עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עשיתי חיפוס לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by gshhar,

ממש בהתחלה איך שאני מקבל את האקדח והולך בשביל יש שומרים שכבר מרחוק יורים בי וכמובן יריות שלי לא ממש מזיזות להם. איך אני עובר את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. Started by The Dom,

חוץ מCOH ו DOD חדשים כמובן (בזמן האחרון יצאו)

4. Started by David Ell,

שלום לכולם, לכל אלה שלא מבינים כלכך מה קורה, אז יש בעיית התחברות אחרי העדכון, הם כותבים שהם עובדים על זה ומעבר לכך אין שום מידע. לא להילחץ (:

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by darkdude,

בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, לאחר הטעינה הראשונית וההכנה למסך הראשי המחשב פשוט נסגר. מה אפשר לעשות? :s07:

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by gilloze,

האם אפשר לשחק נגד המחשב במשחק הזה? גם ללא סידיקי מקורי.?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by sheff2k1,

כפתור הdunk\lay up אף פעם לא מייצר לי דאנק. מה הסוד?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. הדמו קרס לי וגם המלא היום ראיתי שיצא דמו חדש שתיקנו בו את הקריסות http://www.gamershell.com/download_23484.shtml - Fixed some very important rendering issues with new ATI cards and drivers - Other fixes like crashes on certain configurations or even new solutions to some puzzles. והוא רץ לי טוב השאלה שלי אם יש תיקון למשחק המלא ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. Started by cb,

בהגדרות של המשחק עצמו לא ניתן לקבוע AA. יש לי AMD 3800+DC 2G RAM EN8800GT 512MB בכל מקרה,אני משחק על HIGH + 1280x1024-המשחק נראה מצויין ועובד מצויין על 60FPS קבוע. אני רוצה לקבוע AA דרך הדריוור של NVIDIA,ניסיתי,הגדרתי PES2008.EXE הגדרתי לו שיעקוף את הגדרות המשחק ויגדיר למשחק 2AA לא עבד 4AA לא עבד וכך הלאה.. למישו יש פיתרון?מציק לי המספרים המקווקווים על גבי השחקנים.תודה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. Started by Big_Guy7,

המשחק אופ"א צ'מפיונס ליג 06/07 עובד על ויסטה? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by שלומו,

שלום לכולם, צירפתי תמונה של סימס 2, שבו פתאום בזמן משחק יש שבירה של התמונה. מן קטעים הרוסים פתאום. המערכת ההפעלה שלי: ויסטה באנגלית כרטיס מסך: NVIDIA 6600 GT חיבור: AGP בדקתי בעוד שתיי מחשבים אחרים עם כרטיסי מסך: NVIDIA 7600 GT. 1 ATI 9600 XT. 2 ועם הכרטיסים האלו הכל עובד חלק אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה. שלומו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by dj_horse,

שלום! יש בעיה במשחק הזה. כול פעם שהוא נטען,באמצע זה ניתקע ומופיעה שגיאה של prism3d. האם אפשר לפתור את הבעיה ככה שיהיה אפשר להפעיל את המשחק בלי בעיות? ניסיתי שדרוג דרייבר לכרטיס מסך,אך זה לא עזר.[br]פורסם בתאריך: 12.10.2008 בשעה 17:00:12 ??

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by dark_zero,

אני מעוניין לדעת

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. שלום,אני צריך אתרים שיעזרו לי להבין איזה משחקים דורשים תשלום חודשי, איזה דורשים הכנסת דיסק לכונן בזמן משחק, איזה משחקים הוחרמו בישראל... האתר שיש בו את כל המשחקים זה מוביגיימס אבל יש בו פרטים? ושמעתי שיש משחקים שאפשר לשחק בהם רק בסרברים של ישראל ולא בינלאומי..זה נכון? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by haimon_v,

אני משחק כבר זמן רב, התקנתי את ההרחבה והגדרתי אותה ראשונה במוד מנג'ר. בכל זאת כשאני מריץ את המשחק הוא אומר לי none of the master files used in this save game are loded. returning to game אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by lader,

האם צריך את המשחק המקורי כדי לשחק בזה?

17. Started by The Ball,

בשלב הראשון לא הבנתי מה רוצים שאני אעשה... אני נעול בתוך חדר עם עם איזה בוט מטומטם ות'ריפיאו מחרטט לי בשכל כל פעם משהו חדש (בסגנון טוטרויל) וכשאני עושה את מה שהוא אומר, הוא חוזר על עצמו. מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצא משם? :[ ד"א, רק לי זה קורה שאם אני עושה equip ולדוגמא unequip לא קורה כלום? המשחק מלא באגים...

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by talisman,

אני מחפש משחקי פעולה/אסטרטגיה או מירוצים. אבל לא משחקים איטיים כדוגמת total war... אלא משחקי פעולה מהירים (כמו FEAR, call of duty וכו), או משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. אפשר גם מירוצי מכוניות טובים... כאלו אבל שכיף לשחק בהם על המחשב...

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by deannahum,

חבר'ה ! אני חייב עזרה דחוף... נכנסתי לפיר קומבט כמו כל יום שאני משחק בו ולפתע הגיעה ההודעה הזאת : בבקשה תעזרו לי לפתור אותה כי אני חייב לשחק במשחק דחוף

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. Started by pop153,

http://www.img-il.com/up/ymnmeiw2wyzj.jpg מה עושים פה?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. השאלה בכותרת, אני צריך את הפאץ' על מנת להתקין את התוספות.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by alex28,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשק זה Soldier of Fortune Payback אבל אני לא מוצא את דרשות של מחשק ??

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by 104952,

המכיוון שהמשחק פרוץ ואין לי CD KEY מקורי....איני יכול לשחק ברשת... היכן אני יכול להשיג סרברים פרוצים או סרברים שלא דורשים CD KEY מקורי?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by davidcohen,

חבר שלי הביא לי את החשבון שלו בסטים ויש לו שם את counter striek 1.6 עכשיו אני לוחץ עליו מקש ימני ואז install והוא תוך חמש דקות מגיע לסוף ואז כאילו א גומר את ההכנה, הנה תמונה : http://i14.tinypic.com/6286jo2.jpg הוא ככה כבר חמש דקות

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  25. Started by H.I.V,

המשחק מתחיל אני הולך לפתוח דלת וכשאני פותח אותה המשחק נתקע ותוך כמה שניות יש ריסט זה התחיל מאז שקניתי את הרדאון 9800 וזה גם קרה לחבר שלי שיש לו 9600 פרו משהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים