משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
תישמעו היום חבר הביא לי תמישחק Prince of Persia T2T [אני חייב לציין שהמישחק מקורי לחלוטין],וכשאני מדליק אותו התפריט בריבועים ואי אפשר להבין כלום,אחרי שאני מפעיל את המישחק יש את סרט הכניסה והכול בסדר,אבל כשמישחק מתחיל הכול בריבועים ואי אפשר להבין כלום,מה הבעיה? ניסיתי להוריד את ה OC אבל לא עוזר. עריכה:אוקי פתרתי את הבעיה,התקנתי את הדרייבר החדש ש ATI 5.12
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
התקנתי בדיוק את הפאץ למשחק 1.003 ומסתבר שהשמירות לא יעבדו לי יותר איזה באסה כבר סיימתי יותר מחצי משחק,יש איזה פיתרון או משהו קצת קשה להסביר איפה אני נמצא,זה קצת אחרי X16 ובדיוק יצאתי מאיזה מבנה בתוך האדמה ואיך שאני יוצא אני בתוך מערה שיש בקצה שלה קרון של רכבת הרוס ומסביב שטח גדול עם מלא אוייבים. ובלוסט פלאנט אני הגעתי לאיזה תולעת ענקית שיוצאת מהאדמה ממש קשה להרוג אותה,הבנתי שצריך לפוצץ לה את הכתומים בצד אבל עדיין אין לי מספיק טילים בשביל זה וזה קשה, יש לכם איזה טיפים?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן בן דוד שלי התחיל לחפור לי שהוא רוצה לשחק במשחק דרגון בול זי ברשת שפעם היה לו ונמחק .אז ביררתי קצת וקוראים למשחק Bid For Power או אפילו הביא לי כסף ועברתי בכמה חנויות ולא מצאתי אותו ניסיתי להוריד וכלום לא עובד . אז אני פונה אילכם שתעזרו לי למצוא אותו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המשחק אופ"א צ'מפיונס ליג 06/07 עובד על ויסטה? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הגרסה החדשה הבאה של הקונסולה ההיברידית המפורסמת נוחתת רשמית באמצע החודש הבא, אך ניתן לשריין לעצמכם יחידה כבר עכשיו - בתמורה לכ-1,800 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, צירפתי תמונה של סימס 2, שבו פתאום בזמן משחק יש שבירה של התמונה. מן קטעים הרוסים פתאום. המערכת ההפעלה שלי: ויסטה באנגלית כרטיס מסך: NVIDIA 6600 GT חיבור: AGP בדקתי בעוד שתיי מחשבים אחרים עם כרטיסי מסך: NVIDIA 7600 GT. 1 ATI 9600 XT. 2 ועם הכרטיסים האלו הכל עובד חלק אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה. שלומו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם ישנה דרך לשחק במסך מלא רגיל כמו בפיפא? ניסיתי לכבות את לוח התוצאה ותצוגת השחקנים אבל זה פשוט משאיר את השוליים השחורים האלה ריקים.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
ערב טוב. התקנתי את המשחק need for speed crabon, משום מה באמצע המשחק אני מגבל את ההודעה של ה-"שלח דוח שגיאות" ממה זה יכול להיות? אין זמן מוגדר להתנתקות של המשחק. המפרט מחשב שלי הוא: Core 2 Duo E6750 זיכרון 2 ג'יגה 800 8800GT 512 תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את המשחק, הורדתי את כל הפאטצ'ים הקיימים מגרסא 1.5 עד 1.8.26 ושום דבר פשוט לא פועל (אני יודע שמתקינים פאטצ' לפני קראק) כל אחד שאני מנסה עולה השגיאה "This update is not compatible with your installed version" הדבר היחיד שפועל הוא העידכון מהמשחק עצמו, שמעדכן את המשחק לגרסא 1.8.1.21 אבל על גרסא זו ניסיתי את כל הקראקים הקיימים וכשאני לוחץ על איקון המשחק שום דבר אינו קורה לא משנה באיזה קראק מדובר. ניסיתי אפילו להתקין את גרסאת ה"פלוס" של המשחק אבל גם לזה שום קראק לא פועל. עיזרו לי בבקשה. (הדבר היחיד שכן פועל זה הקראק לגרסא המקורית של המשחק, בלי שום פאטצ', אבל יש קטע במשחק בו חייבים פאטצ' תיקון ולכן אני צריך אותו)
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אם אני מתקין משחקים בD ואז רוצה לפרמט את הוינדוס שנמצא בC עכשיו אחרי הפירמוט אני אצתרך להתקין את המשחקים שוב?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כהמשך לשאלה הקודמת שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239439.0 ) שיחקתי במשחק בלי הטריינר, הכל עבד כמו שצריך אבל עכשיו מופיעה לי שגיאה אחרת. השגיאה מופיע ברגע שאני יורה טיל על החללית הזאת (כשמקבלים בפעם הראשונה את המשגר טילים, בשלב של הג'יפ), המשחק קורס בהודעה שגיאה של המנוע. יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין מחדש את המשחק?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה עושים עם הדיסק בונוס די.וי.די של ההתקנה של black edition ? יש לי אותו סתם ? יש בו כמה סרטים ואודיו שחלקם אני לא יכול להפעיל.. זה עובד דרך המשחק או משהו ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
באמת משחק גדול למרות שהוא קצר בטירוף אני לא הפסקתי לצחוק כמעט כל השלוש שעות שלקח לי לסיים אותו בהחלט שווה את ה 9$ שהוא עולה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול של קראיטיב 128 ויברה ולמשל FIFA 2006 וNBA LIVE 2006 וניד פור ספיד מוסט וונטד כולם עובדים ללא בעיית סאונד הבעי ה שלי היא התקנתי שני משחקים שעובדים טוב אצל חברים שלי יורו 2004 וTOTAL CLUB MANGER 2005 ובשני המשחקים אין סאונד ואצלהם כן למשל שיש בהתחלה EA SPORTS אז אפילו את זה לא שומעים אצלי ואצל חברים שלי כן ממה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המכיוון שהמשחק פרוץ ואין לי CD KEY מקורי....איני יכול לשחק ברשת... היכן אני יכול להשיג סרברים פרוצים או סרברים שלא דורשים CD KEY מקורי?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! למשהו יש מדריך למשחק HL2??
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי אם על מחשב אפל עם מערכת הפעלה של WINDOWS ניתן להריץ את כל המשחקים שניתן להריץ על PC
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
1. איך ניתן לחסום אנשים שמשתמשים בRADAR כי זה ממש מעצבן? אין לי SERVER אבל זה ממש מעצבן לשחק נגד אנשים שיש להם RADAR או AIMBOT. ואיך אני מונע מאנשים אחרים לקחת לי את ה NICK NAME? 2. האם יש GRAND TURIZMO האחרון לPC ולא לPCP כו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם! בימים האחרונים צצה לי בעיה עם הפפעלה של css כל פעם שאני נכנס לסטים ופעיל את המשחק זה מתחיל להפעיל אותו ואז פתאום כאילו ממזער אותו ונסגר ולפעמים אחרי שאני עושה כמה ריסטים זה פתאום עובד. מישהו יודע מזה יכול להיות ואיך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יצא המשחק המלא מישהו כבר שיחק בוא או ראה ביקורות עליו? איך השינוים? והשאלה הגדולה FIFA07 או PES6?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
איך מוכרים מכוניות ? היא צריכה להיות נקייה מWANTED?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-