משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שימו לב! טורניר PRO EVOLUTION ראשון ויחיד מסוגו בארץ, אשר ייערך בתאריך 3-4.12.06 ברחובות. הרשמה מוקדמת- מספר המקומות מוגבל. לא שילמת->לא נירשמת. לא נירשמת-> לא שיחקת. מהרו להירשם מספר המקומות אוזל. הפנניג של כדורגל וPLAYSTATION, פסטיבל של בירה וכדורגל. שתייה ראשונה חינם. פרס ראשון בשווי 1500 ש"ח. פרס שני מנוי לקבוצת כדורגל. לפרטים והרשמה: טל- 052-3899547 052-6899537 איתי- 052-5783851
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היום התקנתי את המשחק, המשחק נחמד מאוד אבל גם מהיר מאוד.. רק רציתי לדעת באיזה שרת אתם משחקים. תמיד עדיף לשחק מול מישהו שאתה מכיר מאשר מול מישהו שרק פגשתה במשחק... יהיה נחמד גם אם תוכלו לרשום גם באיזה כינוי אתם משחקים...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אך אני מפעיל את אמולטור של PlayStation 2??? יש לי אמולטור PCSX2 תעזרו לי!!!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
תישמעו היום חבר הביא לי תמישחק Prince of Persia T2T [אני חייב לציין שהמישחק מקורי לחלוטין],וכשאני מדליק אותו התפריט בריבועים ואי אפשר להבין כלום,אחרי שאני מפעיל את המישחק יש את סרט הכניסה והכול בסדר,אבל כשמישחק מתחיל הכול בריבועים ואי אפשר להבין כלום,מה הבעיה? ניסיתי להוריד את ה OC אבל לא עוזר. עריכה:אוקי פתרתי את הבעיה,התקנתי את הדרייבר החדש ש ATI 5.12
-
-
הדמו עלה לי, שיחקתי בו איזה פעמיים כבר ופתאום שניסיתי להעלות אותו עוד פעם הוא לא עולה ולא קורה כלום. הוא גם לא מופיע ב-PROCESSES ולא רושם שום הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה כזו? מפרט: Athlon XP 2500+ 512MB DDR ATI Radeon 9800Pro ** עריכה ** הסתדרתי, מתברר שהעדכון של MS מספר KB917422 גורם לבעיה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ראיתי את המשחק במחיר נחמד מאוד בסטים (15 דולר ~ 50 שקל) ואני רוצה לדעת אם יש עדיין אנשים שמשחקים בו.. יצא כבר UT3, אבל המחשב המסכן שלי בקושי סוחב אותו.. אז אני מעדיף לשחק ב2004 אם הוא שווה את זה.. ובנוסף, מה ההבדל בין הגרסה הרגילה ל- Editor's Choice? (בסטים מוכרים את הEditor's Choice...)
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום לפני כמה זמן בן דוד שלי התחיל לחפור לי שהוא רוצה לשחק במשחק דרגון בול זי ברשת שפעם היה לו ונמחק .אז ביררתי קצת וקוראים למשחק Bid For Power או אפילו הביא לי כסף ועברתי בכמה חנויות ולא מצאתי אותו ניסיתי להוריד וכלום לא עובד . אז אני פונה אילכם שתעזרו לי למצוא אותו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני פשוט לא רוצה שהדיסק המקורי יישרט לי אז אני רוצה להשתמש בצרוב. האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את Heroes V. הסיבה העיקרית היא שנמאס לשחק בשלוש עם חברים וצריך שינוי. אז השאלה היא- כדי לשחק עם חברים(קמפיין לא ממש מעניין אותי) כדאי יותר לקנות את Tribes of the east או את המשחק הרגיל? Tribes כולל גם את הגמדים ועורך המפות הרנדומלי או שיש את זה רק בהרחבה השנייה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איך מוכרים מכוניות ? היא צריכה להיות נקייה מWANTED?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה להביך את אחי הקטן ולנצח אותו בטורניר Pro Evolution Soccer 5 ביתי הבעיה שמהדברים שראיתי יש רק מולטיפליר באינטרנט(חוץ מיכמה באותו מחשב) ואני רוצה לשחק ברשת ביתית בילבד יש דבר כזה ב Pro Evolution Soccer 5? במיקרה שיש תגידו לי בבקשה איך מגיעים לקרבות רשת מהתפריט בתודה STONE
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אתם חושבים שבEDITOR יהיה אפשר נניח לבנות שלב ממש חדש? (הכוונה היא שזה לא יהיה באחד השלבים של המשחק אלא אם אפשר לבנות שלב מ0) ועוד שאלה אתם חושבים שיהיה אפשר לעשות נניח 2 קבוצות של חיילים שילחמו זה בזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה המשחק שוחרר היום...... ונראה די מבטיח......נאמר שהוא תומך בשיידר מודל 3. תמונות מגיים ספוט: http://www.gamespot.com/pc/action/monstermadness/index.html?q=monster%20madness&tag=result;title;1
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כהמשך לשאלה הקודמת שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239439.0 ) שיחקתי במשחק בלי הטריינר, הכל עבד כמו שצריך אבל עכשיו מופיעה לי שגיאה אחרת. השגיאה מופיע ברגע שאני יורה טיל על החללית הזאת (כשמקבלים בפעם הראשונה את המשגר טילים, בשלב של הג'יפ), המשחק קורס בהודעה שגיאה של המנוע. יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין מחדש את המשחק?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
המשחק הוא פיטר פן כשאני פשוט לוחץ על קובץ ה go.exe או pan.exe המשחק אומנם עולה אבל פועל ממש ממש ממש לאט ובסופו של דבר נתקע ולא שומעים כלום. הורדתי את התוכנה dosbox אבל לא ממש הבנתי איך להשתמש בה למרות שקראתי את ה faq מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לגבי Need For Speed Carbon מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד את המשחק... ויש משהו כמו 42 חלקים? יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!! תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בדמו שיצא שלשום לסילברפול אני לא מצליח לראות את הדמויות והגיבור שלי בכלל, לא בתפריט הראשי ולא במשחק עצמו. אני רק רואה את החפצים שהם מחזיקים, חפצים בעולם עצמו ואת הרקע - ללא הדמויות, פשוט חפצים שנמצאים באוויר! יש לי Geforce Ti 4200 של MSi מעודכן לדרייברים האחרונים של Nvidia. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9646
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשק זה Soldier of Fortune Payback אבל אני לא מוצא את דרשות של מחשק ??
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול של קראיטיב 128 ויברה ולמשל FIFA 2006 וNBA LIVE 2006 וניד פור ספיד מוסט וונטד כולם עובדים ללא בעיית סאונד הבעי ה שלי היא התקנתי שני משחקים שעובדים טוב אצל חברים שלי יורו 2004 וTOTAL CLUB MANGER 2005 ובשני המשחקים אין סאונד ואצלהם כן למשל שיש בהתחלה EA SPORTS אז אפילו את זה לא שומעים אצלי ואצל חברים שלי כן ממה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים כדוגמת קרייסיס ביושוק AC GOW ובבקשה שלא להזכיר אסטרטגיה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! למשהו יש מדריך למשחק HL2??
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-