עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אנשים עזרה אני נואש כבר serious sam 2 לא מצליח לעבור קטע כזה אם עכבישים והם מופיעים כל הזמן אני לא יודע מה לעשות במשימה רשום שצריך להיכנס לעיר אבל אין לי מושג איך ניסיתי הכל אני על כלי רכב מרחף שיורה, משמיד עכביש באים עוד 2 אין לי מושג מה לעשות קודים יתקבלו בברכה והסבר להפעלתם תודה לעונים מראש

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. ליגת 2007 מסודרת עם מארגנים מנוסים אשר אירגנו בעבר כבר 2 טורנירים של פיפא (מונדיאל ו2006) כל הפרטים באתר: http://www.fifa-il.vez.co.il באתר יש גם הורדה של המשחק וגם טלאים ועוד.... יש לנו גם ערוץ במירק : Fifa.07 להרשמה מהירה אייסי קי:330359325 , 244558519 נ.ב. לאדמין - הטורניר הקודם שהיה פה נגמר , ההרשמה הסתיימה שם....אז פתחתי טורניר חדש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by eladbu,

איך אני מגיע להגדרות וידאו המתקדמות במשחק? כל מה שיש זה רזולוציה ובהירות! איך אני נכנס להגדרות יותר רחבות על וידאו במשחק?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. המשחק עולה הכל טוב ויפה בחרתי מפה והכל ובסוף הטעינה של המפה זה יוצא מהמשחק המשחק לא עובד עם MX440?(כי יש לי את הכרטיס המסריח הזה לצערי) יש דרך להפעיל?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  5. התחלתי את המישחק ואני בתוך הבית . אחרי שהייתי בכל החדרים אני רוצה לצאת מהדלת הראשית אך הידית נעלמה ואין לי מושג איך לצאת מהבית.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by DOGMA,

משחק הסימולציה החדש מהיוצרים של Darwinia המהולל. It's s full sacle thermonuclear war, no one can win. but you can try to lose the least... אם כן מישהו מעוניין במשחק ברשת? אני חייב לציין שאלה ה65 שקל(14.99 דולר עלות המשחק) וה65MB(גודל המשחק) הכי טובים שבזבזתי בחיים שלי.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by קובי 1980,

הורדתי את הפאט' מאתר הבית של המשחק (הורדתי את הקובץ המתאים כמובן) זה קובץ ענקי של יותר מ400 מגה. לאחר שאני "מחלץ" את הקובץ אני מקבל הודעת שגיאה "wrong cd key " מישהו יכול לעזור בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Dr Hardware,

היי אני מחפש משחקים בסגנון Deadly Dozen, Raven Shield למי שלא הבין... זה משחקים שאתה שולט על קבוצת חיילים בבת אחת, כל אחד והכישורים שלו, ואתה יכול להחליף ביניהם... יש צלף גאנר, וכו'... מה המשחקים הכי חדשים בסגנון הזה, ומה המשחק הכי טוב בסגנון הזה.. בקיצור המלצות תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. אני וחברים שלי רוצים לשחק במשחק ברשת וזה עובד סבבה וזה, רק שאי אפשר לשחק עם כל הצבאות, ואפשר רק עם שניים, מישהו יודע למה? ואולי איך אפשר לשחק עם כולם? כי הרי ברגיל(לא ברשת) אפשר לשחק עם כולם.. תודה רבה =]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. החנות המקוונת שגם מחלקת חלק מההכנסות לצדקה חוגגת יום הולדת שני עם מגוון הנחות לגמרי לא רעות לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-משחקים-נאים-לרגל-החורף-בחנות-ה-humble-store/

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by ziniortal,

היי חברה וחג סוכות שמח, אני זקוקה לעזרה הורדתי את המשחק 3d worms אבל אני לא מצליחה לשחק איתו הוא מבקש להכניס דיסק.... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפצח את הקוד..... גירסת המשחק היא 1.0.0.1 יכול להיות שאני זקוקה לסיראל או קראק?????????????? תודה ויום טוב לכולכם

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3015 חמוד ביותר

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by messi,

התקנתי לאחותי סימס 2 חיי לילה וכשעובר 20 דקות מאז שהיא משחקת אז המשחק נתקע ולא זז המשחק פשוט תקוע ובכלל לא זז יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by lader,

שווה לשחק ב Devil May Cry 3:Special Eddition בגירסת המחשב האישי?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  15. אורח Si-Nom

חיפשתי ברגיסטרי אבל לא מצאתי,ובגוגל כול מה שמצאתי זה טרויינים

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by *NightMare,

התקנתי וכל הלך טוב... ושאני מנסה להפעיל אני מקבל הודעה כזאת... מה אני עושה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. Started by LazyBoy,

התערוכה מתקיימת בתאריכים 10-13 ליולי. ובלי להכביר מילים, נעבור למשחקים: E3 07: Starcraft II Impressions - A Few More Details http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/news.html?sid=6174202&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;3 E3 07: Assassin's Creed Hands-On http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6174179&pid=935316&tag=topslot;title;3 E3 07: BioShock Updated Hands-On http://www.gamespot.com/pc/action/bioshock/news.html?sid=6174241&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;2 E3 07: World of Warcraft Content Upate Impressions - The Dungeon of Zul'Aman http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofwar…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. Started by 104952,

אהלן, יש לי בעיה - ואולי מישהו מכם יוכל לעזור. יש לי פלייסטיישן2 חביב (אבל יפני) עם צ'יפ מאעפן (S-BOX) והחלטתי שלחבר לו HD יהפוך אותו להרבה יותר כיפי ושימושי. ניסיתי באמצעות winHIIP וגם באמצעות HDLDUMB להתקין images על הכונן ואז העברתי אותו לפלייסטיישן והרצתי HDloader שצרבתי על דיסק (לא באמצעות memory card exploit) הHDL רואה את ההארדדיסק ואת הImages שמותקנים עליו אבל נסיון להריץ את המשחקים מביא מסך שחור ועצוב. אין לי מושג מה הבעיה, למישהו מכם יש נסיון בעסק? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. אם אני מתקין משחקים בD ואז רוצה לפרמט את הוינדוס שנמצא בC עכשיו אחרי הפירמוט אני אצתרך להתקין את המשחקים שוב?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by compman112,

למי יש אותו? מי משחק בו מי הצליח לשחק בהרחבה?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by Salwaby,

מה עושים עם הדיסק בונוס די.וי.די של ההתקנה של black edition ? יש לי אותו סתם ? יש בו כמה סרטים ואודיו שחלקם אני לא יכול להפעיל.. זה עובד דרך המשחק או משהו ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Rhx,

שלום, אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אפשר להעביר. ובכן, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לראוטר, בקיצור יש רשת. עכשיו, אני רוצה לעשות משחק בין שני המחשבים אבל לא דרך הDirect IP, כיוון שיש לאגים וזה לוקח יותר זמן. אז רציתי לשאול אם אפשר לעשות משחק בין שני המחשבים בלי לאגים שיעבוד חלק, אם מישהו מכיר את האופציה - אשמח לעזרה. אני לא חושב שהסברתי את עצמי כ"כ טוב, אבל מי שהבין אז אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by omry3000,

שלום! אני התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס ויסטה. התקנתי את המשחק ביושוק והופיעה לי שגיאה שאומרת -- "הפעלת הישום נכשלה מאחר שתצורת "זה לצד זה" שלו שגויה. נא עיין ביומן האירועים של הישום לקבלת מידע נוסף". מישהו יכול לעזור לי? וגם רציתי לדעת אם הויסטה מגיע עם DX10 מובנה או שצריך להתקין אותו? הכרטיס שלי הוא GeForce 8800GTS תומך DX10 ואני לא יודע איך להתקין את הDX10. תודה!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by play_boy,

הגעתי לשלב 7 במישחקק במשימה האחרונה אתה צריך לפוצץץ תטנקק ולהרוג 3 אנשים אני עושה את זהה ואז אמור להיות סירטון מעבר לשלב הבא ואצלי אין את זה ניסית להתקין תמישחק מחדש לא עזור ניסיתי להתחיל תמשימה כמה פעמים מחדש כי חשבתי שאוליי עשיתי משהו לא נכון במשימה אבל כלום לא עוזרר תעזרוווו בבקשה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. Started by arik_mesh,

שלום :] יש לי נייד של גיגבייט דואלקור 1.8 גיגה זיכרון אני מנסה להעלות את המשחק סימס 2, הוא מעלה את התחלה אבל לא נכנס למשחק עצמו :\ מה עושיםם?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים