משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
כשכבר היינו משוכנעים כי חיסולה הסופי הוא בלתי נמנע, הגיע הרענון שגרם לכדור השלג להתחיל בגלגולו - וכעת נראה כי סדרת משחקי Age of Empires עושה קאמבק, ובענק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שנים של דשדוש, בענקית הטכנולוגיה מקווים להחזיר לעצמם מעמד של מעצמת גיימינג עם רכישה של חמש מפתחות משחקים צעירות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
-
תמיד רציתי לשחק משחק מרובה משתתפים, תמיד שמעתי חוויות מהשתתפות במשחק כזה אבל אף פעם לא יצא לי ממש לשחק, עכשיו ששידרגתי את המחשב ויש לי משחק מלחמה שנראה לי ממש כיף לשחק ברשת הייתי רוצה לדעת איך אני נכנס לזה. מקווה שתעזרו לי תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לשדרג את המחשב שלי לקראת BF4. כרגע המפרט הוא: i5-2500 CPU 3.30Ghz 3.60 Ghz 8G 1333 DDR3 Gigabyte Geforce 630 GT 1 GB TB1.5 WD Caviar Black אני חושב לשדרג את המעבד ל i7 וכרטיס מסך ליותר חזק..GTX עם 2 GB. מה אתם אומרים? יספיק בשביל להריץ את BF4 במקסימום? או אם לא במקסימום אז לפחות על הגדרות גבוהות ב FPS גבוה?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הגרסה החדשה הבאה של הקונסולה ההיברידית המפורסמת נוחתת רשמית באמצע החודש הבא, אך ניתן לשריין לעצמכם יחידה כבר עכשיו - בתמורה לכ-1,800 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת ה-ROG Ally X מקבלת טיזר שמבטיח חיי סוללה וביצועים משופרים משמעותית, לפני השקה שצפויה במהלך החודש הבאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 320 צפיות
- 1 follower
-
-
שימו לב, שוחרר פלאג אין חדש לאמולטור PCSX2 שגורם לאמולטור לרוץ ברמה גבוהה ביותר בדיוק כמו על הPS2! לפלאג אין קוראים: ZeroGS KOSMOS 0.95. לפרטים נוספים והרבה תמונות שמראות שהמשחקים רצים במספר פריימים גבוה מאוד: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=113588 שווה להתחיל לשדרג את המחשב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבחירות של גולשי פלטפורמת הגיימינג הענקית עשויות להפתיע אתכם במספר היבטים - אך לא בקטגוריה הראשית והחשובה ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
- 2 followers
-
-
שאלתי לפני איזה חודש על איזהשהי בעייה שהייתה לי ב-REVOLT (ולא קיבלתי אף תשובה נורמלית האמת). הבעיה הייתה שבכל פעם שהמשחק מתחיל - אז אין את הספירה של ה-3,2,1 GO! המירוץ מתחיל ישר אחרי הטעינה. כתבתי גם, שזה לא קורה בפעם הראשונה שמפעילים את המשחק, שהרי בפעם הראשונה זה כן סופר. מה שהשתנה זה, שגיליתי משהו: כאשר הטעינה של השלב היא מהירה (כמו בפעם הראשונה שהיא עורכת גג 3 שניות), אז זה כן סופר, וכשהטעינה איטית אז זה כאילו המשחק (והספירה) מתחיל לרוץ עוד לפני שזה גמר לטעון, וכשזה גומר לטעון אז זה כאילו כבר ספר, והמירוץ מתחיל ישר. (מקווה שהבנתם - זה קצת מסובך האמת). מה שלא ברור לי, זה למה בפעם השנייה ומעלה שאני מתחיל מירוץ אז הטעינה איטית ובפעם הראשונה היא בסדר? גם גיליתי, שהטעינה ת…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
צמד המשחקים הראשונים בסדרת Tony Hawk's Pro Skater האגדית יזכו לגרסאות מודרניות שנבנו מחדש - לאחר שנים של כשלונות צורמים אשר קברו את המותג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הפרק הראשון בסדרה המצליחה מבית מיקרוסופט זמין כעת במחשבים האישיים בגרסת ה-Anniversary המעודכנת שלו - עם לא מעט תלונות מצד מעריצים וותיקים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אפשר מישהו שממונה עליהם לדבר איתי בדחיפות על שטויות שהם עושים על קאפ עם פרסים של 5 אלף שקל. פתחתי כבר תנושא והם הבטיחו שיטפלו בזה ושאני ימחק תנושא אך הם שיקרו והינה אני שוב. steam:yonaben100 Teamspeak : blws עדיף שנדבר בTS כי יש הרבה מה לומר על הניהול הכושל (ברמה מפחידה) של המנהלים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שאני מקבל כשאני ניגש ל BFHQ... בטח מדובר בעוד פריצה זדונית וזה רק עניין של זמן עד שיפתרו גם אותה. http://img124.imageshack.us/my.php?image=fkdup1jz.png
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הפעם בבנק. אני משיג את המפתחות מהמנהל, הורג את כולם אבל הכספות לא נפתחת(הדלתות עם הסורגים האלה נעולות!) מה עושים? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
עם תמיכה במערכות הפעלה ורזולוציות מודרניות, ללא מיקרו-עסקאות בכסף אמיתי וללא שינויים מיותרים למשחקיות (אנחנו מקווים) - ה-Remaster של משחקי האסטרטגיה מבית Westwood מתקרב לכתבה
-
- 15 תגובות
- 11.8k צפיות
- 3 followers
-
-
המלך הבלתי מעורער של משחקי האסטרטגיה בתורות חוזר לסיבוב חדש בחודש אוקטובר הקרוב, וינסה לקרוץ לקהל יעד חדש ומגוון יותר הכרזה מעניינת נוספת מגיעה בימים אלו עבור חובבי הגיימינג במחשבים האישיים – Firaxis Games, אשר השיקה רק לפני כמה חודשים את XCOM 2 אשר זכה לפופולריות בלתי מבוטלת, למרות כמה וכמה בעיות ומגבלות טכניות בלתי צפויות שליוו אותו, הכריזה על הכותר הבא בסדרת Civilization הנודעת, אשר יגיע לקראת סוף השנה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%9A-civilization-6-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3-%D7%95%D7%99%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%91/
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בואו להכיר את הכותרים שהדגימו מודעות בלתי צפויה ליקום שבו הם נמצאים, והפכו לאגדיים תודות לכך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במקביל להכרזה על אבן דרך מרשימה של פופולריות, Bethesda משחררת את חבילת הטקסטורות המשופרות הענקית עבור כותר התפקידים הפוסט-אפוקליפטי שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הטריד אותי במייל כבר מספר שבועות אתר בשם Kinguin ולא היה לי מושג במה מדובר... מדתבר שזה אתר "חדש" של חנות בשם G2Play (אשר מוכרת סי די קי לסטים ואוריג'ן ורכשתי מהם מספר פעמים בעבר). אז מה הסיפור של האתר? כמו eBay שכזה לCD-Keys של משחקים עבור Origin \ Steam וכולי. כל משחק שתחפשו ייתן לכם השוואה בין מספר מוכרים ובסוף התשלום עובר דרך האתר למוכר, ממה שהבנתי יש מכירות פומביות וגם כל מיני תוכניות "פרסם אותנו קבל כסף מתנה" למיניהם. קניתי היום את Dragon Age: Origin - Ultimate Edition ואת Dragon Age 2 עם בלאק אמפוריום ב70 שקל... זיל הזול בהתחשב בכך שOrigins לבד בחנות של EA עולה 120 שקל..... התשלום, ההרשמה וכל התהליך לקח דקות בודדות. לאחר ההזמנה קיבלתי במייל את הקודים של המשחקים עב…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.games.sk/abeceda.shtml ואל תגידו לאף אחד שאני סיפרתי לכם :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני נהנה לשחק במשחקי מרוצים, אבל עד עכשיו לא היה לי אף פעם הגה. ולאחר שקניתי Project Cars, החלטתי שאני חייב אחד. הזמנתי מKSP את ההגה של Logitech מודל Force GT, אבל הבנתי שהדוושות זולות, רק 2 דוושות במקום 3, ומוט ההילוכים גם מאוד זול. אז השאלה, האם שווה להשקיע עוד 600 שקל ולקנות את G27 ב1500-1600 שקל? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמעט כל התותחים הכי כבדים של חברת EA Games מגוייסים על מנת להפוך את משחק הפעולה החדש להצלחת ענק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
עוד מעט מגיע אלינו FC2 ו גם BIA שיצא לא מזמן כבר כאן. בחודש האחרון, אחרי 3 חודש של עבודה עם הWindows ומספר וירוסים, נראה כי הביצועים קצת ירדו, במספר משחקים, חשים את זה בעיקר ב Warhead... שווה לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקורי אבל הבנתי שגם בגרסת המקור יש לאגים ותקיעות....יש למישו פיתרון לזה?
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-