משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אחרי שאני משחרר את הבת ארובה מהבית ומתחיל לרוץ במעלה הנהר והורג מלא אנשים אני מגיע ל Cave System אבל המערה סגורה באבנים איך אני עובר את זה?!?!?! Plz Help
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה, משחק פשוט לא עולה לי.... אני התקנתי אותו הכל מקורי... ומשחק מנסה לעלות ואז יש מסך שחור וזה חוזר ל desktop. את מפרט אפשר לראות בצד.... הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים. (7.1)
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
אתם חושבים שבEDITOR יהיה אפשר נניח לבנות שלב ממש חדש? (הכוונה היא שזה לא יהיה באחד השלבים של המשחק אלא אם אפשר לבנות שלב מ0) ועוד שאלה אתם חושבים שיהיה אפשר לעשות נניח 2 קבוצות של חיילים שילחמו זה בזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תאריך יציאה באירופה: 13 באוקטובר (13.10.06) תאריך יציאה בצפון אמריקה (ארה"ב וקנדה): 20 בנובמבר (20.11.06) (לפי GameSpot). http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12761 לא ראיתי חדשה דומה באתרים מחו"ל או בגיימר, כנראה שויגיימס ראו את ההודעה לפני.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תישמעו היום חבר הביא לי תמישחק Prince of Persia T2T [אני חייב לציין שהמישחק מקורי לחלוטין],וכשאני מדליק אותו התפריט בריבועים ואי אפשר להבין כלום,אחרי שאני מפעיל את המישחק יש את סרט הכניסה והכול בסדר,אבל כשמישחק מתחיל הכול בריבועים ואי אפשר להבין כלום,מה הבעיה? ניסיתי להוריד את ה OC אבל לא עוזר. עריכה:אוקי פתרתי את הבעיה,התקנתי את הדרייבר החדש ש ATI 5.12
-
בהגדרות אודיו של המישחק ישנה אפשרות לסמן וי בשתי אפשרויות שאיני מבין את פישרם 1) HARDWARE MIXING 2) ENABLE EAX 2.0 אשמח לקבל הסבר על הפונקציות האלו תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
באמת משחק גדול למרות שהוא קצר בטירוף אני לא הפסקתי לצחוק כמעט כל השלוש שעות שלקח לי לסיים אותו בהחלט שווה את ה 9$ שהוא עולה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים כדוגמת קרייסיס ביושוק AC GOW ובבקשה שלא להזכיר אסטרטגיה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
שלום אז ככה, כשאני משחק בIndigo Prophecy רוב הזמן הוא עובד בסדר אבל לפעמים יש תקיעות כאלה שהמשחק נעצר לשנייה שתיים וממשיך ויש קטעים מסוימים שבהם פתאום המשחק נהיה איטי במיוחד ונתקע למשך מספר שניות ואף יותר. הבעיה קיימת על שני מחשבים שונים שניסיתי להפעיל את המשחק עליהם והתקיעות בדיוק באותם קטעים. הנה המפרטים: מחשב 1: Pentium 4 3.0GHz 1GB RAM GeForce 6800GS - forceware 84.21 Win XP Pro מחשב 2: Pentium 4 2.8GHz 768MB RAM GeForce 5200 - forceware 66.93 Win XP Pro תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ישר שמתי לב שהבניינים שמהווים חלק מהתפאורה בחצי חיים 2 נראים קצת כמו מוסקבה... בשלב השלישי או רביעי נתקלתי בשני שלטים שכתובים ברוסית(מצורפים). מישהו יודע מה הסיפור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות את Heroes V. הסיבה העיקרית היא שנמאס לשחק בשלוש עם חברים וצריך שינוי. אז השאלה היא- כדי לשחק עם חברים(קמפיין לא ממש מעניין אותי) כדאי יותר לקנות את Tribes of the east או את המשחק הרגיל? Tribes כולל גם את הגמדים ועורך המפות הרנדומלי או שיש את זה רק בהרחבה השנייה?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה במשחק.... איך שאני מפעיל אותו יש את הסרטונים (של החברות והמשחק) בהתחלה.....אם אני לא מעביר אותם מהר, אז אני פתאום מתחיל לראות ריבועים כאלה והמשחק נסגר ומחזיר אותי לוינדוס. בעיה שניה: אחרי שהעברתי את הסרטונים בהתחלה, אני מגיע לתפריט, ובו אני שומע מן רעשים מוזרים ביחד עם המוזיקה שאמורה להיות, ואם אני משתהה עליו יותר מידי זמן המשחק גם זורק אותי ישר לוינדוס. הדבר המוזר הוא שהדבר היחיד שעובד טוב בלי בעיות זה הקטע של המשחק עצמו! אני יכול לשחק שעה, וכל עוד אני לא אשאר בתפריט יותר מחצי דקה, לא תהיה שום בעיה. אבל הקטע שאני צריך קצת את התפריט, וגם בא לי לראות את הסירטונים בלי בעיה.... אין לי מושג מה הבעיה, זה לא קורה שלי בשום משחק אחר.....המחשב שלי בהחלט אמור ל…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
האם ישנה דרך לשחק במסך מלא רגיל כמו בפיפא? ניסיתי לכבות את לוח התוצאה ותצוגת השחקנים אבל זה פשוט משאיר את השוליים השחורים האלה ריקים.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היום בבוקר הצלחתי להתחבר, הכל פעל מצויין ופתאום אני עושה ריסט למחשב ומאז לא משנה מה אני מנסה לעשות זה כותב לי connection reset ולא מתחבר לשרתים.... ניסיתי להוריד פיירוול, להגדיר אותו... האמת אני ממש לא יודע מה לעשות!! למישהו יש מושג מה עושים?? :'( :'(
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) והייתי רוצה לראות אם יש כאן אנשים שיהיו מעוניינים... אני הוסיף פרטים אם יהיה עניין.... אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המשחק הוא פיטר פן כשאני פשוט לוחץ על קובץ ה go.exe או pan.exe המשחק אומנם עולה אבל פועל ממש ממש ממש לאט ובסופו של דבר נתקע ולא שומעים כלום. הורדתי את התוכנה dosbox אבל לא ממש הבנתי איך להשתמש בה למרות שקראתי את ה faq מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי בדיוק את המשחק וברגע שבאתי להפעיל אותו הוא נכנס, ואז יוצא חזרה. מישהו מכיר את הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בסורס [מפרט חתימה] אני מקבל המארק 6.4K אבל בסורס וב 1.6 הביצועים גרועים 30-50 FPS הזיכרון אנכי מבוטל.. מה זה יכול ליהות? מפרט AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לסטים והוא רושם לי updating steam והוא לא מעדכן הוא עושה לי בעיית התחברות .....תעזרו לי בבקשה[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 19:01:05 והדפדפן כן פועל לי.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-