משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום סימתי תמחשק fear משחק יפה ברמות ונורא מפחיד. אכשיו יש לי תגירסת הרחבה והיית מעונין לדעת כמה שלבים יש בגרסת הרחבה תודה רבה גיל
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
32 שחקנים 199.203.56.35:16567 מקווים שהוא יהפוך ל 2142 יאפי!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הוא אומר לי שמשחק לא מותקן והוא כן מותקן! והוא מותקן לתיקיה של הברירת מחדל(PROGRAM FILES)... מה לעשות!? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אוקי קניתי תמישחק מ-AMAZON [מישחק ענק!]. אבל אני תקוע במקום שאני צריך להרוג גובלינים והם במקום גבוהה,ובישביל זה אני צריך קשת,איך אני מחליף את הנשק? כרגע יש לי חרב ואני לא יכול לגעת בהם! ניסיתי הכול בקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
גוד דאמיט, איך אני פותח את הכספת עם הסמל של הדולר? ($) אני כבר שעה יושב על זה ולא מצליח :\ הצלחתי! ;D
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בדיוק את המשחק וברגע שבאתי להפעיל אותו הוא נכנס, ואז יוצא חזרה. מישהו מכיר את הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הדמו עלה לי, שיחקתי בו איזה פעמיים כבר ופתאום שניסיתי להעלות אותו עוד פעם הוא לא עולה ולא קורה כלום. הוא גם לא מופיע ב-PROCESSES ולא רושם שום הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה כזו? מפרט: Athlon XP 2500+ 512MB DDR ATI Radeon 9800Pro ** עריכה ** הסתדרתי, מתברר שהעדכון של MS מספר KB917422 גורם לבעיה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כשאני מפעילה את Startup זה מה שרשום לי: תמונה א. תמונה ב היא התמונה ששם נמצאים הקבצים של redists ניסיתי להפעילם אבל הוא לא נותן לי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים amd 500 mhz tnt riva2 32mb 128mb ram pentium2 300 mhz 128mb ram gforce2 mx איזה גרסא של פיפה +\- כל אחד יכול להריץ???
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם...פישפשתי במשחקים הישנים שלי ונזכרתי שלא שיחקתי במשחק הנל... אז התקנתי ושיחקתי ואני בשלב 3......שאלתי היא האם המשחק ממשיך ויהיה יפה משלב שלב..... עד עכשיו הוא נחמד....האם כדאי להמשיך לשחק בו ויש מישהו שסיים אותו ויכול לתת חוות דעת????? תודה לכולם.......
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
עידכנתי את הפאץ' האחרון V1.35 ועדיין כשאני נכנס למשחק ברשת ,יש לא מעט מפות שאני נאלץ להוריד וזה יורד ל-א-ט.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הנה איפה שאני לא יודעת מה לעשות היה איש שאמר לי שיש משהו שמפריד בן הנוסעים לחיילים ושאני צריכה לירות בבר אבל לא הבנתי כלום מזה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/sammaxep1/news.html?sid=6157351&tag=topslot;action;1 אני חיב להגיד אני לא שיחקתי במישחקים הקודמים אבל שמתי שהרבה אהבו אותם אז למי שמעונין המישחקים החדשים יצאו בפרקים קצרים והפרק הראשון יצא ב17 באוקטובר
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה במשחק.... איך שאני מפעיל אותו יש את הסרטונים (של החברות והמשחק) בהתחלה.....אם אני לא מעביר אותם מהר, אז אני פתאום מתחיל לראות ריבועים כאלה והמשחק נסגר ומחזיר אותי לוינדוס. בעיה שניה: אחרי שהעברתי את הסרטונים בהתחלה, אני מגיע לתפריט, ובו אני שומע מן רעשים מוזרים ביחד עם המוזיקה שאמורה להיות, ואם אני משתהה עליו יותר מידי זמן המשחק גם זורק אותי ישר לוינדוס. הדבר המוזר הוא שהדבר היחיד שעובד טוב בלי בעיות זה הקטע של המשחק עצמו! אני יכול לשחק שעה, וכל עוד אני לא אשאר בתפריט יותר מחצי דקה, לא תהיה שום בעיה. אבל הקטע שאני צריך קצת את התפריט, וגם בא לי לראות את הסירטונים בלי בעיה.... אין לי מושג מה הבעיה, זה לא קורה שלי בשום משחק אחר.....המחשב שלי בהחלט אמור ל…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שאני בא להתקין את המשחק הוא מוציא לי הודעה undefined מה אני עושה עם זה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
איך מוכרים מכוניות ? היא צריכה להיות נקייה מWANTED?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אם כן, אנא אמרו לי אם יש שיפור בפינגים עם אירופה או ארה"ב במשחקים לעומת קודם - אם יש שחקני CS - אז זה מה שמעניין אותי - תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/index.html?tag=tabs;summary שמעתם על המשחק הזה? אישית אני מצפה לו !
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק NBA LIVE 2007 ויש לי בעיה קטנה... כשאני מסיים משחק ואני לוחץ על quit כדי לחזור לדף העונה שלי, המחשב פותח דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. יש לי WinXP 64 אם זה משנה משהו מה אני צריך לעשות? אני חושב שאני צריך איזה פאצ' או משהו כזה אבל אני לא יודע איזה אחד ואיפה למצוא. כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהחלה וזה לא עזר, גם את התיקיית שמירות מחקתי אחרי שהסרתי תודה לעוזרים!!! אם צריך תמונה של הדו"ח שגיאות תגידו ואני יוסיף ה ICQ שלי : 417340961
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
מצורפת תמונה עם המשימה שאני אמור לעשות ! עם מה אני פותח/חופר/מנקב את הקבל של ENJAR ?! (אם לא ברור איזה משימה זאת תגידו ואני אפרט בדיוק איפה זה) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס זה אומר לי שהחיבור התנתק וכדי לי לבדוק את חיבורי האינטרנט..... אני לא יודע מה לעשות-ניסיתי להכנס לפחות ל10 שרתים אבל כנראה זו בעיה בפאצ'/אינטרנט! צריך עזרה דחוף! (אם זה משנה החלפתי לא מזמן את הספק אינטרנט מ012 ל 013 ברק)
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ראיתי את המשחק במחיר נחמד מאוד בסטים (15 דולר ~ 50 שקל) ואני רוצה לדעת אם יש עדיין אנשים שמשחקים בו.. יצא כבר UT3, אבל המחשב המסכן שלי בקושי סוחב אותו.. אז אני מעדיף לשחק ב2004 אם הוא שווה את זה.. ובנוסף, מה ההבדל בין הגרסה הרגילה ל- Editor's Choice? (בסטים מוכרים את הEditor's Choice...)
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק, כשאני מצטרף למשחק זה רושם לי בצד Agent error: agent not available וכל השחקנים קפואים במקום שלהם... חקרתי את הבעיה באינטרנט ואומרים שזה בגלל שיש לי רשת ואני צריך לעשות port forwarding , אז עשיתי, וזה עדיין לא עוזר...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-