עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DarkTesticle,

שלום, הורדתי את המשחק, הורדתי את כל הפאטצ'ים הקיימים מגרסא 1.5 עד 1.8.26 ושום דבר פשוט לא פועל (אני יודע שמתקינים פאטצ' לפני קראק) כל אחד שאני מנסה עולה השגיאה "This update is not compatible with your installed version" הדבר היחיד שפועל הוא העידכון מהמשחק עצמו, שמעדכן את המשחק לגרסא 1.8.1.21 אבל על גרסא זו ניסיתי את כל הקראקים הקיימים וכשאני לוחץ על איקון המשחק שום דבר אינו קורה לא משנה באיזה קראק מדובר. ניסיתי אפילו להתקין את גרסאת ה"פלוס" של המשחק אבל גם לזה שום קראק לא פועל. עיזרו לי בבקשה. (הדבר היחיד שכן פועל זה הקראק לגרסא המקורית של המשחק, בלי שום פאטצ', אבל יש קטע במשחק בו חייבים פאטצ' תיקון ולכן אני צריך אותו)

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. Started by bennnn,

טוב אז ככה המשחק שוחרר היום...... ונראה די מבטיח......נאמר שהוא תומך בשיידר מודל 3. תמונות מגיים ספוט: http://www.gamespot.com/pc/action/monstermadness/index.html?q=monster%20madness&tag=result;title;1

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by IlanF,

כהמשך לשאלה הקודמת שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239439.0 ) שיחקתי במשחק בלי הטריינר, הכל עבד כמו שצריך אבל עכשיו מופיעה לי שגיאה אחרת. השגיאה מופיע ברגע שאני יורה טיל על החללית הזאת (כשמקבלים בפעם הראשונה את המשגר טילים, בשלב של הג'יפ), המשחק קורס בהודעה שגיאה של המנוע. יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין מחדש את המשחק?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by gameplan,

המשחק הוא פיטר פן כשאני פשוט לוחץ על קובץ ה go.exe או pan.exe המשחק אומנם עולה אבל פועל ממש ממש ממש לאט ובסופו של דבר נתקע ולא שומעים כלום. הורדתי את התוכנה dosbox אבל לא ממש הבנתי איך להשתמש בה למרות שקראתי את ה faq מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by marlboro,

הבנתי ששני מעבדים כפולי ליבה? נכון?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. Started by RS4,

אני צריך בבקשה חוות דעת על המשחק איך הוא בדיוק? ואם מישהו שיחק בו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by SheZiF,

אממ כותרת חברי TL תבדקו בעצמכם

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by n9555,

כשאני מנסה להכנס זה אומר לי שהחיבור התנתק וכדי לי לבדוק את חיבורי האינטרנט..... אני לא יודע מה לעשות-ניסיתי להכנס לפחות ל10 שרתים אבל כנראה זו בעיה בפאצ'/אינטרנט! צריך עזרה דחוף! (אם זה משנה החלפתי לא מזמן את הספק אינטרנט מ012 ל 013 ברק)

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by a-v-i,

היי, קניתי 2 GAMEPADS של לוג'יטק דואל אקשן במיוחד בשביל לשחק 2 שחקים בפרו אבולושן... אני לא מצליח לגרום לגיימפאד השני לעבוד משום מה... המשחק מזהה רק אחד. בווינדוס 2 הגיימפאדס מזוהים ותקינים. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום! הגעתי לשלב בHL2 אחרי שאני מקבל את הג'יפ ואני צריך להוריד איזה גשר עם המנוף (להחזיק איזה קרון כזה ואז לפגוע איתו בגשר ולהפיל את הגשר... קחו תמונה: עכשיו הג'יפ שלי עדיין נשאר למטה ...ואני רוצה לעלות אותו למעלה אבל המנוף לא מגיע אליו?! איך אני מעלה אותו למעלה אני לא מוצא את הדרך... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. כותרת...

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. למי שיש את המשחק DEAD TO RIGHTS: יש לי את בעית ה-CANISTER הידועה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הכרטיס RADEON 9600XT שלי, אבל לעומתי חבר שלי עם הRADEON 9600PRO שלו מפעיל את המשחק ללא כל תקלה. אני לא מעוניין בפאטץ' אבל יש איזשהי שיטה לפתור את זה אולי בהגדרות של הכרטיס או משהו?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by n.L,

שלום לכולם! בימים האחרונים צצה לי בעיה עם הפפעלה של css כל פעם שאני נכנס לסטים ופעיל את המשחק זה מתחיל להפעיל אותו ואז פתאום כאילו ממזער אותו ונסגר ולפעמים אחרי שאני עושה כמה ריסטים זה פתאום עובד. מישהו יודע מזה יכול להיות ואיך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by lader,

כשנכנסים למשחק הוא דורש להרשם למשהו אבל אפשר לשחק גם מבלי להרשם לזה. אז השאלה שלי היא מזו ההרשמה הזאת, כדאי להרשם?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by mosh18,

יש משחק ישן שאני רק צריך את השם שלו או קישור להורדה ששיחקתי בו בערך ב-97'-98' על לטאה כזאת שהולכת בבית קברות והורגת זומבים עם מכה בזאת של הזנב קיצר חזרה אליי הנוסטלגיה ומי שיביא שם או קישור אודה לו

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. Started by yanivsk,

אני לא הצלחתי למצוא עליו שום דבר. ראיתי אותו בהדגמה של physX באתר של AGEIA ניראה מישחק מדהים אז אם למישהוא יש פרטים עליו אני אשמח מאוד. לינק לAGEIA (המשחק האמצעי): http://physx.ageia.com/footage.html

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by DUDEnamE,

איך מוכרים מכוניות ? היא צריכה להיות נקייה מWANTED?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. ורק אל תעיזו להגיד HEROS! כי זה לא-ממש לא!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  19. Started by DS,

טוב חברה החלטתי לפתוח את הדיון הזה במטרה שתאמרו לי ותשתפו אותנו בדעתכם על המשחק. בקשר לדומינייטור: מה אתם אומרים? איך הוא יהייה? אני כרגע משחק בRevenge וזה אחד המשחקים המעולים ששיחקתי בהם אי פעם! וואו אני כבר מחכה לדומייניטור!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by itaimalek,

שימו לב! טורניר PRO EVOLUTION ראשון ויחיד מסוגו בארץ, אשר ייערך בתאריך 3-4.12.06 ברחובות. הרשמה מוקדמת- מספר המקומות מוגבל. לא שילמת->לא נירשמת. לא נירשמת-> לא שיחקת. מהרו להירשם מספר המקומות אוזל. הפנניג של כדורגל וPLAYSTATION, פסטיבל של בירה וכדורגל. שתייה ראשונה חינם. פרס ראשון בשווי 1500 ש"ח. פרס שני מנוי לקבוצת כדורגל. לפרטים והרשמה: טל- 052-3899547 052-6899537 איתי- 052-5783851

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by Interl-Conore,

מישהו יודע מה יהיו הדרישות??\ יותר משל BF2142 פחות? יצטרכו 2 GB? ;D

22. שלום אני משחק פיפא 2008 ברשת ואני לא יודע איך אפשר לשנות את הרמה מהירות המשחק והדקות אם זה אפשרי בכלל ומישהו יודע איך משנים שיסביר לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס קול של קראיטיב 128 ויברה ולמשל FIFA 2006 וNBA LIVE 2006 וניד פור ספיד מוסט וונטד כולם עובדים ללא בעיית סאונד הבעי ה שלי היא התקנתי שני משחקים שעובדים טוב אצל חברים שלי יורו 2004 וTOTAL CLUB MANGER 2005 ובשני המשחקים אין סאונד ואצלהם כן למשל שיש בהתחלה EA SPORTS אז אפילו את זה לא שומעים אצלי ואצל חברים שלי כן ממה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. יישר על ההתחלה שאני מעלה את שלב ראשון ממש בסרט הוא עושה לי ריסט למחשב מישהו נתקל בבעיה ? עשיתי אפדייט למשחק .....ניסיתי להעלות אותו מהרדיסק אחר לגמרי עדיין

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. Started by o.k,

שלום לכולם!!! למשהו יש מדריך למשחק HL2??

• 3 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.