עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום אז ככה, כשאני משחק בIndigo Prophecy רוב הזמן הוא עובד בסדר אבל לפעמים יש תקיעות כאלה שהמשחק נעצר לשנייה שתיים וממשיך ויש קטעים מסוימים שבהם פתאום המשחק נהיה איטי במיוחד ונתקע למשך מספר שניות ואף יותר. הבעיה קיימת על שני מחשבים שונים שניסיתי להפעיל את המשחק עליהם והתקיעות בדיוק באותם קטעים. הנה המפרטים: מחשב 1: Pentium 4 3.0GHz 1GB RAM GeForce 6800GS - forceware 84.21 Win XP Pro מחשב 2: Pentium 4 2.8GHz 768MB RAM GeForce 5200 - forceware 66.93 Win XP Pro תודה מראש

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  2. איך אני יוצר משתמש אונליין למשחק: TmNations בתודה!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. Started by 104952,

שלום לכולם , התחלתי לשחק לפני שבוע RE4 למחשב , אני נהנה מאוד בנתיים אבל יש לי כמה שאלות למבינים בנושא - 1) האם כדאי לי להשתמש רק בשוטגאן וב HANDGUN ולשפר אותם....או לקנות כל הזמן נשקים חדשים? 2) בשביל מה אני צריך לאסוף את כל האוצרות שבמפה? הם יתנו לי משהו? או שסתם הם פשוט שווים הרבה כסף? 3) מצאתי BEERSTIN ומצאתי שתי אבנים בשם CATSEYE. חיברתי אותם לBEERSTIN , ולא קרה כלום, האם אני צריך למצוא אחד נוסף? ומה יצא לי בסוף ( לא איכפת לי אם זה יהיה ספוליר ) תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. למי שיש את המשחק DEAD TO RIGHTS: יש לי את בעית ה-CANISTER הידועה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הכרטיס RADEON 9600XT שלי, אבל לעומתי חבר שלי עם הRADEON 9600PRO שלו מפעיל את המשחק ללא כל תקלה. אני לא מעוניין בפאטץ' אבל יש איזשהי שיטה לפתור את זה אולי בהגדרות של הכרטיס או משהו?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. אני פשוט לא רוצה שהדיסק המקורי יישרט לי אז אני רוצה להשתמש בצרוב. האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by Pease Brother,

למה הפינג ב BF2 לא נכון?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by g_s,

כשאני מתחיל משחק חדש הוא מתחיל לטעון ואחרי כמה שניות הוא חוזר לתפריט הראשי... משהו יודע מה הבעיה :s05:

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

1:מה זה chaos 2:למה השם שלי פתאום הפך לצבע כתום? 3:האם יש ציטים למישחק? (כי יש תמיד את האנשים שיש להם כימעט הכול ועוד איזה מיליארד ZEN וזה מעצבן) 4:אם אני הורג אנשים כמה פעמים האם יתנו לי BAN לכול החיים? והאם יתנו לי רק באותו הסרבר? נ.ב:אני תמיד משחק ב Wigle 5 ליפעמים זה מעביר אותי ל 4,אני dark wizard רמה 15,אני ואחי תמיד משחקים השם שלי זה: NickLess09

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by the kon,

שלום היום כששיחקתי BF2 אז באמצע פתאום המשחק יצא ונכבה ככה בלי שום תקיעה או הודעה אני חייב לציין שזאת לא הפעם הראשונה אבל כבר יותר מחודש זה לא קרה מה הבעיה ומה אני צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. בדמו שיצא שלשום לסילברפול אני לא מצליח לראות את הדמויות והגיבור שלי בכלל, לא בתפריט הראשי ולא במשחק עצמו. אני רק רואה את החפצים שהם מחזיקים, חפצים בעולם עצמו ואת הרקע - ללא הדמויות, פשוט חפצים שנמצאים באוויר! יש לי Geforce Ti 4200 של MSi מעודכן לדרייברים האחרונים של Nvidia. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. שלום, התקנתי בדיוק את המשחק וברגע שבאתי להפעיל אותו הוא נכנס, ואז יוצא חזרה. מישהו מכיר את הבעיה??

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by LIOR42,

מישהו יכול להמליץ לי על משחק פעולה טוב

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by IlanF,

ראיתי את המשחק במחיר נחמד מאוד בסטים (15 דולר ~ 50 שקל) ואני רוצה לדעת אם יש עדיין אנשים שמשחקים בו.. יצא כבר UT3, אבל המחשב המסכן שלי בקושי סוחב אותו.. אז אני מעדיף לשחק ב2004 אם הוא שווה את זה.. ובנוסף, מה ההבדל בין הגרסה הרגילה ל- Editor's Choice? (בסטים מוכרים את הEditor's Choice...)

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by Dark Tetris,

מישהו יודע איך לעזזל אני יכול להפעיל את הירוס 1 בXP??? ומישהו רוצה משחק רשת בהירוס 2\3?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by H.I.V,

אני משחק באינטרנט עם אנשים ופתאום זה יוצא לי מהמשחק ורושם הודעה: error: you have been kicked via Punkbuster אני ממש עצבני כי אני קניתי את המשחק הזה ויש לי סידיקי מקורי ועידכנתי את המשחק לגרסה הכי חדשה שיש ופעם הכל עבד מצויין והיום כל פעם שאני מנסה לשחק ברשת זה רושם לי את ההודעה המפגרת הזאת

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. שלום לכולם, (חג-שמח) המחשב שלי עשה ריסטרט פתאומי לפני כשעה, הפעלתי את המשחק והמשחק לא נראה כמו תמיד - חלק,יפה,דברים במקום,במקום זה במקום שכל דבר שאמור להראות חלק הוא נראה כפיקסל,והמשחק נראה מגעיל. עוד הרבה דברים השתנו במשחק אבל שום הגדרה לא חוזרת לעצמה,אני מנסה להחזיר אבל זה לא חוזר. -המשחק הוא Cs- מה עושים? :'( :'( :'( :'( :'( אני עומד למות!!!. עזרה בבקשה!.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by GbeTech,

מה קורה אנשים... אתמול התקנתי את המשחק Shadowrun... הרבה אקשן, יש לו פוטנציאל. קראתי קצת, יש שמועות שאפשר לשחק עם חברים (כיבכול LAN) דרך התוכנה Hamachi. מישהו יודע איך? להורדה: (100% חוקי וחינמי! ) http://www.hamachi.cc/download/list.php סרבר שקבוצה של אנשים הקימו... Razor1911 מי שמכיר... Room: ShadowrunRazor1911 Pass: demonoid לא הצלחתי להגיע מעבר לכניסה לחדר. מישהו? מצידי אפילו דרך לשחק 1vs1 עם חבר.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by amit123,

תראו....התקנתי עכשיו את הנסיך הפרסי 3 על המחשב אבל אחרי הריסטרט שדרוש כדי להפעיל את המשחק הוינדווס אומר לי שאין אפשרות להפעיל דרייבר סטארפורס(אני חושב שזאת ההגנה של המשחק,שאגב הוא מקורי בהחלט...)והמשחק לא נותן לי להיכנס(הוא אפילו לא נותן לי לרשום את הסידיקי)וכותב שיש שגיאה כאשר הוא מנסה להיכנס לאחת מספריות התוכנית או משהו כזה.... מישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. קניתי את השלט הנ"ל עם החיבור שמחברים למחשב בכדי שאוכל לשחק ב-PC שלי עם השלט של ה-XBOX360. התקנתי את הדרייבר ולחצתי על הכפתור בשלט ובמקלט שלו והוא זיהה אותו אבל שאני משחק GRAW2 ומנסה עם השלט כלום לא קורה. האם פיספסתי משהו ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

אני תקוע בשלב 6 אם אני לא טועה. המשימה: Elcor the goblin to the eastone in the east. ואני פשוט לא מבין לאן לקחת אותו, הרגתי אני חושב את כולם שמה... תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by yoyo_shir,

אין לי ממש מקום בכונן , אז רציתי לשאול אם קרסיס יעבוד לי נורמלי... כי חבל סתם להוריד (אין ממש מקום בכונן) יש לי מחשב: מעבד duo core e6550 2.3 זכרון 2 GB כרטיס מסך ג'יפרוס 8600 GT תודה...

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  22. טוב הרבה בטח יודעים שרכשתי PS2 אתמול וסך הכל בינתים רכישה טובה ואני משחק כרגע בRE4 (מישחק מאוד טוב לדעתי) הבעיה שיש לי חשק למישחק בסיגנון STAR FOX (לא חיב עתידני) ואני לא מכיר שמות של מישחקים טובים בסיגנון לPS2 למישהו יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. חבר יכול להביא לי את המשחק הנ"ל מגרמניה, בערך בשליש מחיר מהארץ. השאלה היא האם יש דרך לתרגם את המשחק מגרמנית לאנגלית?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מי רוצה נגדי NHL 2004 ברשת??? מי שרוצה:155302208

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. הישנים האלה? פשוט מניסיון במשחקי חלל חדשים זה סלט שלם שצריך להרכיב ספינה ולנווט וכל השטויות האלה....השאלה היא אם גם המשחק הזה ככה? או שהוא כיפי וקליל כזה שרק טסים קדימה ומפוצצים ספינות אויב קונים נשקים חדשים וכו'....ראיתי הרבה המלצות עליו השאלה היא איזה סוג משחק זה...

• 2 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.