משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני לא הצלחתי למצוא עליו שום דבר. ראיתי אותו בהדגמה של physX באתר של AGEIA ניראה מישחק מדהים אז אם למישהוא יש פרטים עליו אני אשמח מאוד. לינק לAGEIA (המשחק האמצעי): http://physx.ageia.com/footage.html
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, היום סימתי תמחשק fear משחק יפה ברמות ונורא מפחיד. אכשיו יש לי תגירסת הרחבה והיית מעונין לדעת כמה שלבים יש בגרסת הרחבה תודה רבה גיל
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק זה זמן מה אך לצערי עקב קריסת ה XP כרגע אני עם ויטסה. התקנתי את המשחק בויסטה, העתקתי את הסיפרייה של השמירות מהיוזר הישן שלי ב XP לסיפרייה של היוזר הנוכחי בויסטה אך משום מה כשאני מעלה את המשחק הוא לא מזהה את השמירות. פיספסתי משהו? ערכיה - הבעייה נפתרה - עכשיו אני נתקל בבעיות טקסטורות קשות :-[
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישו יכול לשים קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו תדמו של bioshock?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישהו משחק פה WOW אם כן איזה REALM? אני ב AHHQIRAJ, KULTIRAS. KulTiras (pve) Lvl60 Warrior lvl47 Hunter AhhQiraj lvl18 mage
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב חברה החלטתי לפתוח את הדיון הזה במטרה שתאמרו לי ותשתפו אותנו בדעתכם על המשחק. בקשר לדומינייטור: מה אתם אומרים? איך הוא יהייה? אני כרגע משחק בRevenge וזה אחד המשחקים המעולים ששיחקתי בהם אי פעם! וואו אני כבר מחכה לדומייניטור!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שימו לב! טורניר PRO EVOLUTION ראשון ויחיד מסוגו בארץ, אשר ייערך בתאריך 3-4.12.06 ברחובות. הרשמה מוקדמת- מספר המקומות מוגבל. לא שילמת->לא נירשמת. לא נירשמת-> לא שיחקת. מהרו להירשם מספר המקומות אוזל. הפנניג של כדורגל וPLAYSTATION, פסטיבל של בירה וכדורגל. שתייה ראשונה חינם. פרס ראשון בשווי 1500 ש"ח. פרס שני מנוי לקבוצת כדורגל. לפרטים והרשמה: טל- 052-3899547 052-6899537 איתי- 052-5783851
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את המשחק, הורדתי את כל הפאטצ'ים הקיימים מגרסא 1.5 עד 1.8.26 ושום דבר פשוט לא פועל (אני יודע שמתקינים פאטצ' לפני קראק) כל אחד שאני מנסה עולה השגיאה "This update is not compatible with your installed version" הדבר היחיד שפועל הוא העידכון מהמשחק עצמו, שמעדכן את המשחק לגרסא 1.8.1.21 אבל על גרסא זו ניסיתי את כל הקראקים הקיימים וכשאני לוחץ על איקון המשחק שום דבר אינו קורה לא משנה באיזה קראק מדובר. ניסיתי אפילו להתקין את גרסאת ה"פלוס" של המשחק אבל גם לזה שום קראק לא פועל. עיזרו לי בבקשה. (הדבר היחיד שכן פועל זה הקראק לגרסא המקורית של המשחק, בלי שום פאטצ', אבל יש קטע במשחק בו חייבים פאטצ' תיקון ולכן אני צריך אותו)
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה המשחק שוחרר היום...... ונראה די מבטיח......נאמר שהוא תומך בשיידר מודל 3. תמונות מגיים ספוט: http://www.gamespot.com/pc/action/monstermadness/index.html?q=monster%20madness&tag=result;title;1
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המשחק עבד סבבה עד לחלק שהייתי במהרה עם המכשפה מחוץ לעיר ומאותו רגע שיצאתי כל המשחק נהיה כמו מרוח ומטושטש כאילו הדמות שיכורה. למרות שהמשכתי לשחק וזה לא חוזר למצב הננורמאלי. אם אני עושה LOAD אחורה הכל בסדר ככה שזה לא קשור להגדרות או לכרטיס אבל המשכתי לשחק דיי הרבה וחבל לי לעשות LOAD רחוק. למרות שזה ממש הורס את המשחק שזה מטושטש כל כך. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אם אני מתקין משחקים בD ואז רוצה לפרמט את הוינדוס שנמצא בC עכשיו אחרי הפירמוט אני אצתרך להתקין את המשחקים שוב?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק... רק התקנתי אותו ואת העידכון החדש 1.12 אני נכנס למשחק וישר זה ככה ניסיתי לשנות הגדרות... וזה לא עוזר.. ד"א.. יש לי 1950PRO sapphire core2 e6400 1gb זיכרון למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.. =] הסתדרתי... לא חשוב
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה חוות דעת על המשחק איך הוא בדיוק? ואם מישהו שיחק בו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישהו יודע מה יהיו הדרישות??\ יותר משל BF2142 פחות? יצטרכו 2 GB? ;D
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אני משחק פיפא 2008 ברשת ואני לא יודע איך אפשר לשנות את הרמה מהירות המשחק והדקות אם זה אפשרי בכלל ומישהו יודע איך משנים שיסביר לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יישר על ההתחלה שאני מעלה את שלב ראשון ממש בסרט הוא עושה לי ריסט למחשב מישהו נתקל בבעיה ? עשיתי אפדייט למשחק .....ניסיתי להעלות אותו מהרדיסק אחר לגמרי עדיין
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב 6 אם אני לא טועה. המשימה: Elcor the goblin to the eastone in the east. ואני פשוט לא מבין לאן לקחת אותו, הרגתי אני חושב את כולם שמה... תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
פתאום בשלב התעלות התמונה מתחילה לקפוץ הדרייבר של הכרטיס מעודכן redon 9700 pro הדרייקט איקס מעודכן 9.03c הורדתי רזולוציות אבל רק בשלב הזה התמונה קופצת ניסיתי להתקין מחדש אך ללא הועיל חיפשתי פאט'ץ ואין בשום מקום למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כשאני מתחיל משחק חדש הוא מתחיל לטעון ואחרי כמה שניות הוא חוזר לתפריט הראשי... משהו יודע מה הבעיה :s05:
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מתחיל להתקין משחק הוא מציג לי הודעת שגיאה Error Code: -5005 : 0x80070017 Error Information: >Kernel\KernelMedia.cpp (94) >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1594) pAPP:Devastation PVENDOR:digitalo PGUID:6A78CBDE-0845-43BA-8675-A132B7C49E09 $7.1.100.1248 @Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 7.0.6000.16414
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
משחק גדול! כמה שאלות: 1. אפשר לפצל את הצוות ולא ששניהם ילכו ביחד כל הזמן? 2. ראיתי שיש אפוד מגן (shield) שאפשר להצטייד איתו אבל לא הבנתי איך. 3. אפשר לראות את "מד החיים" שלי? אם אני מחכה קצת בין פגיעות שספגתי, ה"חיים" שלי מתאפסים? אשמח לקבל תשובות!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בעידן בו המודעות לחשיבות של שימור דיגיטלי עבור משחקים היא גבוהה יותר מאי-פעם - נראה כי משיקי המירוצים הם אלו שסובלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
- 1 follower
-
-
1. חבר שלי קנה מחשב עם כרטיס מסך 9500GT מעבד INTEL 2.6X2 2GB ראם.. המחשב שלי הוא 8800עאד 320MB SUPERCLOCKED ו2GB ראם מעבד AMD ATHLON 3800 2.2GHZ X2 איך זה ש GTA IV רץ על המחשב הראשון חלק ועל שלי הוא מקרטע בקושי עובד? מה עושה גורם למחשב בקושי להפעיל אותו? 2. איזה כרטיס מסך יותר טוב שלי או שלו?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
המפרט זה מה שיש לי בצד.. הרזלוציה 1280 1024.. ואני שם על details: high כשבתוך המשחק זה סבבה.. משחק לי על 75 FPS(כשאני רץ עם הכדור יענו).. אבל כשיש את הקטעי ביניים האלה.. (יודעים.. תגובות של שחקנים וכאלה.. שמראים מקרוב ובכל מני זויות).. המשחק מתחיל לעבוד לי על 10-15 FPS.. מה הבעיה? =SS
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-