עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by haimon_v,

אני משחק כבר זמן רב, התקנתי את ההרחבה והגדרתי אותה ראשונה במוד מנג'ר. בכל זאת כשאני מריץ את המשחק הוא אומר לי none of the master files used in this save game are loded. returning to game אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. מישהו יודע מאפו אפשר להןריד את הDEMO של COMPANY OF HEROUS ב מהירות גבוהה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. Started by rangex,

http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/index.html?tag=tabs;summary שמעתם על המשחק הזה? אישית אני מצפה לו !

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  4. Started by rasta22,

מישהו

5. Started by kse,

GeForce 8800GTS 3.00 GHz DX 9 Windows XP HIGH / MINIMUM / LOW ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. Started by mambo,

שלום, כבר כמה שנים לא יצא לי להתעסק במשחקי מחשב (אוניברסיטה וכו'). אני אוהב סימולטורים של מטוסי קרב ומשחקי הרפתקאות (קווסטים בסגנון של monkey island ודומיו). גם אהבתי מאד את star control II למי שעוד זוכר את זה. מה הולך היום בשוק מבחינת סוגי המשחקים האלו? על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים מצאתי אצלי בבית קופסא סגורה של המשחק ששחכתי ממנה לגמרי . התקנתי ונתקעתי באיזה שלב ואני צריך את עזרתכם אז ככה הגעתי לחדר במעבר הזמן וקיבלתי כוח להחזיר את הזמן אחורה לאיזה 8 שניות ואחרי כמה דקות התקדמתי והגעתי לעוד חדר מעבר בזמן אבל או לא פועל ואני לא יכול לחזור אחורה בגלל שאין שם אפשרות לרדת למטה (חשוב לציין שאני בתחילת המשחק ) מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by musari,

סימנתי אנגלית בהתקנה ומשום מה התפריטים באיטלקית אז לא מצאתי אבל רק רציתי לדעת אם יש בכלל במשחק הזה סקרימיש או שזה רק קמפיין?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by darkdude,

בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, לאחר הטעינה הראשונית וההכנה למסך הראשי המחשב פשוט נסגר. מה אפשר לעשות? :s07:

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. הדרישות מינימום שלו זה: מעבד 1.7MHz זיכרון 512MB 2.5GB פנוי כ.מסך עם 128MB ותומך DX9 המשחק יפעל לי על הגדרות הכי נמוכות? את המפרט אתם יכולים לראות בצד. תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. Started by asilic,

חזרתי לימים הטובים של WARCRAFT3 ואני רוצה לשחק ברשת.. מישהו מכיר שרת פרוץ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  12. שלום לכולם...פישפשתי במשחקים הישנים שלי ונזכרתי שלא שיחקתי במשחק הנל... אז התקנתי ושיחקתי ואני בשלב 3......שאלתי היא האם המשחק ממשיך ויהיה יפה משלב שלב..... עד עכשיו הוא נחמד....האם כדאי להמשיך לשחק בו ויש מישהו שסיים אותו ויכול לתת חוות דעת????? תודה לכולם.......

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by manbot,

הורדתי משחק מנג'ר 2006 בשבעה חלקים... יענו זה הגיע לי למצב כזה עכשיו, איך אני מתקין תמשחק? תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by 104952,

אני שיחקתי אתמול בסרבר מדורג , והייתי Private First Class . כשהגעתי ל 500 נקודות , זה לא החליף לי את הדרגה , וכשהמשכתי לשחק הגעתי ל566 נקודות זה עדיין לא החליף. הגרף הלבן הזה שאמור להראות לי את ההתקדמות לקראת הדרגה הבאה הגיעה למקסימום ועדיין לא קורה כלום. מה קורה פה? אני רוצה להרוויח את מה שנלחמתי למעניו! :'(

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by SHAY951,

יש לי בעיה די מוזרה במשחק.... איך שאני מפעיל אותו יש את הסרטונים (של החברות והמשחק) בהתחלה.....אם אני לא מעביר אותם מהר, אז אני פתאום מתחיל לראות ריבועים כאלה והמשחק נסגר ומחזיר אותי לוינדוס. בעיה שניה: אחרי שהעברתי את הסרטונים בהתחלה, אני מגיע לתפריט, ובו אני שומע מן רעשים מוזרים ביחד עם המוזיקה שאמורה להיות, ואם אני משתהה עליו יותר מידי זמן המשחק גם זורק אותי ישר לוינדוס. הדבר המוזר הוא שהדבר היחיד שעובד טוב בלי בעיות זה הקטע של המשחק עצמו! אני יכול לשחק שעה, וכל עוד אני לא אשאר בתפריט יותר מחצי דקה, לא תהיה שום בעיה. אבל הקטע שאני צריך קצת את התפריט, וגם בא לי לראות את הסירטונים בלי בעיה.... אין לי מושג מה הבעיה, זה לא קורה שלי בשום משחק אחר.....המחשב שלי בהחלט אמור ל…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. חשבתי לארגן פה משחק ב-Company Of Heroes. 8 שחקנים ישראלים בסרבר 4vs4 (כמובן שיהיה פינג נמוך, זה מה שהכי כיף פה ;D). כל אחד יירשום פה את הדרישות: *כינוי במולטי *מס' אייסיקיו/מסנג'ר *ה-Level שלו (זה כדיי לאזן בין הקבוצות). לגביי- כינוי: XCrossFireX מס' אייסיקיו/מסנג'ר: 279188637/kfirlion15@walla.com דרגה: 2 Axis Level 1/Allies Level. (65 הפסדים/46 ניצחונות) המשחק יהיה ביום שהשחקנים פה ייקבעו בייחד.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. אני שנה מנסה למצוא באפשרויות את הmovment keys ואין כזה דבר אפשר לזוז רק עם המקלדת ובגיימפאד רק לקפוץ לירות וכאלה אבל אי אפשר לכוון כפתורים של תזוזה בגיימפאד..למישהו יש מושג איך מכוונים??

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by Crown,

אז ככה, משחק פשוט לא עולה לי.... אני התקנתי אותו הכל מקורי... ומשחק מנסה לעלות ואז יש מסך שחור וזה חוזר ל desktop. את מפרט אפשר לראות בצד.... הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים. (7.1)

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by lader,

שווה לשחק ב Devil May Cry 3:Special Eddition בגירסת המחשב האישי?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by asafgolan,

צרו איתי קשר בICQ במספר 166109258.

21. Started by X7-007,

אני פשוט קיבלתי את המשחק מ SENDIT, ויש כל כך הרבה REALM SERVERS, לא מצאתי עדיין את הכי טוב, כמה הפינג שלכם ? MS לשרת שאתם נמצאים, כי לפעמים זה 80 ולפעמים 250 גם, זה אמור להיות ככה? כי זה ממש מעצבן.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by free fraek,

אני מחפש כאלה לאחי הקטן..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. משהו יודע אולי איפה ה savegame נשמר כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב ואני צריך את השמירות? TNX AHEAD !

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by yonatanph,

אם כן, יש הערכה למתי?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  25. אני מחפש משחקים כדוגמת קרייסיס ביושוק AC GOW ובבקשה שלא להזכיר אסטרטגיה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.