה והבן שלי שיגע לי תמוח אני מבקש אם מישהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל מי שינסה להסביר או לכוון

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ^HocK^,

במזמן האחרון משעמם לי רצח!!! (מה עוד חדש ???) ואני מחפש איזהשהוא משחק בסגנון של HALO מישהו יכול לתת לי המלצה?(לא לינקים רק המלצה..) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ohad_haz,

אני מחפש סימולטור כבר כמה זמן ולא מוציאים אחד חדש זה כבר נהיה מוזנח מדי בכל מקרה איזה סימולטור היום אתם ממליצים ?

• 14 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים