משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8665 זה מיספר מאוד טוב אבל חשבתי שהם מכרו הרבה יותר ואין לי מושג אם הם כללו תLITE או לא אני יודע שביפן הם מכרו יותר מ10 מיליון כולל הLITE ועברו באירופה ת5 ככה שזה משאיר 6 לארצות הברית בכל מיקרה המכירות שלהם יתחזקו מאוד מאז הLITE ואני מקווה שהם ימכרו הרבה יותר ודרך אגב זה מכרו ולא שלחו
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על hal life 1.מתי יצא half life 1 ? 2. מה זה בדיוק half life 1 source addon ? 3.מתי יצא half life 2 ? 4. מתי יצא half life 2 :episode one? 5. מתי ייצא half life 2 : episode 2 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הוא אומר לי שמשחק לא מותקן והוא כן מותקן! והוא מותקן לתיקיה של הברירת מחדל(PROGRAM FILES)... מה לעשות!? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
מה עושים עם הדיסק בונוס די.וי.די של ההתקנה של black edition ? יש לי אותו סתם ? יש בו כמה סרטים ואודיו שחלקם אני לא יכול להפעיל.. זה עובד דרך המשחק או משהו ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים מצאתי אצלי בבית קופסא סגורה של המשחק ששחכתי ממנה לגמרי . התקנתי ונתקעתי באיזה שלב ואני צריך את עזרתכם אז ככה הגעתי לחדר במעבר הזמן וקיבלתי כוח להחזיר את הזמן אחורה לאיזה 8 שניות ואחרי כמה דקות התקדמתי והגעתי לעוד חדר מעבר בזמן אבל או לא פועל ואני לא יכול לחזור אחורה בגלל שאין שם אפשרות לרדת למטה (חשוב לציין שאני בתחילת המשחק ) מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך אני מגיע להגדרות וידאו המתקדמות במשחק? כל מה שיש זה רזולוציה ובהירות! איך אני נכנס להגדרות יותר רחבות על וידאו במשחק?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ב WORLD CUP החדש אני מנסה לשנות את הרזולוציה אבל משום מה היא לא משתנה ... אני חייב לשנות את זה לרזולוציה של 1280x1024 אחרת רואים מגעיל יש איזה שהיא דרך אחרת לשנות את זה ? אולי ידנית דרך קבצי המערכת של זה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בואו לראות מה תקבלו במסגרת מינוי הפרימיום שלכם אצל מיקרוסופט, סוני ואמאזון בחודש שחותם את השנהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מכניס את הדיסק לוחץ התקנה ואז מופיע החלון הזה:
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
קניתי את השלט הנ"ל עם החיבור שמחברים למחשב בכדי שאוכל לשחק ב-PC שלי עם השלט של ה-XBOX360. התקנתי את הדרייבר ולחצתי על הכפתור בשלט ובמקלט שלו והוא זיהה אותו אבל שאני משחק GRAW2 ומנסה עם השלט כלום לא קורה. האם פיספסתי משהו ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
*כותרת*
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת והכול עובד מצוין חוץ מזה שאנשים לא יכולים להיכנס למשחק איך אני מסדר את זה שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
משהו הגיע לשם? ניסיתי מספר פעמים ולמרות שאני במקסימום stamina (לדעתי) אני לא מצליח.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מאפו אפשר להןריד את הDEMO של COMPANY OF HEROUS ב מהירות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/index.html?tag=tabs;summary שמעתם על המשחק הזה? אישית אני מצפה לו !
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) והייתי רוצה לראות אם יש כאן אנשים שיהיו מעוניינים... אני הוסיף פרטים אם יהיה עניין.... אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
למי יש אותו? מי משחק בו מי הצליח לשחק בהרחבה?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי גיימפאד RUMBLAEPAD2 הוא עובד בדקתי.. אבל במשחק.. DIRT.. הוא פעם עובד פעם לא.. והגדרתי כפתורים.. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל. שיחקתי בדמו והוא עבד מצויין... המשחק המלא בקושי זז... אולי יש פאצ' או משהו?? תודה~!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
איך אפשר להיכנס לבסיס הצבאי בלי לעורר את כל העולם וגם בלי קודים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-