משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מה זה אומר אם המשחק עובד בMENU לאט ושאני מתחיל לשחק זה עובד מהר(גם הסירטונים עובדים לאט)
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
חיפשתי בגוגל זה לא ממש נתן לי ריפלי...אני מדבר על ריפליי של חבילת ההרחבה...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אם לא שמתם לא לכותרת... **ספוילר** אז התחלתי לעשות חיים עם 4 panzerkleins ולהרוג את כל מה שזז, כשמגיע מנהל המתקן... אני הורג אותו, שומע את הקטע שהמפעל הולך להתפוצץ, תופס את הגופה שלו ובורח משם. כל האנשים שלי היו כבר מספיק רחוק כשהמתקן התפוצץ, אבל אז קיבלתי הודעת "game over". WTF?! מה הייתי אמור לעשות? לתת לו להמשיך להסתובב ולירות טילים על כל מה שזז?!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי אני מחפש משחקים בסגנון Deadly Dozen, Raven Shield למי שלא הבין... זה משחקים שאתה שולט על קבוצת חיילים בבת אחת, כל אחד והכישורים שלו, ואתה יכול להחליף ביניהם... יש צלף גאנר, וכו'... מה המשחקים הכי חדשים בסגנון הזה, ומה המשחק הכי טוב בסגנון הזה.. בקיצור המלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת והכול עובד מצוין חוץ מזה שאנשים לא יכולים להיכנס למשחק איך אני מסדר את זה שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חשבתי לארגן פה משחק ב-Company Of Heroes. 8 שחקנים ישראלים בסרבר 4vs4 (כמובן שיהיה פינג נמוך, זה מה שהכי כיף פה ;D). כל אחד יירשום פה את הדרישות: *כינוי במולטי *מס' אייסיקיו/מסנג'ר *ה-Level שלו (זה כדיי לאזן בין הקבוצות). לגביי- כינוי: XCrossFireX מס' אייסיקיו/מסנג'ר: 279188637/kfirlion15@walla.com דרגה: 2 Axis Level 1/Allies Level. (65 הפסדים/46 ניצחונות) המשחק יהיה ביום שהשחקנים פה ייקבעו בייחד.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רוצים גישה אל חלק מהקטלוג העשיר של החברה הצרפתית מבלי לשלם כמעט 80 שקלים בכל חודש? כעת יש הצעה חדשה שתנסה להרחיב את קהל היעד של שירות ה-Ubisoft+לכתבה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
- 2 followers
-
-
-
32 שחקנים 199.203.56.35:16567 מקווים שהוא יהפוך ל 2142 יאפי!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לפני כמה ימים מצאתי אצלי בבית קופסא סגורה של המשחק ששחכתי ממנה לגמרי . התקנתי ונתקעתי באיזה שלב ואני צריך את עזרתכם אז ככה הגעתי לחדר במעבר הזמן וקיבלתי כוח להחזיר את הזמן אחורה לאיזה 8 שניות ואחרי כמה דקות התקדמתי והגעתי לעוד חדר מעבר בזמן אבל או לא פועל ואני לא יכול לחזור אחורה בגלל שאין שם אפשרות לרדת למטה (חשוב לציין שאני בתחילת המשחק ) מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ב WORLD CUP החדש אני מנסה לשנות את הרזולוציה אבל משום מה היא לא משתנה ... אני חייב לשנות את זה לרזולוציה של 1280x1024 אחרת רואים מגעיל יש איזה שהיא דרך אחרת לשנות את זה ? אולי ידנית דרך קבצי המערכת של זה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איך אני יוצר משתמש אונליין למשחק: TmNations בתודה!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אין לי ממש מקום בכונן , אז רציתי לשאול אם קרסיס יעבוד לי נורמלי... כי חבל סתם להוריד (אין ממש מקום בכונן) יש לי מחשב: מעבד duo core e6550 2.3 זכרון 2 GB כרטיס מסך ג'יפרוס 8600 GT תודה...
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
המשחק מתחיל אני הולך לפתוח דלת וכשאני פותח אותה המשחק נתקע ותוך כמה שניות יש ריסט זה התחיל מאז שקניתי את הרדאון 9800 וזה גם קרה לחבר שלי שיש לו 9600 פרו משהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חבר יכול להביא לי את המשחק הנ"ל מגרמניה, בערך בשליש מחיר מהארץ. השאלה היא האם יש דרך לתרגם את המשחק מגרמנית לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
עידכנתי את הפאץ' האחרון V1.35 ועדיין כשאני נכנס למשחק ברשת ,יש לא מעט מפות שאני נאלץ להוריד וזה יורד ל-א-ט.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום אני משחק במשחק ויש לי מקלדת של מיקרוסופט ככה שיש לי כפתורי ווליום במקלדת וכל זה כל פעם שאני מגביה מנמיך לוחץ על מקש כלשהו של המקלדת שלא קשור למשחק אז המשחק עובר להיות במקום על מסך מלא אז על חלון רגיל ככה שאני רואה את השולחן עבודה ובחלון קטן את המשחק... יש איזה פתרון לבעיה זו ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אם כן, אנא אמרו לי אם יש שיפור בפינגים עם אירופה או ארה"ב במשחקים לעומת קודם - אם יש שחקני CS - אז זה מה שמעניין אותי - תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שווה לשחק ב Devil May Cry 3:Special Eddition בגירסת המחשב האישי?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על hal life 1.מתי יצא half life 1 ? 2. מה זה בדיוק half life 1 source addon ? 3.מתי יצא half life 2 ? 4. מתי יצא half life 2 :episode one? 5. מתי ייצא half life 2 : episode 2 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מרוצים כמו מכוניות,אופנועים,סירות פעולה - כמו קאונטר אסטרטגיה כמו WARCRAFT תביאו לי שמות ואם אפשר לינקים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-