עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני וחבר רוצים לשחק אחד נגד השני, אז אני פותח חדר ושם מסויים, והוא לא מופיע ברשימם החדרים אצל החבר. אנחנו מנסים דרך דיירקט איי פי, גם לא הולך. לשנינו יש את הגרסאות הכי מעודכנות. הכיצד זה הגיוני? (אנחנו גם לא רואים את אותם השרתים בליסט שאנחנו מקבלים). למישהו יש מושג איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. מי שהיה משחק דרך ה ip הרי בטוח יודע שהיה אפשר לדבר באמצע בעזרת צאט בדרך כלל זה היה f10 חיפשתי באתר של ea למה הפסיקו את זה זה הורס את חוית המולטיפלייר ? למה הפסיקו את זה מישהו יודע .

3. אם כן, אנא אמרו לי אם יש שיפור בפינגים עם אירופה או ארה"ב במשחקים לעומת קודם - אם יש שחקני CS - אז זה מה שמעניין אותי - תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by slimshady21,

הורדתי את כל הפאטצ'ים של DAWN OF WAR מהאתר הזה: http://dawnofwar.filefront.com/files/Dawn_of_War/Official_Releases/Patches;4517 שסיימתי להוריד התקנתי את הפאטץ' הראשון. ואז התחלתי להתקין את הפטץ' השני, וזה התחיל להתקין והכל ואז פתאום הוא תוקע לי את ההודעה הזו: וכן, ניסיתי להוריד מחדש ולא הלך.... בקשה תעזרו זה חשוב...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. אורח Si-Nom

חיפשתי ברגיסטרי אבל לא מצאתי,ובגוגל כול מה שמצאתי זה טרויינים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

1:מה זה chaos 2:למה השם שלי פתאום הפך לצבע כתום? 3:האם יש ציטים למישחק? (כי יש תמיד את האנשים שיש להם כימעט הכול ועוד איזה מיליארד ZEN וזה מעצבן) 4:אם אני הורג אנשים כמה פעמים האם יתנו לי BAN לכול החיים? והאם יתנו לי רק באותו הסרבר? נ.ב:אני תמיד משחק ב Wigle 5 ליפעמים זה מעביר אותי ל 4,אני dark wizard רמה 15,אני ואחי תמיד משחקים השם שלי זה: NickLess09

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by robicon,

מדובר במשחק שיצא בשנות ה90 דיי בסוף שלהם וזה משחק קווסט שכל הדמויות והתפאורה עשויים מפלסטלינה מישהו אולי יודע??? אני ממש מתגעגע למשחק הזה ואני לא זוכר את השם שלו....

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by mambo,

שלום, כבר כמה שנים לא יצא לי להתעסק במשחקי מחשב (אוניברסיטה וכו'). אני אוהב סימולטורים של מטוסי קרב ומשחקי הרפתקאות (קווסטים בסגנון של monkey island ודומיו). גם אהבתי מאד את star control II למי שעוד זוכר את זה. מה הולך היום בשוק מבחינת סוגי המשחקים האלו? על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. משהו יודע אולי איפה ה savegame נשמר כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב ואני צריך את השמירות? TNX AHEAD !

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by Decktor,

באמת משחק גדול למרות שהוא קצר בטירוף אני לא הפסקתי לצחוק כמעט כל השלוש שעות שלקח לי לסיים אותו בהחלט שווה את ה 9$ שהוא עולה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by David Ell,

שלום לכולם, לכל אלה שלא מבינים כלכך מה קורה, אז יש בעיית התחברות אחרי העדכון, הם כותבים שהם עובדים על זה ומעבר לכך אין שום מידע. לא להילחץ (:

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. שלום אז ככה, כשאני משחק בIndigo Prophecy רוב הזמן הוא עובד בסדר אבל לפעמים יש תקיעות כאלה שהמשחק נעצר לשנייה שתיים וממשיך ויש קטעים מסוימים שבהם פתאום המשחק נהיה איטי במיוחד ונתקע למשך מספר שניות ואף יותר. הבעיה קיימת על שני מחשבים שונים שניסיתי להפעיל את המשחק עליהם והתקיעות בדיוק באותם קטעים. הנה המפרטים: מחשב 1: Pentium 4 3.0GHz 1GB RAM GeForce 6800GS - forceware 84.21 Win XP Pro מחשב 2: Pentium 4 2.8GHz 768MB RAM GeForce 5200 - forceware 66.93 Win XP Pro תודה מראש

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by H.I.V,

אני משחק באינטרנט עם אנשים ופתאום זה יוצא לי מהמשחק ורושם הודעה: error: you have been kicked via Punkbuster אני ממש עצבני כי אני קניתי את המשחק הזה ויש לי סידיקי מקורי ועידכנתי את המשחק לגרסה הכי חדשה שיש ופעם הכל עבד מצויין והיום כל פעם שאני מנסה לשחק ברשת זה רושם לי את ההודעה המפגרת הזאת

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by 104952,

המכיוון שהמשחק פרוץ ואין לי CD KEY מקורי....איני יכול לשחק ברשת... היכן אני יכול להשיג סרברים פרוצים או סרברים שלא דורשים CD KEY מקורי?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  15. Started by H.I.V,

המשחק מתחיל אני הולך לפתוח דלת וכשאני פותח אותה המשחק נתקע ותוך כמה שניות יש ריסט זה התחיל מאז שקניתי את הרדאון 9800 וזה גם קרה לחבר שלי שיש לו 9600 פרו משהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. חבר יכול להביא לי את המשחק הנ"ל מגרמניה, בערך בשליש מחיר מהארץ. השאלה היא האם יש דרך לתרגם את המשחק מגרמנית לאנגלית?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by STRENGTH,

אני משחק ב טוני הוק החדש ואני בעיר השלישית (אחרי ספרד) וחסר לי רק עוד 25 נקודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש יש שאומר לעשות מן תרגיל כזה סיבוב בעע לא הבנתי כלום האיש הזה עם שיער בלונדיני,מישהו יודע איך עושים את התרגיל הזה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. ישר שמתי לב שהבניינים שמהווים חלק מהתפאורה בחצי חיים 2 נראים קצת כמו מוסקבה... בשלב השלישי או רביעי נתקלתי בשני שלטים שכתובים ברוסית(מצורפים). מישהו יודע מה הסיפור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by מאפיונר,

נגמר לי הדלק ואני תקוע מה עושים?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by asmon,

האם המשחק הראשון דרוש כדי להפעיל אותו או שזה משחק משל עצמו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by שלומו,

שלום לכולם, צירפתי תמונה של סימס 2, שבו פתאום בזמן משחק יש שבירה של התמונה. מן קטעים הרוסים פתאום. המערכת ההפעלה שלי: ויסטה באנגלית כרטיס מסך: NVIDIA 6600 GT חיבור: AGP בדקתי בעוד שתיי מחשבים אחרים עם כרטיסי מסך: NVIDIA 7600 GT. 1 ATI 9600 XT. 2 ועם הכרטיסים האלו הכל עובד חלק אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה. שלומו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by kingscorpion,

יש לי בעיה מעצבנת, שאני צריך להפעיל את steup.exe של משחק לא משנה איזה משחק הוא חושב כמה שניות ואז מפסיק ולא עושה כלום...נראה לי זה בעיה ב xp אבל אני רק משער ....איך פותרים את זה..???

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  23. אני שנה מנסה למצוא באפשרויות את הmovment keys ואין כזה דבר אפשר לזוז רק עם המקלדת ובגיימפאד רק לקפוץ לירות וכאלה אבל אי אפשר לכוון כפתורים של תזוזה בגיימפאד..למישהו יש מושג איך מכוונים??

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. אחרי שהתקנתי את הפאטצ' אני מנסה להיכנס למשחק אבל הוא קורס אני מנסה להכנס למשחק חדש אבל הוא נותן לי לבחור בין 3 אופציות... דוקרב משו כזה... 3X3 ועוד איזה משהו. עכשיו אני לא מצליח להיכנס למשחק אני מנסה לבחור כל 1 מהאופציות וזה לא ממשיך לי למשחק... לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by X7-007,

אני פשוט קיבלתי את המשחק מ SENDIT, ויש כל כך הרבה REALM SERVERS, לא מצאתי עדיין את הכי טוב, כמה הפינג שלכם ? MS לשרת שאתם נמצאים, כי לפעמים זה 80 ולפעמים 250 גם, זה אמור להיות ככה? כי זה ממש מעצבן.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים