משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
http://img117.imageshack.us/img117/3773/penumbrarequiem1va0.png מכאן אני לוקח את העץ לתא שריפה ? http://img117.imageshack.us/img117/3442/penumbrarequiem2lo7.png אם כן איך אני מוציא אותו משם ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך להגדיר כדי לשחק Red Alert 2 (יש לי את המישחק המקורי ) ניסיתי כל מיני דברים אבל כלום לא עובד
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב אז המשחק יצא........משחק ממש יפה..........גרפיקה ממש חמודה כמובן לא ברמה של dirt אבל סגנון ארקייד ממש חמוד. הוא זהה לממשחק שיצא ל אקס בוקס 360.... רק יש בבעייה -המשחק לא עובד עם גוייסטיק.....מישהו פתר תבעייה?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הי כולם הגעתי למשימה הראשונה(לא יודע אם יש עוד) בצרפת(אחרי שמטילים את הפצצת אטום הראשונה Cascade Falls) ואומרים לי Secure Fire Base. אני שובר שם את כולם, ולא קורה כלום, אבל ברגע שאני הורס את הביצור האחרון שלהם שם, שבינתיים הוריד לי מסוקים אני מקבל DEFET כי לא הקשבתי להוראות של המפקד שלי. WTF?? אני לא אמור לכבוש את השטח? וכדי לכבוש את השטח אני לא צריך להרוס להם את הביצורים? מה לא טוב? אה כן, קצת לפני שאני מסיים שם זה שהקריב את עצמו עם פצצת האטום אומר לי לא לעזור לו, אבל אין עוד משהו שאני יכול לעשות כדי לסיים חוץ ממה שכתבתי למעלה. עזרה? מישהו?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי, התקנתי עכשיו את סורס וhl2 ועכשיו אני צריך שהסטים יגמור לעדכן אותם הוא עושה את זה עכשיו ממש לאט , יש לי אינטרנט 1.5 מתי השרתים של steam פנויים ומורידים מהר???, באיזה שעות כאילו ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני נכנס לתוך המשחק אז זה מראה לי מסך בכל מיני צבעים ואין לי מושג מה הבעיה זה המשחק היחידי שרץ ככה.. כמו בתמונה מה אני עושה?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש הרבה פעמים שיש סיבוב של 180 מעלות ואני לא יודע איך לקחת אותו . אפשר לקחת את הסיבוב במין דריפט כזה? ניסיתי לשחק עם הבלם יד ולא הצלחתי.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! התקנתי ושיחקתי כמה שלבים במשחק הזה ולאחר כמה ימים שלא שיחקתי בו אני מנסה להפעיל אותו ולא קורה כלום, כאילו לא הפעלתי אותו בכלל. ניסיתי להתקין מחדש אך לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה עזרה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) והייתי רוצה לראות אם יש כאן אנשים שיהיו מעוניינים... אני הוסיף פרטים אם יהיה עניין.... אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הורדתי פאטצ' 1.2 וגיליתי עכשיו שהוא גורם לבעיות מה כדאי לעשות לעשות התקנה מחודשת או לחכות?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזושהיא תוכנה שמתקינה מפות נוספות למשחק? יש לי מפה שהורדתי ואני רוצה להתקין אותה אבל לא יודע איך מצאתי תוכנה שנקראת 21CW Map Installer אבל היא מחפשת מפות מהאינטרנט ולי יש מפה במחשב.. קיצר אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בהגדרות אודיו של המישחק ישנה אפשרות לסמן וי בשתי אפשרויות שאיני מבין את פישרם 1) HARDWARE MIXING 2) ENABLE EAX 2.0 אשמח לקבל הסבר על הפונקציות האלו תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ב WORLD CUP החדש אני מנסה לשנות את הרזולוציה אבל משום מה היא לא משתנה ... אני חייב לשנות את זה לרזולוציה של 1280x1024 אחרת רואים מגעיל יש איזה שהיא דרך אחרת לשנות את זה ? אולי ידנית דרך קבצי המערכת של זה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
תראו....התקנתי עכשיו את הנסיך הפרסי 3 על המחשב אבל אחרי הריסטרט שדרוש כדי להפעיל את המשחק הוינדווס אומר לי שאין אפשרות להפעיל דרייבר סטארפורס(אני חושב שזאת ההגנה של המשחק,שאגב הוא מקורי בהחלט...)והמשחק לא נותן לי להיכנס(הוא אפילו לא נותן לי לרשום את הסידיקי)וכותב שיש שגיאה כאשר הוא מנסה להיכנס לאחת מספריות התוכנית או משהו כזה.... מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר Curse-Gaming.com מספר Addons, שימו לב לתמונה: [ככה נראת התיקיה של הAddons שלי, שמתי אותם ב D:\Games\World of Warcraft\Interface\AddOns]. כשאני נכנס למשחק הכול נראה כרגיל, עקבתי אחרי ההוראות של קובץ ה ReadMe, ועדיין, כלום!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני וחבר רוצים לשחק אחד נגד השני, אז אני פותח חדר ושם מסויים, והוא לא מופיע ברשימם החדרים אצל החבר. אנחנו מנסים דרך דיירקט איי פי, גם לא הולך. לשנינו יש את הגרסאות הכי מעודכנות. הכיצד זה הגיוני? (אנחנו גם לא רואים את אותם השרתים בליסט שאנחנו מקבלים). למישהו יש מושג איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחק ויש לי מקלדת של מיקרוסופט ככה שיש לי כפתורי ווליום במקלדת וכל זה כל פעם שאני מגביה מנמיך לוחץ על מקש כלשהו של המקלדת שלא קשור למשחק אז המשחק עובר להיות במקום על מסך מלא אז על חלון רגיל ככה שאני רואה את השולחן עבודה ובחלון קטן את המשחק... יש איזה פתרון לבעיה זו ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אני משחק בקריירה ואיכשהו במשחקי חוץ אני תמיד מפסיד כסף... גם אם אני מפסיד וגם אם אני מנצח למישהו יש מושג אם זה אמור להיות ככה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני חודש וחצי לא הייתי מחובר ועכשיו חזרתי ועכשיו כל פעם שאני מנסה להיתחבר לסטים הוא רושם לי שאני לא יכול להיתחבר כי אני עובד באופליין!? למה? אני הרי מחובר עכשיו אז למה זה רושם לי את זה? בבקשה תעזרו חברה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה של המשחק אחרי שאני מתקין אני בא להפעיל את המשחק וזה רושם לי default_mp.cfg חיפשתי תשובות באינטרנט ולא מצאתי אם מישהו פה יודע משהו שיענה כי זה חשוב לי תודה לכולם נ.ב אם זה לא המקום המתאים אני מצטער אני פשוט לא ידעתי איפה לשים את הנושא הזה תודה לעונים יום טוב
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג ASUS ATI X800XL והיום עשיתי עדכון לדרייבר שלו, ומשום מה באמצע שאני משחק ב-NFSMW הוא יצא מהמשחק ומאז אינו יכול להיכנס שוב. למישהו יש אולי המלצות לפתרון הבעיה? אני מאמין שזה בהגדרות של המשחק או בתוכנה של הכרטיס מסך. אגב העידכון הוא ל-CATALYST® Version 06.3 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-