משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אין לי ממש מקום בכונן , אז רציתי לשאול אם קרסיס יעבוד לי נורמלי... כי חבל סתם להוריד (אין ממש מקום בכונן) יש לי מחשב: מעבד duo core e6550 2.3 זכרון 2 GB כרטיס מסך ג'יפרוס 8600 GT תודה...
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1037665 כנסו לפרטים נוספים. השרת כבר באויר ואתם מוזמנים להכנס!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הנה איפה שאני לא יודעת מה לעשות היה איש שאמר לי שיש משהו שמפריד בן הנוסעים לחיילים ושאני צריכה לירות בבר אבל לא הבנתי כלום מזה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
האם המשחק הראשון דרוש כדי להפעיל אותו או שזה משחק משל עצמו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום אני משחק במשחק ויש לי מקלדת של מיקרוסופט ככה שיש לי כפתורי ווליום במקלדת וכל זה כל פעם שאני מגביה מנמיך לוחץ על מקש כלשהו של המקלדת שלא קשור למשחק אז המשחק עובר להיות במקום על מסך מלא אז על חלון רגיל ככה שאני רואה את השולחן עבודה ובחלון קטן את המשחק... יש איזה פתרון לבעיה זו ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה, משחק פשוט לא עולה לי.... אני התקנתי אותו הכל מקורי... ומשחק מנסה לעלות ואז יש מסך שחור וזה חוזר ל desktop. את מפרט אפשר לראות בצד.... הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים. (7.1)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/index.html?tag=tabs;summary שמעתם על המשחק הזה? אישית אני מצפה לו !
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
תאריך יציאה באירופה: 13 באוקטובר (13.10.06) תאריך יציאה בצפון אמריקה (ארה"ב וקנדה): 20 בנובמבר (20.11.06) (לפי GameSpot). http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12761 לא ראיתי חדשה דומה באתרים מחו"ל או בגיימר, כנראה שויגיימס ראו את ההודעה לפני.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
למי יש אותו? מי משחק בו מי הצליח לשחק בהרחבה?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
לגבי Need For Speed Carbon מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד את המשחק... ויש משהו כמו 42 חלקים? יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!! תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי את המשחק המצוין הזה: SHade: Wrath of Angels. עכשיו למי שמכיר אז אני נתקעתי במגדל (TOWER) קצת אחרי שמקבלים את הרובה חיצים. אחרי שהורגים את העכביש הגדול. איפה שצריך להרקיב את החלקים של הלב ולהעיר את החור שאמור להתעצבן מזה. עכשיו קניתי כבר 2 קסמים אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בהם, אחד זה כדורי אש כאלה ואחד זה Cloud of Imortality. א. אם מישהו יכול לתת טיפ על קסמים אני ישמח או בכלל טיפים ל DEMON. ב. טיפים על החרב כמו שמחזיקים בהגנה ואז התקפה והחרב נטענת והמקות נהיות חזקות. בגדול אני תקוע שם כי יש שם מלא אויבים חזקים והם פשוט קורעים אותי. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכל אלה שלא מבינים כלכך מה קורה, אז יש בעיית התחברות אחרי העדכון, הם כותבים שהם עובדים על זה ומעבר לכך אין שום מידע. לא להילחץ (:
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
אני מחפש משחקים כדוגמת קרייסיס ביושוק AC GOW ובבקשה שלא להזכיר אסטרטגיה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ראיתי את המשחק במחיר נחמד מאוד בסטים (15 דולר ~ 50 שקל) ואני רוצה לדעת אם יש עדיין אנשים שמשחקים בו.. יצא כבר UT3, אבל המחשב המסכן שלי בקושי סוחב אותו.. אז אני מעדיף לשחק ב2004 אם הוא שווה את זה.. ובנוסף, מה ההבדל בין הגרסה הרגילה ל- Editor's Choice? (בסטים מוכרים את הEditor's Choice...)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אז ככה, כשאני משחק בIndigo Prophecy רוב הזמן הוא עובד בסדר אבל לפעמים יש תקיעות כאלה שהמשחק נעצר לשנייה שתיים וממשיך ויש קטעים מסוימים שבהם פתאום המשחק נהיה איטי במיוחד ונתקע למשך מספר שניות ואף יותר. הבעיה קיימת על שני מחשבים שונים שניסיתי להפעיל את המשחק עליהם והתקיעות בדיוק באותם קטעים. הנה המפרטים: מחשב 1: Pentium 4 3.0GHz 1GB RAM GeForce 6800GS - forceware 84.21 Win XP Pro מחשב 2: Pentium 4 2.8GHz 768MB RAM GeForce 5200 - forceware 66.93 Win XP Pro תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מישהו שיחק בשילוב הזה? משום מה כשאני משחק עם הכרטיס הזה, רק הבסיסים של הבתים נראים כאשר אני זז מזוית גבוהה ומשוטט בחלקי העיר....ברגע שאני נעצר, הבתים נראים נורמלי. מישהו מכיר את התופעה? אציין שזה לא קורה אצלי עם GF2 וGF4 הישנים.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
חזרתי לימים הטובים של WARCRAFT3 ואני רוצה לשחק ברשת.. מישהו מכיר שרת פרוץ?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המשחק אופ"א צ'מפיונס ליג 06/07 עובד על ויסטה? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם , התחלתי לשחק לפני שבוע RE4 למחשב , אני נהנה מאוד בנתיים אבל יש לי כמה שאלות למבינים בנושא - 1) האם כדאי לי להשתמש רק בשוטגאן וב HANDGUN ולשפר אותם....או לקנות כל הזמן נשקים חדשים? 2) בשביל מה אני צריך לאסוף את כל האוצרות שבמפה? הם יתנו לי משהו? או שסתם הם פשוט שווים הרבה כסף? 3) מצאתי BEERSTIN ומצאתי שתי אבנים בשם CATSEYE. חיברתי אותם לBEERSTIN , ולא קרה כלום, האם אני צריך למצוא אחד נוסף? ומה יצא לי בסוף ( לא איכפת לי אם זה יהיה ספוליר ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מי רוצה נגדי NHL 2004 ברשת??? מי שרוצה:155302208
-
יצא המשחק המלא מישהו כבר שיחק בוא או ראה ביקורות עליו? איך השינוים? והשאלה הגדולה FIFA07 או PES6?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-