משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התקנתי בדיוק את הפאץ למשחק 1.003 ומסתבר שהשמירות לא יעבדו לי יותר איזה באסה כבר סיימתי יותר מחצי משחק,יש איזה פיתרון או משהו קצת קשה להסביר איפה אני נמצא,זה קצת אחרי X16 ובדיוק יצאתי מאיזה מבנה בתוך האדמה ואיך שאני יוצא אני בתוך מערה שיש בקצה שלה קרון של רכבת הרוס ומסביב שטח גדול עם מלא אוייבים. ובלוסט פלאנט אני הגעתי לאיזה תולעת ענקית שיוצאת מהאדמה ממש קשה להרוג אותה,הבנתי שצריך לפוצץ לה את הכתומים בצד אבל עדיין אין לי מספיק טילים בשביל זה וזה קשה, יש לכם איזה טיפים?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
סימנתי אנגלית בהתקנה ומשום מה התפריטים באיטלקית אז לא מצאתי אבל רק רציתי לדעת אם יש בכלל במשחק הזה סקרימיש או שזה רק קמפיין?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, לאחר הטעינה הראשונית וההכנה למסך הראשי המחשב פשוט נסגר. מה אפשר לעשות? :s07:
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן בן דוד שלי התחיל לחפור לי שהוא רוצה לשחק במשחק דרגון בול זי ברשת שפעם היה לו ונמחק .אז ביררתי קצת וקוראים למשחק Bid For Power או אפילו הביא לי כסף ועברתי בכמה חנויות ולא מצאתי אותו ניסיתי להוריד וכלום לא עובד . אז אני פונה אילכם שתעזרו לי למצוא אותו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המכיוון שהמשחק פרוץ ואין לי CD KEY מקורי....איני יכול לשחק ברשת... היכן אני יכול להשיג סרברים פרוצים או סרברים שלא דורשים CD KEY מקורי?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, (חג-שמח) המחשב שלי עשה ריסטרט פתאומי לפני כשעה, הפעלתי את המשחק והמשחק לא נראה כמו תמיד - חלק,יפה,דברים במקום,במקום זה במקום שכל דבר שאמור להראות חלק הוא נראה כפיקסל,והמשחק נראה מגעיל. עוד הרבה דברים השתנו במשחק אבל שום הגדרה לא חוזרת לעצמה,אני מנסה להחזיר אבל זה לא חוזר. -המשחק הוא Cs- מה עושים? :'( :'( :'( :'( :'( אני עומד למות!!!. עזרה בבקשה!.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו שיחק בשילוב הזה? משום מה כשאני משחק עם הכרטיס הזה, רק הבסיסים של הבתים נראים כאשר אני זז מזוית גבוהה ומשוטט בחלקי העיר....ברגע שאני נעצר, הבתים נראים נורמלי. מישהו מכיר את התופעה? אציין שזה לא קורה אצלי עם GF2 וGF4 הישנים.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
מה קורה אנשים... אתמול התקנתי את המשחק Shadowrun... הרבה אקשן, יש לו פוטנציאל. קראתי קצת, יש שמועות שאפשר לשחק עם חברים (כיבכול LAN) דרך התוכנה Hamachi. מישהו יודע איך? להורדה: (100% חוקי וחינמי! ) http://www.hamachi.cc/download/list.php סרבר שקבוצה של אנשים הקימו... Razor1911 מי שמכיר... Room: ShadowrunRazor1911 Pass: demonoid לא הצלחתי להגיע מעבר לכניסה לחדר. מישהו? מצידי אפילו דרך לשחק 1vs1 עם חבר.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
חזרתי לימים הטובים של WARCRAFT3 ואני רוצה לשחק ברשת.. מישהו מכיר שרת פרוץ?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לאחר עצומה ענקית שבפורום גיימר בטלפילד שכולם ביקשו מחשב חזק יותר לשרת מאשר המחשב החלש שהם שמו,מה שגרם גם ללאגים..בסוף החליטו להשאיר את אותו מחשב ולקוות שלא יהיה לאגים בכל מקרה השרת חזר לתמיד עכשיו אם אני לא טועה. וגם אני צריך עזרה שטחנתי את הנושא אבל היא לא עוברת :( אני משחק בטלפילד 2 עם OC כמובן,אני יתן דוגמא..אני בתוך מטוס בWAKE ISLAND טס גבוהה פתאום חצי מפה שאני רואה (רק הרצפה לא המים) נהיה תכלת לשנייה ועובר..דאגתי והורדתי את הOC ובדקתי שוב.....שיחקתי קצת בSTRIKE AT KARKAND ופתאום אני רואה ריבוע לבן בהיר מאוד (כמו המשחק) אז זה נראה משתלב...בכל מקרה מה שאני כן יכול להגיד שהכרטיס גם במשחק אחרי שעה של משחק הטמפ' לא עוברת את ה50!! יש לי ספק של טרמלטייק 400WATT ובמשחקים א…
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מיזם צנוע לפיתוח משחק חדש עבור מערכת ה-Game Boy Advance של נינטנדו, 11 שנים אחרי שהפסיקו לשווק אותה רשמית, הפך לסיפור הצלחה מלהיב ב-Kickstarter - עם גרסאות משופרות שיהיו זמינות גם לאלו שאין בבעלותם את הקונסולה הניידת המצליחה מהעברלכתבה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק אופ"א צ'מפיונס ליג 06/07 עובד על ויסטה? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
*כותרת*
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הורדתי משחק מנג'ר 2006 בשבעה חלקים... יענו זה הגיע לי למצב כזה עכשיו, איך אני מתקין תמשחק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מי רוצה נגדי NHL 2004 ברשת??? מי שרוצה:155302208
-
-
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8665 זה מיספר מאוד טוב אבל חשבתי שהם מכרו הרבה יותר ואין לי מושג אם הם כללו תLITE או לא אני יודע שביפן הם מכרו יותר מ10 מיליון כולל הLITE ועברו באירופה ת5 ככה שזה משאיר 6 לארצות הברית בכל מיקרה המכירות שלהם יתחזקו מאוד מאז הLITE ואני מקווה שהם ימכרו הרבה יותר ודרך אגב זה מכרו ולא שלחו
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חיפשתי ברגיסטרי אבל לא מצאתי,ובגוגל כול מה שמצאתי זה טרויינים
-
למי יש אותו? מי משחק בו מי הצליח לשחק בהרחבה?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כהמשך לשאלה הקודמת שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239439.0 ) שיחקתי במשחק בלי הטריינר, הכל עבד כמו שצריך אבל עכשיו מופיעה לי שגיאה אחרת. השגיאה מופיע ברגע שאני יורה טיל על החללית הזאת (כשמקבלים בפעם הראשונה את המשגר טילים, בשלב של הג'יפ), המשחק קורס בהודעה שגיאה של המנוע. יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין מחדש את המשחק?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה עושים עם הדיסק בונוס די.וי.די של ההתקנה של black edition ? יש לי אותו סתם ? יש בו כמה סרטים ואודיו שחלקם אני לא יכול להפעיל.. זה עובד דרך המשחק או משהו ?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-